tarw: ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Τετάρτη 3/12

tarw-taro

tarw: ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Τετάρτη 3/12

 

tarw – κριος

Η κάρτα tarw της ημέρας: το άστρο

Η καρτα tarw το άστρο είναι η κάρτα που λέει να αναλάβετε δράση σε ό, τι ξέρετε  και να πάρετε το  πάνω χέρι . Εμπιστευθείτε ότι το σύμπαν θα χειριστεί τις λεπτομέρειες. Η εμπιστοσύνη του να ξέρετε τι  κάνετε και πότε να το κάνετε. Δεν χρειάζεται να ελέγχετε τα πάντα ή να γνωρίζετε  πώς θα παίξουν όλοι  εκεί έξω. Χρειάζεται μόνο να ξέρετε  ότι τα πάντα, όλα εκτυλίσσονται για το ανώτερο καλό σας! Ποτίστε τους σπόρους και θα αυξηθούν. Θρέψτε και φροντίστε  τον εαυτό σας και τον κόσμο σας. Και να θυμάστε να αγαπάτε τον εαυτό σας με τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να αγαπηθεί. Αφήστε το φως σας να λάμψει !

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

zodia-taro-45

 

tarw  ταυρος

Η κάρτα taro της ημέρας: το πέντε των ξιφών

tarw το πέντε των ξιφών: Η καρτα που υποδηλώνει ότι όλοι χάνουν! Από μεγάλο έως υπερβολικό συντηρητισμό, με αποτέλεσμα είτε ό ένας σύντροφος είτε ο άλλος ή και οι δύο  να τσεκάρουν την συμπεριφορά του συντρόφου τους. Το θετικό σε όλη αυτή την κατάσταση είναι ότι κάποια πράγματα ξεκαθαρίζουν , κάποιες σχέσεις ωριμάζουν και  ανεβαίνουν σε ανώτερο επίπεδο!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 tarw – διδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο άσσος των δηναρίων

tarw ο ασσος των δηναριων: Παρότι αυτό το χαρτί απευθύνεται κυρίως σε οικονομικά θέματα ,σε αποκλειστικά θέματα αποκτά μια εντελώς διαφορετική σημασία. Υποδηλώνει το ξεκίνημα μιας νέας περιόδου στην δική σας ζωή. Δείχνει μια νέα σχέση που δημιουργείται αλλά όχι μια σχέση επιφανειακή . Μια σχέση ουσίας!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – καρκινος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: η κριση

tarw η κρίση: Φθάσατε σε ένα σημείο όπου οι εμπειρίες του παρελθόντος σας βοηθάνε να είστε πιο δημιουργικοί μέσα στην σχέση.. Μπορείτε να είστε πιο ήρεμοι , να κρατάτε την ψυχραιμία σας, προσεγγίζοντας τα όποια γεγονότα θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες σας;. Γνωρίζοντας καλά τα όποια δεδομένα του τώρα, επιδεικνύετε μια ασυνήθιστη ανέχεια και αυτοπειθαρχία που όμως θα σας οδηγήσει στα επιθυμητά αποτελέσματα!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

 tarw – λεων

Η κάρτα tarw της ημέρας: το τέσσερα των κυπέλλων ανεστραμμένο

tarw το τέσσερα των κυπέλλων ανεστραμμένο: Αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε κάποια πράγματα αλλά με τρόπο μόνο θετικό. Το να ξέρετε τι θέλετε είναι το πρώτο πράγμα για την απόκτηση οποιουδήποτε πράγματος , για αυτό εξετάστε προσεκτικά αξιολογήστε  και  μην φοβηθείτε μια νέα προσέγγιση σε παλιά προβλήματα. Απλά αντιμετωπίστε τα με ευγένεια και αντικειμενικότητα. Τότε πολλοί από εσάς θα διαπιστώσετε ότι μετά από μια περίοδο απομόνωσης στην οποία είχατε βάλει συναισθηματικά τον εαυτό σας ξαφνικά νέες προοπτικές ανοίγονται!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 tarw –  παρθενος

Η κάρτα taro της ημέρας: η μεγάλη ιέρεια ανεστραμμένη

tarw η μεγάλη ιέρεια ανεστραμμένη: Έλλειψη γνώσης του ποιοι είστε, έλλειψη πνευματικότητας και  έλλειψη αυτοπεποίθησης είναι τα κύρια στοιχεία που διακατέχουν αυτήν την περίοδο αρκετούς από εσάς . Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για να  δράσετε, επιστρέφοντας στην κοινωνική σας ζωή. Αρκετές από εσάς θα ταλαιπωρηθείτε σήμερα από ορμονικά προβλήματα. εμμηνόπαυση,  συναισθηματική / ψυχική ανισορροπία, εφιάλτες, δυσάρεστες αναμνήσεις

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw –  ζυγος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: η δικαιοσύνη

tarw η δικαιοσυνη: Μάλλον είστε μπερδεμένοι συναισθηματικά. Μπορείτε να διακρίνετε τις διαφορές ή πιστεύετε ότι κάποιος άλλος είναι άδικος ή επικριτικός μαζί σας; Η καρτα της δικαιοσύνης έρχεται για να σας υπενθυμίσει σήμερα ότι κάποιο κρίσιμο θέμα πρέπει να το κοιτάξετε από μια εντελώς διαφορετική γωνία. Εντελώς ορθολογιστικά! Απλά να αποδεχτείτε κάποιες αλήθειες ,  να αναλάβετε τις δικές σας ευθύνες  και να πάρετε νέες αποφάσεις!

