tarw-Ημερήσιες ερωτικες προβλεψεις Τρίτη 25/11

tarw-taro

tarw-Ημερήσιες ερωτικες προβλεψεις Τρίτη 25/11

tarw – κριος

Η κάρτα tarw της ημέρας: η σελήνη

tarw η σεληνη: Όταν η Σελήνη εμφανίζεται στο παρόν σας, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Υποδηλώνει μια περίοδο   συναισθηματικά φορτισμένη όπου τα  όνειρα   έχουν αρχίσει να ασκούν μια ισχυρή επίδραση στο συνειδητό μέρος της ζωής σας . Κάνετε μια ενδοσκόπηση.  Το κύμα ενεργής  φαντασίας  που πλημμυρίζει   το συνειδητό μέρος του νου  με αινιγματικές εικόνες  μπορεί να είναι τόσο απίστευτα γαλήνιο αλλά  και συνάμα αποπροσανατολιστικό. Προφυλαχθείτε από τις ψευδαισθήσεις και την εξαπάτηση!

 

 

tarw  ταυρος

Η κάρτα taro της ημέρας: το  έξι των κυπέλλων ανεστραμμένο

zodia-taro-45

tarw το έξι των κυπέλλων ανεστραμμένο: Πρέπει να απομονωθείτε για λίγο από την σχέση σας . Να μείνετε για κάποιο  χρονικό διάστημα μόνοι και ανεπηρέαστοι από τρίτα άτομα. Να ασχοληθείτε περισσότερο με τις σκέψεις σας. Χρειάζεται να κοιτάξτε πίσω στο παρελθόν να αναπολήστε τις ευχάριστες στιγμές σας αλλά να μην μείνετε προσκολλημένοι σε αυτές . Αυτό είναι αναγκαίο να γίνει στο τώρα για να ξεπεράσετε μια βαθιά  ανασφάλεια που ήδη βιώνετε.

Ίσως ήρθε η ώρα να ξεπεράσετε κάτι περίπλοκο και δύσκολο.

 

 

 tarw – διδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο ιππότης των ξιφών

tarw ο ιππότης των ξιφών: Υπάρχει ένα θετικό σημάδι ότι θα προκύψει μια δυνατή αγάπη στο δρόμο σας και ότι θα πρέπει να είστε σε επιφυλακή για  το ότι   εμφανίζεται στη ζωή σας. Ειδικά  στον τομέα της αγάπης αυτός ο  ιππότης μπορεί να δείχνει ότι είναι η νοημοσύνη και η προσωπικότητα του που σας ελκύει και όχι απαραίτητα η εμφάνισή του. Μεγάλο μέρος του φλερτ σας θα δαπανηθεί σε συζήτηση για αυτό είναι σημαντικό  να ακούσετε το σύντροφό σας για  ώρες . Μια εκφραστική φωνή είναι προτιμότερη από την αστεία και μονότονη .Τέλος  μην δεσμευτείτε  σε πάρα πολλά σχέδια, όπως ένα ζευγάρι σε αυτό το στάδιο, ή να κάνετε οποιεσδήποτε οικονομικές υποχρεώσεις μαζί. Παρακολουθήστε τις δαπάνες σας και πώς μπορείτε να διαχειριστείτε το χρόνο σας. Μην  μπλέξετε την εργασία ή άλλες υποχρεώσεις αυτή τη στιγμή με τα αισθηματικά σας. Θα σας  αποσπούν την προσοχή  από τη σχέση σας

 

 

tarw – καρκινος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το οκτώ των κυπέλλων ανεστραμμένο

Η καρτα tarw οκτώ των κυπέλλων ανεστραμμένο   υποδηλώνει  ότι θα ήταν πραγματικά προς όφελος  σας να προβείτε  σε απολογισμό της ζωής σας. Μπορεί να ξέρετε κατά βάθος ότι   χρειάζεται να  κάνετε κάποια ενδοσκόπηση, αλλά ο φόβος για το τι μπορείτε να βρείτε ή να ανακαλύψετε σας αποτρέπει από  αυτό το μεγάλο βήμα. Μπορεί  απλά  να κάνετε τα ίδια παλιά πράγματα και να μην ζητάτε  πολλά από τον εαυτό σας.  Μπορεί επίσης να έχετε χάσει   την πνευματική σας σύνδεση και ως εκ τούτου να έχετε  γίνει πολύ υλιστές!

