ταρω-ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Τρίτη 16/12

taro-tsigganiki-katastrwsi

ταρω-ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Τρίτη 16/12

 

ταρω – κριος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το άρμα

Η καρτα  ταρω το άρμα: Οι μέχρι τώρα  συγκρούσεις  καταλήγουν σε νίκη! Κρατήστε σταθερά τα ηνία ! Αυτή είναι η ώρα της αλλαγής .Ταξίδια παρουσιάζονται για εσάς και τον την σύντροφο σας . Αρχίζετε να παίρνετε το επάνω χέρι όχι μόνο στα αισθηματικά αλλά και σε όλους τους τομείς . Όσοι  σχεδιάζατε επανασυνδέσεις θα τις κάνετε. Προσέξτε όμως να επιβάλλετε τους δικούς σας τους όρους πριν το νέο ξεκίνημα.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

zodia-taro-45

 

ταρω  ταυρος

Η καρτα ταρο της ημέρας: οι εραστές

Η καρτα ταρω- οι εραστές υποδηλώνουν ότι αυτή την στιγμή νοιώθετε μια μικρή σύγχυση και ίσως φοβάστε , γιατί έχετε την αίσθηση ή γνωρίζετε ότι πρέπει κάποιος ή κάτι  να παραιτηθεί για να είστε  σε θέση να προχωρήσετε. Ίσως θα πρέπει να προσπαθήσετε  να δείτε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία.

Η αγάπη έρχεται στη ζωή σας ακόμα κι αν δεν μπορείτε πραγματικά να δείτε από πού αυτή τη στιγμή. Αν είστε μόνοι σας ένα νέος εραστή θα μπει σύντομα τη ζωή σας. Αν είστε σε μια δυστυχισμένη σχέση  θα έχετε την επιλογή  να αναλάβετε το ρίσκο παραμένοντας σε αυτήν ή να προχωρήσετε σε κάτι καινούριο που είναι μπροστά σας.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – διδυμοι

Η καρτα taro της ημέρας: η σελήνη

Η καρτα ταρω  η σελήνη  δείχνει ότι επειδή τα πράγματα έχουν πάει με το μέρος σας τον τελευταίο καιρό φοβάστε ότι μήπως μια ξαφνική ανατροπή των γεγονότων συμβεί εξαιτίας τριτογενών παραγόντων, και τα πάντα στραφούν προς το χειρότερο για σας. Είστε απλά  φοβισμένοι. Μην  επιτρέψετε στις ανησυχίες σας  να σας κρατήσουν  πίσω. Πιστέψτε το  ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Κάποια  πράγματα μπορεί να φαίνεται δύσκολα, αλλά να ξέρετε ότι η σελήνη είναι ένας καλός οιωνός, -ειδικά αν είστε σε μια παράλληλη σχέση- και σας  καθοδηγεί  σε νέες και απρόσμενες δυνατότητες!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – καρκινος

Η καρτα tarw της ημέρας:- ο ήλιος

Η καρτα ταρω ο ήλιος λάμπει για σας!  Αυτή είναι η μέρα  σας για την επιτυχία, τη χαρά και την ευτυχία. Θα αισθανθείτε αυτοπεποίθηση και θα νοιώσετε γεμάτοι ζωντάνια. Θα υπάρξει κάποια ευκαιρία  για ορισμένους από εσάς, να γιορτάσετε   με τους φίλους και τους αγαπημένους σας . Κάποιοι άλλοι ίσως να βιώσετε στιγμές χαράς από καλές ειδήσεις γύρω από την πρόοδο των παιδιών σας ή για  τη σύλληψη ή γέννηση ενός πολυπόθητου μωρού.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

ταρω – λεων

Η καρτα ταρω της ημέρας: ο κρεμασμένος

Η καρτα ταρω ο κρεμασμένος δείχνει ότι σήμερα είστε σε μια περίοδο χρόνου και δεν ξέρετε  τι απόφαση να πάρετε π.χ . για το ποιος ή από  τι θα πρέπει να παραιτηθεί. Αυτή είναι μια στιγμή  περάσματος από τη μία φάση της ζωής σας σε μία άλλη. Μπορεί να είστε αντιμέτωποι με μια δύσκολη επιλογή, και η αυτοθυσία δεν είναι ποτέ εύκολη, αλλά αν ψάχνετε για την αλήθεια και την ακεραιότητα και δεν είσαστε  πολύ υλιστές  ούτε  κρέμεστε  από άλλους  ανθρώπους για  λάθος λόγους, όλα θα πάνε υπέρ σας.!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – παρθενος

