tarw-Ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Τετάρτη 19/11

taro-tsigganiki-katastrwsi

tarw-Ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Τετάρτη 19/11

 Από τον Καίσαρα

 

 

tarw – κριος

Η κάρτα tarw της ημέρας: η μεγάλη ιέρεια ανεστραμμένη

tarw η μεγάλη ιέρεια ανεστραμμένη: Έλλειψη γνώσης του ποιοι είστε, έλλειψη πνευματικότητας και  έλλειψη αυτοπεποίθησης είναι τα κύρια στοιχεία που διακατέχουν αυτήν την περίοδο αρκετούς από εσάς . Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για να  δράσετε, επιστρέφοντας στην κοινωνική σας ζωή. Αρκετές από εσάς θα ταλαιπωρηθείτε σήμερα από ορμονικά προβλήματα. εμμηνόπαυση,  συναισθηματική / ψυχική ανισορροπία, εφιάλτες, δυσάρεστες αναμνήσεις, Σε όσους βγάζουν υπερβολική εξάρτηση από μέντιουμ, ένα θα σας  πω: Το πιο αλάνθαστο μέντιουμ είναι ο εαυτός σας!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

zodia-taro-45

 

tarw – ταυρος

Η κάρτα taro της ημέρας: το οκτώ των ξιφών.

tarw το οκτώ των ξιφων: Το συναίσθημα του εγκλωβισμού υπάρχει από παντού! Ωστόσο αυτό που σας δεσμεύει με τα αισθήματα σας είναι οι αντιλήψεις οι ιδέες οι νοοτροπίες και οι σκέψεις. Π.χ. Βρίσκεστε σε μία σχέση η οποία δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα πλέον. Ίσα- ίσα έχει γίνει εξαιρετικά κουραστική για εσάς. Θέλετε να φύγετε αλλά την τελευταία στιγμή διστάζετε, ψιθυρίζοντας στον εαυτό σας: ” ότι δεν ήρθε η κατάλληλη ώρα” . Και το αναβάλλετε! Αναβολή στην αναβολή όμως αυτή η στιγμή έχει γίνει αιωνιότητα.

Θυμηθείτε υπάρχει διέξοδος εφόσον συνδυάσετε την δύναμη της θέλησης με την καθαρή σκέψη.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 tarw – διδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το δύο των ράβδων ανεστραμμένη

tarw το δύο των ράβδων ανεστραμμένο: Στο παρελθόν δώσατε τις μάχες σας και επιφέρατε τις ισορροπίες που θέλατε.. Τον τελευταίο καιρό όμως το νοιώθετε πως “κάτι δεν πάει καλά” και αναρωτιέστε τι;

Το γεγονός είναι ότι πετύχατε πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που νομίζατε , πράγμα που, διπλασίασε την δύναμη σας. Αποτέλεσμα να μην μπορείτε τώρα να την χειριστείτε και να χάνετε τον έλεγχο κάποιων πραγμάτων. Αριθμολογικά το δύο είναι το χαρτί του διπλασιασμού αλλά και της δυαδικότητας. Στην περίπτωση σας : Aφού αυξήσατε την δύναμη σας είναι προτιμότερο να την μοιραστείτε με κάποιον για να έχουν επιτυχία τα σχέδια σας!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – καρκινος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: η αυτοκράτειρα

tarw η αυτοκράτειρα: Αυτήν την περίοδο το ένστικτο της φροντίδας  σας είναι ισχυρό και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι προσπαθείτε να καλλιεργήσετε αρμονικές σχέσεις με τους άλλους. Επίσης εσείς η ίδια θα πρέπει να φροντίσετε τον δικό σας εαυτό από πλευράς εμφανισιακής αλλά και σεξουαλικής. Σε περίπτωση που υπάρξει μια διασπαστική θηλυκή επίδραση στην ζωή σας αντιδράστε γρήγορα αλλά και με ψυχραιμία.  Ο όρος “διασπαστική θηλυκή επίδραση” αναφέρετε σε μητέρες, πεθερές, εργοδότριες, ανταγωνίστριες.

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

 

 tarw – λεων

Η κάρτα tarw της ημέρας: ο βαλές των κυπέλλων ανεστραμμένος

tarw ο βαλές των κυπέλλων ανεστραμμένος: Επηρεάζετε ή επηρεάζεστε ; Εγώ πιστεύω ότι μάλλον το δεύτερο συμβαίνει καθώς η συγκεκριμένη καρτα  δείχνει ότι επηρεάζεστε (αρνητικά) πολύ εύκολα από αυτά που ακούτε. Πράγμα που σας οδηγεί σε μια κατάσταση απογοήτευσης ή και ψυχικής απομόνωσης. Σταματήστε τις επί μακρών τηλεφωνικές επικοινωνίες όπου εξηγείτε στην καλύτερη σας φίλη τις αισθηματικές σας  μεταπτώσεις ή να εκφράζετε  τα παραπονά σας στον σύντροφο σας και κάντε κάτι πιο ουσιώδες.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 tarw –  παρθενος

Η κάρτα taro της ημέρας: ο βασιλιάς των ράβδων ανεστραμμένος

tarw ο βασιλιάς των ραβδων ανεστραμμένος: Τον τελευταίο καιρό έχετε μια τάση για φιλονικίες.. Συμπεριφέρεστε μάλιστα και με τρόπο δογματικό, καθώς σας αρέσει να βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής , μιλάτε με  πολύ σιγουριά για τον εαυτό σας και δεν είστε ποτέ μετριόφρονες. Στην άλλη άκρη του αντίποδα κάποιοι από εσάς, βγάζοντας μια υπερβολική αυτό λύπηση επιλέξατε να αποσυρθείτε και να ζήσετε για λίγο μόνοι. Θα δεχθείτε βοήθεια από ένα σοβαρό και αξιόλογο άτομο.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

tarw διαβάστε επίσης