tarw-ερωτικες προβλεψεις Δευτέρας 10/11

anapodes-kartes-taro

tarw-ερωτικες προβλεψεις Δευτέρας 10/11

 

tarw -κριος

Η κάρτα tarw της ημέρας: η   κριση

Η  καρτα tarw κριση  σας αντιπροσωπεύει σήμερα. Σας αποκαλύπτει την ανάγκη για μια αλλαγή κατεύθυνσης. Όχι ακόμα, αλλά σύντομα, θα χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα να βρεθείτε αντιμέτωποι με το ερώτημα : “Με πιο τρόπο θα πρέπει να κινηθώ σε ένα ή περισσότερα  ζητήματα και να  πάρω μια απόφαση”. Η καρτα κριση  σας λέει να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για αυτή την αλλαγή.

 

tarw – ταυρος

Η κάρτα taro της ημέρας: ο μαγος

zodia-taro-45

κάρτα tarw ο μάγος: Κάποιες  καταστάσεις μπορεί να σας  φαίνονται ασαφείς στο τώρα, αλλά η καρτα του μάγου  σημαίνει ότι οι απαντήσεις βρίσκονται  όχι σε κάποιους χειρισμούς  αλλά σε  άλλους λόγους ή αιτίες, που μπορεί να καλύπτουν την αλήθεια. Ακόμα κι αν υπάρχει θέμα ψευδαίσθησης ο μάγος συμβολίζει πάντα την αναζήτηση της αλήθειας και  ότι τίποτα δεν θα τον  σταματήσει μέχρι να την  αποκτήσει.

 

tarw – διδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο αυτοκρατορας

 tarw ο αυτοκράτορας: Έχετε το προσωπικό χάρισμα του να είστε  αυτοδύναμοι. Αυτό σημαίνει ότι σήμερα έχετε όλα όσα χρειάζεστε και το γνωρίζετε. Χρησιμοποιήστε λοιπόν  τις ικανότητές σας για να κάνετε ένα καλύτερο αύριο. Πάρετε  τις χθεσινές σας  εμπνεύσεις και  χτίσετε τα όνειρά του αύριο. Αυτή η καρτα μπορεί να σας δώσει τη διορατικότητα να καταλάβετε ότι είναι στο χέρι σας  να έχετε τα πράγματα που επιθυμείτε, αλλά μόνο αν μπείτε στη διαδικασία της μάθησης ,και  είστε  σε θέση να συμβιβαστείτε  με τον τρόπο που λειτουργούν τα πράγματα.

 

tarw – καρκινος

Προς το παρόν έχετε  την ικανότητα να διατηρήσετε το προσωπικό σας  σθένος κατά τη διάρκεια των  καθημερινών αγώνων  ζωής. Αυτή είναι η καρτα που λέει ότι για να κερδίσετε κάποια πράγματα πρέπει  να έλθετε σε συμφωνία με τον εαυτό σας. Μπορεί να αντιμετωπίζετε  μια δύσκολη κατάσταση και μόλις και μετά βίας μπορείτε να διατηρήσετε  την ψυχραιμία σας.  Είτε έτσι είτε αλλιώς στην προσωπική σας σχέση  θα πρέπει να είσαστε ενωμένοι για να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε.

 

 

tarw – λεων

Η κάρτα tarw της ημέρας: ο πυργος

tarw ο πύργος: Μια σύγκρουση σήμερα είναι αυτό το οποίο προκύπτει από την καρτα ο πυργος. Η σύγκρουση όμως αυτή  δεν φαίνεται να φέρει μια αρνητική πτυχή .Μιλάει περισσότερο για ένα ξέσπασμα συναισθημάτων μεταξύ των εραστών το οποίο τελικά επιλύεται με την οικειότητα. Το πιο το σημαντικό πράγμα που πρέπει ίσως  να αναγνωρίσουμε σε αυτήν την καρτα  είναι το γεγονός ότι μια αντιπαράθεση οδηγεί σε μια τελική απελευθέρωση

 

 tarw –  παρθενος

Η κάρτα taro της ημέρας:  η κριση

Αντιπροσωπεύοντας  μέλλον, η καρτα tarw κρίση φαίνεται να αποκαλύπτει ότι  πλησιάζετε σε ένα σταυροδρόμι, αλλά δεν έχετε φθάσει  ακόμα. Αυτό σημαίνει ότι είστε ακόμα σε ένα παλιό μονοπάτι το οποίο δεν  θα σας οδηγήσει εκεί όπου θέλετε να πάτε .  Αυτό  είναι αλήθεια γιατί όταν τελικά θα φτάσετε  στο σταυροδρόμι θα πρέπει να έχετε μια νέα συνειδητοποίηση. Αν και όταν φτάσετε στο σημείο καμπής, η ορθή κρίση θα είναι το εργαλείο που θα  σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό μονοπάτι.