 

 

 

 

 

 tarw – λεων

Η κάρτα tarw της ημέρας: το τέσσερα των δηναρίων

tarw το τέσσερα των δηναρίων: Εσείς ή κάποιος κοντά σε εσάς  είναι πολύ προσανατολισμένος στα χρήματα. Αυτή η καρτα δείχνει ένα άτομο συναισθηματικά ανασφαλές που πιστεύοντας, ότι έχοντας τον έλεγχο των οικονομικών μπορεί να έχει μια ασφάλεια στην ζωή. Εν μέρει θα συμφωνήσω. Εάν όμως εξαιρέσετε τους τριτογενείς παράγοντες π.χ. υγεία, θα δείτε ότι τα πάντα είναι ρευστά. Χαλαρώστε λοιπόν για λίγο  και κάνετε ένα βήμα προς τα έξω . Προς την προσωπική σας ανάπτυξη!

 

 tarw –  παρθενος

Η κάρτα taro της ημέρας: το οκτώ των δηναρίων

tarw το οκτώ των δηναρίων: Δείχνει ότι είσαστε παγιδευμένοι σε μια άσχημη συναισθηματική κατάσταση από την οποία δεν μπορείτε προς το παρόν να ξεφύγετε.! Μια φορτισμένη ατμόσφαιρα εξαιτίας κάποιας απιστίας ,είτε χωρισμού σας κάνει να βλέπετε το μέλλον συννεφιασμένο. Αν έχετε κάποια παράλληλη σχέση έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα γιατί οι εχθροί παραμονεύουν .Όσοι είστε σε γάμο  δεν θα  κάνετε τις απαραίτητες προσπάθειες για τη διατήρηση του και όσοι είστε σε σχέση δεν φαίνεστε διατεθειμένοι για  καμία δέσμευση!

 

 

tarw –  ζυγος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το επτά των κυπέλλων

tarw το επτά των κυπέλλων: Έχετε φλερτάρει  με τις επιθυμίες και  τις φαντασιώσεις που σας  αποσπούν την προσοχή από την πορεία σας. από το να κάνει αυτό που ξέρετε ότι πρέπει να. Είναι καιρός να εγκαταλείψετε  τις ψευδαισθήσεις  και να  προχωρήσετε σε σαφείς  εστιάσεις των θεμάτων που σας απασχολούν . Η καρτα ταρω επτά των κυπέλλων  έρχεται την κατάλληλη στιγμή  για να σας θυμίσει ότι η ζωή σας έχει γίνει ρηχή και ότι είστε  υποχρεωμένοι να βρείτε την έμπνευση, και να την αναδιαρθρώσετε.  Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες!  Μόνο όμως αν χαλιναγωγήσετε  τη φαντασία σας  και  γίνετε πραγματικά σαφείς για το τι θέλετε  θα ανοίξετε τις πόρτες!

 

 

 tarw – σκορπιος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: ο τροχός της τύχης

tarw ο τροχός της τύχης:  Τα γεγονότα στη ζωή είναι συχνά καλά ή κακά, γιατί πολλές φορές εμείς  επιλέγουμε  να τα  δούμε  έτσι. Κάποιος είπε κάποτε: ” Στην ζωή υπάρχουν δύο ειδών κακοτυχίες . Η μία είναι ότι τα πράγματα μου πάνε στραβά και η άλλη είναι ότι όλα πάνε καλά σε αυτούς που βρίσκονται γύρω μου”.  Eτσι λοιπόν σήμερα και στην δική σας περίπτωση.

Η γονιμότητα της δημιουργίας αρχίζει και κορυφώνεται , από την άλλη όμως,  μήπως η άνοδος αυτή έχει φέρει εσάς  και  τον σύντροφο σας σε μία κατάσταση απομόνωσης;.

