tarw: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις Κυριακή 19/10

taro-sex

tarw: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις Κυριακή 19/10

 Από τον Καίσαρα

 

tarw- κριος

Η κάρτα tarw της ημέρας: το τεσσερα των ξιφων & η δικαιοσύνη (ανεστραμμένη)

Οι καρτες  tarw το τεσσερα των ξιφων και η δικαιοσύνη ανεστραμμένη  είναι μια υπενθύμιση ότι μετά από κάθε κρίση και πριν από κάθε νέα πρόκληση, υπάρχει πάντα μια στιγμή χαλάρωσης και στοχασμού. Συνήθως το στρες και η ένταση  σπάζει ακόμα και τους πιο δύσκολους και  ανθεκτικούς  ανθρώπους, έτσι μια σύντομη περίοδος ανάπαυσης  θα σας επιτρέψει να ανανεώσετε την ενέργεια, τη συγκέντρωση και την εστίασή σας, έτοιμοι για την επόμενη πρόκληση..

Η καρτα της δικαιοσύνης ανεστραμμένη λέει ότι  μπορεί να  μπορεί να χρειαστεί να απελευθερώσετε όλες τις σκέψεις σας σχετικά με το τι είναι σωστό και τι λάθος, και απλά να αποδεχθείτε αυτό που  είναι. Σταματήστε να κρίνετε τον εαυτό σας συνεχώς για το αν κάνετε το σωστό ή όχι!

zodia-taro-45

Αν έχετε εμπλακεί σε ένα νομικό ζήτημα, ίσως να ανησυχείτε για άδικο αποτέλεσμα. Μπορείτε να ασκήσετε έφεση θέτοντας υπό αμφισβήτηση την όλη νομική διαδικασία..

Μην   είστε μεροληπτικοί ή άδικοι κρίνοντας τους άλλους και παραλείποντας να αναζητήσετε την αλήθεια ή μια ισορροπημένη προοπτική

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

tarw- ταυρος

Η κάρτα taro της ημέρας: ο ιεροφαντης (ανεστραμμένος) & ο διαβολος (ανεστραμμένος )

Οι καρτες  tarw  ιεροφαντης ανεστραμμένος και ο διαβολος ανεστραμενος συμβολίζουν ότι κάποια στιγμή αποφασίσατε να  σπάσετε κάποιους  κανόνες και να αμφισβητήσετε παγιωμένες καταστάσεις. Θελήσατε να   απελευθερωθείτε από έναν συμβατικό τρόπο ζωής. Τώρα θέλετε να υιοθετήσετε ένα πιο συντηρητικό τρόπο ζωής. Δεν πρόκειται να είναι ένα εύκολο ταξίδι. Θα πρέπει να δώσετε  μάχη με τους εσωτερικούς σας  φόβους και τις αγωνίες για να ελευθερώσετε τον εαυτό σας από τις αλυσίδες που σας δένουν με τις ανθυγιεινές συνήθειες σας. Θα χρειαστεί να προβείτε  σε έλεγχο της ζωής σας και να εξαλείψετε   πράγματα που ξέρετε ότι είναι επιβλαβή για εσάς και την ψυχή σας.  Πάρετε  την ευκαιρία για να επιφέρετε  θετικές αλλαγές στη ζωή σας, παρέχοντας στον εαυτό σας  συνεχή ενθάρρυνση και κίνητρα. Θα πρέπει να παραμείνετε πιστοί στους στόχους σας  ώστε να υπάρξουν νέες προοπτικές.

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

tarw-διδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το τρια ραβδων & ο ιπποτης κυπέλλων (ανεστραμμένος)

Οι καρτες  tarw το τρια ραβδων και ο ιπποτης κυπελλων ανεστραμμένος  είναι ένας δύσκολος συνδυασμός Από την μια πλευρά δείχνει ότι εσείς είστε ένα άτομο προσγειωμένο που  μπορεί να δει  και να αναγνωρίσει τις επικείμενες προκλήσεις και ευκαιρίες.  Δείχνει ακόμα  ότι τα σχέδιά σας είναι τώρα σε πλήρη εξέλιξη και θα αρχίσετε να σκέφτεστε ακόμη περισσότερους τρόπους για  να διευρύνετε τα τρέχοντα σχέδια σας και να υλοποιήστε στο μέγιστο τις δυνατότητες σας για το  μέλλον. Όμως ο  ιππότης των κυπέλλων  ανεστρα/νος μπορεί να είναι κυκλοθυμικός, ζηλιάρης ή συναισθηματικός στο σημείο της ανικανότητας. Μπορεί να βγάζει συμπεράσματα πριν να έχει όλα τα γεγονότα. Εάν του το επιτρέψετε τα συναισθήματά του θα ελέγχει τη ζωή σας σε μεγάλο βαθμό πράγμα που θα κάνει την σχέση σας αφόρητη. Προσέξτε στο πως θα ενεργήσετε!

