ταρω-ημερησιες ερωτικές προβλεψεις Τρίτη 9/12

anapodes-kartes-taro

ταρω-ημερησιες ερωτικές προβλεψεις Τρίτη 9/12

 

ταρω – κριος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το τρία των δηναρίων ανεστραμμένο

Η καρτα  ταρω τρία των δηναρίων ανεστραμμένο ειδικά στον αισθηματικό τομέα δείχνει ότι σήμερα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι καθώς  επηρεάζεστε σε μεγάλο σημείο και βαθμό από τις γνώμες τρίτων!

Πολλοί από εσάς κοιτάζετε τις λεπτομέρειες σε μία σχέση και όχι την ουσία της σχέσης . Π.χ, βρίσκεστε σε μία σχέση  η οποία πηγαίνει πολύ καλά. Εσείς αντί να ζήσετε και να απολαύσετε την κάθε στιγμή, αναρωτιέστε αν αυτό πού ζείτε  είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό και σκέφτεστε τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να αντιδράσετε αν τυχόν τα πράγματα εξελιχθούν διαφορετικά!

zodia-taro-45

Χρειάζεται να αποδείξετε τις προσωπικές σας ικανότητες!

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω ταυρος

Η κάρτα tarw  της ημέρας: ο ο ιππότης  των δηναρίων

Η καρτα ταρω – ο ιππότης  των δηναρίων δείχνει ότι σήμερα όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα των  ταύρων  σήμερα υπάρχουν πολλές παράμετροι. Η πρώτη παράμετρος αναφέρεται στο γεγονός ότι και εσείς και ο σύντροφος σας καταβάλετε αμοιβαίες προσπάθειες για την βελτίωση της σχέσης σας.

Στην δεύτερη  δείχνει ότι υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες για την δημιουργία μιας νέας σχέσης ή φλερτ μέσα τον εργασιακό σας χώρο. Τέλος υποδηλώνει ότι κάποιοι από εσάς  αντιμετωπίζετε με ενεργή και μεθοδική παρακολούθηση τις όποιες προκλήσεις στον αισθηματικό κλάδο προκειμένου να βγείτε νικητές!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω διδυμοι

Η  καρτα tarv: ο ιππότης  των ράβδων

Η καρτα ταρω ο ιππότης  των ράβδων δείχνει ότι  αν είστε μόνοι και σας αρέσει κάποιο άτομο ,θα πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να το προσεγγίσετε με το πραγματικό σας πρόσωπο και όχι με προσωπείο. Εάν πάλι είστε σε σχέση πολύ πιθανόν να  προκύψουν έντονα ανταγωνιστικά συμφέροντα  και θα χρειαστεί να δώσετε την μάχη σας για να διατηρήσετε την σχέση σας. Η βασική ερμηνεία της καρτας αυτής είναι να αντιμετωπίσετε τα όποια γεγονότα χωρίς φόβο και να κοιτάξετε προς το μέλλον με αισιοδοξία.

 

 

 Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – καρκινος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το έξι των δηναρίων ανεστραμμένο

Η καρτα ταρω έξι των δηναρίων ανεστραμμένο υποδηλώνει ότι κάποιοι  θεωρείται άκαιρο να συζητήσετε  τα όποια αισθηματικά   προβλήματα   σας απασχολούν με τον σύντροφο σας εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων που έχουν σωρευθεί και πιστεύετε ότι εκεί πρέπει να δώσετε προτεραιότητα . Από την αντίπερα όχθη όμως ,πολλοί από εσάς  έχοντας ξεπεράσει τα οικονομικά σας  προβλήματα βγάζετε  μεγάλο εγωισμό και υπερηφάνεια για τα επιτευγματα σας, και η συμπεριφορά σας δεν είναι η αρμόζουσα. Προσέξτε γιατί ο Θεός τσακίζει την υπερηφάνεια!

 

 

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

 tarw – λεων

Η καρτα ταρω της ημέρας; το δύο των κυπέλλων

Η καρτα ταρω δύο των κυπέλλων λέει πως αν σας ενδιαφέρει ο έρωτας ή μόλις έχετε γνωρίσει κάποιον παρουσιάζονται οι καλύτερες προοπτικές Με αμοιβαία κατανόηση , σεξουαλική έλξη ρομαντική αγάπη. . Αν έχετε  ήδη έναν δεσμό τότε είναι ξεκάθαρο ότι θα βιώσετε μία σχέση αρμονίας. Παρότι όμως αυτό το χαρτί είναι πολύ ευεργετικό κρύβει μία μεγάλη παγίδα την οποία θα πρέπει να προσέξετε  την παγίδα της αλληλεξάρτησης σε τόσο μεγάλο σημείο και βαθμό που στο τέλος δεν θα μπορείτε να σταθείτε στα πόδια σας

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – παρθενος

Η καρτα tarw της ημέρας: το δέκα των ξιφών

Η καρτα ταρω δέκα των ξιφών αναφέρετε στο γεγονός ότι έχετε φτάσει σε μία καμπή τη ζωής σας ,όπου τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να γίνουν χειρότερα. Είναι όμως  τα πράγματα τόσα χάλια όσο φαίνονται; Κατά την προσωπική μου άποψη όχι. Το δέκα των ξιφών ισοδυναμεί με τον θάνατο της Μεγάλης Αρκάνας. Σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και το ξεκίνημα ενός νέου. Παρόλα αυτά πριν ξεκινήσετε το καινούριο σας ταξίδι θα πρέπει να απαλλαχτείτε από αναμνήσεις και καταστάσεις του παρελθόντος οι οποίες σας βαραίνουν και να δημιουργήσετε ένα νέο πρότυπο λέγοντας αντίο στον παλιό σας εαυτό . Αποκλειστικά και μόνο στον  αισθηματικό τομέα δηλώνει τον οριστικό χωρισμό η το μεταβατικό στάδιο το οποίο ορισμένοι από εσάς διανύετε μετά από μια άσχημη εμπειρία

