ταρω-ημερήσιες ερωτικές προβλεψεις Τετάρτη 17/12

taro-mythoi-alitheies

ταρω-ημερήσιες ερωτικές προβλεψεις Τετάρτη 17/12

 

ταρω – κριος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: η σελήνη

Η καρτα  ταρω της σελήνης σας προειδοποιεί ότι σήμερα αρκετοί από εσάς , θα έχετε  φόρτιση στις σχέσεις σας τόσο αισθηματικές όσο και επαγγελματικές!  Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, και συνάμα ανεκτικοί ,καθώς κάποια γεγονότα του παρελθόντος αναβιώνουν ή κάποια μυστικά κρυμμένα επιμελώς από εσάς, μπορεί να έρθουν  στο φως!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

zodia-taro-45

 

ταρω  ταυρος

Η καρτα ταρο της ημέρας: το τέσσερα των ξιφών ανεστραμμένο

Η καρτα ταρω – τέσσερα των ξιφών ανεστραμμένο δείχνει ότι αρχίζετε και ανακάμπτετε. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι είστε έτοιμοι να κάνετε  εκκαθαρίσεις στην ερωτική σας ζωή. Να αντιληφθείτε ποιος ήταν το θύμα και ποιος ο θύτης. Το συμπέρασμα ότι εσείς  πάντα δίνατε στους άλλους, σας θλίβει αλλά και συνάμα σας γεμίζει  και με οργή! Θέλετε να πάρετε την δική σας εκδίκηση. Προσωπική μου συμβουλή : Απαλλαχτείτε από όλες αυτές τις νοσηρές σκέψεις και προχωρήστε μπροστά δίνοντας περισσότερη  σημασία στις προσωπικές σας επιθυμίες και ανάγκες!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω- διδυμοι

Η καρτα taro της ημέρας: το δύο των ράβδων

Η καρτα ταρω δύο των ράβδων αναφέρετε στο γεγονός ότι   κάποιοι από εσάς έχετε βρεθεί σε ένα σταυροδρόμι ζωής και  παραμένετε στάσιμοι, φοβούμενοι αν η απόφαση που θα πάρετε είναι λάθος. Η περίπτωση σας μου θυμίζει ‘έναν κινέζικο μύθο όπου ένας προσκυνητής ήθελε να πάει στον τάφο του Βούδα και δεν ήξερε ποιο δρόμο να ακολουθήσει- σκεπτόμενος ποιος θα ήταν ο συντομότερος. Περίμενε αρκετό χρόνο και όταν πέρασε κάποιος και τον ρώτησε , ο άλλος του απεκρίθη ότι δεν ήξερε! Περίμενε.. περίμενε .! ώσπου βαρέθηκε και αποφάσισε  να ακολουθήσει τον αριστερό . Φανταστείτε την έκπληξη του ότι μόλις πέρασε το πρώτο βουνό είδε το μέρος που   ήταν θαμμένος ο Βούδας  Συμπέρασμα: κινηθείτε  προς τα εκεί που θέλετε να πάτε. Αν είστε σε αναμονή για ένα αισθηματικό θέμα, μην περιμένετε  από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να σας απαλλάξει από την αναμονή σας! Άρατε εσείς τους   περιορισμούς σας περί απόρριψης ή αποδοχής.  Προχωρήσετε σε μια  νέα κατεύθυνση,  που θα σας αποκαλύψει πράγματα που δεν είχατε  ποτέ ονειρευτεί!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

  

 

ταρω – καρκινος

Η καρτα tarw της ημέρας: η δύναμη

Η καρτα ταρω – η δύναμη σας καλεί σήμερα  να βγάλετε προς τα έξω τα αγνά συναισθήματά σας. Η λύση στο όποιο πρόβλημα είναι ένα χάδι, μια γλυκιά κουβέντα, αλλά και η κατανόηση προς τον άνθρωπό σας.  Μην αφήνετε τα όποια προβλήματα να σωρεύονται σαν εκρηκτική ύλη στα θεμέλια της σχέσης σας σε τέτοιο βαθμό που αργότερα δεν θα μπορείτε να την  απομακρύνεται!  Να είστε ξεκάθαροι απέναντι στον σύντροφο σας . Όσοι βρίσκεστε σε μια παράλληλη σχέση και ισχυρίζεστε ότι δεν μπορείτε να σπάσετε τα δεσμά των παθών σας να ξέρετε ότι δεν υπάρχει “δεν μπορώ!” Υπάρχει  “δεν θέλω”

 

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

ταρω – λεων

Η καρτα ταρω της ημέρας: το πέντε των ξιφών

Η καρτα ταρω πέντε των ξιφών  δείχνει ότι σήμερα δεν πρέπει να προβείτε σε καμία βεβιασμένη ενέργεια αλλά ούτε και να επηρεαστείτε  από αρνητικές σκέψεις ή  ενέργειες που μπορεί να κάνουν τρίτα πρόσωπα προς εσάς Αν βιαστείτε σε Αν διαφωνείτε σε  μια κατάσταση, με τον/την σύντροφο σας μην τον ανταγωνίζεστε, γιατί αν το κάνετε θα κλονιστεί η ισορροπία της σχέσης σας, και εσείς θα βρεθείτε υπό! Μην αντιδράσετε σε καμία περίπτωση παρορμητικά και χωρίς πλάνο γιατί αυτό θα αποδειχθεί “η Αχίλλειος φτέρνα σας”!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – παρθενος

Η καρτα ταρο της ημέρας: το δέκα των ξιφών

Η καρτα ταρω δέκα των ξιφών δείχνει ότι έχετε περάσει πλέον στη  αντίπερα όχθη του ποταμού και νοιώθετε εξαντλημένοι. Σαν μόλις να διαβήκατε ένα βάλτο και τώρα εξουθενωμένοι , σας φαίνεται αδύνατο να συνεχίσετε! Δεν συντρέχουν όμως ιδιαίτεροι λόγοι ανησυχίας επειδή αυτήν την  στιγμή αν και πολλοί από εσάς δεν το γνωρίζετε βρίσκεστε σε μια μεταβατική φάση της ζωής σας και το μόνο π[ου χρειάζεστε είναι να βασιστείτε στην δική σας εσωτερική δύναμη και να δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα Σε αυτό το μεταβατικό στάδιο μην ακούτε τις γνώμες τρίτων . Θα σας δημιουργήσουν αναστάτωση και σύγχυση!

