tarw: Ημερήσιες ερωτικές προβλεψεις Πέμπτη 27/11

taro-tsigganiki-katastrwsi

tarw: Ημερήσιες ερωτικές προβλεψεις Πέμπτη 27/11

 

tarw – κριος

Η κάρτα tarw tτης ημέρας: το τέσσερα των ράβδων

tarw: το τέσσερα των ράβδων: Παρουσιάζεται ένα ζεστό διάστημα αγάπης ανάμεσα σε δύο εραστές. Έτσι, όταν αυτή η καρτα tarw  εμφανίζεται στην ανάγνωση προσπαθεί να σας πει  ότι το ενδιαφέρον σας για τον σύντροφο σας  τον κάνει να  αισθάνεται άνετα μαζί σας. Την ίδια στιγμή, αυτό το χαρτί  σημαίνει ότι  έχετε γίνει αποδεκτοί από την οικογένεια και τους φίλους σας. Γενικά το τέσσερα των ράβδων είναι  σχετικό με την ευτυχία  που έρχεται.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

zodia-taro-45

 

tarw  ταυρος

Η κάρτα tarw της ημέρας: ο άσσος των δηναρίων ανεστραμμένος

 tarw ο άσσος των δηναρίων ανεστραμμένος: Στοχεύετε τόσο πολύ στο υλικό όφελος ή στην οικονομική απόδοση που δεν συνειδητοποιείτε τις βαθύτερες ανάγκες  και τις επιθυμίες σας. Το να περιβάλλεστε από την παγίδα της υλικής εξασφάλισης είναι, συχνά ο μόνος τρόπος για να αισθάνεστε ασφαλείς, επειδή νομίζετε ότι αν επενδύσετε στον παράγοντα άνθρωπο στο τέλος ο μεγάλος χαμένος θα είστε εσείς!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – διδυμοι

Η κάρτα tarw της ημέρας: το επτά των δηναρίων

tarw το επτά των δηναρίων: Κάποιοι από εσάς περιμένετε  πολύ καιρό για  να καρποφορήσει μια αγάπη. Μπορεί να είναι μια φιλία που αναπτύσσεται σε  σχέση αγάπης. Μπορεί να είναι μια μακροχρόνια σχέση εξ αποστάσεως. Μπορεί να είναι  κουραστικό για εσάς να περιμένετε  μια σχέση για  να αποδώσει καρπούς, όταν φαίνεται τόσο εύκολο  απλά να την ξεκινήσετε.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – καρκινος

Η κάρτα tarw της ημέρας: το δύο των δηναρίων

tarw το δυο των δηναρίων:  Το γεγονός ότι σε μια σχέση μπορεί  να υπάρχει μια πάλη για έντονο έλεγχο, του ποιος θα ωφεληθεί τα μέγιστα μέσα από αυτήν, οδηγεί σε παρεξηγήσεις και σε συνομιλίες που δεν βγάζουν πουθενά. Αυτό δημιουργεί μια αίσθηση  καταπίεσης στη σχέση. Παράλληλα για πολλούς από εσάς η ύπαρξη χρεών σας κάνει εξαιρετικά νευρικούς , με αποτέλεσμα: άλλοι από εσάς να ξεσπάτε στον σύντροφο σας και άλλοι από εσάς να ξοδεύετε περισσότερο χρόνο στην δουλειά σας παρά στην σχέση σας, καθώς επικεντρώνεστε  στην οικονομική σας σταθερότητα.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

 tarw – λεων

Η κάρτα tarw της ημέρας: το  άρμα ανεστραμμένο

tarw το άρμα ανεστραμμένο: Μια χαοτική κατάσταση επικρατεί πριν μια καινούρια σχέση υλοποιηθεί ή μια επανασύνδεση. Επιδείξτε προσεκτική συμπεριφορά. Μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις. Κοντρολάρετε τα συναισθήματα σας. Τότε θα διαπιστώσετε ότι με το να είστε έντιμοι με το νου σας και ειλικρινείς με το πνεύμα σας  οι ευχές σας θα γίνουν πραγματικότητα. Μόνο όταν τα έχετε βρει με τον εαυτό σας θα μπορέσετε να τα βρείτε και με τους άλλους . Αυτό θα δημιουργήσει την αρμονία!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 tarw –  παρθενος

Η κάρτα tarw της ημέρας: ο ήλιος ανεστραμμένος

tarw ο ήλιος ανεστραμμένος: Αυταπάτη; Δυσπιστία; Μια αποτυχία να κρίνετε έναν χαρακτήρα αποτελεσματικά;

Στην ερώτηση του τι σας  περιμένει στο άμεσο μέλλον; Η απάντηση είναι:

O ήλιος αν και ανεστραμμένος είναι μια θετική καρτα: μια πηγή μεγάλης ενέργειας και καθοδήγησης. Σε θέματα επανασύνδεσης υποδηλώνει ότι παρότι έχετε περάσει μεγάλη συναισθηματική εξάντληση, η επανασύνδεση γίνεται μέσω καθυστερήσεων. Αν είστε μόνοι, έστω και αργά, θα βρείτε αυτό που ψάχνατε τόσο καιρό. Κρυμμένες απαντήσεις και μυστήρια που έπρεπε να έχουν έρθει στο φως εδώ και πολύ καιρό αποκαλύπτονται.

