tarw: εβδομαδιαίες προβλεψεις 25-31/1

taro-mythoi-alitheies

tarw: εβδομαδιαίες προβλεψεις 25-31/1

 

tarw-κριος

Η κάρτα tarw της εβδομάδας: ο βασιλιάς των νομισμάτων (ανεστραμμένη)

Αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε μία επιβράδυνση στα οικονομικά και την ενέργειά σας. Αυτή θα είναι η ευκαιρία σας να αναθεωρήσετε αυτά που χρειάζονται αλλαγή στην καθημερινότητά σας.

 

tarw-ταυρος

Η κάρτα taro της εβδομάδας: το δέκα των ξιφών

zodia-taro-45

Αυτή την εβδομάδα ψάχνετε για περισσότερη υποστήριξη στα παρασκήνια. Μία κατάσταση έχει περισσότερο βάθος από όσο νομίζετε, αλλά θα το ανακαλύψετε αν έχετε την θέληση να σκάψετε πιο βαθιά.

 

tarw-διδυμοι

Η κάρτα ταρω της εβδομάδας: το τρία των νομισμάτων

Αυτή την εβδομάδα έχετε τη θέληση να προσπαθήσετε αρκετά όσον αφορά την βελτίωση του εαυτού σας. Νέα δουλειά, εκπαίδευση ή ενδιαφέροντα θα ανοίξουν κάποιες πόρτες για εσάς.

 

tarw-καρκινος

Η κάρτα ταρο της εβδομάδας: ο άσσος των ξιφών

Αυτή την εβδομάδα θα είστε έτοιμοι να διαπραγματευτείτε τον δρόμο σας μέσα από κάποιες πολύ μεγάλες αλλαγές. Είναι μία εβδομάδα στην οποία θα ξεχωρίσετε και θα δείξετε το άτομο που πραγματικά είστε.

 

 

tarw-λεων

Η κάρτα tarw της εβδομάδας: το εννέα των κυπέλλων

Αυτή την εβδομάδα μία ευχή σας θα γίνει πραγματικότητα όσον αφορά ένα κοντινό σας πρόσωπο. Θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα η ευτυχία και η ασφάλειά σας.

 

tarw-παρθενος

Η κάρτα taro της εβδομάδας: το πέντε των κυπέλλων (ανεστραμμένη)

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει μία επαφή με το παρελθόν ή κάποιου είδους κριτική. Θα έχετε το αίσθημα πως έχετε ήδη βρεθεί σε αυτό το σημείο ξανά.

 

tarw-ζυγος

Η κάρτα ταρω της εβδομάδας: το άρμα

Αυτή την εβδομάδα θα είναι σημαντικό να διατηρήσετε το κίνητρο και τον σκοπό σας. Οι μεταφορές ή οι αγορές που έχουν να κάνουν με ταξίδια θα είναι επίσης σημαντικές καταστάσεις.

 

tarw-σκορπιος

Η κάρτα ταρο της εβδομάδας: ο κρεμασμένος (ανεστραμμένη)

Αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε κάποια αντίσταση σε θέματα ή καταστάσεις που χρειάζονται πιο στενή κατανόηση. Ίσως χρειαστεί να δώσετε λίγα για να κερδίσετε πολλά.

 

zwdia-3-zodia

 

tarw-τοξοτης

Η κάρτα tarw της εβδομάδας: ο τροχός της τύχης

Αυτή την εβδομάδα όλα θα εξελιχθούν έτσι ακριβώς όπως πρέπει. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσετε μία νέα επιχείρηση ή κάποιο πρότζεκτ. Θα είστε σίγουροι πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή.

 

tarw-αιγοκερως

Η κάρτα taro της εβδομμάδας: η βασίλισσα των ράβδων (ανεστραμμένη)

Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με το πρόγραμμά σας και την καθημερινότητα. Όμως κάποιες καταστάσεις στο σπίτι και μέσα στην οικογένεια θα χρειαστούν την προσοχή σας.

 

tarw-υδροχοος

Η κάρτα ταρω της εβδομάδας: η αρχιέρεια (ανεστραμμένη)

Αυτή την εβδομάδα θα φτάσετε στα όριά σας λόγω κάποιων εξωτερικών πιέσεων. Θα είναι μία από εκείνες τις εβδομάδες που πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να βρείτε την σωστή ισορροπία στην ζωή σας και τις υποχρεώσεις σας.

 

tarw-ιχθυες

Η κάρτα ταρο της εβδομάδας: το εννέα των νομισμάτων

Αυτή την εβδομάδα η επιτυχία θα έρθει μεταμφιεσμένη. Τα χρήματα και η υλική ασφάλεια θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Κάποιοι μπορείτε να περιμένετε μία νίκη ή κάποιου είδους τύχη αυτή την εβδομάδα.

 

zvdia-zwdia-tarw