 

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω –  ζυγος

Η καρτα tarο της ημέρας: η βασίλισσα των ράβδων

Η καρτα ταρω  βασίλισσα των ράβδων αναφέρεται σε ένα δεύτερο πρόσωπο που βγάζετε ! Ένα πρόσωπο με το οποίο δεν σας έχουν συνηθίσει ! Μια προσωπικότητα γεμάτη μυστήριο δυναμισμό αλλά και λαγνεία. Εγκαταλείπεται για λίγο τον συντηρητισμό που σας διακρίνει και ρίχνεστε γεμάτοι ενθουσιασμό και πάθος σε νέες καταστάσεις αναζητώντας νέες περιπέτειες!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – σκορπιος

Η κάρτα taro της ημέρας: το τρία των ξιφών ανεστραμμένο

Η καρτα ταρω – τρία των ξιφών ανεστραμμένο που σημαίνει θλίψη σας συμβουλεύει να μην παραμένετε σε αρρωστημένες καταστάσεις , συμφωνώντας με όρους που στην πραγματικότητα οι ίδιοι δεν αποδέχεστε. Μην μεμψιμοιρείτε διαρκώς για το ότι όλα σας πάνε στραβά και ότι ίσως να σας έχουν καταραστεί, γιατί τότε επισύρετε επάνω σας μεγαλύτερη αρνητικότητα από την ήδη υπάρχουσα. Μην αφήνετε τα όποια συναισθήματα να σας παρασύρουν Χρησιμοποιείστε την λογική και την αντικειμενικότητα  και αφήστε τον εαυτό σας να ξεκουραστεί για λίγο-ειδικά αν λάβετε υπόψη σας ότι η επόμενη καρτα είναι τα τέσσερα των ξιφών που σημαίνει μεταλλαγή!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

ταρω – τοξοτης

Η καρτα ταρω της ημέρας: ο άσσος των ράβδων

Η καρτα ταρω – ο άσσος των ράβδων   αναφέρεται στο γεγονός δημιουργίας νέας σχέσης. Όσοι από εσάς είχατε προβλήματα με τα αισθηματικά σας στο παρελθόν είτε τα επιλύετε με τον σωστό τρόπο είτε τα αποβάλλετε μια για πάντα . Όσοι είστε μόνοι δημιουργείτε νέες σχέσεις- πολλά υποσχόμενες – όπου θα μοιραστείτε την καρδιά σας και τις σκέψεις σας με τον σύντροφο σας για ένα πιο χαρούμενο αύριο!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – αιγοκερως

Η καρτα ταρο της ημέρας: το δύο των κυπέλλων

Η καρτα ταρω δύο των κυπέλλων  αναφέρει ξεκάθαρα ότι τώρα θα αρχίσετε να περνάτε περισσότερο χρόνο με τους συντρόφους σας. Όσοι είστε μόνοι θα αναζητήσετε ένα σοβαρότερο και  πιο ώριμο τρόπο προσέγγισης για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή γενικότερα για την δημιουργία μιας ουσιαστικής σχέσης .  Οι ρηχές σχέσεις  για εσάς είναι καταδικασμένες. Καθώς πολλοί από εσάς αυτό  το γνωρίζετε ,προσπαθήστε να κάνετε ακόμα πιο στέρεα τα θεμέλια των σχέσεων σας, δίνοντας σημασία στην λεπτομέρεια. Να ξέρετε όμως ότι έχετε ακόμα πολύ δρόμο!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – υδροχοος

Η καρτα taro της ημέρας: το τρία των κυπέλλων

Η καρτα ταρω – τρία των κυπέλλων είναι η απόδειξη πως  αν και περάσατε δύσκολες στιγμές στο παρελθόν με τον σύντροφο σας ή γενικότερα στον αισθηματικό τομέα , τώρα απεγκλωβίζεστε ! Αυτή η καρτα προοιωνίζει ένα καλύτερο μέλλον ένα καλύτερο αύριο. Η ζωή σας είναι έτοιμη να πάρει μια νέα σειρά  γεμάτοι από νέες εμπειρίες. Ξεχάστε τα φαντάσματα του παρελθόντος και εμποτιστείτε με την θετική Θεϊκή δύναμη που αρχίζει να σας περιβάλλει!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – ιχθυες

Η καρτα tarw της ημέρας: η κρίση

Η καρτα ταρω η κρίση υποδηλώνει την  συνειδητοποίηση αλλά  και την παραδοχή των αδυναμιών σας ή του συντρόφου σας ! Ένας από τους δύο ή και οι δύο μέσα από την παραδοχή των λαθών σας θα ανεβείτε οι ίδιοι, αλλά και η σχέση σας σε  ένα ανώτερο επίπεδο. Εκμεταλλευτείτε την δεύτερη ευκαιρία που σας δίνετε για να προσφέρετε την αγάπη σας σε αυτό που το αξίζουν!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

Καίσαρας

 

zwdia-3-zodia