ταρω-Ημερήσιες ερωτικες προβλεψεις Παρασκευή 26/12

kartes-taro

ταρω-Ημερήσιες ερωτικες προβλεψεις Παρασκευή 26/12

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

 

ΓΕΝΙΚΑ: Τα ταρω ακολουθούν  μια ‘θεραπευτική’ πρακτική, προσπαθώντας να άρουν τον συμπαγή τοίχο, που το κάθε άτομο έχει συνειδητά τοποθετήσει ανάμεσα στην ψυχή του και τον υλικό κόσμο, εμποδίζοντάς το να δει την συνάφεια των εν γένει πραγμάτων. Με την συμπληρωματική βοήθεια στης επιστήμης της Αστρολογίας όλα γίνονται πιο ξεκάθαρα και βατά!

 

ταρω – Κριός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας, δείχνει πως έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, αλλά και τα όρια υπομονής έχουν δοκιμαστεί αρκετά, προκειμένου να οριστικοποιήσετε τις αποφάσεις σας. Η κρίση σας θα λειτουργεί καλύτερα από τα τέλη του μήνα, και οι καταστάσεις θα είναι λιγότερο πιεστικές, και οι προοπτικές πολύ πιο ευοίωνες. Αν βιώνετε χωρισμό ή άσχημη συναισθηματική περίοδο με ψυχρότητα από το ταίρι σας, καλό θα ήταν να περιμένετε λίγες ημέρες και θα δείτε τα πράματα να βελτιώνονται με πρωτοβουλία της άλλης πλευράς.

zodia-taro-45

 

Φράση κλειδί: Νέα ξεκινήματα

Δυναμική ημέρας: ****/*

 

ταρω – Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο Αρχιερέας

Η κάρτα ταρω ο Αρχιερέας κατευθύνει τον ενδιαφερόμενο να ψάξει πιο βαθιά στον συναισθηματικό του δεσμό μακριά από λογική και συναίσθημα και να εντοπίζει την αιτία των συγκρούσεων. Το αστρολογικό σκηνικό τις έρχουσες  ημέρες θα δίνει την δυναμική, να βελτιώσετε τις επικοινωνίες και να βάλετε τα όρια χρόνου που θέλετε εσείς, για την καλή εξέλιξη ή την οριστική λήξη των προβληματικών συσχετισμών με τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας.

Φράση κλειδί: Ανταμοιβή και νίκη

Δυναμική ημέρας: */****

 

 

ταρω – Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα δίνει την ώθηση στον αδικημένο της όποιας συναισθηματικής σχέσης, να σηκώσει το ανάστημα του και να θέσει όρους και όρια. Οι πλειοψηφία του αέρινου αυτού ζωδιου, θα δεχτεί προτάσεις επανασύνδεσης από το παρελθόν…ίσως και από το άσχημο και ξεχασμένο παρελθόν…ιδίως αν αυτό είχε να κάνει με ζωδιο του νερού (Σκορπιός-Καρκίνος-Ιχθύς).

Φράση κλειδί: Σωστή εκτίμηση των συνθηκών

Δυναμική ημέρας: ****/*

 

 

ταρω – Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: η Σελήνη

Η κάρτα ταρω της Σελήνης μαζί με την  παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Αιγόκερων, φαίνεται ότι επηρεάζει άμεσα τον ψυχισμό σας. Μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου αποφύγετε να ανακαλείτε παλιά ψυχικά τραύματα, και απαγορεύστε στην μελαγχολία ή την απογοήτευση να σας καταβάλουν…πάλι. Ισορροπήστε τα μέσα με τα έξω,και δώστε  σταθερότητα και διάρκεια στην αισθηματική σας σχέση. Αν ανήκετε εις γνώση σας σε παράλληλη σχέση…μην δεχτείτε επιπλέον ‘εκπτώσεις’!

 

Φράση κλειδί: Αλλαγές και ιδέες

Δυναμική ημέρας: *****

 

 

 

ταρω – Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο τρελός

Η κάρτα ταρω ο Τρελός προειδοποιεί…. ο συνδυασμό της Αφροδίτης σε αρνητικές όψεις προς τον Κριό, ότι  δεν θα λείψουν οι εντάσεις, αν συνεχίσετε να αδιαφορείτε για τα παράπονα του έτερου ήμισυ σας. Επιπροσθέτως οι σχέσεις και ειδικά εκείνες που έχουν να κάνουν με μακροχρόνιες δεσμεύσεις, όπως είναι ο γάμος – συγκατοίκηση, αλλά και οι νέοι έρωτες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σας εξέλιξή σας…και όχι  υποχρεωτικά προς το καλύτερο…προσέχετε με ποιον δένετε την τύχη σας.

Φράση κλειδί: Επιμονή και προσπάθεια

Δυναμική ημέρας: **/***

 

 

ταρω – Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Τροχός της Τύχης

Η κάρτα ταρω ο  Τροχός της Τύχης υποδηλώνει ότι το να ισορροπεί κάποιος ανάμεσα στην ανεξαρτησία και την υπευθυνότητα, δεν είναι καθόλου εύκολο, ωστόσο είναι απαραίτητο και υποχρεωτικό το ευ ζην μια συναισθηματικής σχέσης…και πόσο μάλλον της δικής σας! Το αστρολογικό σκηνικό σας φωτίζει προκειμένου να κάνετε τις δηλώσεις σας, ίσως για ακόμα μια φορά, και να αφήσετε το έτερο μέρος να ακολουθήσει ή να εγκαταλείψει.

 

Φράση κλειδί: Συναλλαγή και προσπάθεια

Δυναμική ημέρας: **/***

 

 

ταρω – Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα

Η κάρτα ταρω το Άρμα ορίζει ότι για να φτάσετε  στην ψυχική ολοκλήρωση, θα πρέπει να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας για να σας οδηγήσει ασφαλώς στις σωστές επιλογές. Για τους εν σχέση, μια καινούργια αρχή φαίνεται να χαράζει καθώς θα είστε πολύ πιο κατασταλαγμένοι, και θα θελήσετε να χτίσετε πάνω σε γερές βάσεις, ακόμα και να αποφασίσετε μια δέσμευση ζωής. Οι ελεύθεροι έχετε την υποστήριξη του Ποσειδώνα, που θα σας φέρει κοντά με άτομο των προδιαγραφών σας.

 

Φράση κλειδί: Βοήθεια και εμπιστοσύνη

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

 

ταρω – Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές

Η κάρτα ταρω οι Εραστές φέρνουν στο προσκήνιο  μια θαυμάσια περίοδο για να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, να λύσετε τις παρεξηγήσεις και να κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Για τους ελεύθερους Σκορπιούς, και ιδίως του 3ου δεκαημέρου,  η σεξουαλικότητά σας απογειώνεται στα τέλη αυτής της χρονιάς και σας σπρώχνει στην αναζήτηση του ιδανικού ανθρώπου – ταιριού …ίσως και πηγαίνοντας πίσω στο πρόσφατο παρελθόν.

 

Φράση κλειδί: Απρόσμενη συνάντηση

Δυναμική ημέρας: **/***

 

ταρω – Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη

Η κάρτα ταρω η Δύναμη σας παρασύρει σε έναν λαβύρινθο σκέψεων και πράξεων που η αποτελεσματικότητα τους είναι αμφίβολη. Μέχρι τις αρχές του Ιανουαρίου 2015, ο Άρης θα βρίσκεται με φιλικές όψεις προς το ζωδιο σας, όπου η συναισθηματική επαφή παίρνει το ρόλο της θεραπείας, και έρχεται να επουλώσει οριστικά τα τραύματα, που προκλήθηκαν από τις τελευταίες συγκρούσεις, είτε μέσα στο γάμο σας, είτε με μια σχέση που εσείς θεωρούσατε σημαντική. Βγάλτε τα ροζ γυαλιά…δείτε τι θέλει η ψυχή σας…και κυνηγήστε το!

 

Φράση κλειδί: Αλλαγές και ευθύνες

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

 

ταρω – Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Αστέρι

Η κάρτα ταρω το Αστέρι ξεκαθαρίζει ότι  ενέργεια που θα ρέει τις τελευταίες ημέρες της χρονιάς, και μέσα από την καρδιά σας θα είναι ένα  ελιξίριο ανανέωσης, που θα σας φέρει σε απόσταση αναπνοής από την κατάκτηση του συναισθηματικού στόχου σας. Για τους αδέσμευτους μια τυχαία συνάντηση,  μέσα σε κοινωνικές –  φιλικές συναναστροφές θα έχει όλες τις πιθανότητες να εξελιχθεί σε φλογερό ειδύλλιο …και όχι μόνο.

 

 

Φράση κλειδί: Ενθουσιασμός με λόγο

Δυναμική ημέρας: ****/*

 

 

ταρω – Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος δίνει την γνώση και την φώτιση, προκειμένου να δείτε πιο καθαρά μέσα στην συναισθηματική σας σχέση και να αφαιρέσετε ότι την πληγώνει…εγωισμός- εσωστρέφεια! Πολλά τα παράπονα που σας έρχονται και από το μακρινό σας παρελθόν, που θα ζητήσει δεύτερη ευκαιρία ή και ακόμα επιπλέον εξηγήσεις για το τότε. Βάλτε τα όρια σας! Αυτοί που βιώνουν μοναξιά, το τέλος του έτους τους ξαναβάζει στο παιχνίδι της κατάκτησης.

Φράση κλειδί: Μυστικά και σχόλια

Δυναμική ημέρας: **/***

 

 ταρω – Ιχθύς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Κρίση

Η κάρτα ταρω η Κρίση σας δηλώνει ότι  πλανήτης του έρωτα, θα  προστατεύει τις σημαντικές σας σχέσεις και θα φέρει και  καινούργιες γνωριμίες για τους αδέσμευτους εκπροσώπους του υδάτινου αστερισμού σας. Οτιδήποτε και να συμβαίνει, προετοιμαστείτε για το καλύτερο, γιατί αυτό που περιμένατε εδώ και καιρό και ίσως να είχατε χάσει και την πίστη σας…θα σας διασταυρώσει σύντομα.. Αν έχετε εκκρεμότητες με το παρελθόν, είναι η σωστότερη εποχή για να τις θέσετε σε κρίση τερματισμού ή ανανέωσης…όχι όμως σε αναμονή.

 

Φράση κλειδί: Συνεργάτες και συνεργασίες

Δυναμική ημέρας: *****

 

 

Από όλη την ομάδα της ASTRO-LIVE ολόψυχες ευχές για Υγεία-Ευτυχία-Ευημερία.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!