ταρω: εβδομαδιαίες προβλεψεις 21-27/12

kartes-taro

ταρω: εβδομαδιαίες προβλεψεις 21-27/12

 

ταρω: Αυτή την εβδομάδα, κυβερνήτης μας είναι η κάρτα ταρω βασιλιάς των σπαθιών: ένας ώριμος, δυναμικός και αυταρχικός άντρας. Αυτό αντιπροσωπεύει τις επαγγελματικές όψεις της ζωής σας. Να έχετε το νου σας για μία θετική επιρροή στη ζωή σας… υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας που θέλουν να σας βοηθήσουν!

 

ταρω-κριος

η κάρτα ταρω της εβδομαδας: ο βαλές των κυπέλλων & το δύο των νομισμάτων

Ο συνδυασμός της κάρτας ταρω βαλές των κυπέλλων και δύο των νομισμάτων, σημαίνει νέα ή μία ανακοίνωση μεταβαλλόμενου πλούτου. Μπορεί επίσης να σημαίνει πως για να αντιμετωπίσετε το άγχος της ζωής σας, πρέπει να υπάρξουν δημιουργικές ιδέες και να ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Αν έχετε οικονομικά προβλήματα, δείτε τα από μία διαφορετική οπτική γωνία. Η ζωή κάνει κύκλους, και ήρθε η ώρα να λάβετε κάποια σημαντικά νέα που αφορούν τα οικονομικά σας.

zodia-taro-45

 

ταρω-ταυρος

Η κάρτα ταρο της εβδομάδας: το έξι των νομισμάτων & το τρία των ξιφών

 

Μαζί, η κάρτα ταρω έξι των νομισμάτων και τρία των ξιφών, αντιπροσωπεύουν πως μοιράζεστε με κάποιον μία ήττα, πόνο ή βάσανα. Από την γενναιοδωρία και την ευγένεια μπορεί να προκύψει μία νέα αρχή. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να βαρύνετε τους άλλους με τα προβλήματα σας. Αντί για αυτό κάντε κάτι καλό για αρχή –και ύστερα σαν αντάλλαγμα αυτό το άτομο θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα προβλήματά σας.

 

ταρω διδυμοι

Η κάρτα tarw της εβδομάδας: ο διάβολος & ο άσσος των ξιφών

Η κάρτα ταρω διαβολος και ο άσσος των ξιφών, είναι ένας αρκετά ενδιαφέρων συνδυασμός. Σημαίνει νίκη απέναντι στο άγχος, την ζήλια, την κακία, την αυταπάτη ή τον εγωισμό. Το μονοπάτι της επιτυχίας απαιτεί να ξεπεράσετε αυτά τα αρνητικά στοιχεία. Αν θέλετε να νικήσετε αυτή την εβδομάδα, πρέπει να είστε ευγενικοί και να ξεπεράσετε θυμούς και κακίες. Αν υπάρχει κάποιο εγωιστικό ή αρνητικό πρόσωπο στη ζωή σας, απομακρυνθείτε από αυτό.

 

ταρω καρκινος

Η κάρτα taro της εβδομάδας: το έξι των ράβδων & το άρμα

Όταν βλέπετε την κάρτα ταρω έξι των ράβδων και το άρμα μαζί, σημαίνει την ολοκλήρωση ενός ταξιδιού. Είναι ασφαλές να επιστρέψετε από ταξίδια, ή σε βαθύτερο επίπεδο –να ξεπεράσετε μία προσωπική διαμάχη. Είναι καλή στιγμή να τελειώσετε κάτι που είχατε αρχίσει. Δουλέψτε σκληρά και θα φέρετε ένα προσωπικό ταξίδι στο τέλος του.

 

 

ταρω λεων

Η κάρτα ταρω της εβδομαδας: η βασίλισσα των κυπέλλων & ο κόσμος

Ο συνδυασμός της κάρτας ταρω βασίλισσα των κυπέλλων και κόσμος, σημαίνει μία ενάρετη και σοφή ανταμοιβή. Η ωριμότητα και το ένστικτο οδηγούν στην ικανοποίηση και την βεβαιότητα. Να είστε λογικοί, σωστοί και ώριμοι αν θέλετε να πετύχετε. Χρειάζεται αρκετή δύναμη για να ξεπεράσετε τους διαπληκτισμούς –αλλά όσοι το κάνουν θα κερδίσουν.

 

ταρω παρθενος

Η καρτα ταρο της εβδομάδας: ο πύργος & ο μάγος

 Η κάρτα ταρω ο πύργος και ο μάγος, σας προειδοποιούν για μία δραματική αλλαγή που αφορά τις ικανότητες και το επάγγελμα, την αυτοπεποίθηση ή την επικοινωνία. Η αλλαγή έρχεται –όμως η σκληρή δουλειά μπορεί να σας γλιτώσει. Αλλαγές συμβαίνουν συνεχώς στη ζωή, και αυτά τα γεγονότα είναι συνήθως εκτός ελέγχου. Αυτό που μπορείτε να ελέγξετε όμως είναι πως θα αντιμετωπίσετε το αναπάντεχο –για αυτό επικεντρωθείτε σε αυτό… και ξεπεράστε τα εμπόδια με θετικό τρόπο.

