ταρω: ημερησιες ερωτικές προβλεψεις Τετάρτη 10/12

taro-sex

ταρω: ημερησιες ερωτικές προβλεψεις Τετάρτη 10/12

 

ταρω – κριος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: o τρελός

Η καρτα  ταρω o τρελός σας προειδοποιεί   για δυσάρεστα  γεγονότα τα οποία θα συμβούν   εξαιτίας λανθασμένων επιλογών που κάνατε . Επιλογών που χαρακτηρίζονται  από απουσία συνείδησης ή αποφυγής ευθυνών. Αντιμετωπίστε την αλήθεια, αντί να αντιδράτε με σπασμωδικές κινήσεις και όταν θα ξεφύγετε από τον κόσμο της αυταπάτης στον οποίο αρκετοί από εσάς επιλέξατε να ζείτε , τότε τα πράματα θα γίνουν καλύτερα. Ορισμένοι από εσάς ίσως χρειαστεί να επιλέξετε σήμερα  ανάμεσα στην θυσία και την αυτοσυντήρηση.

 

 Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

zodia-taro-45

 

ταρω  ταυρος

Η καρτα ταρο της ημέρας:  ο μάγος ανεστραμμένος & ο κόσμος

Οι  καρτες  ταρω  – ο μάγος ανεστραμμένος και ο κόσμος κάνουν την ανάγνωση σας σήμερα μία από τις πιο ενδιαφέρουσες!  Από την μία η καρτα του μάγου  ανεστραμμένη δείχνει το συναίσθημα της πικρίας που σας έχει αφήσει  κάποιο είδος ήττας.  Δείχνει ότι είσαστε σε μια  φάση παλινδρόμησης  και νοιώθετε εσωτερικά ανίκανοι να πραγματοποιήσετε τις πρέπουσες εσωτερικές αλλαγές, για να κινηθείτε προς τα εμπρός. Από την άλλη πλευρά , η κάρτα του κόσμου δείχνει ότι αυτά τα εμπόδια είναι προσωρινά, καθώς ένα σημαντικό πρόσωπο που διευθετεί θέματα και δίνει λύσεις , με κάποια δική του συμβουλή ,θα σας προτείνει  να ξαναδοκιμάσετε  με έναν διαφορετικό τρόπο!

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – διδυμοι

Η καρτα taro της ημέρας: ο κόσμος

Η καρτα ταρω – ο κόσμος δείχνει ότι σήμερα πολλοί από εσάς  γίνεστε οι κατακτητές των συναισθημάτων και των αδυναμιών σας. Αποκτάτε τον έλεγχο πάνω στην ζωή. Αποκλειστικά για τον αισθηματικό τομέα αναφέρετε  στο γεγονός ή ότι ξεπεράσατε ένα πρόβλημα με τον την σύντροφο σας ή ότι θα αντιμετωπίσετε κάποιο και θα το υπερνικήσετε.  Η ανάγνωση της καρτας σας σήμερα παραπέμπει σε μια φράση που έχει γράψει  ο Jung στο έργο του ” o πολιτισμός σε μεταβατική φάση”. Εμείς οι ίδιοι φτιάχνουμε την εποχή μας !

 Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω- καρκινος

Η καρτα tarw της ημέρας: το τέσσερα των δηναρίων ανεστραμμένο

Η καρτα ταρω- τέσσερα των δηναρίων ανεστραμμένο στον αισθηματικό κόσμο προαναγγέλλει τον περιορισμό των φυσικών αισθήσεων. Ίσως ορισμένοι από εσάς να δυσκολεύονται να εκφράσουν τα συναισθήματα τους. Άλλοι από εσάς μπορεί να βιώνετε μια κατάσταση φτώχειας . Υλική  πνευματική; Δεν έχει σημασία!  Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι εσείς νοιώθετε ότι οι ελπίδες σας , οι  ιδέες σας ,η αγάπη σας , οι φιλοδοξίες σας είναι πια απολιθώματα!

Λάθος!!!

Χρειάζεται να δεχτείτε τα πράγματα όπως είναι προς το παρόν και να μην ψάχνετε για βαθύτερα νοήματα ρωτώντας διαρκώς “γιατί;”

Στην συνέχεια δημιουργήστε ένα όραμα όχι μόνο θεωρητικό αλλά και εφικτό. Τέλος χρησιμοποιείστε ορθολογισμό χωρίς να μπλέκετε τον υλισμό με τον ιδεαλισμό

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

ταρω – λεων

Η καρτα ταρω της ημέρας: ο ήλιος

Η καρτα ταρω ο ήλιος αντιπροσωπεύει  μια βαθιά αγάπη ή μια αισθηματική σχέση  που πρόκειται να γίνει ακόμα σοβαρότερη. Πολλοί από εσάς ίσως ήδη έχετε φτάσει στην επιτυχία αλλά να ξέρετε ότι σας περιμένει ακόμα μια πιο γεμάτη ζωή όπου θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες σας Σε αυτήν την εκμετάλλευση των ευκαιριών  θα οδηγηθείτε δια μέσου των εμπειριών που έχετε αποκτήσει μέχρι τώρα από την ζωή!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω –  παρθενος

Η καρτα ταρο της ημέρας:  το άρμα ανεστραμμένο

Η καρτα ταρω – το άρμα ανεστραμμένο  υποδηλώνει ότι έχετε τυλιχθεί σε ένα πέπλο από αυταπάτες και έχετε φτιάξει μόνοι σας  την δική σας φυλακή. Πολλοί από εσάς θα με ρωτήσετε τι εννοώ με αυτό. Η απάντηση μου είναι: Ότι έχετε δημιουργήσει τόσο δεσμευτικές σχέσεις  στον έρωτα , στην οικογένεια ή ακόμα και την εργασία, καθώς  πολλοί από εσάς διακατέχεστε από τον φόβο της εγκατάλειψης!

