Ταρω – ζωδια του νερού – Νοέμβριος 2017

zvdia-oneirokriths-αγαπη-zodia

Ταρω – ζωδια του νερού – Νοέμβριος 2017

Καρκίνος

ταρω καρκινος – σχέσεις: Η Εγκράτεια
Η αγάπη και η αρμονία επικρατούν στην καρδιά και το μυαλό σας αυτή την περίοδο! Αυτή η ήρεμη αυτάρκεια λειτουργεί ως μια επουλωτική ενέργεια για την ιδιοσυγκρασία σας. Έχετε πάρει το μάθημά σας και ξέρετε πλέον ότι για να λαμβάνετε τα δώρα του σύμπαντος, πρέπει από την πλευρά σας να εμπλέκεστε περισσότερο στο μηχανισμό αποδοχής και κέρδους!
Μπορεί να μην σας είναι απολαυστικά όλα τα αντικείμενα με τα οποία ασχολείστε, όμως είδατε ότι πρέπει να ολοκληρώνετε κάτι για να χαρείτε αυτό που ακολουθεί. Συνεχίστε με αυτή την πρακτική, γιατί σύντομα εσείς και οι αγαπημένοι σας θα δείτε να πραγματώνετε μια από τις πιο φιλόδοξες επιθυμίες σας!

 

ταρω καρκινος – επαγγελματικά: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Αυτή η κάρτα επιβεβαιώνει ότι σας έχει γίνει συνείδηση η ανάγκη για δράση περισσότερα από ένα αντικείμενα. Αν και το συνολικό σας εισόδημα δεν είναι τεράστιο τη δεδομένη στιγμή, νιώθετε μια δημιουργική ικανοποίηση για το μεγαλύτερο μέρος του κόπου που καταβάλετε και το αντίκρισμά του. Αυτή η αίσθηση έχει ανορθώσει πολύ την αυτοεκτίμησή σας και σας έχει ωθήσει να οργανώσετε καλύτερα όλες τις επαγγελματικές σας πτυχές. Φροντίστε να κρατάτε κάθε επιλογή σας μακριά από την εξωτερική κριτική, προκειμένου να διατηρήσετε την εργασιακή ειρήνη. Σύντομα θα αρχίσετε να απολαμβάνετε ακόμη περισσότερους καρπούς από τον κόπο σας!

zodia-zvdia-22

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις απο τις καρτες Ταρω για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω καρκινος – οικονομικά: Ο Άσος των Ξιφών
Η δημιουργικότητά σας έχει καταστεί πλέον ο πρωταρχικός παράγοντας για να απολαμβάνετε κάθε εγχείρημά σας. Αυτό που πρέπει να προσθέσετε στις πρακτικές σας, είναι αποφασιστικότητα και πειστικές θέσεις στις επαγγελματικές σας επιλογές και τα οικονομικά σας σχέδια. Έτσι θα δείτε να ανορθώνεται περισσότερο η δημιουργική σας ενέργεια! Προσδώστε πιο πολλή σκέψη και θα δείτε να βελτιώνονται οι οικονομικές σας προοπτικές. Κάποιο εμπορικό εγχείρημα θα ήταν εξαιρετική προσθήκη στα υπάρχοντα δεδομένα σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω καρκινος – ψυχολογία: Το 6 των Ξιφών
Κάποιο άτομο σας απογοήτευσε σε μεγάλο βαθμό πρόσφατα, κάτι που έχει επηρεάσει την ψυχολογία σας. Το σύμπαν σας συμβουλεύει να επιλέξετε συνειδητά την απομάκρυνσή σας από το εν λόγω άτομο, χωρίς να μπείτε καν στη λυπηρή διαδικασία κάποιας αντιπαράθεσης. Θα λειτουργήσει εξαιρετικά για εσάς η ρεαλιστική απόφαση να μην προσθέσετε ένταση στη ζωή σας από κάποια δυσαρμονία ή εξαπάτηση – δεν σας χρειάζεται ο αρνητισμός που οδηγεί μόνο σε φαύλους κύκλους συγκρούσεων.

Σκορπιός

ταρω σκορπιος – σχέσεις: Το Αστέρι
Έχετε αρκετούς λόγους να είστε ευτυχείς αυτή την περίοδο, κάτι που γιορτάζετε με αρκετή χάρη! Το σύμπαν επιβεβαιώνει ότι πολλές από τις ελπίδες σας έχουν αρχίσει να παίρνουν σάρκα και οστά, κάτι που θα συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό. Με τις συναισθηματικές σας ανάγκες καλυμμένες, είναι λογικό να ανορθώνεται η ψυχολογία και η αυτοπεποίθησή σας. Διατηρήστε αυτή την πορεία, χωρίς να ξεχνάτε στιγμή να μένετε προσγειωμένοι – γιατί δεν έχει βγει τυχαία το ρητό «πρόσεχε τι εύχεσαι»…

zwdia-9-zvdia-9ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω σκορπιος – επαγγελματικά: Ο Άσος των Πεντάκτινων
Ίσως σας προβληματίζει τον τελευταίο καιρό κάποιο εργασιακό θέμα και οι απολαβές σας αυτό από αυτό. Το σύμπαν έρχεται να σας καθησυχάσει, διαβεβαιώνοντάς σας ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Μέσα στον Νοέμβριο θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να απαλλαγείτε από αυτή την ανησυχία, κυρίως μέσω κάποιων συνεργασιών που θα βελτιώσουν πολύ την επαγγελματική σας πορεία. Δεν αποκλείεται αρκετά σύντομα να κάνετε και κάποια ταξίδια για την καριέρα σας!

