tarw-Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις Παρασκευή 17/10

taro-tsigganiki-katastrwsi

tarw-Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις Παρασκευή 17/10

 Από τον Καίσαρα

 

tarw- κριος

Η κάρτα tarw της ημέρας: το εννεα των ραβδων & το δεκα των ραβδων

Οι καρτες tarw εννεα των ραβδων  και το δεκα των ραβδων δείχνουν ότι είστε πολύ επιφυλακτικοί στον τομέα των σχέσεων επειδή  έχετε πληγωθεί στο παρελθόν και άλλες φορές. Αρκετοί από εσάς  φέρνετε όλα τα σημάδια μιας ραγισμένης καρδιάς από ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και παραβίαση της εμπιστοσύνης σε αυτές. Χρειάζεται  να επανεκτιμήσετε τι είναι αυτό που θέλετε από μια σχέση.  Ίσως  ψάξατε για  αγάπη σε  λάθος μέρη. Θα μπορούσε τώρα  να είναι μία περίοδος  για να ξεκινήσετε εκ νέου.

ότι σχετίζετε με σχέσεις χωρίς όμως να επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος  Π.χ  κρύβοντας  τα προβλήματα, τα περιστατικά ή θέματα που σας απασχολούν από τον/την σύντροφο σας και ή αναλαμβάνοντας εσείς όλο το βάρος προκειμένου να λειτουργήσει η σχέση σωστά…

zodia-taro-45

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

tarw- ταυρος

Η κάρτα taro της ημέρας: το εξι των ξιφων (ανεστραμμένο) & το οκτω των δηναριων (ανεστραμμενο)

Οι καρτες tarw  εξι των ξιφων ανεστραμμένο και το  οκτω των δηναριων ανεστραμμενο  ερμηνεύονται με πολλές και διάφορες έννοιες σήμερα όσον αφορά το ζώδιο των ταύρων. Δείχνει ότι είσαστε παγιδευμένοι σε μια άσχημη συναισθηματική κατάσταση από την οποία δεν μπορείτε προς το παρόν να ξεφύγετε.

Μια φορτισμένη ατμόσφαιρα εξαιτίας κάποιας απιστίας ,είτε χωρισμού σας κάνει να βλέπετε το μέλλον συννεφιασμένο. Αν έχετε μια παρακινδυνευμένη σχέση έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα γιατί οι εχθροί παραμονεύουν. Όσοι είστε σε γάμο  δεν κάνετε τις απαραίτητες προσπάθειες για τη διατήρηση του και όσοι είστε σε σχέση δείχνετε ότι δεν θέλετε καμία δέσμευση (τουλάχιστον επί του παρόντος!).

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

tarw-διδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: η αυτοκράτειρα (ανεστραμμένη) & το δεκα ραβδων (ανεστραμμένο)

Οι καρτες tarw η αυτοκράτειρα ανεστραμμένη και το δεκα ραβδων ανεστραμμένο δείχνουν δυσαρμονία, αστάθεια αλλά περισσότερο από όλα δείχνουν ότι η σεξουαλική σας ζωή  είτε είναι ανύπαρκτη είτε σας λείπει το πάθος.  Μπορεί πάλι  να σας είναι δύσκολο να εκφράζετε τα συναισθήματά σας. Μπορεί να αισθάνεστε αποκομμένοι από το/την  σύντροφό σας ή  να έχετε  χάσει την επαφή  ο ένας με το άλλο.

Δυστυχώς, το διαζύγιο και η χηρεία είναι και τα δύο ερμηνείες της αυτοκράτειρας ανεστραμμένης. Αν θέλετε να σώσετε τη σχέση σας ή το γάμο σας  θα πρέπει να δουλέψετε  σκληρά τώρα για να πάρετε πίσω τον έλεγχο.

Μη θάβετε  το κεφάλι σας στην άμμο και αρνείστε να  αναγνωρίσετε την όποια δυσάρεστη τωρινή κατάσταση και τις μετέπειτα συνέπειες της.  Αναλάβετε δράση τώρα!  Άλλοι πάλι από εσάς μπορεί να προτιμούν να είναι  σε μια ελεύθερη σχέση ή να έχουν  περιστασιακούς συντρόφους . Σε ορισμένες περιπτώσεις  έχετε την τάση να απορρίπτετε  τον/την το σύντροφό σας τη στιγμή που θα αρχίσει να παίρνει την σχέση πολύ σοβαρά.

