tarw: Ημερήσιες ερωτικές προβλεψεις Παρασκευή 21/11

taro-ilios

tarw: Ημερήσιες ερωτικές προβλεψεις Παρασκευή 21/11

 

tarw – κριος

Η κάρτα tarw της ημέρας: το έξι των ράβδων

tarw το έξι των ράβδων: Ήρθε η ώρα να φέρετε σε εξισορρόπηση   τους δύο κλάδους: επαγγελματικών και αισθηματικών! Για να εξισορροπήσετε ταυτόχρονα και τις δικές σας ανάγκες!

Με αυτό τον τρόπο προβλήματα που πιθανόν να είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν με τον/την σύντροφο σας θα αρχίσουν να εξομαλύνοντα.ι

zodia-taro-45

Κάποιες από τις επιθυμίες ή  σχέδια που κάνατε από καιρό πραγματοποιούνται.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw  ταυρος

Η κάρτα taro της ημέρας: το τρία των δηναρίων

tarw το τρία των δηναρίων: Εσείς και ο σύντροφος σας  πρέπει να αρχίσετε να σχεδιάζετε για το πού θέλετε να οδηγηθεί η τρέχουσα  κατάσταση. Επίσης αν στο παρελθόν είχαν προκύψει κάποιες φιλονικίες  ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας ,τώρα μια  συμβιβαστική λύση πλησιάζει.

Επιπλέον, όσον αφορά τον τομέα των συναισθημάτων η συγκεκριμένη καρτα είναι εξαιρετικά θετική καθώς φαίνεται  ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει σας θα σας πλησιάσει  για να δει εάν μια σχέση είναι δυνατή μαζί σας ή όχι…

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – διδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το δύο των δηναρίων

tarw το δύο των δηναρίων: Σε μια κατάσταση σχέσης, δύο διαφορετικές σημασίες αυτής της καρτας  μπορεί να ισχύουν με την κατάσταση  που αντιμετωπίζει ένα ζευγάρι . Να  προσπαθούν σκληρά για να διατηρήσουν την σχέση τους σε υψηλά επίπεδα , αλλά τα οικονομικά προβλήματα που παρουσιάζονται συχνά, λειτουργούν ως ανασταλτικός παράγοντας.

Η δεύτερη σημασία αφορά ζευγάρια που κουρασμένα από τις απανωτές κακοτυχίες δεν κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τη σχέση τους ενδιαφέρουσα..

Βρίσκονται σε μια φάση ρουτίνας. Οι πρώτοι μην καταθέτετε τα όπλα. Οι δεύτεροι δώστε περισσότερο χρόνο στην σχέση σας και θα δείτε  ότι τίποτα ακόμα δεν έχει τελειώσει!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – καρκινος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το  τέσσερα των δηναρίων

tarw το τέσσερα των δηναρίων: Μετά από κάποιες οικονομικές αβαρίες που είχατε στο παρελθόν συνειδητοποιείτε την αξία των χρημάτων. Προσέξτε όμως μην κάνετε το λάθος και το κάνετε είδωλο σας. Και στη εν λόγω καρτα υπάρχει μια διττή σημασία.

Αν έχετε μία σχέση όπου δεν υπάρχει πλήρης δέσμευση ένας από τους δύο δεν έχει την διάθεση να δώσει την  πλήρη αγάπη στον/στην σύντροφο του. Απλώς πιστεύει πάρα πολύ στον εαυτό του. Έχει την  αίσθηση ότι ο σύντροφος του/της δεν αξίζει ιδιαίτερη προσοχή. Το ίδιο ισχύει και για τα συναισθήματα των συμφερόντων αγάπης.

Αντιθέτως από την άλλη πλευρά, όταν αναφερόμαστε σε μια επίσημη σχέση ή γάμο η καρτα τέσσερα των δηναρίων αντιπροσωπεύει μια ομαλή σχέση. Περιέχει  μάλιστα και όλους τους παράγοντες που δημιουργούν έναν ισχυρό δεσμό ανάμεσα σε δύο εραστές. Η αγάπη, η ασφάλεια, η κατανόηση και η υγιή ροή της επικοινωνίας είναι μερικά από τα παραδείγματα.

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

 tarw – λεων

Η κάρτα tarw της ημέρας: η σελήνη ανεστραμμένη

tarw η σελήνη ανεστραμμένη: Αισθάνεστε μεγάλη κατάπτωση  εξαιτίας καθυστέρησης των σχεδίων σας.

Στον αισθηματικό τομέα νοιώθετε τα συναισθήματα να φθείρονται μέσου φόβου και αμφιβολιών. Κάποιοι από εσάς νοιώθετε προδομένοι από κάποιο πολύ δικό σας άτομο.

Μην αφήσετε ανεξέλεγκτα πάθη και επιθυμίες να αποβούν καταστροφικά για εσάς. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και ενεργήστε για ότι το καλύτερο.

