ταρω-ημερησιες ερωτικές προβλεψεις Παρασκευή 12/12

kartes-taro

 ταρω-ημερησιες ερωτικές προβλεψεις Παρασκευή 12/12

 

ταρω – κριος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: η δικαιοσύνη

Η καρτα  ταρω- η δικαιοσύνη μιλά σήμερα για την  αναζήτηση της αλήθειας και της δικαιοσύνης. Ήρθε η ώρα να δοθούν κατάλληλες απαντήσεις σε θέματα που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό!  Για να επιτευχθεί όμως αυτό δεν θα πρέπει να υπάρξουν όχι συναισθηματικά κριτήρια αλλά μόνο λογικά. Να υπερισχύσει ο νόμος της αιτίας και του αποτελέσματος. Π.χ. ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ο ή η σύντροφος έχει παγώσει ή έχει δημιουργήσει άλλη σχέση; Δεν πρέπει να μιλήσουν τα συναισθηματικά κριτήρια τύπου : ” εγώ τόσα έκανα για σένα!!” , αλλά , ” τι κάνεις εσύ τον τελευταίο καιρό και για ποιο λόγο;” Θα πρέπει να υπάρξει πλήρης αντικειμενικότητα! Για όσους τους απασχολούν νομικά θέματα ή εκκρεμούν νομικές υποθέσεις θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις

 

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

zodia-taro-45

 

ταρω  ταυρος

Η καρτα ταρο της ημέρας: το  οκτώ των κυπέλλων

Η καρτα ταρω – οκτώ των κυπέλλων δείχνει ότι ορισμένοι  από εσάς ,διαπιστώσατε επιτέλους  ότι  κάποιοι δεν ασκούσαν επάνω σας και τις καλύτερες επιρροές. Έτσι αποφασίσατε να γυρίσετε την πλάτη  και να φύγετε. Σας πληροφορώ ότι αυτήν την περίοδο ήταν ότι το καλύτερο είχατε να κάνετε . Χρειάζεται μόνο να ξεκαθαρίσω ότι αυτό από το οποίο αποφασίσατε να απομακρυνθείτε δεν είναι αποκλειστικά σύντροφος . Μπορεί να είναι μια ιδέα ,μια δουλειά /ένα εργασιακό project το οποίο πια δεν αποδίδει., ένας γάμος , μια σχέση. Σημασία έχει ότι αποφασίζετε να μπείτε σε νέες περιοχές άγνωστες για εσάς ζώντας νέες εμπειρίες.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – διδυμοι

Η καρτα taro της ημέρας: το άστρο

Η καρτα ταρω-  το άστρο υποδηλώνει ότι ένας νέος ελπιδοφόρος έρωτας σας γεμίζει και σας ζεσταίνει την καρδιά . Καλοί οιωνοί ,ευχάριστες προσδοκίες ,πνευματικές διαφορές οι οποίες όμως θα εμπλουτίζουν την σχέση σας, είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτής της σχέσης.

Κάποιοι που κάνατε ευχή στο παρελθόν να βρείτε τον σύντροφο της ζωής σας θα δείτε την ευχή σας να υλοποιείτε. Κάποιοι από εσάς ίσως να κάνετε ανεπίσημους αρραβώνες . Μόνο εσείς και ο/η σύντροφος σας!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

ταρω – καρκινος

Η καρτα ταρω της ημέρας: το οκτώ των δηναρίων ανεστραμμένο

Η καρτα ταρω  -οκτώ των δηναρίων ανεστραμμένο δείχνει ότι τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις νε τον σύντροφο σας δεν  είναι αξιοζήλευτες. Κάποιοι/ες από  εσάς βγάζετε μια έντονη δυσαρέσκεια για αυτόν γιατί λογαριάζει “χωρίς τον ξενοδόχο” . Θέλει να είστε μαζί αλλά δεν κάνει καμία βελτίωση  για την καριέρα του ή  για να συνεισφέρει οικονομικά. Καταριέται την μοίρα και η συμπεριφορά του θυμίζει σε εσάς ένα κακομαθημένο παιδί. Ορισμένοι από εσάς πιστεύετε ότι σας εκμεταλλεύεται, ενώ άλλοι πιστεύετε ότι ίσως υπάρχει κάτι κρυφό.

 

 Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

ταρω- λεων

Η καρτα tarw – η εγκράτεια

Η καρτα ταρω- η εγκράτεια  υποδηλώνει ότι το οικείο σας περιβάλλον θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποια μικρό-προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την σχέση σας. Η αρμονία δια μέσου ερωτικών επαφών είναι πού κοντά, οι δε ερωτικές επαφές θα είναι εντονότερες. Όσοι από εσάς αυτήν την περίοδο βιώνετε μια περίοδο μοναξιάς  να ξέρετε ότι θα αρχίσατε να προσελκύετε άτομα. Διαλέξτε τα άτομα που τα χαρακτηρίζει ένα βαθύ πνευματικό επίπεδο

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – παρθενος

Η καρτα ταρο της ημέρας: ο αυτοκράτορας

Η καρτα ταρω- ο αυτοκράτορας υποδηλώνει ένα καινούριο άτομο που υπεισέρχεται  στην ζωή σας και θέλει αν όχι να ελέγχει, τουλάχιστον να παρακολουθεί τα όποια γεγονότα συμβαίνουν στην ζωή σας. Η παρουσία ενός τέτοιου ατόμου για ορισμένους από εσάς είναι δίκοπο μαχαίρι, καθότι από την μια πλευρά έχει γνώση και εμπειρία ζωής, από την άλλη , αν τον ακολουθήσετε,  αυτό μπορεί να σημαίνει υποταγή στα λεγόμενα του. Η χρυσή τομή είναι : Να υιοθετήσετε κάποιες από τις συμβουλές του-ακόμα και αν σας είναι δυσάρεστες. Μπείτε σε ένα μεταβατικό στάδιο και εν συνεχεία ,όταν θα νοιώστε τα συμπτώματα της προόδου, αποφασίστε να επανέλθετε στην δράση!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω –  ζυγος

