tarw: Ημερήσιες ερωτικες προβλεψεις Σάββατο 22/11

anapodes-kartes-taro

tarw: Ημερήσιες ερωτικες προβλεψεις Σάββατο 22/11

Από τον Καίσαρα

 

tarw – κριος

Η κάρτα tarw της ημέρας: ο  ιεροφάντης ανεστραμμένος

tarw ιεροφάντης ανεστραμμένος: Σταματήστε να κάνετε τα ίδια λάθη που κάνατε και στο παρελθόν. Κάποιοι από εσάς επηρεάζεστε εύκολα ενώ άλλοι είστε το εντελώς αντίθετο .  Εντελώς στενόμυαλοι. Νομίζω από ήρθε η ώρα να απεμπλακείτε από την συμπεριφορά που δείχνουν τα μικρά παιδιά. Να θέλετε να είστε το κέντρο του κόσμου.  Π.χ. έχετε μια σχέση και πιστεύετε ότι ο σύντροφος. σας παραμελεί γιατί δεν σας μιλάει τρυφερά ή όπως εσείς θέλετε.  Τότε ισχυρίζεστε ότι δεν σας αγαπάει ή εκφράζετε φόβους ότι τα συναισθήματα του έχουν παγώσει .Τότε η σχέση αρχίζει να γίνεται κουραστική.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

zodia-taro-45

 

tarw  ταυρος

Η κάρτα taro της ημέρας: το τέσσερα των δηναρίων ανεστραμμένο

tarw το τέσσερα των δηναρίων: Κάποιος στην ζωή σας μπορεί να είναι μίζερος και να εμποδίζει την δική σας εξέλιξη.

Μπορεί να είναι εξαιρετικά ζηλότυπος ή να εκμεταλλεύεται τις οικονομικές σας ανάγκες. Ελέγξτε προσεκτικά  το ζήτημα της κτητικότητας και μάθετε δύο πράγματα: Η ζηλοτυπία έχει τις ρίζες της στον φόβο και την ανασφάλεια.

Δεύτερον: H συγκεκριμένη καρτα μπορεί να αντανακλά τον δικό σας χαρακτήρα και την δική σας συμπεριφορά, που σημαίνει ότι αποδέχεστε μια κατάσταση ως έχει και εμποδίζετε τα πράγματα να εξελιχθούν

 

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 tarw – διδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας : η σελήνη

tarw η σεληνη: Έχετε την ανάγκη της έκφρασης. Να πείτε πράγματα που σας πνίγουν. Μην αφήνετε τρίτα άτομα να διαστρεβλώνουν την αλήθεια , αλλά και εσείς να μην επιτρέψετε στον εαυτό σας τις αυταπάτες. Αυτή την στιγμή το μεγαλύτερο πρόβλημα σας είναι ότι σας απασχολούν τόσο πολύ  τα συναισθήματα σας και τα προβλήματα σας που δεν βλέπε την καθαρά ορθολογιστική πλευρά της ουσίας ενός θέματος!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – καρκινος

η κάρτα ταρο της ημέρας: το  δύο των κυπέλλων

tarw το δύο των κυπέλλων:  Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε να ενεργείτε σύμφωνα  με τις επιθυμίες σας , με την προϋπόθεση  όμως , να έχουν συνοχή με τα γεγονότα και να μην ψάχνετε για μια εύκολη διέξοδο. Μπορείτε να φτάσετε μακρύτερα από ποτέ, αν εκφράσετε ό, τι είναι στην καρδιά σας τώρα! Αδράξτε την ευκαιρία και μην φοβηθείτε το  πάθος  και τις επιθυμίες σας ! Κάνετε ένα βήμα προς τα εμπρός αναλαμβάνοντας μια υπεύθυνη δράση. Είναι ή ώρα τώρα για να αναλάβετε εσείς τις πρωτοβουλίες στον αισθηματικό τομέα . Σε καινούριες γνωριμίες που φαίνονται πολλά υποσχόμενες φροντίστε να βάλετε γερά θεμέλια για την μετέπειτα  στήριξη τους  .

Προσπαθήστε να καταλάβετε τις εσωτερικές αξίες των συντρόφων σας για να συνειδητοποιήσετε τα ζωτικής σημασίας σημεία στην κατάσταση που σας περιβάλλει

 

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

 tarw – λεων

Η κάρτα tarw της ημέρας: το άστρο ανεστραμμένο

tarw το άστρο ανεστραμμένο: Έντονη απαισιοδοξία σας έχει καταλάβει και στα αισθηματικά και στα επαγγελματικά Το γεγονός ότι δεν παρουσιάζονται νέες προκλήσεις για το μέλλον σας έχει φέρει σε μία κατάσταση <<ανίας μέχρι θανάτου>>. Για κάποιους από εσάς το οριστικό τέλος ενός γάμου ή μιας σχέσης σας έχει βυθίσει σε απόλυτη θλίψη. Θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο αλλά φοβάστε ότι δεν θα τα καταφέρετε. Η μοναδική αρνητική ερμηνεία αυτής της καρτας είναι ότι μέχρι τώρα βάλατε στόχους στους οποίους δε μπορούσατε να ανταπεξέλθετε

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 tarw –  παρθενος

Η κάρτα taro της ημέρας: η αυτοκράτειρα

tarw η αυτοκράτειρα: Επικεντρωθείτε και καλλιεργήσετε αρμονικές σχέσεις όχι μόνο με τον σύντροφο σας αλλά και τους άλλους. Στόχοι του οποίους είχατε θέσει από καιρό γίνονται πραγματικότητα!  Η  συγκεκριμένη καρτα υποδηλώνει εξέλιξη τόσο στον επαγγελματικό όσο και τον συναισθηματικό κλάδο. Κάποιοι από εσάς να κοιτάτε πέρα από το προφανές και να έχετε εμπιστοσύνη στην διαίσθηση σας.

