ταρω-ημερήσιες ερωτικές προβλεψεις Σάββατο 13/12

tarw-taro

ταρω-ημερήσιες ερωτικές προβλεψεις Σάββατο 13/12

 

ταρω – κριος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο κρεμασμένος

Η καρτα  ταρω- ο κρεμασμένος, υποδηλώνει ότι . κάποιοι από εσάς επιθυμώντας μία επανάσταση προδώσατε τον κόσμο ο οποίος σας περιέβαλλε και τώρα   βρίσκεστε σε αδιέξοδο. Όσο και αν θέλετε να επηρεάσετε  κάποια πράγματα ή καταστάσεις προς το παρόν δεν τα καταφέρνετε. Ο λόγος;

Ότι σε αυτήν την περίπτωση δεν έχει καμιά θέση η λογική! Πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας στην μοίρα του και να πιστέψετε στο γεγονός ότι η Τύχη θα καταστρέψει παλιές καταστάσεις πραγμάτων και θα δημιουργήσει νέες. Η περίπτωση σας σήμερα, μου θυμίζει τα λόγια ενός ποιητή ο οποίος είπε κάποτε: “Τα ηρωικά συναισθήματα δεν έχουν ποτέ λογική γιατί είναι πάντα αληθινά!”

zodia-taro-45

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω  ταυρος

Η καρτα ταρο της ημέρας: το  τέσσερα των ξιφών ανεστραμμένο

Η καρτα ταρω -τέσσερα των ξιφών ανεστραμμένο, σας συμβουλεύει σήμερα  να εκμεταλλευτείτε την γαλήνη την οποία βιώσατε για κάποιο χρονικό διάστημα και να μελετήσετε τις λεπτομέρειες κάποιων πραγμάτων, πριν βγείτε στον αγώνα ξανά. Μιλώντας για καθαρά αισθηματικά θέματα επειδή δεν έχετε ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις σας πριν κάνετε την όποια κίνηση ή για επανασύνδεση ή για νέα σχέση ψάξτε τα δυνατά και αδύνατα σας σημεία, ενισχύσατε τις άμυνες σας  και μετά κάνετε το επόμενο βήμα.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – διδυμοι

Η καρτα taro της ημέρας: ο άσσος των ράβδων

Η καρτα ταρω- άσσος των ράβδων σας λέει ότι ήρθε ή ώρα  να ωθήσετε εαυτούς για κάποιες σημαντικές αλλαγές. Σε σχέσεις που λιμνάζουν ήρθε ή ώρα να ταράξετε τα νερά . Να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες του συντρόφου σας. Πολλοί από εσάς θα εμπνευστείτε και θα επιτύχετε μια άνοδο σε μια  μεγάλη πρόκληση  Δεν είναι  λίγοι οι ανήκοντες στο ζώδιο σας που θα παρουσιάσουν  μια θεαματική αλλαγή στον τρόπο σκέψης τους και θα πετύχουν σημαντικά επιτεύγματα. Αυξημένες πιθανότητες εγκυμοσύνης σε πολλές γυναίκες Διδύμους

 

 Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – καρκινος

Η καρτα tarw της ημέρας: το δέκα των ξιφών

Η καρτα ταρω  – δέκα των ξιφών εισάγει μια καλή και ικανοποιητική λύση στις αντιπαραθέσεις και τους διχασμούς. Αυτό οφείλετε στο γεγονός ότι  το νούμερο 10 δεν υφίσταται αλλά είναι  αναδίπλωση του άσσου στην μονάδα. Συνεπώς στην χειρότερη περίπτωση θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχουμε το τελείωμα μιας κατάστασης σχέσης γάμου εργασίας . Στην ,καλύτερη το ξεκίνημα για κάτι νέο που εξυπηρετεί έναν ανώτερο στόχο.  Η καρτα tarw  – δέκα των ξιφών  αντιπροσωπεύει την κορυφή και το τέλος του θέματος.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

ταρω- λεων

Η καρτα ταρω της ημέρας: το επτά των κυπέλλων

Η καρτα ταρω – επτά των κυπέλλων  δείχνει ότι αντιμετωπίζετε μια πληθώρα επιλογών – άλλες ρεαλιστικές και άλλες όχι. Προσέξτε μην κάνετε  λάθος επιλογή ή βρεθείτε κάτω από λανθασμένη επιρροή γιατί τότε θα χαθούν πράγματα που κερδίσατε με πολύ αγώνα και κόπο. . Βρείτε έμπνευση από αυτά που μπορείτε. Αναγνωρίστε τις κακοτοπιές  στον δρόμο που  έχετε επιλέξει.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – παρθενος

Η καρτα ταρο της ημέρας: το δύο των ράβδων ανεστραμμένο

Η καρτα ταρω- δύο των ράβδων σας προειδοποιεί : Ήρθε ή ώρα για δράση . Μην παραμένετε άλλο στην στασιμότητα. Όσο παραμένετε σε στασιμότητα είτε για λόγους απόρριψης είτε για λόγους εγωιστικούς , το μόνο πράμα που θα πετύχετε θα είναι να αφήνετε τις ευκαιρίες να περνούν μέσα από τα χέρια σας . Εν συνεχεία θα το μετανιώσετε . Αλλά  τότε θα είναι πολύ αργά!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω-  ζυγος