.

 

tarw –  ζυγος

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  o τρελος

Η καρτα tarw του τρελου είναι η καρτα   του απρόβλεπτο και του άγνωστου. Μπορεί να δείχνει  ενδεχομένως ένα ανόητο εγχείρημα που λαμβάνει χώρα στο τώρα   με αβέβαια  αποτελέσματα. Μιλάμε για κάτι που  το θέλατε πραγματικά να γίνει π.χ. μια παράλληλη σχέση , ένα ταξίδι  αλλά χωρίς να έχετε μελετήσει τις λεπτομέρειες . Η καρτα του τρελου είναι περισσότερα για  έμπνευση παρά για  πρακτικότητα, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε τον κίνδυνο σήμερα, αν δεν  θέλετε να δείτε κάτι  ιδιαίτερα  δυσάρεστο να συμβαίνει στο μέλλον.

 

tarw – σκορπιος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το τρια των δηναριων

Η καρτα tarw το  τρια των δηναριων  σε μια σχέση  to τρια των δηναριων  υποδηλώνει ότι πρέπει να καταβάλετε μεγάλη  προσπάθεια για να χτίσετε τη σχέση σας σε καλές βάσεις. Υπάρχει μια ισχυρή αίσθηση της δέσμευσης και της ανάπτυξης, εντός αυτής της σχέσης. Κάποιο από εσάς ίσως χρειαστείτε ειδικό σύμβουλο γάμου για να βελτιώσετε τη σχέση σας με το σύντροφό σας.

 

 

tarw – τοξοτης

Η κάρτα tarw της ημέρας: το πεντε των ράβδων ανεστραμμένο

tarw το πέντε των ράβδων ανεστραμμένο: Μια  ακανόνιστη σχέση έχει τώρα  εξελιχθεί σε κάτι πιο σταθερό. Ηρεμία και αρμονία εισάγεται στην σχέση σας  και η ανάγκη του  να ανταγωνίζεστε μεταξύ σας, αντικαθίσταται από το σεβασμό της προσωπικότητας και  την προσωπική επιτυχία του άλλου. Η ανεξαρτησία διατηρείται,  και μια φρεσκάδα υπάρχει  μέσα στη σχέση. tarw –

 

tarw-αιγοκερως

Η κάρτα taro της ημέρας: το δυο των ραβδων ανεστραμμένο

tarw το δύο των ράβδων ανεστραμμένο: Δεν είστε σε θέση να βρείτε  τη δύναμη να φύγετε. Πιστεύετε  ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα, άρα   είναι καλύτερα να μείνετε εκεί που είστε. Αν υπάρχει μια επιλογή που πρέπει να γίνει ανάμεσα σε   δύο συντρόφους, τότε θα επιλέξετε  κατά πάσα πιθανότητα την ασφαλέστερη και  την πιο αξιόπιστη. Προτιμάτε την την ασφάλεια του σπιτιού .

 

 tarw – υδροχοος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το έξι των κυπελλων ανεστραμμένο

Η καρτα tarw έξι των κυπελλων  δείχνει ότι εξακολουθείτε να ασχολείστε με τις αναμνήσεις του παρελθόντος, που όμως είναι πικρές. Δεν υπάρχει τίποτα καλό που να σας έρχεται στο μυαλό και έτσι αυτές οι αναμνήσεις μόνο οργή και πόνο μπορούν να  προκαλέσουν  Ο απόηχος αυτής της τρομερής καρτας tarw  είναι σκληρά συναισθήματα. Οι όμορφες αναμνήσεις αντικαθίστανται από τις πικρές  και έτσι, η οργή για την πρώην εραστή συνεχίζεται.

 

tarw – ιχθυες

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το δυο των ραβδων ανεστραμμένο

Η καρτα tarw δυο των ραβδων ανεστραμμένη δείχνει ότι ο άνθρωπος που σας αρέσει,  αρέσετε και εσείς σε αυτόν Αλλά ο ίδιος περιμένει να κάνετε και εσείς κάποια κίνηση. Γι αυτόν, η αγάπη είναι ένας δρόμος διπλής κατεύθυνσης.

 

Καίσαρας