ταρω-Ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Τρίτη 23/12

tarw-taro

ταρω-Ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Τρίτη 23/12

 

Γενικά: Το ανακάτεμα της Ενιαίας Αρκάνας, γίνεται και προς τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα μελετώντας εν αρχή,  και μετά ερμηνεύοντας τις Κάρτες (μόνο όρθια για την συγκεκριμένη κατάστρωση), που τυφλά και τυχαία επιλέχτηκαν για την ερωτική ζωή και την  εξέλιξη αυτής των 12 ζωδιων….και φυσικά σε άρρηκτο συνδυασμό με το αστρολογικό σκηνικό της ημέρας.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις ταρώ και ενημερωθείτε για το τι θα σας συμβεί στις συναισθηματικές σχέσεις:

–           –           –

zodia-taro-45

 

Κριός – ταρω: ο Τροχός της Τύχης :  Μια ημέρα που οι Κριοί θα βιώσουν έντονη πίεση από τον άνθρωπο της επιλογής τους, προκειμένου  να οδεύσουν προς πιο ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για την κοινή τους ζωή. Η θετικότατη Κάρτα του Τροχού της Τύχης, δίνει τις ευκαιρίες σε μέτριες συναισθηματικές καταστάσεις να ανανεωθούν και προχωρήσουν σε βαθύτερα επίπεδα.

Δυναμική ημέρας: ***/**

Φράση κλειδί: Ενθουσιασμός για την ζωή

 

Ταύρος – ταρω ο  Μάγος: Η πρόταση της ημέρας μαζί με μια Αφροδίτη στον συγγενικό Αιγόκερω, είναι να κρατήσετε την εσώτερη σοφία και γνώση για τον εαυτό σας. Οι περισσότεροι βιώνετε άσχημη συναισθηματική ζωή, και αδυνατείτε να γίνεται κατανοητοί από τα περιβάλλοντα, αλλά και ακόμα χειρότερα από το έτερον σας ήμισυ. Δώστε λίγο χρόνο και θα δείτε, ότι έστω και με καθυστέρηση οι καταστάσεις θα σας ανταμείψουν.

Δυναμική ημέρας: ****/*

Φράση κλειδί: Κρυμμένα αισθήματα και μυστικά

 

 

Δίδυμοι- ταρω ο Ερημίτης: Πολλή περισυλλογή και ώριμη σκέψη θα χρειαστεί να επιστρατέψετε, προκειμένου να αντιμετωπίσετε τον παραλογισμό ή την αργοπορία στην συναισθηματική σας ζωή που ούτως ή άλλως εδώ και 6-8 μήνες σας ταλαιπωρεί. Αποφάσεις ανάμεσα σε ηθικά και συναισθηματικά διλήμματα  που πρέπει να παρθούν, και μονοπάτια που επιτέλους θα πρέπει να περπατήσετε.  Περίπλοκες λοιπόν επιλογές! Προσέξτε τι θα πείτε και αποφύγετε να πληγώσετε με την γλώσσα που πονάει.

Δυναμική ημέρας:**/***

Φράση κλειδί: Εξωστρέφεια

Καρκίνος – ταρω οι  Εραστές:  Φιλικά και  συναισθηματικά δεδομένα μπερδεύονται και σας προκαλούν ηθικές αναστολές. Η μέρα σας βρίσκει σε  έντονα ερωτικά πάθη που ακόμα δεν μπορείτε να ελένξετε. Δεν υπάρχουν συμπαραστάτες σε τέτοιες  περιπτώσεις…άρα καλό θα ήταν να μην κάνετε ανακοινώσεις ακόμα και σε άτομα που εμπιστεύεστε. Άλλωστε κανείς δεν μπορεί να σας καταλάβει ή έστω να σας συμβουλέψει σωστά. Μην παρασυρθείτε…αφήστε τις δεύτερες σκέψεις να κυκλοφορήσουν αρκετά στο μυαλό σας.

Δυναμική ημέρας: ***/**

Φράση κλειδί: Συναισθηματικά διλήμματα

 

 

Λέων – ταρω το Άρμα: Απρόσμενες και καλές ειδήσεις θα λάβετε από το άτομο που σας ενδιαφέρει, – υπάρχον ταίρι ή εν δυνάμει-. Ερωτικά καλέσματα θα έχετε και από το παρελθόν σας, και ιδίως από άτομο που έχετε χιλιομετρική απόσταση, ή ακόμα και να ζει στο εξωτερικό. Η μέρα προστάζει μετριασμένες κινήσεις και σοβαρό διάλογο. Αποφύγετε εκθέσεις σε κόσμο και κοινά σημεία αναφοράς, αν κάποιος από τους δύο βρίσκεται σε τρίτη επίσημη δέσμευση.

Δυναμική ημέρας: *****

Φράση κλειδί: Μεθοδικότητα και πρόοδος

 

Παρθένος – ταρω η Δικαιοσύνη: Διαλυμένες καταστάσεις και σκόρπια συναισθήματα είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει. Οι διελεύσεις του Κρόνου και οι δεσμοί της Σελήνης, σας ωθούν να λύσετε πρακτικά τα συναισθηματικά σας θέματα. Μην συζητήσετε άλλο πλέον, πραγματοποιήστε τις προτάσεις που κάνατε και προχωρήστε μπροστά. Όσοι βιώνουν φάση επανασύνδεσης, θα δικαιωθούν με λόγια και πράξεις από το άτομο που στο τότε τους είχε αδικήσει. Μην αφεθείτε εύκολα….ανακοινώστε τους όρους και τα όρια σας!

