tarw-Ημερήσιες ερωτικές προβλεψεις Τετάρτη 26/11

taro-mythoi-alitheies

tarw-Ημερήσιες ερωτικές προβλεψεις Τετάρτη 26/11

 

tarw – κριος

Η κάρτα tarw της ημέρας: ο αυτοκράτορας ανεστραμμένος

tarw ο αυτοκράτορας ανεστραμμένος: Κάποιοι από εσάς δεν αναγνωρίζουν τις ικανότητες τους και το δυναμικό τους , με αποτέλεσμα να μην λαμβάνουν τις πρωτοβουλίες που πρέπει σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους ,και να αφήνουν τα ηνία σε άλλους! Άλλοι πάλι από εσάς βρίσκεστε στην αντίπερα όχθη του ποταμού , καθώς υπερεκτιμάτε τις ικανότητες σας -και όχι μόνο! Βγάζετε έναν αλαζονικό χαρακτήρα ο οποίος περισσότερη ζημιά θα μπορούσε να σας προκαλέσει παρά όφελος Φροντίστε να είστε ο εαυτός σας!

 

tarw  ταυρος

Η κάρτα taro της ημέρας:  η εγκράτεια ανεστραμμένη

zodia-taro-45

tarw εγκρατεια ανεστραμμένη: Ανεξέλεγκτα συναισθήματα και επιθυμίες αυτήν την περίοδο, μπορεί να σας οδηγήσουν σε δυσάρεστες  περιπέτειες και ήττα! Η επιθυμία αρκετών από εσάς αυτήν την περίοδο για μια πιο ελεύθερη ζωή ,  μια πιο ανάλαφρη σχέση, μπορεί να σας οδηγήσει σε άσκοπη σπατάλη χρόνου , κακοτυχία ή το χειρότερο;  Στην απώλεια του αυτοσεβασμού σας!

 

tarw – διδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: οι εραστές

tarw οι εραστές: Η καρτα σας σήμερα είναι η πιο αντιπροσωπευτικότερη στον ορισμό της αγάπης, γιατί δείχνει την άνθιση μιας αξιόλογης και ισορροπημένης σχέσης η οποία δεν είναι υποχρεωτικό να είναι σεξουαλική, Μπορεί να υποδηλώνει την επαφή με τον ανώτερο εαυτό. Την επαφή όχι με το γήινο αλλά το πνευματικό επίπεδο. Μια βαθιά κατανόηση προς τον/την σύντροφο του και βαθιά συναισθήματα Η αρμονική ροή της ενέργειας οδηγεί σε μία κατάσταση άνεσης και ξεγνοιασιάς ,εμπιστοσύνης και ελεύθερης θέλησης. Την βοήθεια και την υποστήριξη του  ενός εραστής προς τον άλλον. Πιθανότητα εγκυμοσύνης

 

tarw – καρκινος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το πέντε των δηναρίων

Ψυχολογική καταπίεση και η δυνατότητα της σωματικής βίας από το πρόσωπο που θεωρείται σύντροφος σας , κυριαρχεί μέσα σας. Μην το επιτρέψετε άλλο.  Αυτή η καρτα   tarw δείχνει  ότι ίσως  κάνετε  τα πάντα για να  μείνετε ευτυχισμένοι , αλλά  ο σύντροφος σας  πραγματικά δεν το εκτιμά καθόλου. Έτσι ίσως έχετε αρχίσει να  κουράζεστε μαζί του. Πολλοί από εσάς συνειδητοποιείτε ότι ήρθε ή ώρα να δώσετε σημασία  στον εαυτό σας και για αυτό τον λόγο, χωρίς  σοβαρή αιτία και αφορμή να υπάρξουν καυγάδες  και φιλονικίες με τον σύντροφο σας

 

 

 tarw – λεων

Η κάρτα tarw της ημέρας:  η δύναμη ανεστραμμένη

tarw η δύναμη: Εδώ μιλάμε για μια καταχρηστική σχέση! Πολλοί από εσάς, στον ρόλο των εραστών  δεν προβαίνετε σε καμιά ενέργεια του είδους ώστε να κάνετε  τον δεσμό σας ισχυρότερο. Εάν είστε γυναίκα αισθάνεστε ότι ο σύντροφος σας είναι αδιάφορος προς εσάς . Αντίθετα, ο σύντροφος σας , σας βρίσκει ενοχλητική και ότι η σχέση σας  έχει αρχίζει να τον κουράζει. Αυτή η καρτα  tarw ανεστραμμένη στις αναγνώσεις μπορεί να σηματοδοτεί επίσης έντονο μίσος. Κάντε κάτι για αυτό. Η απεικόνιση της γυναίκας στην καρτα συμβολίζει την  ήρεμη προσέγγιση. Μην χρησιμοποιείτε τη δύναμή σας, παρά μόνο   για τους σωστούς λόγους

 

 tarw –  παρθενος

Η κάρτα taro της ημέρας: το πέντε των ράβδων ανεστραμμένο

tarw το πέντε των ράβδων ανεστραμμένο: Δεν πιστεύετε στις ιδέες του συντρόφου σας επειδή φοβάστε ότι πρόκειται να υπάρξει δυσαρμονία. Προσπαθείτε να υιοθετήσετε τον ρόλο του εξιλαστήριου θύματος ή να κάνετε να φανεί στην  σχέση ότι εσείς προσφέρετε τα περισσότερα αλλά ο σύντροφος δεν σας το αναγνωρίζει Με αυτόν τον τρόπο όμως δεν αφήνετε τον εαυτό σας να δοθεί 100% στην σχέση!

 

tarw –  ζυγος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το  τρία των κυπέλλων ανεστραμμένο

tarw το τρία των κυπέλλων ανεστραμμένο: Ξοδεύετε πολύ χρόνο στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να μην διαθέτετε τον απαραίτητο χρόνο για να βρεθείτε μόνοι με τον σύντροφο σας ή τον εαυτό σας ώστε να ξεκαθαρίσετε κάποιες από τις προτεραιότητες σας Σε περίπτωση επανασύνδεσης κάποιοι προσπαθούν να σαμποτάρουν τις προσπάθειες σας!

 

 

tarw – σκορπιος

η κάρτα ταρο της ημέρας: το επτά των ράβδων ανεστραμμένο

Η καρτα tarw  επτά των ράβδων σηματοδοτεί ότι η δύναμή σας είναι σε τρεμάμενο έδαφος. Δεν μπορείτε να είστε  πια σίγουροι για τη σχέση σας. Είστε σε μια θέση όπου δεν μπορείτε να βρείτε τη δύναμη να μιλήσετε ούτε να δικαιολογήσετε  τον εαυτό σας για κάποια πράγματα. Επειδή η  συγκεκριμένη καρτα tarw έρχεται ανεστραμμένη  μιλάμε για μια κατάσταση σχέσης   όπου και  οι δύο εραστές έχουν χάσει τη δύναμη τους  να αγωνίζονται ενάντια στην αμφισβήτηση των ανθρώπων και ως εκ τούτου κυριαρχεί μέσα σας το συναίσθημα της ήττας!

 

 

tarw – τοξοτης

Η κάρτα tarw της ημέρας: ο θάνατος

tarw ο θανατος: Εσείς και ο σύντροφος σας πρόκειται να μπείτε  μια νέα φάση της σχέσης σας ,  κακής ή ευτυχισμένης  Αυτή η καρτα tarw μπορεί επίσης να εκπροσωπεί όλα τα υπάρχοντά του παρελθόντος που εσείς και ο σύντροφος   θέλετε να απομακρύνεται από τη ζωή σας.  Ο θάνατος  όμως αποτελεί και  την κατάληξη. Έτσι είναι δυνατό για μια σχέση να χαθεί για τα καλά. Αλλά πώς θα ξέρετε τι  πραγματικά από τα δυο συμβαίνει; Για το σκοπό αυτό, πρέπει βασικά να αναλύσετε  στη ζωή την έννοια της λέξης  αγάπη . Υπήρχε   σύντροφός  και εξαφανίστηκε ξαφνικά; Αν η απάντησή σας είναι ναι! τότε η εμφάνιση της κάρτας Θάνατος αποκαλύπτει ότι μιλάμε για επανασύνδεση !Ναι, το άτομο μπορεί να επανεμφανιστεί στη ζωή σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι σε θέση να ζήσει στιγμές του παρελθόντος μαζί σας . Με άλλα λόγια, τα συναισθήματά του  μπορεί  να  έχουν πεθάνει και έτσι μπορεί να μην θέλει/τε να  δείτε  τα πράγματα όπως και πριν . Επίσης, το άτομο αυτό μπορεί να έρθει σε σας και πάλι για μια φιλία, αντί  για μια σχέση.

 

tarw – αιγοκερως

Η κάρτα taro της ημέρας: ο άσσος των κυπέλλων

tarw ο άσσος των κυπέλλων: Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για την ευτυχία. Μια ασταθής μέχρι τώρα αγάπη αρχίζει να εδραιώνεται. Ο άσσος δείχνει ότι  ισχυρά θετικά συναισθήματα που κυριαρχούν μέσα σας απελευθερώνονται και θα τα μοιραστείτε με τον υπόλοιπο κόσμο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αντιμετωπίσετε τα πρώτα σκιρτήματα  αγάπης.  Μπορεί να νιώσετε πιο ζωντανοί από ό, τι  το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο φέρνει μεγάλη αγάπη και μια βαθιά πνευματική σχέση με κάποιον. Αυτό δεν πρέπει να συγκρίνετε με την περιστασιακή και συνηθισμένη αγάπη.

 

 

tarw – υδροχοος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το πέντε των κυπέλλων

tarw: το πέντε των κυπέλλων: Φθάσατε πια στο σημείο όπου δεν πιστεύετε στον ρομαντισμό και την αγάπη! Νοιώθετε μέσα σας ένα συναισθηματικά αποστραγγισμένοι όχι μόνο με τον/την σύντροφο σας αλλά και με την οικογένεια σας και τα άτομα που σας περιβάλλουν. Ασταθή συναισθήματα, φόβος για το μέλλον και μικρή αυτοπεποίθηση. Σε πολλές περιπτώσεις διαζύγιο ή χωρισμός είναι πιθανόν να συμβούν!

 

tarw – ιχθυες

Η κάρτα ταρω της ημέρας: η κρίση `

tarw η κρίση: Μια αληθινή Καρμική σύνδεση! Επιρροές από το παρελθόν της ζωής μπορεί να σας επηρεάσουν , ειδικά αν είστε σε μια κατάσταση ιδιαίτερα δύσκολη. Αυτή η καρτα υπογραμμίζει την ανάγκη να προχωρήσετε με προσοχή δράσης, σκέψης και πράξης και αναφέρετε στην γενικότερη βελτίωση των αισθηματικών σας. Την ανάπτυξη και την αλλαγή. Ορισμένοι από εσάς καθώς φθάνετε σε μια κρίσιμη καμπή της ζωής σας  αρχίζετε να αποκτάτε αυτογνωσία και είστε πρόθυμοι να αναλάβετε τις ευθύνες σας σε όποια επανασύνδεση ή σε  ότι καινούριο σας  παρουσιαστεί. Πολλοί από εσάς αρχίζετε να καταλαβαίνετε τις ανάγκες των άλλων και αρχίζετε να συνειδητοποιείτε τον τρόπο προσέγγισης τρίτων.

 

 Καίσαρας