 

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – σκορπιος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: ο μάγος ανεστραμμένος

tarw ο μάγος ανεστραμμένος: Ενεργοποιήστε τα εσωτερικά σας κανάλια. Αναγνωρίστε το ταλέντο και τις δεξιότητες σας και εφαρμόστε την αρχή: ” Όπως μπορώ να λειτουργώ επάνω , τo ίδιο μπορώ να λειτουργώ και κάτω”. Πάρτε τις δικές σας σημαντικές αποφάσεις ή βοηθήστε, με μια καθοδήγηση σας ,έναν φίλο σας , ή τον σύντροφο σας . Σε προβλήματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό επικεντρωθείτε στις λεπτομέρειες που τυχόν σας ξεφεύγουν ή παραμελείτε, και τότε θα δείτε ότι η λύση του προβλήματος σας είναι πιο κοντά από ότι φαντάζεστε.

 

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

tarw – τοξοτης

Η κάρτα tarw της ημέρας: το οκτώ των ξιφών.

tarw το οκτώ των ξιφών: Το συναίσθημα του εγκλωβισμού υπάρχει από παντού! Ωστόσο αυτό που σας δεσμεύει με τα αισθήματα σας είναι οι αντιλήψεις οι ιδέες οι νοοτροπίες και οι σκέψεις. Π.χ. Βρίσκεστε σε μία σχέση η οποία δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα πλέον. Ίσα- ίσα έχει γίνει εξαιρετικά κουραστική για εσάς. Θέλετε να φύγετε αλλά την τελευταία στιγμή διστάζετε, ψιθυρίζοντας στον εαυτό σας: ” ότι δεν ήρθε η κατάλληλη ώρα” . Και το αναβάλλετε! Αναβολή στην αναβολή όμως αυτή η στιγμή έχει γίνει αιωνιότητα.

Θυμηθείτε υπάρχει διέξοδος εφόσον συνδυάσετε την δύναμη της θέλησης με την καθαρή σκέψη.

 

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – αιγοκερως

Η κάρτα taro της ημέρας: το τρία των κυπέλλων

Η καρτα tarw- τρία των κυπέλλων  υποδηλώνει ότι είναι καιρός να χαρείτε την προσωπική σας ανάπτυξη και να κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον.. Να  βρείτε ένα νέο τρόπο να μοιραστείτε την αφθονία σας και την αίσθηση της αρμονίας σας. Γίνετε πιο χαλαροί. Απολαύστε την παρέα των φίλων σας. Κάποιο από  εσάς χρειάζεται να αποκτήσετε νέους φίλους, ενώ άλλοι θα δεχθείτε υποστήριξη από φίλους.

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – υδροχοος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο πύργος ανεστραμμένος

tarw ο πύργος ανεστραμμένος: Για πολλούς από εσάς επικρατεί ένα χάος στην ζωή σας. Κάποιο από εσάς αρνούνται να κοιτάξουν την αλήθεια; Αντιληφθείτε το! Κάποια πράγματα χρειάζονται να αλλάξουν. Ξεκαθαρίστε  αισθήματα, συναισθήματα , αναμνήσεις , που δεν σας ωφελούν πλέον! Αποδεχτείτε τις νέες προκλήσεις και μην τις αποφύγετε. Θα υπάρξουν νέες καταστάσεις που θα λειτουργήσουν σας καταλυτής στη δική σας την ζωή. Τότε θα ανακουφιστείτε!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – ιχθυες

Η κάρτα ταρο της ημέρας: ο μάγος

 tarw ο μαγος: Οι εμπειρίες των τελευταίων καιρών σας έχουν  δώσει μεγαλύτερη γνώση.

Τώρα με την δική σας γνησιότητα θα κερδίσετε ακόμα μεγαλύτερο σεβασμό από τρίτα άτομα καθώς θα είστε σε θέση να τα εμπνέετε και να τα κατευθύνετε. Η αυτοπεποίθηση σας θα σας οδηγήσει στο να αναλάβετε κάποια ρίσκα έτσι ώστε να κατευθύνετε την ζωή σας σε μια νέα πορεία.!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

Καίσαρας