Αυτό που είναι αξιοσημείωτο στο σημερινό ρίξιμο για τους Παρθένους είναι ότι αν το χαρτί αναφέρετε σε γυναίκα δείχνει την κακοκεφιά της ή την επιθυμία της για να πάρει κάποιου είδους εκδίκηση. Αν αναφέρετε σε άντρα  φανερώνει τα άλυτα προβλήματα της σχέσης του ή τι  φοβάται περισσότερο μέσα σε αυτήν την σχέση ανάλογα με τις καρτες που περιβάλλουν το  άρμα ανεστραμμένο

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω –  ζυγος

Η κάρτα taro της ημέρας:  η δύναμη  ανεστραμμένη

Η καρτα ταρω- η δύναμη  ανεστραμμένη φανερώνει δειλία ή επιφυλακτικότητα ακόμα και απροθυμία λόγω φόβου συνεπειών ή ότι μπορεί να επαναλάβετε τα ίδια λάθη   του παρελθόντος π.χ.  να υποστηρίξετε κάποιον με την αγάπη σας και μετά να θεωρηθείτε δεδομένη/ος. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι να αναστήσετε τον εαυτό σας θα χρειαστεί χρόνος οργάνωση και μεθοδικότητα. Αρνηθείτε να τρομοκρατηθείτε και θα μπορέσετε να ανακτήσετε ξανά την χαμένη σας δύναμη.

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – σκορπιος

Η καρτα tarw της ημέρας: ο διάβολος ανεστραμμένος

Η καρτα ταρω- ο διάβολος ανεστραμμένος υποδηλώνει την ανάσχεση της ψυχολογικής  σας ανάπτυξης.

Κάποιοι από εσάς υιοθετείτε ένα πρότυπο άκαμπτης συμπεριφοράς, με αποτέλεσμα να κουράζετε τον σύντροφο σας. Άλλοι  πάλι βγάζετε το σύνδρομο ενός κακομαθημένου παιδιού εκδηλώνοντας ένα χαρακτήρα εγωκεντρικό , με συχνές φιλονικίες , παραπονούμενοι ότι τα πράγματα στην ζωή σας , σας έρχονται  πάντα σ..!.

Τέλος μια μερίδα ανθρώπων που βιώνει μια πραγματικά άσχημη κατάσταση,  κάνει κάποιες προσπάθειες για να ξεφύγει από αυτήν , αλλά όχι μόνο δεν τα καταφέρνει αλλά στο τέλος δηλώνει και υποταγή!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

ταρω – τοξοτης

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  ο πύργος

Η καρτα ταρω – ο πύργος δείχνει την ανάγκη όχι μόνο να σώσετε τον ίδιο σας τον εαυτό  αλλά και να ανακαλύψετε τις δικές σας δυνατότητες. Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε την δική σας δύναμη μέσα από τον πόνο Να αντιμετωπίσετε τις όποιες προκλήσεις για να μετασχηματιστεί η ψυχή Προσέξτε όμως μην εκδηλώσετε κακεντρέχεια ή άσκοπη κακία προς τους  άλλους λόγω της δυστυχίας σας!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – αιγοκερως

Η καρτα ταρο της ημέρας:  οι εραστές & ο ερημίτης

Οι καρτες ταρω – οι εραστές σημαίνουν  ότι πρέπει να στραφείτε σε κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει με πιο ξεκάθαρες ιδέες ή να συντονιστείτε εσείς οι ίδιοι με τις ιδέες αυτού του ατόμου ή τουλάχιστον τον τρόπο σκέψης του.

Κάποιοι από εσάς  βρίσκεστε σε μια αντιφατική κατάσταση. Θα χρειαστεί να δώσετε μεγαλύτερη σημασία  στα γεγονότα και στην πραγματικότητα προτού βγάλετε τα όποια συμπεράσματα!

Επίσης η καρτα του ερημίτη είναι και η καρτα της αυτογνωσίας. Μόνο γνωρίζοντας τον εαυτό σας θα μπορέσετε να γνωρίσετε και τούς άλλους

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

ταρω – υδροχοος

H καρτα taro της ημέρας: το έξι των κυπέλλων

Η καρτα  ταρω- έξι των κυπέλλων δηλώνει ότι ήρθε η ώρα για μία επανασύνδεση.

Για να γίνει όμως αυτό θα χρειαστεί να ενταφιάσετε τα φαντάσματα του παρελθόντος  και σκέψεις που σας ταλαιπωρούν, για να μπορέσετε να πάτε και πάλι μπροστά. Κάποιοι από εσάς θα πάρετε έναν  διαφορετικό  δρόμο  από αυτόν που ακολουθούσατε μέχρι τώρα. Παρότι οι αποφάσεις που παίρνετε είναι σωστές τον πρώτο καιρό ενδεχομένως να υπάρξει κάποια στασιμότητα ή ένα κλίμα απαισιοδοξίας από την πλευρά σας για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση.

 

 Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – ιχθυες

Η καρτα tarw της ημέρας:  η κρίση

Η καρτα ταρω η κρίση δείχνει ότι ένα μέρος του εαυτού σας μεγαλώνει και ωριμάζει!

Κάποιοι από εσάς θα συγχωρήσετε άτομα που σας πλήγωσαν ή σας πρόσβαλλαν.. Όσοι είστε ήδη σε σχέση θα δείτε να υπάρχει μια αργή αλλά σταθερή εξέλιξη. Σε όσους παρουσιάζεται πρόβλημα υγείας είτε σωματικό είτε ψυχολογικό η θεραπεία είναι βέβαιη!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

Καίσαρας