ταρω: ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Κυριακή 21/12

taro-tsigganiki-katastrwsi

ταρω: ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Κυριακή 21/12

 

ταρω – κριος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: o διάβολος & ο αυτοκράτορας

Οι καρτες ταρω – o διάβολος και ο αυτοκράτορας υποδηλώνουν ότι  τον τελευταίο καιρό κάποιες καταστάσεις για εσάς μπορεί να έχουν γίνει πολύ βασανιστικές για τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, Όπως  τα αλυσοδεμένα  στοιχεία της κάρτας, έτσι και για εσάς  είναι το ίδιο  εύκολο να  γοητευτείτε από κάποιον ή από  κάτι που θα σας υποτάξει . Αυτή η κάρτα σας προτρέπει να κοιτάξετε μέσα στην ψυχή σας- αυτή τη στιγμή- και να καθορίσετε εάν τα όνειρά σας είναι υγιή ή εντελώς εθιστικά.

Λύση: Το κόκκινο είναι το χρώμα του αυτοκράτορα. Αυτό το χρώμα συμβολίζει την  δράση και την διεκδίκηση, ώστε να μπορείτε να πάρετε αυτό που θέλετε από τη ζωή. Για να βεβαιωθείτε ότι οι προθέσεις σας, συνοδεύονται με τέλεια δράση, δοκιμάστε  την μέθοδο του διαλογισμού. Εν συνεχεία, δείτε ένα έντονο κόκκινο φως που κατεβαίνει από τον ουρανό για να σας γεμίσει με την απαραίτητη δύναμη και νοιώστε τα κύτταρα σας να ανανεώνονται. Κλείστε το τελετουργικό, γνωρίζοντας ότι τόσο ο σωματικός όσο και ο πνευματικός σας εαυτός είναι  έτοιμος για δράση.

zodia-taro-45

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω  ταυρος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: ο αυτοκράτορας & ο τρελός

Οι καρτες ταρω  – ο αυτοκράτορας και  ο τρελός  είναι δύο  ισχυρές καρτες. Η πρώτη με την  ανδρική φιγούρα στον θρόνο και το σκήπτρο της εξουσίας υποδηλώνει ότι η κύρια πρόκληση που αντιμετωπίζετε  είναι ο φόβος της εξουσίας. Είστε ενήμεροι για όλα τα σπουδαία πράγματα , είστε ικανοί! Αλλά δεν το αναγνωρίζετε στους εαυτούς σας. Το πόσο ψηλά μπορείτε να φθάσετε! Η  αθωότητα είναι  μία από τις μεγαλύτερες αρετές σας!

Το θετικό σε αυτήν την κατάσταση είναι ότι περιβάλλεστε από ανθρώπους που σας υποστηρίζουν.

Η δύναμή σας απορρέει από τον εαυτό σας  αλλά και από αυτούς που  σας υποστηρίζουν  στο τώρα.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – διδυμοι

Η καρτα tarw της ημέρας: ο ιεροφάντης & ο ερημίτης

Οι καρτες ταρω  – ο ιεροφάντης και  ο ερημίτης είναι μια βαθιές πνευματικές καρτες, οι οποίες σας καλούν να αναλάβετε πρωτοβουλίες στην τρέχουσα κατάσταση. Μπορεί να περιμένετε κάποιο σύνθημα από κάποιον για κάτι άλλο, αλλά αυτή η καρτα δείχνει ότι ήδη έχετε  σφυρηλατήσει τη δική σας διαδρομή .  Μην κάνετε συγκρίσεις του αν , ποιος και γιατί , γιατί δεν θα σα οδηγήσουν πουθενά. Αντί αυτού, εμπιστευτείτε το εαυτό σας  ότι είστε στο σωστό δρόμο!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω- καρκινος

Η καρτα taro της ημέρας: ο κόσμος

Η καρτα ταρω ο κόσμος αναφέρετε στην  απίστευτη ζωή σας με  όλα τα σκαμπανεβάσματα που σας έχει φέρει σε αυτό το μέρος. Έχετε μάθει πολλά κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών. Τώρα ήρθε η ώρα να τα βάλεtε όλα αυτά στην πράξη. Η κύρια πρόκληση που αντιμετωπίζετε  είναι αδράνεια. Έχετε κερδίσει ένα υπόλοιπο για τώρα, αλλά μην στηρίζεστε σε άλλους για να οδηγηθείτε προς τα εμπρός.