ταρω σκορπιος – οικονομικά: Ο Βασιλιάς των Ράβδων
Αυτό που ανέκαθεν απασχολεί την ιδιοσυγκρασία σας προκειμένου να είστε ήρεμοι και ευτυχείς, είναι η οικονομική σταθερότητα. Με την έναρξη του Νοεμβρίου θα δείτε να πραγματώνεται αυτός ο στόχος σας, καθώς το Άστρο της Ελπίδας θα φωτίσει το ζώδιό σας και θα υπογραμμίσει αυτό το μήνυμα! Να ξέρετε ότι οι δικές σας δημιουργικές προσπάθειες και η οργανωμένη δουλειά σας τον τελευταίο καιρό, είναι τα εργαλεία για να φτάσει η ζωή σας σε αυτό το καλό επίπεδο – και τα καλύτερα έπονται!

ταρω σκορπιος – ψυχολογία: Ο Τρελός
Κάποιες καινούργιες πληροφορίες ή γνώσεις που θα αποκτήσετε στον μεταφυσικό ή πνευματικό τομέα, θα σας ανοίξουν νέα μονοπάτια σκέψης και συναισθημάτων! Η ιδιοσυγκρασία σας έχει ροπή σε αυτές τις πτυχές γνώσης, γι’ αυτό θα την ρουφήξετε σαν διψασμένο χώμα που δέχεται την πολυπόθητη βροχή! Οι νέες πόρτες που σας ανοίγονται θα σας θέσουν συνολικά σε ανώτερα επίπεδα κατανόησης και ευημερίας!

zvdia-zwdia-tarw

Ιχθύες

ταρω ιχθυες – σχέσεις: Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων
Έχετε βιώσει πολλές φορές τη συγκυρία να επηρεάζεται η συναισθηματική σας ζωή από τα οικονομικά σας δεδομένα. Κάτι ανάλογο νιώθετε και αυτή την περίοδο. Το σύμπαν έχει ευχάριστα νέα για εσάς από την είσοδο του Νοέμβρη και μετά, καθώς σας αναμένουν κάποιες ευκαιρίες κέρδους. Η αναπτέρωση του ηθικού σας θα είναι η ώθηση που χρειάζεστε, προκειμένου να διεκδικήσετε και να εργαστείτε για τις νέες αισιόδοξες προοπτικές! Αλλάζοντας την οπτική της καθημερινότητάς σας, θα επιφέρετε μεγάλη αλλαγή και στην ποιότητα των σχέσεών σας.

ταρω ιχθυες – επαγγελματικά: Το 6 των Ξιφών
Η καινούργια οπτική που θα αποκτήσετε από την έναρξη του Νοέμβρη, θα αναβαθμίσει πολύ την πορεία σας στον επαγγελματικό τομέα. Όμως να είστε προετοιμασμένοι και για λίγες απογοητεύσεις στην αρχή της προσπάθειάς σας, οι οποίες δεν πρέπει να επιτρέψετε να σας σταματήσουν! Έχετε μπει στη σωστή διαδρομή για να πραγματώσετε τα όνειρά σας, όπου σας αναμένουν περισσότερες επιτυχίες παρά αποτυχίας. Εμείνετε στις αποφάσεις και τις επιλογές σας!

zodia-zvdia-75

ταρω ιχθυες – οικονομικά: Το 2 των Κυπέλλων
Τον τελευταίο καιρό τα οικονομικά σας κυλούν με επαρκή σταθερότητα, κάτι που οφείλεται κυρίως σε έναν συνεργάτη σας – ίσως και τέως συνεργάτη… Από την αρχή του Νοέμβρη θα δείτε ότι τα πράγματα θα βελτιώνονται συνεχώς, γιατί ακόμη και οι λύπες έχουν να δώσουν κάτι θετικό. Πλέον θα περάσετε σε σταθερή πορεία και θα αποκτήσετε την ευμάρεια που λαχταράτε. Μπορείτε να αρχίσετε να οργανώνετε το μέλλον σας, με καινούργια δεδομένα οικονομικής ασφάλειας!

ταρω ιχθυες – ψυχολογία: Η Βασίλισσα των Ξιφών
Έχετε επιστρατεύσει όλη τη δύναμη και την πρακτικότητά σας τον τελευταίο καιρό, προκειμένου να βελτιώσετε τη ζωή και την αυτοπεποίθησή σας. Οι κόποι σας θα αρχίσουν πλέον να αποδίδουν καρπούς στον οικονομικό τομέα αλλά και στα επαγγελματικά σας. Αν και υπάρχει μια πικρία στην καρδιά σας από τη δυσάρεστη εξέλιξη κάποιων συγκυριών, για τη ζωή σας και τους αγαπημένους σας πρέπει να παραμερίσετε τη λύπη και να κοιτάξετε πλέον μόνο μπροστά!

 

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις απο τις καρτες Ταρω για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia