ταρω: ημερησιες ερωτικές προβλεψεις Πέμπτη 11/12

taro-apistia

ταρω: ημερησιες ερωτικές προβλεψεις Πέμπτη 11/12

 

ταρω – κριος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο άσσος των ράβδων

Η καρτα  ταρω- άσσος των ράβδων, υποδηλώνει νέα ξεκινήματα στον ερωτικό τομέα. Το πάθος και η ενέργεια εκδηλώνονται για ένα πρόσωπο που τώρα μπαίνει στην ζωή σας ή για κάποιο πρόσωπο που σας ενδιέφερε ,αλλά δεν βρίσκατε την κατάλληλη στιγμή για να του εκφράσετε τα συναισθήματα σας ή τον πόθο σας. Για πολλούς από τους άντρες κριούς η  σεξουαλική τους επιθυμία  μετατρέπεται σε οίστρο καθώς το πέος τους γίνεται η  δύναμη της ζωής.!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

zodia-taro-45

 

tarw  ταυρος

Η καρτα ταρο της ημέρας: ο ήλιος

Η καρτα ταρω -ο ήλιος υποδηλώνει ότι σήμερα όλα πηγαίνουν καλύτερα για εσάς.

Θα υπάρξει αναγνώριση των προσπαθειών σας για την καλυτέρευση συνθηκών μιας σχέσης . Όσοι υπήρξατε “πάσχοντες” εξαιτίας μιας  λυπηρής κατάστασης, αφήνετε σήμερα πίσω τα δυσάρεστα  και απομακρύνεστε από μια δύσκολη σχέση.  Για όσους είστε μόνοι, μια σχέση με τις καλύτερες προοπτικές αρχίζει να παρουσιάζεται στον ορίζοντα. Με δύο κουβέντες το συμπέρασμα αυτής της καρτας για σήμερα είναι: Βρίσκεστε στο προσκήνιο!

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – διδυμοι

Η καρτα taro της ημέρας: ο διάβολος

 

Η καρτα ταρω- ο διάβολος, αναφέρεται σήμερα ως επί το πλείστον στους διδύμους που έχουν παράλληλες  σχέσεις ή δεν θέλουν να δούν κάποια  πράγματα  με μεγαλύτερη αντικειμενικότητα.

Πιο συγκεκριμένα: Στην περίπτωση των παραλλήλων σχέσεων , δεν είστε σε θέση να προχωρήσετε μπροστά, επειδή είσαστε δέσμιοι των δικών σας παθών και συναισθημάτων, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να φανταστείτε τη ζωή σας  χωρίς τον εραστή σας  κι έτσι  έχετε τελματώσει. Άλλοι πάλι από εσάς είστε  υποχρεωμένοι να  λέτε πολλά ψέματα με σκοπό να διατηρήσετε μια αρωστημένη κατάσταση. Όσοι είχατε μια σχέση στην οποία δοθήκατε 100 τοις εκατό , αρνείστε  τώρα να πιστέψετε ότι πέσατε τόσο έξω στην κρίση σας , για αυτό το άτομο και εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι θα επιστρέψει και μαζί με αυτόν και οι παλιές καλές μέρες. Ορθολογιστικές λύσεις τρίτων που θέλουν να σας βοηθήσουν σας ξινίζουν!

 

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – καρκινος

Η καρτα tarw της ημέρας: το δύο των ράβδων

Η καρτα ταρω- δύο των ράβδων  συμβολίζει την κυριαρχία επί του συντρόφου σας ή και το αντίστροφο. Για να το εξειδικεύσουμε λίγο! Ας υποθέσουμε ότι ο σύντροφος σας είναι άνεργος ή αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, τότε εσείς τον εξουσιάζετε σεξουαλικώς  μέσω οικονομικής στήριξης.! Φυσικά ισχύει και το αντίθετο.  Υπάρχει  όμως και η  περίπτωση όπου σε μία σχέση με έντονα οικονομικά προβλήματα , εσείς απειλείτε τον σύντροφο σας , ότι αν δεν σεβαστεί τον τρόπο με τον οποίο εσείς δυσκολεύεστε να βγάλετε τα λεφτά, ” να μαζεύει τα κουβαδάκια του και να πηγαίνει σε άλλη παραλία” !

 

 

 tarw – λεων

Η καρτα ταρω της ημέρας: το άρμα

Η καρτα ταρω το άρμα υποδηλώνει ότι ‘έχετε αρχίσει να ανεβαίνετε συναισθηματικά. Κάποιοι από εσάς που είχατε ψιλό-φιλονικίες και συγκρούσεις με τον σύντροφο σας .Τώρα τερματίζονται και η ειρήνη αποκαθίσταται και πάλι. Ίσως κάποιοι από εσάς για να το πετύχετε αυτό χρειαστεί να κοντρολάρετε όχι μόνο τα συναισθήματα σας αλλά και τα συναισθήματα των άλλων. Εκείνο όμως που  αποκτά  ιδιαίτερη σημασία είναι το συναίσθημα της ευτυχίας εξαιτίας των όσων έχετε πετύχει!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

ταρω- παρθενος

Η καρτα ταρο της ημέρας: το πέντε των κυπέλλων

Η καρτα ταρω – πέντε των κυπέλλων μιλάει για το πώς μπορεί να βλαφτείτε όσοι από εσάς  εξακολουθείτε να βλέπετε τα πράγματα  μέσα από μια ψευδαίσθηση. Αυτή είναι μια περίοδος, όπου   πολλοί έχετε την τάση να σκέφτεστε  μόνο τα αρνητικά γεγονότα ή εκδηλώσεις. Αυτή η καρτα προλέγει το ενδεχόμενο ενός διαζυγίου ή τη διάλυση μιας σχέσης , γάμου ή φιλίας. Μπορεί να χρειαστεί να αγωνιστείτε  ενάντια σε ένα αίσθημα της κατάθλιψης.

