tarw-Ημερήσιες ερωτικές προβλεψεις Πέμπτη 4/12

taro-mythoi-alitheies

tarw-Ημερήσιες ερωτικές προβλεψεις Πέμπτη 4/12

 

tarw – κριος

Η κάρτα tarw της ημέρας: η  μεγάλη ιέρεια

 

Η καρτα tarw  της μεγάλη ιέρειας λέει ‘οτιείναι η κατάλληλη στιγμή να βασιστείτε  στην  διαίσθηση σας και την εσωτερική σας γνώση. Δώστε προσοχή στα όνειρά σας.

Πιθανόν  μια ευχάριστη έκπληξη θα έρθει στο δρόμο σας σύντομα σε σχέση με την εργασία. Αυτό θα μπορούσε ακόμη και να είναι μια νέα ευκαιρία για δουλειά. Μπορεί να καταλήξετε σε κάποια νέα συστήματα ή διαδικασίες που κάνουν  την εργασία σας απλούστερη. Αγνοήστε τα κουτσομπολιά στο χώρο εργασίας και μην εμπλέκεστε σε  αυτά.

zodia-taro-45

Οικονομικά: Κάποιος  μπορεί να μην είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας σε σχέση με τα οικονομικά γιατί μπορεί να μην έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται.  Να είστε βέβαιοι ότι, όταν πρόκειται για οικονομικές συναλλαγές, όλοι λειτουργούν με αυτό τον τρόπο και εσείς να δώσετε  μόνο τις πληροφορίες που χρειάζονται  και τίποτα περισσότερο.

 

 

 

 

tarw  ταυρος

Η κάρτα taro της ημέρας: οι ερωτευμένοι  ανεστραμμένη

Μολονότι εσείς πιστεύετε  ότι ξέρετε ακριβώς τι θέλετε  η καρτα tarw οι εραστές – ανεστραμμένη   μας δείχνει ότι σήμερα, οι στόχοι σας είναι πιο μπερδεμένοι από ποτέ!

Στην πραγματικότητα, η αχαλίνωτη αισιοδοξία σας μπορεί να σας ζητήσει να κάνετε μια λανθασμένη υπόθεση. Πιστεύετε ότι έχετε καταλάβει τι ακριβώς καραδοκεί  πέρα από τις αντιλήψεις σας, αλλά μήπως αυτό που φαντάζεστε θα μπορούσε να είναι ένα απατηλό έργο. Μην πιέζετε τυχόν προβλήματα και καταστάσεις. Είναι προτιμότερο να καθυστερήσετε  μια σημαντική απόφαση από το να κάνετε μια επιλογή χωρίς να έχετε τις απαραίτητες  πληροφορίες  στη διάθεσή σας. Σε μια εκκολαπτόμενη  σχέση αγάπης θα μπορούσατε  να κάνετε λανθασμένες υποθέσεις σήμερα. Να είστε προσεκτικοί σχετικά με τη λήψη αποφάσεων, όταν ακόμα τώρα εργάζεστε  με βάση  τα συναισθήματά σας

 

 

 tarw – διδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το πέντε των κυπέλλων (ανάποδα)

Η καρτα tarw  το 5 των κυπέλλων ανεστραμμένο  δείχνει  νέες προοπτικές και  έργα που πρόκειται να έρθουν στη ζωή σας. Είναι μια στιγμή για να είστε αισιόδοξοι και να φτάσουν τους άλλους όπου χρειάζεται – σε θέματα εργασίας, προσοχής, ανησυχίας, ή οτιδήποτε άλλο. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και την πίστη ότι οι ανάγκες σας μπορούν να ικανοποιηθούν.

Έχετε μόλις περάσει μια δύσκολη στιγμή. Τα καλά νέα είναι ότι  σύντομα θα ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και θα κινηθείτε προς τα εμπρός.

Επαγγελματικά: Παρά το γεγονός ότι τα πράγματα  στην εργασία σας δεν πήγαν πολύ καλά τον τελευταίο καιρό, θα  αρχίσετε  να συνειδητοποιείτε  ότι το μόνο πρόσωπο που πραγματικά μπορεί να ελέγξει μια κατάσταση είστε εσείς οι ίδιοι. Σκεφτείτε θετικά, και δείτε τι πραγματικά σας συμφέρει.