.

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

tarw- καρκινος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το δυο των κυπελλων & το εννέα κυπελλων

Οι καρτες tarw  δυο των κυπελλων και το εννεα  κυπελλων   ασχολούνται  με την ομολογία  ανάμεσα σε φίλους που μπορεί να αντιπροσωπεύει μια βαθιά και ουσιαστική φιλία .Το δυο των κυπέλων  ευνοεί σημαντικά το θέμα  γάμου. Μπορεί να υπάρξει μια ισχυρή πνευματική σχέση ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας καθώς θα  αισθάνεστε ότι μπορεί να έχετε βρει την αδελφή ψυχή σας . Γενικά στον τομέα των σχέσεων, αυτή η καρτα  είναι καλός οιωνός. Υπάρχει μια μεγάλη ικανοποίηση  νοιώθοντας  ότι  αξίζει η αναμονή. Θα υπάρξει  επίσης και μια αληθινή κατανόηση του τι είναι αυτό που θέλετε σε μια σχέση και τι είναι αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένο/η.

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

 

 

tarw-λεων

Η κάρτα tarw της ημέρας: το δεκα ράβδων (ανεστραμμένο) & το εξι  κυπελλων

Οι καρτες tarw  δεκα ράβδων ανεστραμμένο και το εξι  κυπελλων δείχνουν ότι ο σύντροφος σας μπορεί να σας κατηγορεί για όλα όσα έχουν πάει στραβά στη σχέση σας. Μπορεί να δείχνει  ότι   ο  σύντροφος σας ή εσείς έχετε κάνει την όλη κάνει προσπάθεια  για να διατηρήσετε την σχέση σας ενώ ταυτόχρονα  μεταφέρετε όλο το άγχος και την ευθύνη για την επιτυχία ή την αποτυχία

Θα πρέπει να αναρωτηθείτε : Aξίζει  η σχέση μου όλο αυτόν τον αγώνα ; Ώρα να κοιτάξετε  προς τα πάνω, και να ζυγίσετε  σωστά τα πράγματα. Γιατί οι επερχόμενες καταστάσεις δεν πρέπει να σας βρουν απροετοίμαστους. Υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες μια αγάπη του παρελθόντος  να επανέλθει στην ζωή σας ή ένα ειδύλλιο που δεν ολοκληρώθηκε στο παρελθόν να κάνει την επανεμφάνιση του στο τώρα

 

tarw-παρθενος

Η κάρτα taro της ημέρας: το δεκα των ξιφων (ανεστραμμένο) & η κρίση

Οι καρτες tarw  δεκα των ξιφων ανεστραμμένο  και η κρίση δείχνουν ότι έχετε περάσει από μια επώδυνη κατάσταση ή έναν χωρισμό .  Σιγά-σιγά όμως τα πράγματα αρχίζουν να ανακάμπτουν. Μπορεί να είχατε σκεφτεί  ότι η διάλυση της σχέσης σας ήταν το τέλος του κόσμου, και το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να σας συμβεί, αλλά η ζωή σας γνέφει για μια ακόμη φορά ότι θα επιζήσετε. Μετά από πολύ σκοτεινούς καιρούς και απελπισία βλέπετε τώρα φως στο τέλος του τούνελ και πρέπει να έχετε πίστη για τα καλύτερα που έρχονται . Είναι πολύ σημαντικό να μην ασχοληθείτε με όλα τα θέματα που συνδέονται με τον  χωρισμό σας, αλλιώς θα μολύνετε την μελλοντική σας  ευτυχία .

Στις σχέσεις η καρτα κριση  δείχνει μια αληθινή Καρμική σύνδεση. Παρελθόν επιρροές της ζωής μπορεί να είναι στο παιχνίδι σε σχέση με εσάς.  Αυτή η κάρτα υπογραμμίζει την ανάγκη να προχωρήσετε με προσοχή δράσης, σκέψης και πράξης, και όχι για κάποιο εγωιστικό λόγο. Αν ακούσετε την εσωτερική σας  φωνή σας θα βρείτε μια βαθιά γνώση και κατανόηση ότι αυτό ήταν γραφτό να γίνει.

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025