 

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω –  ζυγος

Η καρτα taro της ημέρας: η εγκράτεια

Η καρτα ταρω η εγκράτεια προμηνύει μια περίοδο δημιουργικής έμπνευσης για αρκετούς από εσάς ή μια κατάσταση αρμονίας και γαλήνης. Η καρτα αυτή σας συμβουλεύει ότι αν εφαρμόσετε τον αυτό- έλεγχο θα κατορθώσετε να περάσετε τις όποιες δυσκολίες. Παλιά θέματα που παρέμεναν σε εκκρεμότητα έρχονται για να επιλυθούν με νέες προοπτικές και να προσαρμοστούν σε νέες συνθήκες! Επανασυνδέσεις θα γίνουν εφόσον θα υπάρξει αμοιβαίος σεβασμός. Γνωριμίες θα υπάρξουν με νέα άτομα ,ή σε ταξίδι που θα κάντε προς το μέρος τους, ή αυτά προς το μέρος σας ή ακόμα και να γνωριστείτε  οι δύο σας κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – σκορπιος

Η κάρτα tarw της ημέρας: το οκτώ των δηναρίων

Η καρτα ταρω – οκτώ των δηναρίων υποδηλώνει στον αισθηματικό τομέα και μόνο ότι κάποια απροσδόκητη κακοτυχία- στο όχι και πολύ μακρινό παρελθόν- σας έκανε να υποφέρετε .Τώρα είναι η ώρα να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας και να  χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις  που αποκτήσατε διαμέσου αυτών των εμπειριών .Δημιουργήστε νέες ευκαιρίες! Το Καρμα να ξέρετε ότι σας φέρνει καλά πράγματα στον δρόμο σας. Ήρθε ή ώρα να δρέψετε τους καρπούς των δικών σας προσπαθειών.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

ταρω – τοξοτης

Η καρτα ταρω της ημέρας: το τρία των ξιφών

Η καρτα ταρω – τρία των ξιφών δείχνει ότι   συναισθηματικές αναταραχές θα κυριαρχούν σε αυτή την περίοδο της ζωής σας. Θα υπάρξει μια βαθιά αίσθηση της απώλειας από  την προδοσία που θα προκαλέσει  κάποιος που βρίσκεται κοντά σας. Καταπιεσμένα συναισθήματα για πολύ καιρό θα εκδηλωθούν, και θα ανταλλαχθούν λόγια γεμάτα χολή.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – αιγοκερως

Η καρτα ταρο της ημέρας: το επτά των ξιφών

Η καρτα ταρω – επτά των ξιφών υποδηλώνει ότι κάποιοι από εσάς απελευθερώνεστε από παλιές ιδέες χωρίς σημασία και ανανεώνεται έτσι το πνεύμα σας. Σε πολλούς από εσάς έρχεται το τέλος μιας δοκιμασίας , ενώ άλλοι αρχίζετε να απελευθερώνεστε από υλικά ζητήματα ,ανερχόμενοι έτσι σε ένα ανώτερο επίπεδο. Πολλοί από εσάς θα αρχίσετε να δείχνετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη προς τρίτους και ιδίως προς τον σύντροφο σας. Το βέβαιο είναι ότι μπαίνετε  σε ένα νέο διαμορφωμένο τρόπο ζωής!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – υδροχοος

Η καρτα taro της ημέρας: το έξι των ράβδων ανεστραμμένο

Η καρτα ταρω – έξι των ράβδων ανεστραμμένο μας μιλάει για αόριστες και ανοργάνωτες προσπάθειες που γίνονται εκ μέρους σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι αναποδιές του τελευταίου καιρού σας έχουν αποσυντονίσει . Παρουσιάζοντας τον εαυτό σας με  χαμηλό ηθικό δίνετε μια ακόμα  πιο κακή εμφάνιση . Μην  σπαταλάτε τον  χρόνο σας ! Ορίσατε σαφείς στόχους!  .

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

ταρω – ιχθυες

Η καρτα tarw της ημέρας: το  επτά των δηναρίων

Η καρτα ταρω- επτά των δηναρίων αναφέρεται στο γεγονός ότι πρέπει να υπάρξει μια εύλογη και δικαίη αντιμετώπιση του συντρόφου σας και των όποιων προβλημάτων σας απασχολούν. Χρειάζεται υπομονή. Οι υγιείς σχέσεις δεν γίνονται από την μια μέρα στην άλλη. Κάποιοι από εσάς  θα νοιώσουν το αίσθημα της ευεξίας μέσα από αυτήν την σχέση. Όσοι έχετε κάποιους αόριστους φόβους μην διστάσετε να ζητήσετε την γνώμη τρίτων και μεγαλύτερων από εσάς.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

Καίσαρας