Βασιστείτε στην εσωτερική σας δύναμη!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw –  ζυγος

Η κάρτα tarw της ημέρας: το οκτώ των δηναρίων

tarw το οκτώ των δηναρίων: Στον τομέα των σχέσεων το οκτώ των δηναρίων δείχνει ότι πρέπει να βάλετε μεγάλη προσπάθεια  στη σχέση σας. Αυτό θα την κάνει  μια πολύ ισχυρή και ασφαλή σχέση, βασισμένη στην εμπιστοσύνη, την  πίστη και την  αφοσίωση. Σημασία έχει ότι καταλαβαίνετε τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να κρατήσετε σταθερή τη σχέση σας. Η σχέση σας σημαίνει πολλά για σας και θέλετε  να την κάνετε να λειτουργήσει αν είναι  δυνατόν ακόμα καλύτερα. Για όσους είναι ελεύθεροι δείχνει ότι  σας  αρέσει να παίζετε εντός έδρας  και δεν θα αφήσετε  τον εαυτό σας  να παρασυρθεί κάτω από μια παγίδα ανεξάρτητα από το πόσο καλή  μπορεί να είναι.  Κάποιες σχέσεις θα αποδειχθούν  απογοητευτικά φευγαλέες εάν εσείς ή οι σύντροφοι σας προσπαθήσετε να έχετε την  αποκλειστική κυριότητα!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – σκορπιος

Η κάρτα tarw της ημέρας: η κρίση

tarw η κρίση: Κάτι ή κάποιος από το παρελθόν έρχεται πίσω στη ζωή σας με επιρροές που μπορεί να σας αρέσουν μπορεί και όχι! Χειριστείτε σωστά καρμικές σχέσεις ή θέματα ή διαφορετικά  θα πληρώσετε το τίμημα. Αυτή η καρτα μπορεί να υποδηλώνει επίσης  μια αλλαγή από το σπίτι ή τη δουλειά. Μπορείτε να  αρχίσετε να προσελκύεστε από ένα νέο σύντροφο ή να παρακολουθείτε μια νέα γραμμή μαθημάτων. Κάποιοι από εσάς θα αντιμετωπίσετε μια δυσάρεστη αλλά αναγκαία απόφαση.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

tarw – τοξοτης

Η κάρτα tarw της ημέρας: ο άσσος των ράβδων

tarw ο άσσος των ράβδων: Νέα ξεκινήματα είναι πλέον δυνατή. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε ένας νέος κύκλο  ζωής. Φρέσκες ιδέες έρχονται σε σας από απρόσμενες πηγές. Μια περιπέτεια είναι στον ορίζοντα. Εκμεταλλευτείτε ότι σας παρουσιάζεται με αισιοδοξία και θάρρος. Σε θέματα ήδη υπαρχουσών σχέσεων, κάντε προσπάθειες για να ζωντανέψτε περισσότερο την σχέση και φανείτε πιο εφευρετικοί στο ερωτικό κρεβάτι!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – αιγοκερως

Η κάρτα tarw της ημέρας: ο ήλιος

tarw ο ηλιος:  Θέλετε να αποκαλύψετε  στους άλλους τα σχέδια σας και να εκφράσετε τα όνειρα σας.!

Κάντε το απελευθερωμένοι από παλιές φοβίες και ανασφάλειες. Για αρκετούς μάλιστα από εσάς παρουσιάζετε σχέση με τα χαρακτηριστικά του τυχερού γάμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η λέξη κλειδί της καρτας ο ήλιος είναι illuminate που σημαίνει φωτίζω. Αυτό φυσικά σημαίνει επιτυχία σε όλους τους τομείς. Τόσο αισθηματικά όσο και επαγγελματικά

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – υδροχοος

Η κάρτα tarw της ημέρας: ο  βασιλιάς των ξιφών

tarw ο βασιλιάς των ξιφών: Η καρτα αυτή  εμφανίζεται στη ζωή σας,  όταν είστε υποχρεωμένοι να αναλάβετε δράση. Να αναλάβετε εσείς τα ηνία για να γίνει αυτό πρέπει να γίνει. Επιπλέον, ο βασιλιάς των ξιφών θυμίζει να είστε  προσεκτικοί και παρόντες σε ό, τι κάνετε.  Το  να κάνετε ό, τι  σας ευχαριστεί, είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο . Όσον  αφορά την αγάπη, τότε ο βασιλιάς ή βασίλισσα σημαίνουν ότι το σωστό πρόσωπο για εσάς βρίσκεται στην γωνία. Αυτό το άτομο θα κατέχει όλες τις ιδιότητες του βασιλιάς των ξιφών . Ένα άτομο που θα σας εμπνέει εμπιστοσύνη και θα σας γεμίζει με ασφάλεια.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – ιχθυες

Η κάρτα tarw της ημέρας: το έξι των ξιφών

tarw το έξι των ξιφών: Θα υπάρξει ευκολία στην επικοινωνία και ανταλλαγή ιδεών με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή τον σύντροφο σας, Ιδιαίτερα σε θέματα σχέσεων. Χρειάζεται να εστιάσετε την προσοχή σας στο ποια τα ενδιαφέροντα του ατόμου για να καταλάβετε καλύτερα το πώς λειτουργεί. Το έξι σπαθί μιλάει για μια αμοιβαία κατανόηση και συνεργασία

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

Καίσαρας