tarw-Ημερήσιες ερωτικες προβλεψεις Πέμπτη 20/11

kartes-taro

tarw-Ημερήσιες ερωτικες προβλεψεις Πέμπτη 20/11

Από τον Καίσαρα

 

tarw – κριος

Η κάρτα tarw της ημέρας: το δέκα των δηναρίων ανεστραμμένο

tarw δέκα των δηναρίων ανεστραμμένο: Πολλά από τα οικονομικά σας προβλήματα παραμένουν στάσιμα. Πιστεύετε ότι επάνω πού έχετε βρει κάποια λύση κάποιος απρόβλεπτος παράγοντας τα ανατρέπει όλα.. Το γεγονός ότι εξαιτίας αυτών των προβλημάτων υπάρχει μια γκρίνια στον αισθηματικό τομέα, την οποία θέλετε να αποφύγετε  λέτε στην/στον σύντροφο σας ποια θα είναι τα επόμενα βήματα σας προσπαθώντας να τον ηρεμήσετε και εν μέρει το επιτυγχάνετε . Η μη υλοποίηση όμως αυτών, εξαιτίας των τριτογενών παραγόντων που ανέφερα , πυροδοτεί μια νέα πιο εκρηκτική κατάσταση καθώς ο/η σύντροφος σας πιστεύει ότι τον εξαπατάτε. Προς τον παρόν κλείστε το στόμα σας και μην υπόσχεστε πολλά!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

zodia-taro-45

 

tarw  ταυρος

Η κάρτα taro της ημέρας: το οκτώ των ράβδων

tarw το οκτώ των ράβδων: Μπορεί να είχατε απομονωθεί για κάποιο χρονικό διάστημα. Τώρα όμως τα πράγματα αλλάζουν καθώς επανέρχεστε δυναμικά τόσο στην κοινωνική σας ζωή , όσο και στην επαγγελματική. Αρχίζετε να ξεπερνάτε τα όποια εμπόδια είχαν δημιουργηθεί  και ξαναβρίσκετε την εσωτερική σας ισορροπία.  Σε κάποιους από εσάς πέφτει ταξίδι  για λόγους αναψυχής ή μόνοι σας ή με τον σύντροφο σας. Τονώνεται η αυτοπεποίθηση σας και αυξάνονται οι φιλοδοξίες σας.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 tarw – διδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο ιππότης των δηναρίων

tarw ο ιππότης των δηναρίων: Σήμερα σας πέφτει μια  καρτα  που αφορά συνομιλίες οι οποίες θα περιλαμβάνουν θέματα οικονομικής μορφής ή θέματα αισθηματικά – σεξουαλικά. Από την πλευρά των οικονομικών αφορά συζητήσεις, για ξεκίνημα μιας νέας δουλειάς ή για θέματα κληρονομικά. Από αισθηματικής πλευράς παρουσιάζεστε σαν ένα άτομο εξαιρετικά ενεργητικό, με πολλές επιθυμίες και οι συζητήσεις θα αφορούν το καθαρά σεξουαλικό κομμάτι. Ορισμένοι από εσάς προσέξτε τι θα ζητήσετε!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – καρκινος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το  οκτώ των κυπέλλων

tarw το οκτώ των κυπέλλων: Είχατε δύναμη και συναισθήματα στην αγάπη σας.  Ξεπεράσατε τους όποιους πειρασμούς και επιθυμίες. Αρχίστε τώρα να ψάχνετε για την πνευματική σας ταυτότητα.. Εγκαταλείψτε τις παλιές συναισθηματικές σας εμπειρίες . Εμπιστευθείτε το ένστικτο σας Θα ήταν προτιμότερο όποτε σας δινόταν η ευκαιρία να κάνετε κάποια ταξίδια ξεφεύγοντας έτσι από την καθημερινότητα της ζωής. Αλλάξτε στάση και συμπεριφορά τόσο όσον αφορά το θέμα αγάπης όσο και το θέμα της σχέσης.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

 tarw – λεων

Η κάρτα tarw της ημέρας: ο βαλές των κυπέλλων ανεστραμμένος

tarw ο βαλές των κυπέλλων ανεστραμμένος:  Είχατε πολλές προσδοκίες οι οποίες όμως δεν επαληθεύτηκαν. Αυτό σας οδηγεί σε μια κατάσταση μεγάλης απογοήτευσης. Ορισμένοι από εσάς πρόκειται να πάρετε δυσάρεστες ειδήσεις επάνω σε θέματα σχέσεων, ενώ άλλοι που περιμένετε ένα ” ναι” για το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης ή επανασύνδεσης, έχετε τον φόβο της απόρριψης. Μην μοιρολατρείτε! Αρχίστε να χρησιμοποιείτε τα δημιουργικά σας ταλέντα και τις  φυσικές σας  ικανότητες!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 tarw –  παρθενος

Η κάρτα taro της ημέρας: ο άσσος των κυπέλλων ανεστραμμένος

tarw ο άσσος των κυπέλλων ανεστραμμένος: Νοιώθετε συναισθηματικά εξαντλημένοι από κάποια προηγούμενη σχέση σας και τις συνέπειες αυτού του χωρισμού δεν τις έχετε ξεπεράσει ακόμα!  Μεγάλη είναι επίσης  και η συναισθηματική σας αστάθεια καθώς δεν εμπιστεύεστε τον εσωτερικό σας εαυτό.