Αισθηματικά: Αυξημένες πιθανότητες επανασύνδεσης για όσους βρίσκονται σε μια φάση χωρισμού. Αποκατάσταση κλονισμένων σχέσεων. Αποδεχτείτε την συγγνώμη του/της συντρόφου σας.

 

 

tarw – καρκινος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το εννέα των κυπέλλων ανεστραμμένο

Η καρτα tarw εννέα των κυπέλλων ανεστραμμένο δείχνει ότι κάποιο αίσθημα παρουσιάζεται στην ζωή σας αλλά εσείς έχετε έντονο το συναίσθημα του φόβου. Απλά αφήστε τους φόβους και ανοίξτε την καρδιά σας και μιλήστε για το τι πραγματικά αισθάνεστε . Αν πάλι ψάχνετε για την αγνή αγάπη, την αληθινή και μόνο, αυτή μην αφήστε τον φόβο της απόρριψης να ενεργεί σαν ανασταλτικός παράγοντας στην δική σας ερωτική ζωή. Πρέπει να είστε ανοιχτοί στον έρωτα για να έρθει και αυτός σε εσάς. Το να είστε γεμάτοι φοβίες δεν βοηθάει καθόλου.

 

 

 tarw – λεων

Η κάρτα tarw της ημέρας: το πέντε των ράβδων

Η καρτα tarw πέντε των ράβδων  αναφέρετε στο γεγονός  ότι  είναι πιθανό να διαπιστώσετε ότι  υπάρχει αμφισβήτηση  από το σύντροφό σας προς εσάς και συχνά η κάρτα αυτή δείχνει ότι ένα ζευγάρι έχει εισέλθει σε μια νέα φάση σχέσης, αλλά οι κανόνες δεν έχουν ακόμα τεκμηριωθεί. Αναλογιστείτε τους τρόπους  επανεξέτασης της σχέσης σας και εστιάστε την προσοχή σας σε υγιείς συζητήσεις ώστε να βρεθεί η λύση.

 

 tarw –  παρθενος

Η κάρτα taro της ημέρας: το τέσσερα των δηναρίων ανεστραμμένο

Η καρτα tarw τέσσερα  δηναρίων ανεστραμμένο δείχνει ότι κάποιος στην ζωή σας μπορεί να είναι μίζερος και να εμποδίζει την δική σας εξέλιξη.

Μπορεί να είναι εξαιρετικά ζηλότυπος ή να εκμεταλλεύεται τις οικονομικές σας ανάγκες. Ελέγξτε προσεκτικά  το ζήτημα της κτητικότητας και μάθετε δύο πράγματα: Η ζηλοτυπία έχει τις ρίζες της στον φόβο και την ανασφάλεια.

Δεύτερον: H συγκεκριμένη καρτα μπορεί να αντανακλά τον δικό σας χαρακτήρα και την δική σας συμπεριφορά, που σημαίνει ότι αποδέχεστε μια κατάσταση ως έχει και εμποδίζετε τα πράγματα να εξελιχθούν

 

 

tarw –  ζυγος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το δύο των ξιφών

Η καρτα tarw δύο των ξιφών αναφέρετε για τους καλούς οιωνούς που, παρουσιάζονται ειδικά αν ένα ειδύλλιο  ήδη  υπάρχει.. Αυτό σημαίνει ότι η σχέση σας θα κινηθεί σε μια πιο εύκολη και πιο ισορροπημένη φάση και η αλληλοβοήθεια  του ενός τον άλλον ως ίσο, θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο. Αν ψάχνετε για την αγάπη, κάντε έναν απολογισμό της ζωής σας για να δείτε αν υπάρχουν εκκρεμή συναισθηματικά ζητήματα που πρέπει να τα λύσετε μια για πάντα. Όσοι από εσάς διαισθάνονται ότι σε μία σχέση που θέλουν να ξεκινήσουν , δεν υπάρχουν οι απαραίτητοι όροι καλής συνεργασίας , ας μην την ξεκινήσουν! Πολλούς από εσάς ένας σύντροφος  ζωής δεν σας ολοκληρώνει!

