tarw-Ημερήσιες ερωτικες προβλεψεις Σάββατο 29/11

taro-sex

tarw-Ημερήσιες ερωτικες προβλεψεις Σάββατο 29/11

 

tarw – κριος

Η κάρτα tarw της ημέρας: έξι  των δηναρίων ανεστραμμένο

H καρτα tarw έξι  των δηναρίων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι ή εσείς δεν παίρνετε μια αγάπη στα σοβαρά ή οι άλλοι δεν παίρνουν εσάς στα σοβαρά!

Μήπως ήρθε ή ώρα να ερευνήσετε βαθύτερα τα κίνητρα των πράξεων σας; Τις φανερές σας επιθυμίες και τις ανάγκες; Π.χ. Είστε άνεργος με χρέη και έχετε μια σχέση . Λέτε ότι  θα παντρευτείτε.  Μπορεί να γίνει;  Από την άλλη πλευρά η καρτα αυτή έχει μια εντελώς διαφορετική ερμηνεία. Το γεγονός ότι έχετε περιουσία και ότι καυχάστε για τα επιτεύγματα σας., δεν τολμάτε όμως να προχωρήσετε σε μια σχέση ουσίας γιατί φοβάστε ότι θα χάσετε την ανεξαρτησία σας.

zodia-taro-45

Τέλος μπορεί να μην συμβαίνει τίποτα εκ  των  όσων προανέφερα και απλά να σας φθονούν πολλοί για τα επιτεύγματα σας.

Η καρτα tarw έξι  των δηναρίων ανεστραμμένο είναι ένα πολύ περίπλοκο χαρτί!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw  ταυρος

Η κάρτα taro της ημέρας: το δέκα των δηναρίων

Από την μία η  καρτα tarw δέκα των δηναρίων  συνδέεται με την υλική ευημερία και τις εξωτερικές σας επιθυμίες στον κόσμο. Μία από αυτές είναι να αναζητάτε περισσότερα πλούτη. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να αναζητάτε περισσότερα πλούτη. Σας υπενθυμίζει ότι  η μακροπρόθεσμη ασφάλεια αποτελεί μια πολύ ανθρώπινη ανάγκη  και ότι φυσικά αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από μεγάλη επιχειρηματική τόλμη. Από την άλλη  όμως αυτή η κάρτα tarw συνδέεται άρρηκτα με την καρτα έξι των δηναρίων καθώς θα πρέπει να γνωρίζετε τα βαθύτερα κίνητρα σας και να μην ξεχνάτε αυτούς που έχουν ανάγκη .Σε γενικές γραμμές στον αισθηματικό τομέα υποδηλώνει μια οικογένεια που στηρίζεται σε γερές βάσεις

 

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 tarw – διδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: η σελήνη ανεστραμμένη

Η καρτα tarw η σελήνη ανεστραμμένη δείχνει ότι αισθάνεστε μεγάλη κατάπτωση  εξαιτίας καθυστέρησης των σχεδίων σας.

Στον αισθηματικό τομέα νοιώθετε τα συναισθήματα να φθείρονται μέσου φόβου και αμφιβολιών. Κάποιοι από εσάς νοιώθετε προδομένοι από κάποιο πολύ δικό σας άτομο. Ίσως να κάνετε λάθος, ή  η κρίση σας να μην είναι σωστή ή κάποιος να σας εκμεταλλεύεται

Μην αφήσετε ανεξέλεγκτα πάθη και επιθυμίες να αποβούν καταστροφικά για εσάς. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και ενεργήστε περισσότερο με την διαίσθηση σας παρά με την φαντασία σας.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – καρκινος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο άσσος των δηναρίων