 

ταρω ζυγος

Η κάρτα tarw της εβδομάδας: το τρία των ράβδων & το τρία των νομισμάτων

Μαζί η κάρτα ταρω τρία των ράβδων και τρία των νομισμάτων μας λένε πως η μακροχρόνια επιτυχία δημιουργείται μέσα από την ομαδική δουλειά. Αυτός ο συνδυασμός είναι ένα ισχυρό σημάδι πως χρειάζεται ομαδική δουλειά για να πετύχει κάποιος τους στόχους του. Ψάξτε για ευκαιρίες που θα οδηγήσουν σε μία ομάδα. Οι στόχοι σας θα ολοκληρωθούν αν δουλέψετε μαζί με άλλους.

 

ταρω σκορπιος

Η κάρτα taro της εβδομάδας: το πέντε των ράβδων & οι εραστές

Ο συνδυασμός της κάρτας ταρω πέντε των ράβδων και των εραστών σηματοδοτεί διαφωνία και διαπληκτισμό στις σχέσεις σας. Μπορεί να είναι στη σχέση με τον συντροφο σας, έναν φίλο ή κάποιο συνεργάτη –αλλά το άγχος και ο διαπληκτισμός θα είναι εκεί. Αν προσέξετε θα μπορέσετε να το αποφύγετε. Μερικές φορές είναι καλύτερο να αφήσετε τον εγωισμό σας να πληγωθεί και να βάλετε τα δυνατά σας για να αντιμετωπίσετε τις διαμάχες που βρίσκονται μπροστά σας –ειδικά με αυτή την ερωτική κάρτα να παρουσιάζεται. Οι διαπληκτισμοί μπορούν να επιλυθούν με ευγένεια εκ μέρους σας.

 

zwdia-3-zodia

 

ταρω τοξοτης

Η κάρτα ταρω της εβδομάδας: το αστέρι & το τέσσερα των ξιφών

Η κάρτα ταρω το αστέρι και το δέκα των ξιφών σας προειδοποιεί για ένα αναπάντεχο τέλος όσον αφορά μία περίοδο ηρεμίας. Αυτό μπορεί να φαίνεται τρομακτικό, αλλά κάθε τέλος συνοδεύεται από νέα ελπίδα και νέο ξεκίνημα. Ετοιμαστείτε για κάποια αποτυχία… όμως μην ανησυχείτε –δεν χρειάζεται να φοβάστε. Αν αντιμετωπίσετε τα εμπόδια –μπορείτε να επιστρέψετε στις ευκαιρίες του σήμερα.

 

ταρω αιγοκερως

Η κάρτα ταρο της εβδομάδας: το δύο των κυπέλλων & το δύο των ράβδων

Ο συνδυασμός της κάρτας ταρω δύο των κυπέλλων και δύο των ράβδων έχει να κάνει για επιτεύγματα από μία σοβαρή φιλία ή σχέση. Οι ευκαιρίες είναι ατελείωτες όταν δύο άνθρωποι δουλεύουν μαζί. Αν είστε σε σχέση, κάντε κάτι συναρπαστικό! Αν όχι, μιλήστε σε ένα καλό φίλο. Θα έχετε την ευκαιρία να ωριμάσετε και να βιώσετε τον κόσμο, αλλά αυτό το ταξίδι πρέπει να γίνει μαζί με κάποιον άλλον.

 

ταρω υδροχοος

Η κάρτα tarw της εβδομάδας: το οχτώ των κυπέλλων & το έξι των κυπέλλων

Η κάρτα ταρω έξι και οχτώ των κυπέλλων σας λέει πως πρέπει να ξεφύγετε από κάτι παρελθοντικό για να φτάσετε στην ίαση. Η προσωπική ανάπτυξη μπορεί να έρθει μόνο αν προχωρήσετε μπροστά. Αν υπάρχει κάτι στο παρελθόν που σας κρατάει πίσω, ξεπεράστε το. Μην σκάτε για πράγματα πάνω στα οποία δεν έχετε κανένα έλεγχο. Επικεντρωθείτε σε αυτά που έρχονται. Ζήστε το αύριο, αλλιώς θα χάσετε τις ευκαιρίες που βρίσκονται ακριβώς μπροστά σας.

 

ταρω ιχθυες

Η κάρτα taro της εβδομάδας: το οχτώ των ξιφών & η αυτοκράτειρα

Ο συνδυασμός της κάρτας ταρω οχτώ των ξιφών και της αυτοκράτειρας, σας υπενθυμίζει πως ίσως να είστε τυφλοί απέναντι στις υπέροχες ευκαιρίες που βρίσκονται γύρω σας. Μερικές φορές χρειάζεται μία μητρική φιγούρα ή ένας καλός φίλος για να ανοίξετε τα μάτια σας στην ολοκλήρωση. Είναι τόσο εύκολο να μπείτε σε έναν κύκλο απελπισίας και απογοήτευσης, αλλά αν ανοίξετε τα μάτια σας στις ευκαιρίες γύρω σας –μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

 

ταρω διαβάστε επίσης

ζωδια-1ο τρίμηνο 2015: χωρισμοί-επανασυνδεσεις

     zwdia: νεοι ερωτες για το 2015

zwdia και Χριστούγεννα: ερωτες, άγχη και φόβοι

 

zvdia-zwdia-tarw