 

 

tarw – τοξοτης

Η κάρτα tarw της ημέαρς: η  βασίλισσα των κυπέλλων ανεστραμμένη

tarw η βασίλισσα των κυπέλλων ανεστραμμένη: Είναι εμφανής  όχι μόνο  η απώλεια της ενέργειας σας αλλά και της ανικανότητα σας να προχωρήσετε σε κάτι νέο. Άλλοι πάλι από εσάς   ενδιαφέρεστε για τον υλιστικό ευδαιμονισμό αλλά δεν βλέπετε τις επιθυμίες σας να πραγματοποιούνται  και παντελώς μπλοκαρισμένοι δεν μπορείτε να κάνετε δημιουργικές σκέψεις. ΟΙ ανησυχίες και ο φόβος κυριαρχούν μέσα σας. Κουτσομπολιά και σχόλια θα γίνουν εις βάρος σας.

 

 

tarw – αιγοκερως

Η κάρτα taro της ημέρας: ο  βαλές των δηναρίων

tarw ο βαλές των δηναρίων: Η καρτα αυτή είναι προάγγελος  του  ότι εσείς  με τον σύντροφο σας πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στην λεπτομέρεια διαφορετικά,  θα κάνετε  τη σχέση να υποφέρει. Πιο συγκεκριμένα: Εστιάστε στο αν θα είστε ευχαριστημένοι με τον εραστή σας στο μέλλον . Ποιες οι αδυναμίες του εραστή σας και πως θα τις χειριστείτε. Ποιοι οι απαραίτητοι όροι για την οικοδόμηση μιας υγιούς σχέσης;

Για τα συναισθήματα ο  βαλές των δηναρίων σας συμβουλεύει να  κάνετε μια ρεαλιστική προσέγγιση. Με άλλα λόγια, μην  δείξετε  συναισθήματα αγάπης , αλλά  λειτουργήσετε μόνο μετά από προσεκτική εξέταση του τι θα κερδίσετε από αυτά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, η καρτα αυτή έχει την τάση να εμφανίζεται σε μια ανάγνωση όταν γίνεται για μια νέα σχέση.

 

 

tarw – υδροχοος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το τέσσερα των ξιφών

tarw το τέσσερα των ξιφών:  Χρειάζεστε μια περίοδο ανάπαυσης μετά από μία χρονική περίοδο προκλήσεων.  Θα πρέπει να κάνετε κάποια διάλειμμα  ή να πάρετε κάποιο ρεπό, έτσι ώστε να μπορεί να ανακτήσετε  τη χαμένη σας ενέργεια και να βρείτε και πάλι τη δύναμή σας.  Μπορεί  κάποιοι από εσάς να αισθάνεστε  συγκλονισμένοι από τις απαιτήσεις και το άγχος. Μπορεί  να αισθάνεστε  την ανάγκη να ξεφύγετε και να αποχωρήσετε από την ταραχώδη  καθημερινότητα της ζωής. Αυτή η καρτα συμβολίζει ότι θα πρέπει να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας  για να ανακάμψετε είτε ψυχολογικά , είτε σωματικά από μια ασθένεια.

 

tarw – ιχθυες

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το οκτώ των ξιφών ανεστραμμένο`

tarw το οκτώ των ξιφών ανεστραμμένο: Έχετε έλλειψη δύναμης στο να αντιμετωπίσετε τρέχοντα σας απασχολούν 24  προβλήματα και  να λύσετε τις υπάρχουσες δυσκολίες. Πολλοί από εσάς μπορεί να νοιώθετε ότι βρίσκεστε στη μέση του χάους. Κάποιοι από εσάς έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας. Φροντίστε να λάμψετε ξανά!

 

Επειδή οι ημερήσιες ερωτικές tarw -προβλέψεις απηχούν κάτι το γενικό, μπορείτε τώρα να επικοινωνείτε προσωπικά με τον ίδιο τον κ. Καίσαρα  στο 875 876 8025 για να βρίσκετε μαζί του την πιο σωστή λύση στα πιο δύσκολα προβλήματα που ώρες το εικοσιτετράωρο!

 

Καίσαρας