Η καρτα taro της ημέρας: η βασίλισσα των κυπέλλων

Η καρτα ταρω  η βασίλισσα των κυπέλλων λέει ότι νοιώθετε βαθιά ανησυχία για τους αγαπημένους σας ή για τη δική σας συναισθηματική ευεξία. Αν και τα πράγματα γύρω σας μπορεί να μην φαίνονται τέλεια, υπάρχει όμως  μια αισθησιακή ομορφιά της κατάστασης. Ίσως κάποιες από εσάς  να ανησυχείτε για τη μακροβιότητα της σχέσης σας .

Κοιτάξτε τις ανάγκες της καρδιάς σας.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – σκορπιος

Η κάρτα tarw της ημέρας: το έξι των ξιφών

Η καρτα ταρω – έξι των ξιφών αναφέρεται στα εμπόδια που παρεμπόδιζαν μέχρι τώρα την πρόοδο σας

Τώρα  η  καρτα αυτή δείχνει ότι ήρθε η ώρα για την   μετακίνηση μακριά από τις δυσκολίες σας , είτε σωματικά είτε ψυχικά. Ένα πλασματικό οικοδόμημα καταρρέει θέτοντας όμως τις βάσεις μιας νέας ελευθερίας και από όπου θα μπορέσετε να φθάσετε σε ένα ανώτερο επίπεδο για να επεξεργαστείτε τα α αίτια την προηγούμενης διχόνοιας.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

ταρω – τοξοτης

Η καρτα ταρω της ημέρας: ο  βαλές των ράβδων

Η καρτα ταρω- βαλές των ράβδων αναφέρεται στο γεγονός ότι αρκετοί από εσάς αυτήν την περίοδο είστε γεμάτοι από καλές προθέσεις. Όσοι μάλιστα από εσάς βρίσκεστε σε σχέση είστε αποφασισμένοι, πρόθυμοι και γεμάτοι αισιοδοξία για νέες περιπέτειες. Για ορισμένους από εσάς που τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα ,μην χάνετε το κουράγιο σας εύκολα.  Βρίσκεστε μπροστά σε μία περίοδο ανανέωσης και  είναι απαραίτητο να ακούσετε την εσωτερική φωνή σας και να κινηθείτε προς την κατεύθυνση που σας οδηγεί. Μπορείτε να φοβάστε ότι είστε εντελώς εκτεθειμένοι, όμως δεν έχετε  τίποτα να φοβηθείτε!.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω- αιγοκερως

Η καρτα ταρο της ημέρας: το – πέντε των ράβδων

Η καρτα ταρω – πέντε των ράβδων υποδηλώνει ότι  κάποιος ενθουσιασμός που έγινε συνήθεια  ή κάποιες αποφάσεις που έπρεπε να παρθούν , αλλά τελικά παρέμειναν  ξεχασμένες σε ένα “ντουλάπι” θα οδηγήσουν σε  ανταγωνισμούς, συγκρούσεις, διαφωνίες, και  προκλήσεις. Βάλτε λίγη προσπάθεια στην επίλυση των προβλημάτων σας για να δείτε θετικά αποτελέσματα και τα φλογερό πνεύμα του πέντε των ράβδων να λάμψει ξανά!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – υδροχοος

Η καρτα taro της ημέρας: ο βαλές των κυπέλλων

Η καρτα ταρω –  βαλές των κυπέλλων δείχνει ότι μπορεί να βρίσκεστε στην αρχή ενός δεσμού, καθώς εμπιστεύεστε μετα από πολύ καιρό την διαίσθηση σας για ένα καινούριο πρόσωπο το οποίο σας πλησιάζει και πιστεύετε ότι μαζί του θα μπορέσετε να κάνετε ένα πετυχημένο δίδυμο! Αν πάλι κάποιοι από εσάς είχατε μια σχέση η οποία έληξε άδοξα ,ονειροπολώντας τις παλιές καλές στιγμές βρίσκεστε μέσα στην διάθεση της συγχώρεσης!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – ιχθυες

Η καρτα tarw της ημέρας: το τρία των κυπέλλων ανεστραμμένο

Η καρτα ταρω τρία των κυπέλλων ανεστραμμένο δείχνει ότι σήμερα δεν είναι ημέρα σας. Πολλοί από εσάς βγάζετε μια απογοήτευση γιατί μια επανασύνδεση που περιμένατε να συμβεί τελικά δεν έγινε; Και κάποιοι άλλοι ταλαιπωρείστε από παλιές πληγές που σας άφησε κάποια σχέση.

Στην  πρώτη περίπτωση μάλλον δεν προσπαθήσατε αρκετά. Στην δεύτερη ήρθε η ώρα να κόψετε τις γέφυρες με το παρελθόν και να προχωρήσετε . Yπομονή  στις λεπτομέρειες.

 

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

Καίσαρας