Όλοι οι άσσοι αναφέρονται σε μια καινούρια αρχή.  Η καρτα tarw άσσος των δηναρίων σε ανάγνωση αισθηματικών αναφέρετε στο γεγονός ότι ένα άτομο  προσγειωμένο και σίγουρο  σας ή θα σας προσεγγίσει. Ήρθε η ώρα να γυρίσετε σελίδα και να δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Σαν καρκίνοι μπορεί να είστε πολύ συναισθηματικοί σαν άτομα, αλλά εγώ πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να δείτε κάποια πράγματα από την πρακτική τους πλευρά και να εμπιστευτείτε την δεδομένη κατάσταση. Αποδεχθείτε τα πράγματα όπως είναι και απολαύστε την αίσθηση της εσωτερικής και εξωτερικής ευεξίας!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

 tarw – λεων

Η κάρτα tarw της ημέρας: το άρμα

Η καρτα tarw το άρμα αναφέρετε στο γεγονός ότι η  υπερβολική αγάπη που δείχνετε πολλοί από εσάς στον σύντροφο σας είναι τελείως λανθασμένη γιατί δίνετε την εντύπωση του παθητικού συντρόφου. Του κάνετε, όλα του τα χατίρια γιατί τον αγαπάτε τόσο πολύ; ή γιατί φοβάστε να μην τον χάσετε; Επαναξιολογήστε την σχέση και κοντρολάρετε τα συναισθήματα σας. Ακολουθήστε μια σταθερή πορεία. Μόνο ο δικός σας αυτοέλεγχος θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Λάβετε υπόψη σας ,ότι αντιφατικές επιρροές στην ζωή σας κάνουν ορισμένα από  τα προβλήματα σας  να φαίνονται άλυτα στο τώρα. Μην επηρεάζεστε από γνώμες τρίτων.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 tarw –  παρθενος

Η κάρτα taro της ημέρας: το επτά των κυπέλλων

Κυριαρχεί το αίσθημα της αποδιοργάνωσης μας λέει η καρτα tarw  επτά των κυπέλλων! Και όχι μόνο! Κατακλύζεστε από σκέψεις και επιλογές και δεν ξέρετε που να στραφείτε. Κάποιοι από εσάς τρέφουν “ευσεβείς πόθους” αλλά για τους περισσότερους από εσάς η σημερινή καρτα δείχνει “το αναπόφευκτο”. Βγείτε από τις δαιδαλώδεις σκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά και αντιμετωπίστε τα πράγματα με ψυχραιμία. Μην αφήνετε τις ψευδαισθήσεις και τις όποιες φαντασιώσεις να σας εμποδίζουν να προχωρήσετε και δεν τολμάτε να πάρετε μια προσωπική απόφαση! Ακόμα για όσους βρίσκονται στη αρχή μιας σχέσης : Μην κάνετε το λάθος και υπέρ- τιμήσετε αυτό που σας έχει δοθεί !

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw –  ζυγος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το  οκτώ των κυπέλλων ανεστραμμένη

Η συγκεκριμένη  καρτα tarw μας υπενθυμίζει ότι δεν  υπάρχει τίποτα μονιμότερο σε αυτήν την ζωή από την ίδια την αλλαγή! Έτσι  θα ήταν πραγματικά προς όφελος  σας να προβείτε  σε απολογισμό της ζωής σας. Μπορεί να ξέρετε κατά βάθος ότι χρειάζεται να  κάνετε κάποια ενδοσκόπηση, αλλά ο φόβος για το τι μπορείτε να βρείτε ή να ανακαλύψετε, σας αποτρέπει από  αυτό το μεγάλο βήμα. Μπορεί  απλά  να κάνετε τα ίδια παλιά πράγματα και να μην ζητάτε  πολλά από τον εαυτό σας.  Μπορεί επίσης να έχετε χάσει   την πνευματική σας σύνδεση και ως εκ τούτου να έχετε γίνει πολύ υλιστές! Ξεκινήστε μια καινούρια διαδρομή , κάντε μια διαφορετική στροφή και αποδεχθείτε μια ευεργετική αλλαγή!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – σκορπιος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: η βασίλισσα των ράβδων