Δυναμική ημέρας: ****/*

Φράση κλειδί:  Ερωτική προσέγγιση

 

Ζυγός-ταρω ο Τρελός: Ξαφνικές αλλαγές και απρόσμενα ερωτικά δεδομένα έχει η μέρα. Πολλά τα εμπόδια τα οποία υπερπηδήσατε. Θα εκπλαγείτε με την έντονη κινητικότητα ατόμου που σας πλήγωσε στο παρελθόν. Οι ανάδρομες κινήσεις των πλανητών, ως προς το ζωδιο σας, θα σας δώσουν την ευκαιρία να δευτερολογήστε, να λάβετε απαντήσεις και να δεχτείτε προτάσεις για επανασύνδεση. Οτιδήποτε θελήσετε να πράξετε, αφήστε το για το νέο έτος…που οι πλανητικές θέσεις θα είναι πολύ πιο ευνοϊκές.

 

Δυναμική ημέρας: **/***

Φράση κλειδί:  Συναισθηματική συγκρότηση

Σκορπιός-ταρω η Σελήνη: Ήρθε η ώρα για έντονη ερωτική δράση και η στιγμή να αποδείξετε εμπράκτως ότι δε χειραγωγήστε πια. Ανακοινώστε τα αιτούμενα σας για τελευταία φορά μέσα στο λήγον έτος…και κρατήστε το λόγο σας. Το αστρολογικό σύστημα, σας δίνει άπλετη ενέργεια για να βγείτε από το φαύλο κύκλο των ιδίων και ιδίων καταστάσεων και να πάτε την ζωή σας, ή ακόμα και την ερωτική σας σχέση πιο πέρα. Μην κάνετε άλλα βήματα πίσω…παίζετε πια με την ψυχολογική σας ισορροπία.

 

Δυναμική ημέρας: */****

Φράση κλειδί: Αισθησιακή απόλαυση

 

 

Τοξότης –ταρω Ήλιος: Από εμπνευση στιγμής και μακριά από δισταγμούς θα παρθεί η καταλυτική απόφαση για το μέλλον της συναισθηματικής σας ζωής.  Η ερωτική αντιζηλία στην οποία βρεθήκατε χωρίς να το επιλέξετε, έχει αλλάξει τα εσώτερα συναισθηματικά σας δεδομένα. Αποφύγετε εντάσεις.  Πολλά φιλικά άτομα θα προστρέξουν για την βοήθεια σας. Είστε αγαπητοί από όλο τον κόσμο.

Δυναμική ημέρας: ***/**

Φράση κλειδί: Αναζήτηση ερωτικής επιθυμίας

Αιγόκερως – ταρω: το Αστέρι: . Ξεπερνάτε τα εμπόδια και τις δυσκολίες στην σχέση σας ή αλλάζετε ερωτική πορεία με καινούργια δέσμευση. Μόνο αυτό μπορείτε να κάνετε από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, καθώς η θέση του Ερμή σας δίνει την ευκαιρία να πάρετε το 100% των αποφάσεων για το ερωτικό σας μέλλον. Προφανώς το ταίρι – δεσμός- γνωριμία, καθυστέρησε αρκετά στο να απαντήσει…και με μια Αφροδίτη να σας δίνει φτερά για νέους δρόμους και έρωτες…θα ήταν λάθος να μην σηκώσετε τα μάτια σας στο μέλλον.

 

Δυναμική ημέρας: ****/*

Φράση κλειδί: Ρομαντική επιθυμία

Υδροχόος –ταρω η Εγκράτεια: Πάρτε πρωτοβουλίες στη συναισθηματική σας ζωή με μια καινούργια γνωριμία που έχει ήδη γίνει απαραίτητη στην καθημερινότητα σας, και έχει προέλθει από τον κοινωνικό – φιλικό σας  περίγυρο. Εγκράτεια θα πρέπει να υπάρχει, αν εσείς ή το εν λόγω άτομο είσαστε σε παράλληλες σχέσεις – γάμους που δεν διευκολύνουν την μεταξύ σας κατάσταση. Τα σημάδιΑ δεν είναι ευοίωνα για σχετικά ‘μπλεξίματα’.

 

Δυναμική ημέρας: **/***

Φράση κλειδί:  Αρσενική αρχή και εξουσία

Ιχθύς- ταρω η Δύναμη: Αρνητικές σκέψεις και προβλήματα βαραίνουν την ψυχή σας…και σήμερα αυτό θα πολλαπλασιαστεί και θα σας κινητοποιήσει προκειμένου να πάρετε αποφάσεις ζωής, που καλό θα ήταν να ανακοινωθούν πριν τις εορτές. Το αστρολογικό σκηνικό με τον Δία να κάνει καρμικές όψεις με το ζωδιο σας, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να μπείτε στο νέο έτος είτε καλά με το ταίρι σας, είτε μόνοι σας και ‘ελεύθεροι’, από τις αρρωστημένες καταστάσεις.

Δυναμική ημέρας : ****/*

Φράση κλειδί: Οικογενειακές αξίες

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Η μεγαλύτερη δύναμη στο κόσμο είναι η αγάπη, όχι μόνο η ερωτική αλλά σε όλες της τις μορφές. Για αυτό μην διστάσετε να την δείξετε και σίγουρα μην ντραπείτε για αυτήν.

 

 

ταρω διαβάστε επίσης

ζωδια-1ο τρίμηνο 2015: χωρισμοί-επανασυνδεσεις

     zwdia: νεοι ερωτες για το 2015

zwdia και Χριστούγεννα: ερωτες, άγχη και φόβοι