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

tarw- καρκινος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το τεσσερα κυπελλων & ο βαλες κυπελλων (ανεστραμμένος)

Οι καρτες  tarw τεσερα κυπελλων και ο βαλες κυπελλων ανεστραμμένος υποδηλώνουν ότι βρίσκεστε σε  μια στιγμή που μπορεί να είστε απρόθυμοι να ανοίξετε την καρδιά σας σε κάποιον ή να εκφράσετε τα αληθινά σας συναισθήματά .Η σωστή επιλογή θα ήταν να μείνετε για λίγο μόνοι, Από την άλλη ο βαλές των  κυπέλλων ανεστραμμένος υποδεικνύει ότι λειτουργείτε αλλά με λίγη σκέψη. Μπορεί να ενεργείτε χωρίς να σκέφτεστε ή επιτρέποντας στις άμεσες επιθυμίες σας και τα συναισθήματά σας  να υλοποιηθούν  κατά την δική σας  λογική π.χ.   μια υπόσχεση που  δώσατε αλλά θεωρείτε  τον εαυτό σας απαλλαγμένο από αυτήν επειδή ξέρετε ότι δεν μπορεί να υλοποιηθεί εξαιτίας διαφόρων παραγόντων ή  μια δέσμευση που δεν σημαίνει τίποτα για σας.

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

 

tarw-λεων

Η κάρτα tarw  της ημέρας: η αυτοκρατειρα & ο ιπποτης των ξιφων

Οι καρτες  tarw αυτοκρατειρα  και ιπποτης των ξιφων γενικότερα,  σας ενθαρρύνουν να συνδεθείτε με τους άλλους με τη φροντίδα,  και την υποστήριξη των γύρω σας. Βρείτε τρόπους για να ενθαρρύνετε  το διάλογο με τον σύντροφο σας  και την ανοιχτή επικοινωνία. Δημιουργείστε  ένα χώρο για να εκφράσετε ανοιχτά τα συναισθήματά σας.  Δεν υπάρχει κανένας να τον σταματήσει! Πολλοί από εσάς   δεν βλέπετε, ούτε νοιάζεστε για, τυχόν επερχόμενες προκλήσεις, και κινδύνους θέλετε μόνο να κινηθείτε με ισχυρή πρόθεση και  να πετύχετε. Από τη θετική πλευρά, αυτή η καρτα δείχνει μεγάλη φιλοδοξία, αποφασιστικότητα και δύναμη για να πετύχετε δεν έχει σημασία  το τι.! Μην  αμελείτε όμως να κατανοήσετε τις ανάγκες των άλλων, όπως εσείς οι  ίδιοι επιδιώκετε διακαώς τους δικούς σας στόχους.

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

tarw-παρθενος

Η κάρτα taro της ημέρας: το εννεα δηναριων (ανεστραμμένο) & η κριση

Οι καρτες  tarw εννεα δηναριων ανεστραμμένη και η κριση υποδηλώνoυν ότι μπορεί να πάσχετε από οικονομικές αναποδιές ή έχετε βιώσει μια απώλεια που οφειλόταν σε  απερίσκεπτη απόφαση ή ανόητη ενέργεια. Θεμέλια σας μπορεί να είναι για να δώσουν τη θέση τους. Μαθαίνοντας  από τα λάθη σας  μπορείτε να οικοδομήσετε ένα πιο σταθερό και ασφαλές θεμέλιο  για την επόμενη φορά.  Το εννέα δηναρίων ανεστραμμένο μπορεί επίσης να δείξει ότι εργάζεστε πολλές ώρες εις βάρος της προσωπικής σας ζωής. Η καρτα της κρισης πάλι

δείχνει ότι μετά από μια περίοδο της αυτό-αξιολόγησης, θα νιώσετε καθαροί από τις «αμαρτίες» σας, τις παρατυπίες και τα  λάθη, και τελικά θα απαλλαχτείτε από την ενοχή και τη θλίψη σας για το παρελθόν. Αυτό αντιπροσωπεύει μια θαυμάσια διαδικασία καθαρισμού και θα σας αφήσει ανανεωμένους και έτοιμους να αναλάβετε τυχόν νέες προκλήσεις.