Προσέξετε ιδιαίτερα την υγεία σας.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 tarw –  παρθενος

Η κάρτα taro της ημέρας: το δύο των ράβδων ανεστραμμένο

tarw το δύο των ράβδων ανεστραμμένο: Έχετε ένα τεράστιο δυναμικά ανάπτυξης  και αντί να το εκμεταλλεύεστε προτιμάτε να παραμένετε στην παρούσα κατάσταση  του δικού σας περιβάλλοντος που είναι πολύ μικρός για εσάς. Είναι καιρός να επιστήσω την προσοχή σας  στο  να αντιληφθείτε την ευεργετική επίδραση της λήψης ενός ρίσκου και να  βγείτε πιο έξω στον  κόσμο  για να διαπιστώσετε πόσο  μεγαλύτερος είναι! Τι νέες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν  μπροστά σας ! .Η  συγκεκριμένη καρτα  δείχνει επίσης ότι  ορισμένοι  από εσάς έχετε παραβλέψει κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες που σχετίζονταν με τα σχέδια σας για το μέλλον

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw –  ζυγος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το  επτά των δηναρίων

tarw το επτά των δηναρίων: Είστε σε μια σχέση,  όπου δεν είστε σίγουροι αν θέλετε να μείνετε με τον σύντροφο σας. Αυτό γιατί δεν ξέρετε ποιες οι πραγματικές του σκέψεις και συναισθήματα για εσάς .

Για κάποιο λόγο όμως εξακολουθείτε να παραμένετε μαζί του, με την ελπίδα ότι σιγά-σιγά θα δείτε τα πράγματα να αλλάζουν και έτσι  εξακολουθείτε να είστε  μαζί του.

Εδώ είναι ακριβώς αυτό λέμε που “ότι συνηγορεί  το Σύμπαν” και όχι η σωματική σας  προσπάθεια . για να δημιουργήσετε το μέλλον της σχέσης σας.

Στον τομέα των συναισθημάτων υπάρχει μια παρόμοια σημασία.  Σκέφτεστε αν πρέπει να κάνετε την πρώτη κίνηση εσείς ή να αφήσετε να γίνει από την πλευρά του. Βρείτε ποια επιλογή ταιριάζει καλύτερα στον χαρακτήρα του.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – σκορπιος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το οκτώ των δηναρίων ανεστραμμένο

 tarw το οκτώ των δηναρίων ανεστραμμένο: Για μια σχέση, αυτό μπορεί να ερμηνευθεί ως ένα εμπόδιο. Επίσης μπορεί να δείχνει ότι μια σχέση ανάμεσα σε δύο εραστές έχει γίνει κουραστική και ίσως χρειάζεται να αποτραβηχτούν για λίγο ο ένας από τον άλλο.

Συνήθως αυτή η καρτα όταν αναφέρετε στον εραστή σας μιλάει για κάποιον  που δεν έχει κατεύθυνση και σοβαρότητα για τις σχέσεις. Είναι επίσης δυνατό να αποκαλείτε τεμπέλης, επειδή δεν ενδιαφέρετε στο  να σκέφτεται το μέλλον της σχέσης. Δεν είναι έτοιμος/η  να είναι μαζί σας όταν τον χρειάζεστε περισσότερο. Το ίδιο ισχύει και σε  θέματα συναισθημάτων . Απλά ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται για σας!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

tarw – τοξοτης

Η κάρτα tarw της ημέρας: η εγκράτεια

tarw η εγκράτεια: Δεν έχετε ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα μέσα σας και αυτό οφείλετε στο γεγονός ότι ή έχετε υπερβολικές επιθυμίες ή περιμένετε πολλά από τον σύντροφο σας. Μην βγάζετε τόσο μεγάλη απαιτητικότητα και προσπαθήστε  να υιοθετήσετε μερικές από τις ιδέες του συντρόφου σας  .Θυμηθείτε : Aγαπάμε τον σύντροφο μας όπως είναι και όχι όπως θα θέλαμε να είναι! Ορισμένοι από εσάς  ίσως είναι προτιμότερο να κάνετε  ένα διάλλειμα από την σχέση σας και να δείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – αιγοκερως

Η κάρτα taro της ημέρας: ο άσσος των δηναρίων ανεστραμμένος

tarw ο ασσος των δηναρίων ανεστραμμένος: Η καρτα αυτή σημαίνει ότι εσείς και ο σύντροφος σας  θα συναντήσετε μερικά προβλήματα στην αρχή του οτιδήποτε  θα θελήσετε να ξεκινήσετε μαζί.  Σε περίπτωση συνομιλιών για επανασύνδεση υποδηλώνει αναβολή ή μη ευτυχή κατάληξη

Όσοι από εσάς επενδύσατε ή δανείσατε κάποια χρήματα μάλλον θα τα χάσετε.

Τέλος, όσον αφορά  τα συναισθήματα, αυτό συνεπάγεται μια πικρία

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – υδροχοος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο βαλές των κυπέλλων

tarw ο βαλές των κυπέλλων: Κάποια ευχάριστα νέα θα σας ωθήσουν στο να εγκαταλείψετε κάποιες παλιές  ιδέες, οι οποίες δεν ωφελούν πια ούτε εσάς , ούτε τον σύντροφο σας , ούτε και την οικογένεια

Θα  υιοθετήσετε νέους τρόπους και νέες μεθόδους για το πώς να λειτουργήσετε και σταματήστε να νοιώθετε ένοχοι για λάθη που κάνατε στο παρελθόν Θα σας δοθούν καινούριες ευκαιρίες και φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – ιχθυες

Η κάρτα ταρο της ημέρας: ο ιππότης των δηναρίων

tarw ο ιππότης των δηναριων: Αναπτύξτε τις δυνάμεις σας και αφήστε την διαίσθηση σας να σας καθοδηγήσει. Σβήστε τις όποιες ψευδαισθήσεις ,εστιάστε στα προβλήματα που πραγματικά σας απασχολούν και να είστε βέβαιοι, ότι σύντομα θα μπορέσετε να προβείτε στην επίλυση τους. Η εσωτερική σας οργάνωση  θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε κάποιες λεπτομέρειες που μέχρι τώρα σας διέφευγαν!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

Καίσαρας