ταρω-ημερησιες ερωτικές προβλεψεις Πέμπτη 25/12

anapodes-kartes-taro

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις – Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου

 ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

 

ΓΕΝΙΚΑ: Το δυνατό αστρολογικό φαινόμενο που επηρεάζει τις ημέρες είναι η θέση της Αφροδίτης στις  συγκεκριμένες μοίρες του Αιγόκερου.  Η ψυχολογική κατάσταση σε όλα τα ζωδια, και λόγω των ημερών θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα  προκαλέσει έντονα καρδιοχτύπια αναμφίβολης ωστόσο διάρκειας… γιαυτό όλοι θα είναι σε ‘επιφυλακή’ και να φιλτράρετε σωστά.

 

 ταρω – Κριός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο Αρχιερέας

zodia-taro-45

Η κάρτα ταρω ο Αρχιερέας δείχνει πως για εσάς ιδίως, που βαρεθήκατε τις  επιπόλαιες σχέσεις και αποφασίζετε να νοικοκυρευτείτε…θα υπάρξουν συγκυρίες και γεγονότα που θα σας βοηθήσουν, να αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία την  συναισθηματική σας καθημερινότητα. Αν αναρωτιέστε σχετικά με την αμοιβαία εμπιστοσύνη, θα βρείτε πολύ θετικές απαντήσεις μέσα στις επόμενες ημέρες και με την παράλληλη διέλευση της Αφροδίτης και του Έρμη, θα διαπιστώσετε ότι επιτέλους ο σύντροφός σας, θα σας δώσει έμπρακτες αποδείξεις της αγάπης του.

 

Φράση κλειδί: Βοήθεια από το πουθενά

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

ταρω – Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο Αυτοκράτορας

Η καρτα ταρω ο Αυτοκράτορας υποδηλώνει πως, αν έχετε διαπιστώσει πως η  αφοσίωση στη σχέση σας έχει αρχίσει να ξεθωριάζει, είναι γιατί πολύ πιθανό τα αισθήματά σας να έχουν αλλάξει…ίσως και από τις δύο πλευρές. Αν ακόμα ενδιαφέρεστε να σώσετε καταστάσεις καλό θα ήταν να μιλήσετε ειλικρινά, να ενεργήσετε με σύνεση και λογική αποφεύγοντας να ανταποδώσετε παρελθοντολογικά λάθη του συντρόφου σας με επιθετική  διάθεση.

 

Φράση κλειδί: Μια μεγάλη αλλαγή

Δυναμική ημέρας: **/***

 

ταρω – Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: η Σελήνη

Η κάρτα ταρω η Σελήνη αναφέρει  για τους δεσμευμένους…ότι τρεις συγκεκριμένοι πλανήτες με τις θετικότατες όψεις τους θα μαλακώσουν  τις δυσκολίες και θα φέρουν καλύτερη συνεννόηση με τον άνθρωπο σας. Θα ακολουθήσει μια αρκετά ήρεμη και θετική περίοδος, ενώ θα υπάρξει ακόμα μια καλή ευκαιρία για επικοινωνιακή  βελτίωση από τις 29 Δεκεμβρίου  και πέρα, όταν ο Δίας  κάνει γωνίες με τον ζωδιακό οίκο σας και ενισχύει τη δεδομένη γοητεία σας.

 

Φράση κλειδί: Ψυχολογική ανάταση

Δυναμική ημέρας: ****/*

 

ταρω – Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: η Δύναμη

Η κάρτα ταρω η Δύναμη δείχνει πως οδηγείστε τελικά σε άσχημη επικοινωνιακή  κατάσταση με το ταίρι σας. Αφήστε να περάσει η κρίσιμη στιγμή προτού πάρετε τελεσίδικες -οριστικές αποφάσεις, ιδίως αν βρίσκεστε σε γάμο. Κρατείστε μια θέση αναμονής, και υιοθετείστε μια ουδέτερη συμπεριφορά, χωρίς να  απαντάτε σε προκλήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε άσχημες αντιπαραθέσεις. Θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή μέχρι τα τέλη του μήνα,  για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τα ερωτικά σας ζητήματα…δώστε χρόνο στον εαυτό σας.

 

 

Φράση κλειδί: Δοκιμασία που διδάσκει

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

                           –

 

ταρω – Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: η Δικαιοσύνη

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη δείχνει πως είναι σημαντικό αυτήν την περίοδο, να αφήσετε τα φαντάσματα και τα ψυχολογικά βαρίδια του παρελθόντος να φύγουν από τη ζωή σας. Επιτρέψετε στη χαρά και τη θετική σκέψη, να πάρουν ενεργή  θέση. Αν αυτό το εμπνεύσετε και στο ταίρι σας  θα δείτε σημαντικές αισθηματικές ευκαιρίες να παρουσιάζονται και να  βελτιώνουν το κλίμα στο μεταξύ σας. Αφήστε εκτός τους γνωστούς – φίλους -συγγενείς.

 

 

Φράση κλειδί: Εγωισμός και τιμωρία

Δυναμική ημέρας: ****/*

 

 

 

ταρω – Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: η Αρχιέρεια

Η κάρτα ταρω η Αρχιέρεια υποδηλώνει ότι η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει και  σταδιακά με την βοήθεια  του Ποσειδώνα στους φιλικούς Ιχθύες, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε την κατάσταση στον συναισθηματικό σας δεσμό. Αν βιώνετε παράλληλες καταστάσεις που εμπεριέχουν τρίτους γάμους, καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να περιορίσετε συναντήσεις και επικοινωνίες, καθώς υπάρχει ο φόβος αποκαλύψεων και κατ’επέκταση σοβαρών προβλημάτων.