Η καρτα taro της ημέρας:το άστρο

Η καρτα ταρω-  το άστρο , η μοναδική μεταφυσική καρτα της tarw – το άστρο ελπίδα έρχεται σήμερα για τους ζυγούς σας ένας από τους καλύτερους οιωνούς ! Σαν ένα χαρτί έμπνευσης αλλά και ευκαιριών συνάμα. Εάν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες θα γνωρίσετε την αναγέννηση. Το χαρτί αυτό συμβολίζει την   αναζωογόνηση του πνεύματος μετά από μια κοπιαστική και τραυματική περίοδο. Πάρετε μια βαθιά ανάσα, συλλογιστείτε  και  εμπνευστείτε από ένα ευρύτερο όραμα

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – σκορπιος

Η κάρτα tarw της ημέρας: ο βαλές των δηναρίων

Η καρτα ταρω – βαλές των δηναρίων δείχνει ότι σήμερα θα βγάλετε  ένα ισχυρό, αξιόπιστο πρόσωπο. Θα αντισταθείτε  στον οποιοδήποτε και στην  οποιαδήποτε ενόχληση  κατά την επιδίωξη ενός στόχου σας . Δείχνετε μεγάλη αυτοπειθαρχία σαν ένας θαρραλέος άνθρωπος που δίνει τον καλύτερο εαυτό του  για να βοηθήσει τους άλλους. Από κάποιο e-mail θα υπάρξουν ευχάριστα νέα

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

ταρω – τοξοτης

Η καρτα ταρω της ημέρας: το εννέα των ξιφών

Η καρτα ταρω εννέα των ξιφών  υποδηλώνει  στενοχώρια, απογοήτευση. Ότι ίσως λιώνετε  για ένα αγαπημένο πρόσωπο. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή , γιατί τα όνειρα και οι εμμονές σας μπορεί να συμπαρασύρουν και την υγεία σας. Μην αφήνετε την κατάθλιψη να σας  τυφλώνει και δεν μπορείτε να διακρίνετε τις πραγματικές σας   δυνατότητες και την ομορφιά που σας περιβάλλει.  Ένας κοινωνικός ευφυής άνδρας, θα σας προτείνει να λειτουργήσετε με αντισυμβατικές ιδέες . Εμπιστευτείτε τον!

 

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – αιγοκερως

Η καρτα ταρο της ημέρας: το τρία των δηναρίων

Η καρτα ταρω- τρία των δηναρίων  μιλάει για την ανάπτυξη σε μια σχέση  εξαιτίας του επιδέξιου τρόπου με τον οποίον την χειρίζεστε Ακολουθώντας ένα όνειρο με τη συμβουλή και τη συνεργασία του συντρόφου σας. Βάλτε τα θεμέλια για μια σωστή σχέση. Συγκεντρώστε των υλικά αγαθά που είναι απαραίτητα για την διατήρηση της !  Νοιώστε να  αυξάνεται η  αίσθηση της ταυτότητας και του σκοπού.

Του ποιοι είστε και τι θέλετε να πετύχετε!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – υδροχοος

Η καρτα taro της ημέρας: ο πύργος

Η καρτα ταρω ο πύργος υποδηλώνει τα έντονα συναισθήματα απόρριψης που πολλοί από εσάς βιώνετε. Το έχω δηλώσει και στο παρελθόν όμως: Oπύργος δεν είναι τόσο άσχημο χαρτί όσο φαίνεται . Στην πραγματικότητα συμβολίζει την απελευθέρωση  δια μέσου πόνου . την κάθαρση και τις απρόσμενες αλλαγές μέσα  σε μια ρουτίνα όπου καταστρέφονται παλιές δομές και ταυτόχρονα δημιουργούνται καινούριες π,χ. ζείτε σε έναν γάμο διατηρώντας την ψευδαίσθηση ότι τίποτα δεν μπορεί να ταράξει την ευτυχία σας. Γυρίζετε σπίτι και  βρίσκετε τον σύντροφο σας με μια άλλη.

Πιστεύετε ότι δεν θα το ξεπεράσετε ποτέ.  Μέχρι να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα ανακαλύπτετε άγνωστες πτυχές του εαυτού σας αλλά και του συντρόφου σας . Όταν έχετε απαντήσει στα ερωτήματα που σας απασχολούν θα είστε ελεύθεροι να προχωρήσετε και πιο κάτω!

 

 Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω- ιχθυες

Η καρτα tarw της ημέρας: το έξι των δηναρίων

Η καρτα ταρω έξι των δηναρίων  αναφέρεται στην γενναιοδωρία και την ευγένεια.   Στο γεγονός ότι ορισμένοι από εσάς θα λάβετε βοήθεια από άλλους και ένα αίσθημα ανακούφισης θα υπάρξει σε εσάς καθώς ένα βάρος θα αρθεί από τους ώμους σας .Η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών σας αυτήν την περίοδο θα αποδειχτεί εξαιρετικά ωφέλιμη!.

 

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

Καίσαρας