Η κάρτα ταρω της ημέρας Δευτέρα 22/12

Η κάρτα ταρω της ημέρας Δευτέρα 22/12

 

ταρω: το αστέρι

Αυτό που είναι γνωστό παραδοσιακά για την κάρτα ταρω το αστέρι, έχει να κάνει με την επαφή της ψυχής με το θείο – την υπέρβαση της προσωπικότητας, της οικογένειας, της κοινωνίας και της φήμης. Έχει να κανει με την ελευθερία του εαυτού. Η ψυχή ανταποκρίνεται στις επιρροές του σύμπαντος –δυνάμεις που παρέχουν στην προσωπικότητα ένα δυνατό αίσθημα σκοπού.

 

Η κάρτα το αστέρι μας βοηθά να θυμηθούμε την δοξασμένη μας καταγωγή και την έλξη της ανώτερης ένωσης. Η κάρτα αυτή ονομάζεται επίσης «πλανητική εντολή» -η εντολή που μας επαναφέρει πίσω στην λογική της ύπαρξης μας, της αποστολής μας σε αυτή τη ζωή. Η κάρτα ταρω το αστέρι μας υπενθυμίζει, κατά μία έννοια πως είμαστε πράκτορες της θείας θέλησης στην καθημερινότητα.

 

Αν αφήσετε στην άκρη την ιδέα πως πρέπει να είστε υπό έλεγχο, τότε μπορείτε πιο εύκολα να παρατηρήσετε και να εκτιμήσετε τον συγχρονισμό που μας σπρώχνει συνεχώς. Με αυτό τον τρόπο, το αόρατο χέρι που σας βοηθά γίνεται συνειδητό, και μπορείτε πλέον να καταλάβετε τη θέση σας μέσα στο σύμπαν.

zodia-taro-45

 

ταρω διαβάστε επίσης

 

zwdia-3-zodia