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

tarw- ζυγος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το επτα κυπελλων (ανεστραμμένο) & η εγκρατεια (ανεστραμμένη)

Οι καρτες  tarw επτα κυπελλων ανεστραμμένο και η εγκρατεια ανεστραμμένη δείχνουν ότι πρέπει να απαλλαγείτε από  τις όποιες αυταπάτες και τους πειρασμούς, αυτή την στιγμή. Οι ιδέες και τα σχέδια που έχετε   δεν μπορούν  να υλοποιηθούν στον πραγματικό κόσμο. Υπάρχει μια απροθυμία να ασχοληθείτε  με την πραγματικότητα. Μπορεί επίσης να κρύβεται κάτι από τον εαυτό σας που έχει να κάνει πιθανότατα με τα υποσυνείδητα συναισθήματα σας. Αυτές οι ψευδαισθήσεις και εκτροπές πρέπει να απογυμνωθούν  και να δείτε  αυτό που πραγματικά είναι.

Η καρτα της εγκρατειας ανεστραμμένη  μπορεί να δείχνει ότι σας λείπει ένα μακροπρόθεσμο όραμα ή / και σκοπός με αποτέλεσμα,  να αισθάνεστε έξω από τα νερά σας . Αυτή είναι μια στιγμή που θα πρέπει να προβληματιστείτε σχετικά με το τι αλλαγές είναι απαραίτητες στη ζωή σας και να δημιουργήσετε μεγαλύτερους σκοπούς για  εκπλήρωση. Θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και  να δείτε τις αλλαγές που θα σας κάνουν να αγκαλιάσετε το μέλλον.

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

tarw-σκορπιος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το δεκα ραβδων & ο βαλες δηναριων

Οι καρτες  tarw δεκα ραβδων  και βαλες δηναριων χρησιμεύoυν ως μια υπενθύμιση του κατά πόσο παίρνετε  στη ζωή σας  όλα τα επιπλέον βάρη και τις ευθύνες . Προσπαθείτε  να  τα κάνετε  όλα μονομιάς , ιδιαίτερα σε μια  σχέση με  ευρύτερους στόχους . Μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε  διάφορες μεθόδους διαχείρισης του χρόνου και των προτεραιοτήτων, προκειμένου να εξελιχθούν τα πράγματα όσο το δυνατόν καλύτερα. Η καρτα βαλες δηναριων  σας καλεί  να είστε  ρεαλιστικοί  και να παραμείνετε ενημερωμένοι για πρακτικά θέματα. Θα πρέπει επίσης να είστε  σε θέση να αξιοποιήσετε τις διάφορες ικανότητες και τους πόρους σας, ώστε να υπάρξει  επιτυχία.

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

 

tarw-τοξοτης

Η κάρτα tαrw της ημέρας: το επτα ξιφων (ανεστραμμένο) & η βασιλισσα κυπελλων (ανεστραμμένη)

Οι καρτες  tarw επτα ξιφων ανεστραμμένη και η βασιλισσα κυπελλων ανεστραμμένη υποδηλώνουν ότι θα πρέπει να απελευθερωθείτε  από τις παλιές συνήθειες και  τους τρόπους σκέψης, προκειμένου να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια στο δρόμο σας . Θα πρέπει να αποδεχθείτε ό, τι σας  συμβαίνει και να το αντιμετωπίσετε, αντί να προσπαθήσετε  να ξεφύγετε από αυτό. Η  βασιλισσα κυπελλων ανεστραμμένη  ειδικά στον τομέα των σχέσεων βγάζει συναισθήματα  φθαρμένα από το άγχος. Η καρτα αυτή επίσης προειδοποιεί στον ερωτικό κλάδο να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί  κάποια πράγματα μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνονται.

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

tarw-αιγοκερως

Η κάρτα taro της ημέρας: ο βασιλιας δηναριων & το δυο δηναριων

Οι καρτες  tarw βασιλιας δηναριων και το  δυο δηναριων μαρτυρούν ότι  είναι μια στιγμή που θα πρέπει να  εφαρμόσετε προσεκτικό σχεδιασμό ώστε να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας και να πετύχετε τους στόχους σας. Θα πρέπει να εξακολουθήσετε να επικεντρώνεστε στις πρακτικές και  τα απτά στοιχεία, κρατώντας τα πόδια σας  στο έδαφος και να μην παρασύρεστε με περισσότερες ιδέες . Ενώ  ο άσσος των δηναριων αντιπροσωπεύει την απαρχή μιας νέας επιχείρησης ή οικονομικό εγχείρημα, το δυο δηναριων αντιπροσωπεύει την ανάγκη να ισορροπήσει η επιχείρηση με άλλους σημαντικούς τομείς της ζωής, όπως η οικογένεια, οι φίλοι, ακόμη και τη δική σας σωματική, ψυχική και πνευματική ευεξία . Αυτή η καρτα δείχνει την ανάγκη για ισορροπία ανάμεσα σε αντίθετες επιθυμίες και συμφέροντα. Η ζωή θα είναι πάντα αβέβαιη, αλλά αν μπορείτε  να παράγετε την ισορροπία και την αρμονία μεταξύ όλων των απαιτήσεων από εσάς , θα ζήσετε τελικά ευτυχισμένοι .