 

 Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

 ταρω- λεων

Η καρτα ταρω της ημέρας:  ο πύργος

Η καρτα ταρω – ο πύργος υποδηλώνει τα έντονα συναισθήματα απόρριψης που πολλοί από εσάς βιώνετε Το έχω δηλώσει και στο παρελθόν όμως: O πύργος δεν είναι τόσο άσχημο χαρτί όσο φαίνεται . Στην πραγματικότητα συμβολίζει την απελευθέρωση  δια μέσου πόνου . την κάθαρση και τις απρόσμενες αλλαγές μέσα  σε μια ρουτίνα όπου καταστρέφονται παλιές δομές και ταυτόχρονα δημιουργούνται καινούριες π,χ. ζείτε σε έναν γάμο διατηρώντας την ψευδαίσθηση ότι τίποτα δεν μπορεί να ταράξει την ευτυχία σας. Γυρίζετε σπίτι και  βρίσκετε τον σύντροφο σας με μια άλλη.

Πιστεύετε ότι δεν θα το ξεπεράσετε ποτέ.  Μέχρι να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα ανακαλύπτετε άγνωστες πτυχές του εαυτού σας αλλά και του συντρόφου σας . Όταν έχετε απαντήσει στα ερωτήματα που σας απασχολούν θα είστε ελεύθεροι να προχωρήσετε και πιο κάτω!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – παρθενος

Η καρτα ταρο της ημέρας: το εννέα των ξιφών

Η καρτα ταρω- εννέα των ξιφών  υποδηλώνει  στενοχώρια, απογοήτευση. Ότι ίσως λιώνετε  για ένα αγαπημένο πρόσωπο. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή , γιατί τα όνειρα και οι εμμονές σας μπορεί να συμπαρασύρουν και την υγεία σας. Μην αφήνετε την κατάθλιψη να σας  τυφλώνει και δεν μπορείτε να διακρίνετε τις πραγματικές σας   δυνατότητες και την ομορφιά που σας περιβάλλει.  Ένας κοινωνικός ευφυής άνδρας, θα σας προτείνει να λειτουργήσετε με αντισυμβατικές ιδέες . Εμπιστευτείτε τον!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω-  ζυγος

Η καρτα tarw της ημέρας:  η δικαιοσύνη

Η καρτα ταρω   η δικαιοσύνη μιλά σήμερα για την  αναζήτηση της αλήθειας και της δικαιοσύνης. Ήρθε η ώρα να δοθούν κατάλληλες απαντήσεις σε θέματα που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό!  Για να επιτευχθεί όμως αυτό δεν θα πρέπει να υπάρξουν όχι συναισθηματικά κριτήρια αλλά μόνο λογικά. Να υπερισχύσει ο νόμος της αιτίας και του αποτελέσματος. Π.χ. ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ο ή η σύντροφος έχει παγώσει ή έχει δημιουργήσει άλλη σχέση; Δεν πρέπει να μιλήσουν τα συναισθηματικά κριτήρια τύπου : ” εγώ τόσα έκανα για σένα!!” , αλλά , ” τι κάνεις εσύ τον τελευταίο καιρό και για ποιο λόγο;” Θα πρέπει να υπάρξει πλήρης αντικειμενικότητα! Για όσους τους απασχολούν νομικά θέματα ή εκκρεμούν νομικές υποθέσεις θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω- σκορπιος