Η καρτα  ταρο της ημέρας: η δύναμη

Η καρτα ταρω η δύναμη .Οι κάρτες δείχνουν  αυτό που οι περισσότεροι θέλουν εκείνη την στιγμή που τις ρίχνουμε: τη συντροφικότητα ή έναν εραστή γιατί εκείνη την στιγμή  μπορεί να βιώνετε μια φάση μοναξιάς ,εξάντλησης   ή ακόμα και απομόνωσης εκείνη  τη στιγμή. Θάρρος και αυτό-πεποίθηση είναι ό, τι χρειάζεστε για να πετύχετε. Μπορείτε ήδη να αισθάνεστε ότι  ξεχειλίζετε  με αυτά, και μπορείτε  έτσι -χωρίς καμία αμφιβολία- να  πετύχετε αυτό που θέλετε με την καριέρα, τα οικονομικά σας και την αγάπη της ζωής. Εάν αισθάνεστε αρνητικά, κοιτάξτε προς τα μέσα για να βρείτε  αυτή την δύναμη και το κουράγιο.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω –  ζυγος

Η καρτα taro της ημέρας: το  άστρο

Η καρτα ταρω το  άστρο δείχνει ότι αυτή είναι μια στιγμή  καλής τύχης  μετά από μια περίοδο αγώνων και στενοχώριας. Ορισμένοι από εσάς που βιώσατε μια περίοδο ασθένειας, αρχίζετε να ανακάμπτετε, ενώ  πολλοί από εσάς θα αδράξετε την  ευκαιρία να αδράξετε την ευκαιρία για νέες απολαύσεις της ζωής. Εάν μιλάμε  για ένα νέο έρωτα, μιλάμε για την αδελφή ψυχή. Εάν μιλάμε για  νέα δουλειά ή καριέρα, μην διστάσετε .Κάποιοι από εσάς θα λάβετε ένα σημαντικό δώρο.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – σκορπιος

Η κάρτα tarw της ημέρας: ο ερημίτης

Η καρτα ταρω ο ερημίτης  δείχνει ότι παρότι  αυτή την στιγμή περιβάλλεστε από διάφορους φόβους και ανησυχίες, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για σας για να αποσυρθείτε για λίγο και να κάνετε έναν απολογισμό της ζωής σας.  Μόνο έτσι θα βρείτε  τις απαντήσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν .  Αλλά ο Ερημίτης σηματοδοτεί την προειδοποίηση να μην πάρετε  βιαστικές αποφάσεις.  Είναι η ώρα για ξεκούραση και ανάρρωση.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

ταρω – τοξοτης

Η καρτα ταρω της ημέρας: ο τρελός

Η καρτα ταρω ο τρελός σας παροτρύνει να ανοίξετε το μυαλό και την ψυχή σας σε νέες δυνατότητες που σας παρουσιάζονται και  αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας ακολουθώντας  το ένστικτό σας και αφήνοντας  τη διαίσθηση σας να  δράσει. στη   Λειτουργείστε με αυθορμητισμό , και αφήστε  τον εαυτό σας να ζήσει μέσα στην διασκέδαση και  τις εκπλήξεις. Ωστόσο, πρέπει να λάβετε υπόψη σας  ότι οι  παρορμητικές σας  αποφάσεις ,θα πρέπει να βασίζονται στην εμπειρία σας και την αυτογνωσία σας.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – αιγοκερως

Η καρτα ταρο της ημέρας: ο κόσμος

Η καρτα ταρω – ο κόσμος υποδηλώνει ότι η  επιτυχία, η  ικανοποίηση και τα  θετικά συμπεράσματα  είναι στο  χέρι σας .  Είτε αφορούν την επιτυχή έκβαση σε μια επιχείρηση, είτε  την ικανοποίηση και την πληρότητα σε  μια σχέση καθώς βλέπετε τις  προσπάθειες σας να  ανταμείβονται. Είναι το αποκορύφωμα των όποιων εκδηλώσεων και δείχνει τον υλικό πλούτο και  την μεγαλύτερη πνευματική επίγνωση.!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – υδροχοος

Η καρτα taro της ημέρας: ο θάνατος

Η καρτα ταρω ο θάνατος μιλάει για μια μεταμορφωτική στιγμή της ζωής σας. Κάποια  ταραχώδη ή ίσως οδυνηρά  γεγονότα της ζωής σας, θα τελειώσουν έχοντας σαν αποτέλεσμα , να αφήσουν καινούριο  χώρο για καινούργια ξεκινήματα. Αυτή η καρτα  μιλάει για  ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας και ‘ότι  θα πρέπει να  αγκαλιάσετε την σημερινή μέρα  και να την ζείτε  σαν να είναι η   τελευταία σας!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – ιχθυες

Η καρτα tarw της ημέρας:  η δικαιοσύνη

Η καρτα ταρω η δικαιοσύνη  αναφέρετε στο γεγονός ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν τελικά με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε σε όλους τους τομείς. Στον αισθηματικό τομέα αν έχει γίνει κάποιο λάθος από εσάς ή από τον/ην σύντροφο σας θα υπάρξει συγχώρεση και θα νοιώσετε δικαίωση για τυχόν λάθη πολύ έγιναν στο δικό σας πρόσωπο!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

Καίσαρας