Αυτήν την περίοδο και παρότι κάποιοι από εσάς θα επιχειρήσετε  ένα καινούριο ξεκίνημα στα αισθηματικά , οι  όποιες προσπάθειες σας δεν θα ευοδωθούν! Πιθανό να υπάρξουν και φιλονικίες με φίλους

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw –  ζυγος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο κρεμασμένος

tarw ο κρεμασμένος: Τον τελευταίο καιρό αναβάλλετε πράγματα που θα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και καιρό .  Αυτό οφείλετε στο γεγονός ότι βγάζετε έναν ιδιαίτερα εύπιστο χαρακτήρα! Με αυτόν τον τρόπο επιτρέπετε σε τρίτα άτομα να επεμβαίνουν στην δική σας ζωή  και εσείς συχνά να προβαίνετε σε ανόητες πράξεις . Κάποιοι από εσάς χρησιμοποιείτε το αλκοόλ ή αντικαταθλιπτικά για να ξεφύγετε από τα δικά σας προβλήματα.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – σκορπιος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: ο διάβολος

tarw ο διάβολος: Κάποιοι από εσάς έχετε μια παραμορφωμένη εικόνα του τι σημαίνει ζωή και ποια η πραγματική σημασία της έννοιας ζωή. Άλλοι πάλι από εσάς είστε προσκολλημένοι σε μεγάλο βαθμό στις υλικές ανάγκες και απολαύσεις  Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι πολλοί από εσάς βγάζουν έντονη την επιθυμία για  κοινωνική επιτυχία ανεξαρτήτως του τι τίμημα θα πληρώσουν. Σταματήστε να σπαταλάτε την ενέργεια σας σε απολαύσεις , εγκαταλείψτε τις ψευδαισθήσεις και αντιμετωπίστε την πραγματικότητα.

Όσοι από εσάς βρίσκεστε σε παράλληλη σχέση συνειδητοποιήστε ότι δεν οδηγεί πουθενά!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

tarw – τοξοτης

Η κάρτα tarw της ημέρας:  οι εραστές ανεστραμμένη

tarw οι εραστές ανεστραμμένη: Αναποφασιστικότητα χαρακτηρίζει σήμερα το ζωδιο του τοξότη.

Πολλοί από εσάς είστε έτοιμοι για να κάνετε ένα βήμα προς μια νέα ζωή αλλά φοβάστε ότι δεν θα τα καταφέρετε ή ότι αν  κάνετε αυτό το βήμα τώρα θα είναι μια λάθος επιλογή.

Σχέδια γάμου ή αρραβώνων καθυστερούν ή αναβάλλονται.

Το γεγονός ότι πολλοί από εσάς αναζητάτε διαφορετικές εμπειρίες ή την απόλυτη ηδονή στο σεξ, σας οδηγεί στην εύρεση ενός νέου συντρόφου.

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – αιγοκερως

Η κάρτα taro της ημέρας: η βασίλισσα των κυπέλλων ανεστραμμένη

tarw η βασίλισσα των κυπέλλων ανεστραμμένη: Σήμερα θα βγάλετε τον προστατευτικό  σας χαρακτήρα απέναντι στην οικογένεια σας. Θα εκδηλώσετε την τρυφερότητα σας προς τα παιδιά σας αλλά θα βγάλετε και όλο το πάθος  και την σεξουαλικότητα προς τον σύντροφο σας. Ιδιαίτερα οι βραδινές ώρες προβλέπονται για εσάς και  τον σύντροφο σας ή χαλαρωτικές ή γεμάτες πάθος. Το τι από τα δύο από εσάς εξαρτάται!

 

 Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – υδροχοος

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  το άρμα ανεστραμμένο

tarw το άρμα ανεστραμμένο: Η υιοθέτηση μιας παθητικής στάσης και το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιείτε το μυαλό σας για την επίλυση των δικών σας προβλημάτων σας έχει φέρει σε μια κατάσταση εγκλωβισμού. Χρειάζεται να δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά και να βάλετε τις προτεραιότητες σας σε μια σειρά . Μόνο έτσι θα μπορέσετε να ξεφύγετε από την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχετε περιέλθει

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – ιχθυες

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το δέκα των ράβδων ανεστραμμένο`

tarw το δέκα των ράβδων ανεστραμμένο: Δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερες αλλαγές ούτε στα αισθηματικά ούτε στα οικονομικά. Αυτή  η στασιμότητα θα φέρει αρκετούς από εσάς σε μια κατάσταση απόγνωσης. Το γεγονός ότι αρκετοί από εσάς νοιώθετε παγιδευμένοι στην δουλειά σας αγχώνει και δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στα αισθηματικά. Κάποιοι μάλιστα από εσάς να αντιμετωπίζετε και σεξουαλικό  πρόβλημα λόγω στρεσογόνων παραγόντων.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

Καίσαρας