Η κάρτα taro της ημέρας: ο διάβολος

Η καρτα ταρω ο διάβολος  σας υποδεικνύει την επιλογή  ,να ακολουθήσετε για μια  ακόμα φορά την εσωτερική σας  φωνή  και να μην αφήσετε τα πράγματα και τις όποιες καταστάσεις να σας ξεφύγουν χάνοντας έτσι  τις  ισορροπίες σας . Αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα στη ζωή και  να θυμάστε:  δεν είναι και πολύ καλό να παίρνετε  τον εαυτό σας  πάντα στα σοβαρά!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

ταρω – τοξοτης

Η καρτα ταρω της ημέρας: το τέσσερα των ξιφών

Η καρτα ταρω- τέσσερα των ξιφών είναι ένα σημάδι , ότι ήρθε η ώρα να επιτρέψετε στον εαυτό σας να ξεκουραστεί για λίγο. Βρείτε ένα καταφύγιο για να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα ή από καταστάσεις  οι οποίες σας έχουν πληγώσει και έτσι να μπορέσετε να ανακτήσετε τις χαμένες σας δυνάμεις. Οι περισσότεροι από εσάς νοιώθετε ότι σας έχει υπερφαλαγγίσει το άγχος. Ίσως θα σας ωφελούσε αν μένατε για λίγο διάστημα μόνοι.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 ταρω – αιγοκερως

Η καρτα ταρο της ημέρας: το  επτά των δηναρίων

Η καρτα ταρω -επτά των δηναρίων μιλάει για ανταμοιβή μετά από σκληρή εργασία ώστε να μπούν τα γερά θεμέλια μιάς υγιούς σχέσης  Αυτή είναι η κάρτα της συγκομιδής. Οι ανταμοιβές σας θα είναι αντάξιες όλων των προσπαθειών που καταβάλατε. Η καρτα αυτή υπαινίσσετε ακόμα ότι ήρθε η ώρα να ξεκουραστείτε για λίγο απολαμβάνοντας τα δικά σας επιτεύγματα

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω- υδροχοος

Η καρτα tarw της ημέρας: το εννέα  των ξιφών

Η καρτα ταρω – εννέα τα ων ξιφών  δείχνει ότι βιώνετε μια βασανιστική κατάσταση  επειδή κάποιες αυταπάτες σας ακινητοποιούν. Στον αισθηματικό τομέα το συγκεκριμένο χαρτί αναφέρεται σε  αμφιβολίες από την δική σας πλευρά  για τον σύντροφο σας – ότι δεν είναι σωστός απέναντι σας.

Από την άλλη πλευρά  δεν θέλετε να ψάξετε το θέμα βαθύτερα γιατί φοβόσαστε ότι θα έρθουν στο φως αποκαλύψεις που θα σας πληγώσουν ανεπανόρθωτα.

 

 Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω- ιχθυες

Η καρτα taro της ημέρας:  ο κόσμος

Η καρτα ταρω  ο κόσμος  δείχνει ότι μετά από πολλές προσπάθειες αρκετοί από εσάς φθάσατε στο σημείο του να συνειδητοποιήσετε ποιοι είστε , ποιες οι δυνατότητες σας και τα όρια σας. Στον αισθηματικό σας τομέα υποδηλώνει  σε γενικές γραμμές την ευτυχία την επιτυχία την ολοκλήρωση  και την υλοποίηση  των ερωτικών σας επιθυμιών! Σε πιο ειδικές περιπτώσεις  έχουμε: Σε π[περίπτωση σχέσης εξέλιξη σε επισημοποίηση αρραβώνα ή γάμο. Σε περίπτωση χωρισμού η επανασύνδεση είναι σίγουρη .Στην περίπτωση  ενός νεκρού γάμου προκύπτει διαζύγιο προς όφελος και των δύο.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

Καίσαρας

 

ταρω διαβάστε επίσης

ζωδια-1ο τρίμηνο 2015: χωρισμοί-επανασυνδεσεις

     zwdia: νεοι ερωτες για το 2015

zwdia και Χριστούγεννα: ερωτες, άγχη και φόβοι