 

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw –  ζυγος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο βασιλιας των κυπέλλων ανεστραμμένος

tarw ο βασιλιάς των κυπέλλων ανεστραμμένος: Φθάσατε σε ένα σημείο όπου η συναισθηματική σας ωριμότητα ,σας βοηθάει να ασκείτε πιο σκληρό έλεγχο στις συγκινήσεις σας. Επίσης φθάσατε στο σημείο να εκφράζεστε με λιγότερο   αυθορμητισμό για τις επιθυμίες σας.  Ορισμένοι από εσάς ξεκαθαρίστε την θέση σας απέναντι σε άτομα που θα  προσπαθήσουν  να σας εκβιάσουν συναισθηματικά και επικεντρώστε το ενδιαφέρον  στον εαυτό σας! Η αυτοπειθαρχία  θα σας οδηγήσει στα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – σκορπιος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το τέσσερα των ξιφών ανεστραμμένο

tarw το τέσσερα των ξιφών ανεστραμμένο: Δεν έχετε ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα μέσα σας και αυτό οφείλετε στο γεγονός ότι ή έχετε υπερβολικές επιθυμίες ή περιμένετε πολλά από τον σύντροφο σας. Το έχω ξαναπεί και παλιότερα όμως: Aγαπάμε τον σύντροφο μας όπως είναι και όχι όπως θα θέλαμε να είναι! Ορισμένοι από εσάς είναι προτιμότερο να κάνετε  ένα διάλλειμα από την σχέση σας και να δείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

tarw – τοξοτης

Η κάρτα tarw της ημέρας: το επτά των ράβδων

tarw το επτά των ράβδων: Θα χρειαστείτε ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση και τόλμη για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, τις ιδέες σας, τις θέσεις σας. Είναι μια  από τις καρτες της tarw που επιδεικνύουν ασυνήθιστη δυναμικότητα καθώς η μάχη είναι άνιση . Ένας εναντίον πολλών! Στην πραγματικότητα οι πολλοί δεν είναι οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν, αλλά οι φόβοι που κυριαρχούν μέσα σας και σας κάνουν ιδιαίτερα τρωτούς και ευάλωτους. Στην πραγματικότητα  αν περιορίσετε τους φόβους σας και κοιτάξτε βαθύτερα μέσα σας τότε θα διαπιστώσετε ότι η μάχη έχει ήδη κερδηθεί!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – αιγοκερως

Η κάρτα tarw της ημέρας: ο μάγος ανεστραμμένος

tarw ο μάγος ανεστραμμένος: Ενεργοποιήστε τα εσωτερικά σας κανάλια. Αναγνωρίστε το ταλέντο και τις δεξιότητες σας και εφαρμόστε την αρχή: ” Όπως μπορώ να λειτουργώ επάνω , τo ίδιο μπορώ να λειτουργώ και κάτω”. Πάρτε τις δικές σας σημαντικές αποφάσεις ή βοηθήστε, με μια καθοδήγηση σας ,έναν φίλο σας , ή τον σύντροφο σας . Σε προβλήματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό επικεντρωθείτε στις λεπτομέρειες που τυχόν σας ξεφεύγουν ή παραμελείτε, και τότε θα δείτε ότι η λύση του προβλήματος σας είναι πιο κοντά από ότι φαντάζεστε.

 

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – υδροχοος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το οκτώ των ράβδων

tarw το οκτώ των ράβδων: Ξεκαθαρίστε μέσα σας το τι πραγματικά θέλετε και αρχίστε να βάζετε τα πράγματα σε μία σειρά. Είναι ώρα για αρκετούς από εσάς να επαναδραστηριοποιηθείτε δημιουργώντας καινούριες γνωριμίες. Για κάποιους από εσάς θα υπάρξει επαφή με έναν εραστή από το παρελθόν και  ξεχασμένες αναμνήσεις θα  ξαναβγούν στην επιφάνεια

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – ιχθυες

Η κάρτα ταρο της ημέρας: ο  βασιλιας των ξιφών

tarw ο βασιλιάς των ξιφών: Καταπιαστείτε με θέματα που τα έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα εδώ και αρκετό καιρό.

Κάποιοι από εσάς  που θα ασχοληθείτε με θέματα νομικής φύσεως , η παρουσία του δικηγόρου ενδεχομένως να είναι απαραίτητη. Κάποιοι από εσάς οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με κάποιο κρίσιμο δίλημμα θα δεχτείτε την πολύτιμη συμβουλή κάποιου ο οποίος είναι γνώστης του είδους. Όσοι περιμένετε την απόφαση μιας δίκης θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

Καίσαρας