Η καρτα tarw η βασίλισσα των ράβδων δείχνει ότι σαν  άτομα διανύετε μια φάση μαγνητικής ανερχόμενης ενέργειας που αναζητά ένα τρόπο, μια διέξοδο για να εκφραστεί! Η αύρα ζωντάνιας και το  πνευματικό σας επίπεδο ασκεί μια έντονη επίδραση στα άτομα που σας περιβάλλουν. Προσοχή όμως γιατί το γεγονός ότι έχετε τόσα χαρίσματα και είστε τόσο δημοφιλείς θα προξενήσει τον φθόνο ορισμένων που θα προσπαθήσουν να σας εμποδίσουν να προβάλλετε τα χαρίσματα σας!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

tarw – τοξοτης:

Η κάρτα tarw της ημέρας: το επτά των ράβδων ανεστραμμένη

Η καρτα tarw επτά των ράβδων ανεστραμμένη αναφέρετε στο γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό έχετε αναπτύξει ένα συναίσθημα ηττοπάθειας. Φοβάστε ότι θα χάσετε τον/την σύντροφο σας και έχετε αρχίσει να γίνεστε κτητικοί; Σίγουρα αυτό θα δημιουργήσει μεγαλύτερες αντιθέσεις. Η πιθανότητα ότι “κάποιοι σας σκάβουν τον λάκκο” είναι αρκετά έντονη αλλά όχι αβάσιμη! Διατηρήστε τις όποιες φοβίες σας σε  ένα μέτρο. Εγκαταλείψτε την ηττοπάθεια και μην αφήσετε τρίτους να σας υπερφαλαγγίσουν

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – αιγοκερως

Η κάρτα taro της ημέρας: το τρια των δηναρίων

Η καρτα tarw τρια των δηναρίων δείχνει ότι εσείς και ο σύντροφος σας οραματίζεστε την επιτυχία της σχέσης σας που θα έρθει με οργανωμένο τρόπο και αμοιβαία εμπιστοσύνη.  Επίσης αν στο παρελθόν είχαν προκύψει κάποιες φιλονικίες  ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφο σας ,τώρα μια  συμβιβαστική λύση πλησιάζει.

Επιπλέον, για  όσους από εσάς είστε ελεύθεροι, η καρτα tarw τρία των δηναρίων είναι πολύ θετική καθώς φαίνεται  ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει , θα σας πλησιάσει  για να δει εάν μια σχέση μαζί σας είναι δυνατή  ή όχι!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – υδροχοος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: τπ  τρία κυπέλλων ανεστραμμένο

Η καρτα tarw τρια κυπέλλων ανεστραμμένο αναφέρεται ότι  στην εν λόγω περίπτωση δύο τινά συμβαίνουν: Ξοδεύετε πολύ χρόνο για την προσωπική σας διασκέδαση και απόλαυση, με αποτέλεσμα να μην αφήνετε χρόνο για την προσωπική σας ανάπτυξη (πνευματική), ή να κάνετε σχέδια για το μέλλον!

Ξοδεύετε πολύ χρόνο  στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να μην διαθέτετε τον απαραίτητο χρόνο για να βρεθείτε μόνοι με τον σύντροφο σας, ο οποίος αισθάνεται περιθωριοποιημένος.  Σε περίπτωση επανασύνδεσης, κάποιοι προσπαθούν ή θα προσπαθήσουν να σας πείσουν ότι η επιστροφή σας στον/στην πρώην σας  είναι λάθος.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – ιχθυες

Η κάρτα ταρο της ημέρας: η δικαιοσύνη ανεστραμμένη`

Η καρτα tarw  η δικαιοσύνη ανεστραμμένη δείχνει ότι  υπάρχει αναποφασιστικότητα από την δική σας πλευρά! Αναποφασιστικότητα όμως ως προς τι; Αναπτύσσονται πολλές παράμετροι. Να βγείτε από μια σχέση που σας έχει κουράσει; Να κάνετε πρόταση σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά φοβάστε την απόρριψη; Να προχωρήσετε στην επισημοποίηση μιας σχέσης ή στην διάλυση ενός γάμου;

Προσέξτε πριν κάνετε τις όποιες κινήσεις  να κάνετε τις σωστές παρατηρήσεις. Ορισμένοι από εσάς μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας. Τέλος αρκετοί από εσάς θα εμπλακείτε σε νομικά ζητήματα

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 Καίσαρας