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω –  ζυγος

Η καρτα taro της ημέρας: ο άσσος των κυπέλλων ανεστραμμένο

Η καρτα ταρω άσσος των κυπέλλων ανεστραμμένο φανερώνει ότι  είτε ‘έχετε μια προσωρινή απομάκρυνση από τον σύντροφο σας  ή ότι εσείς βγάζετε μια απαισιοδοξία  στους περισσότερους τομείς της ζωής σας.. Αυτό μπορεί να οφείλετε στο γεγονός ότι αγαπήσατε λάθος άτομο ή ότι ζητήσατε αγάπη από κάποιο πρόσωπο που επιθυμούσατε πολύ, αλλά εισπράξατε την απόρριψη. Τέλος η κάρτα αυτή αντιπροσωπεύει  την ιδέα της πνευματικής κατάρρευσης εξαιτίας οδυνηρών αλλαγών π.χ. άδοξο τέλος μιας σχέσης ή φιλίας!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – σκορπιος

Η καρτα ταρο της ημέρας: το τρία των κυπέλλων

Η καρτα ταρω το τρία των κυπέλλων δείχνει ότι όποιες θυσίες κάνατε στο παρελθόν τώρα δικαιώνονται.

Θα υπάρξει μια ευχάριστη συνάντηση για κάποιους  και  ορισμένες  αποφάσεις θα παρθούν μέσα σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης .

Αρκετοί από εσάς θα αισθανθείτε νικητές αλλά συνάμα και απελευθερωμένοι

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

ταρω – τοξοτης

Η καρτα ταρω της ημέρας: το οκτώ των ράβδων

Η καρτα ταρω – οκτώ των ράβδων υποδηλώνει ότι ήρθε ή ώρα να προχωρήσετε στη υλοποίηση των σχεδίων σας. Να ξεδιαλύνετε τις προτεραιότητες σας και να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας αυτήν την στιγμή! Πράγματα που παρέμεναν σε εκκρεμότητα επί μακρών θα αρχίσουν και πάλι να κινούνται προς τον στόχο τους εφόσον τα χειριστείτε σωστά. Παλιές επαφές ή σχέσεις ανανεώνονται , Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της καρτας είναι “Θετικές και δυνατές ενέργειες”

 

 Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – αιγοκερως

Η καρτα tarw της ημέρας: ο άσσος των ξιφών

Η καρτα ταρω άσσος των ξιφών δείχνει ότι με την δύναμη της σκέψης διαπερνάτε την όποια  ψευδαίσθηση και αντιλαμβάνεστε τον δρόμο της προόδου. Ειδικά όσον αφορά τα αισθηματικά σας. λέει ότι πρέπει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο ,να διώξετε την αμφιβολία και την σύγχυση και ο δρόμος θα είναι ανοιχτός για εσάς. Μπορεί να υπάρχουν κάποια προβλήματα που να απαιτούν την λύση τους στο τώρα, . Εσείς όμως θα ήταν προτιμότερο να σκεφτείτε πότε θα είναι ο καταλληλότερος χρόνος για να κάνετε την κίνηση από την δική σας πλευρά!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – υδροχοος

Η καρτα taro της ημέρας:  η δύναμη

Η καρτα ταρω η δύναμη στον ερωτικό τομέα , όσον αφορά σήμερα τους υδροχόους ,  αναφέρεται σε δύο κατηγορίες.

Η πρώτη μιλάει για την ψυχική δύναμη  που έχετε για να συγχωρείτε τα λάθη που έγιναν από την πλευρά του συντρόφου σας , και να υπερασπίζεστε με σθένος την σχέση σας

Η δεύτερη αναφέρεται  σχετικά με έναν έρωτα ή ένα ειδύλλιο όπου  προσφέρετε υπερβολικά πολλά αλλά ως αντάλλαγμα παίρνετε ψίχουλα. Εσείς σε ποια κατηγορία ανήκετε;

 

 Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

ταρω – ιχθυες

Η καρτα ταρο της ημέρας: η εγκράτεια

Η καρτα ταρω  η εγκράτεια  αναφέρετε στο γεγονός ότι αν κατορθώσετε να ισορροπήσετε τις ανάγκες σας με τις επιθυμίες σας θα έχετε πλήρη αρμονία. Για πολλούς από εσάς η πηγή του προβλήματος σας είναι η προσπάθεια σας να τους ικανοποιείτε όλους εκτός από τον εαυτό σας. Δείτε και τις δύο όψεις ενός ζητήματος που σας απασχολεί για να έχετε σύντομα την δυνατότητα αποσαφήνισης των αληθινών σας στόχων ή φιλοδοξιών και θα υπάρξει αρμονία και αμοιβαίος σεβασμός. Κάποιοι από εσάς θα μπείτε σε νέους κοινωνικούς κύκλους . Εκμεταλλευτείτε το!

 

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

Καίσαρας