 

tarw – σκορπιος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το εννέα των δηναρίων

Η καρτα tarw  9 των δηναρίων είναι ένας από τους πιο ενθαρρυντικούς οιωνούς . Σημαίνει ότι οι οικονομικές σας ανησυχίες θα αρχίσουν να κατευνάζονται, και ότι τα πράγματα σε γενικές γραμμές θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα από ό, τι θα περίμενε κανείς. Απολαύστε αυτή την καλή ενέργεια, και  μοιραστείτε τις καλές στιγμές με του δικούς σας ανθρώπους.

 

 

tarw – τοξοτης

Η κάρτα tarw της ημέρας: το πέντε των ξιφών ανεστραμμένο

Η καρτα tarw πέντε των ξιφών ανεστραμμένο σας προειδοποιεί ότι θα εμπλακείτε σε διαμάχες και φιλονικίες για να αποδείξετε ότι είστε  σωστός για κάτι σε κάποιον – και αυτό μπορεί να είναι ένα σοβαρό χάσιμο χρόνου και της ενέργειάς σας. Αν έχετε δίκιο-έχετε δίκιο, και δεν έχει σημασία τι οι άλλοι άνθρωποι θα πιστεύουν. Αυτήν την περίοδο κάποιοι από εσάς είστε έτοιμοι να θυσιάστε την σχέση σας για να δείξετε ότι δεν έχετε ανάγκη από  κανέναν και από τίποτα. Αλήθεια; Θέλετε   να δείχνετε ευτυχισμένοι ή να είστε ευτυχισμένοι

 

 

 

tarw – αιγοκερως

Η κάρτα taro της ημέρας:  ο τρελός

Η καρτα tarw ο τρελός  δείχνει ότι έχετε να κάνετε  με μια επιλογή ζωτικής σημασίας. Ωστόσο, υπάρχουν πάντα πολλές διαφορετικές επιλογές και έτσι η επιλογή  που πρέπει να πάρετε πρέπει να χαρακτηρίζεται από σύνεση. Αν είστε αντιμέτωποι με μια απόφαση σε μια στιγμή  αμφιβολίας,  ακολουθήστε την καρδιά σας, όσο τρελή ή ανόητη παρόρμηση  μπορεί να σας  φαίνεται Πρωταπριλιά είναι μια εξαιρετική tarw κάρτα για να διαλογίζεται, εάν αντιμετωπίζετε μια πολύ φόβο στη ζωή σας. Ο τρελός ενισχύει το θάρρος, την ανάληψη κινδύνων και τη δημιουργική έκφραση που απαιτείται για να ανοίξει νέους τομείς στη ζωή σας.

 

 

 

tarw – υδροχοος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο άσσος των ράβδων

Η καρτα tarw άσσος των ράβδων υποδηλώνει ότι εαν είστε μόνοι είναι πιθανό το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης ουσίας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι  ο άσσος των ράβδων μας λέει ότι η σχέση πρόκειται να μπει σε νέα επίπεδα κατανόησης μεταξύ σας. Εκφραστείτε και όχι μόνο! Να είστε  ανοιχτοί  και να ακούσετε τις απόψεις του συντρόφου σας . Αν ψάχνετε για την  αληθινή αγάπη, θα πρέπει να εργαστείτε  σκληρότερα από το συνηθισμένο για να καταλάβετε από που έρχεται ο μελλοντικός σας σύντροφος.

 

 

tarw – ιχθυες

Η κάρτα tarw της ημέρας: ο κόσμος ανεστραμμένος

Η καρτα tarw σας λέει ‘οτι πρέπει να δείτε κάποια πράγματα από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. Μήπως παρά-είστε σίγουροι για τον εαυτό σας;

Μήπως πιστεύετε ότι επειδή τα περισσότερα προβλήματα σας έχουν λυθεί , ήρθε η ώρα να ξεκουραστείτε για λίγο στις δάφνες σας;  Ίσως αυτή είναι η πιο  κατάλληλη στιγμή που ανταγωνιστικά άτομα περιμένουν να σας καταφέρουν ένα  πισώπλατο χτύπημα.

 

 Καίσαρας