 

Φράση κλειδί: Φόβος για αλλαγές

Δυναμική ημέρας: **/***

 

ταρω – Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια ξεκαθαρίζει πως θα πρέπει να περιορίσετε τα τρίτα σχόλια προς το πρόσωπο σας, ακόμα και από το συντροφικό σας ταίρι… είναι κάτι απαραίτητο για την αυτοεκτίμηση σας…καθώς η ψυχολογία σας το τελευταίο διάστημα είναι σε ύφεση. Σε αυτό θα σας βοηθήσει αρκετά η θέση της Αφροδίτης-Δία, ενισχύοντας τον εσώτερο ψυχισμό σας και έτσι εσείς θα αρχίσετε να δείχνετε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, και να απαιτείτε αυτά που σας αξίζουν από τον σύντροφό σας.

 

Φράση κλειδί: Αυτοθυσία και εσωστρέφεια

Δυναμική ημέρας: ***/**

ταρω – Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο Ερημίτης

 

Η κάρτα ταρω ο Ερημίτης δηλώνει ότι θα πρέπει να κλείσετε για πάντα και οριστικά κάποιες ερωτικές εκκρεμότητες, που δεν σας αφήνουν να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο μιας σας κρατούν κατά κάποιο τρόπο ψυχικά δέσμιους των καταστάσεων. Ωστόσο έπονται τα καλύτερα στην ζωή σας. Από τις αρχές του νέου έτους, η ερωτική σας ζωή μπαίνει σε νέες βάσεις, καθώς ο καθηγητής των πλανητών -Κρόνος, γίνεται βοηθητικός προς το ζωδιο σας.

 

Φράση κλειδί: Διπλωματία

Δυναμική ημέρας: *****

 

 

ταρω – Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο Τροχός της Τύχης

Η κάρτα ταρω ο Τροχός της Τύχης δείχνει πως η παρουσία του Ουρανού από τον Κριό, δίνει εύνοια στα ερωτικά ταξίδια -εκδρομές, στην ανταλλαγή απόψεων και μια θετική σύμπνοια με τον / την σύντροφό σας. Ακόμα καλύτερα θα δείχνουν τα πράματα αν είστε ελεύθεροι, καθώς τα ερωτικά δρώμενα θα σας φέρουν μπροστά σε νέες γνωριμίες  που σίγουρα δεν σας αφήνουν να πλήξετε. Το πάθος και η ζήλια θα συμβαδίζουν για αυτούς που είναι σε επανασύνδεση.

 

Φράση κλειδί: Θρίαμβος και επέκταση

Δυναμική ημέρας: ****/*

ταρω – Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: οι Εραστές

Η κάρτα ταρω οι Εραστές ερμηνεύετε πώς θα πρέπει να αντιληφθείτε εγκαίρως ότι είναι καλύτερα να κατευθύνετε εσείς τον εαυτό σας και να μη γίνεστε έρμαιο, φτερό στον άνεμο από τις  αποφάσεις των άλλων. Αν είστε σε προβληματική σχέση, θα χρειαστούν προσεκτικές κινήσεις και συγκεκριμένες επιλογές, αφού μπορεί να υπάρξουν αντιθέσεις με τον  σύντροφο σας. Δηλώστε την επιθυμία σας και αφήστε τον χρόνο να σας δείξει.

Φράση κλειδί: Γρήγορο ταξίδι και εξέλιξη

Δυναμική ημέρας: */****

 

ταρω – Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο Κόσμος

 

Η κάρτα ταρω  ο Κόσμος δείχνει πως η έμπνευση της στιγμής θα σας δώσει τις λύσεις που ζητάτε μέσα στον συναισθηματικό σας δεσμό. Ίσως και πληροφορία από τρίτο άτομο. Η εποχή σηματοδοτεί ωστόσο την αρχή ενός νέου σημαντικού κύκλου, αφού τώρα ξεκινά μια ευνοϊκή  περίοδος που θα σας επιτρέψει να πάρετε όλες τις απαντήσεις για τις δύσκολες μέχρι τώρα ερωτικές προβληματικές καταστάσεις. Ίσως και πρόσωπα του παρελθόντος να κάνουν την εμφάνιση τους.

 

Φράση κλειδί: Νέα αρχή και μέλλον

Δυναμική ημέρας: **/***

 

 

ταρω – Ιχθύς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το Άρμα

Η κάρτα ταρω το Άρμα υποδηλώνει ότι μόνο μέσα από την δικιά σας δυναμική και ευστροφία, μπορείτε να περισώσετε την συναισθηματική σας ζωή. Αν βιώνετε επικοινωνιακές δυσκολίες και επανάληψη λαθών, τότε θα πρέπει να αναθεωρήσετε τις παλαιωμένες στρατηγικές σας. Αν βρίσκεστε στο τέλος μιας σχέσης, είναι πολύ πιθανό να καυγαδίσετε ή ακόμα και να απομακρυνθείτε,καθώς ο  πλανήτης  Άρης βγάζει απωθημένα και ανισορροπίες  στην επιφάνεια.

 

Φράση κλειδί: Νέα προσπάθεια

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

Από όλη την ομάδα της ASTRO-LIVE ολόψυχες ευχές για Υγεία-Ευτυχία-Ευημερία.       ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!