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

tarw-υδροχοος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το εννεα ραβδων (ανεστραμμένο) & το πεντε ραβδων

Οι καρτες  tarw εννεα ραβδων ανεστραμμένο και το πεντε ραβδων  υποδηλώνουν ότι μπορεί να είστε διστακτικοί  στο να κάνετε μια μακροπρόθεσμη δέσμευση. Μπορεί να αισθάνεστε τις ευθύνες  ή την έλλειψη υποστήριξης από τους γύρω σας. Μπορεί επίσης να λείπουν οι απαραίτητοι πόροι, όπως είναι τα οικονομικά,  ή  ο χρόνος, προκειμένου να αντιμετωπίσετε  τις μελλοντικές προκλήσεις. Ως εκ τούτου, είστε διστακτικοί να κάνετε  οποιεσδήποτε δεσμεύσεις με το φόβο ότι οι ευθύνες σας θα γίνει πολύ περισσότερες Στην ταρω το πέντε αντιπροσωπεύει  συνήθως σύγκρουση και  αλλαγή, και αυτό δεν είναι διαφορετικό για το  πέντε της ραβδου. Αυτή η καρτα δείχνει ότι είστε στη μέση μιας σύγκρουσης,  όπου η  ένταση και ο ανταγωνισμός   επηρεάζει την ικανότητά σας να προχωρήσετε στους στόχους σας. Αντί να είστε  σε θέση να εργαστείτε  από κοινού με άλλους, έρχεστε αντιμέτωποι με αυτούς . Το πρόβλημα είναι ότι ο καθένας προσπαθεί να εκφράσει την άποψή του  αλλά κανείς δεν ακούγεται, και έτσι υπάρχει ελάχιστη πρόοδος. Στόχος σας  είναι να μετατρέψετε αυτήν την κατάσταση σε εποικοδομητική συζήτηση  ακούγοντας τις σκέψεις των άλλων ανθρώπων. Αφού ο καθένας έχει ακούσει τον άλλον και όλες οι γνώμες έχουν ληφθεί υπόψη, να καθορίσετε  την καλύτερη πορεία προς τα εμπρός.

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

tarw- ιχθυες

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το εννεα κυπελλων (ανεστραμμένο) & το δυο ραβδων( ανεστραμμένο)

Οι καρτες  tarw εννεα κυπελλων ανεστραμμένο και το δυο ραβδων ανεστραμμένο  αναφέρονται στο  γεγονός ότι μπορεί να υπάρχουν απογοητεύσεις  που να οφείλονται σε ατέλειες και  λάθη, αυταρέσκεια,  απληστία, , ρηχότητα, η λαιμαργία και υπερβολική ενασχόληση με ικανοποίηση των  δικών σας επιθυμιών, πολλές φορές εις βάρος των αναγκών των άλλων. Το πρόβλημα είναι η καχεκτική ανάπτυξη σας  στο σημερινό   περιβάλλον  και ότι ο  κόσμο  έχει γίνει πάρα πολύ μικρός για εσάς. Είναι καιρός να επιστήσω την προσοχή σας  στον αρχικό της στόχο σας και να αντιληφθείτε την ευεργετική επίδραση της λήψης ενός ρίσκου  του να βγείτε σε ένα ευρύτερο περιβάλλον.

Η καρτα ταρω δυο ραβδων ανεστραμμένη   μπορεί επίσης να σημαίνει ότι έχετε παραβλέψει κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες που σχετίζονται με τα σχέδια σας για το μέλλον. Μπορεί, επίσης, να είστε υπερβολικά σίγουροι για την επιτυχία σας, ή  μπορεί να χάσετε το πάθος σας που σχετίζετε με το στόχο σας  να βαρεθείτε και να βρεθείτε πάλι χωρίς κίνητρα . Είναι σημαντικό να ξανανάψει το πάθος μέσα σας, ή να  ξεκινήστε πάλι  κάτι  νέο με μεγαλύτερη έμπνευση.

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

Καίσαρας