tarw:Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις Παρασκευή 24/10

taro-tsigganiki-katastrwsi

tarw: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις Παρασκευή 24/10

 Από τον  Καίσαρα

 

tarw-κριος ( 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου )

Η κάρτα tarw της ημέρας: ο άσσος των δηναρίων (ανεστραμμένος) 

Η καρτα tarw – άσσος των δηναρίων ανεστραμμένος  σας αποκαλύπτει ότι ήρθε η ώρα να φύγετε από τα τετριμμένα   και να ταξιδέψετε -μέσα από την Πύλη- προς τα βουνά της σοφίας. Έχετε μάθει πώς  ότι υλικό  μπορεί να κακοποιηθεί από τον εγωισμό, τον  ακραίο ανταγωνισμό  την δυσπιστία, από υπερβολική εξάρτηση από την ασφάλεια και την άνεση. Χρησιμοποιήστε αυτή τη γνώση και τη σοφία για να ασχοληθείτε με τα προβλήματά σας. Είναι ώρα για σας να προχωρήσετε  και να διεκδικήσετε  την ανεξαρτησία σας.

 

tarw-ταυρος ( 20 Απριλίου – 20 Μαΐου )

Η κάρτα taro της ημέρας: ο πύργος

zodia-taro-45

Η καρτα tarw – ο πύργος είναι η ίδια καρτα που σας αντιπροσώπευε και χθες . Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο όμως δεν είναι , αφού η έκλειψη ηλίου στον Σκορπιό στις μία η ώρα σήμερα το πρωί θα δημιουργήσει ακόμα πιο τεταμένες καταστάσεις .  Απογοητεύσεις ,περιορισμός  συναισθημάτων , αντιμετώπιση  διαφορετικών ιδεών και  δημιουργία σύγχυσης είναι τα κύρια χαρακτηριστικά  σε ό, τι κάνετε χωρίς να έχετε  οργάνωση και ενότητα.  Δείτε  ακόμα αν το πρόβλημα σας  είναι οι  αντικρουόμενες πεποιθήσεις με τον σύντροφο σας. Διατηρήστε την ισορροπία σας  και  επικεντρωθείτε  στην εξεύρεση μιας λύσης που  θα σας επιτρέψει  να συνυπάρξετε με τον σύντροφο σας σε  νέες δονήσεις  ειρήνης και  αγάπης. Θα ξανανιώσετε την αίσθηση της αρμονίας, που θα δημιουργήσει νέες συναρπαστικές ευκαιρίες.

 

tarw- διδυμοι ( 21 Μαΐου – 21 Ιουνίου )

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο άσσος των ράβδων

Η καρτα tarw άσσος των ράβδων – όταν εμφανίζεται σε μια ανάγνωση αισθηματικών σηματοδοτεί συχνά την αρχή μίας νέας ζωής – εγκυμοσύνης-  ή  αντιπροσωπεύει την αρχή μιας ολόκληρης νέας φάσης στη ζωή. Η επίδραση αυτής της καρτας  είναι πολύ ενισχυμένη, λόγω της έκλειψης Ηλίου και του τριγώνου Ήλιου – Δία . Αναφέρω τον όρο “πολύ ενισχυμένη” γιατί υπεισέρχεστε  σε μια περίοδο της ζωή σας όπου θα μπορείτε να σφυρηλατήσετε  τους στόχους σας, που  θα έχουν επαρκή αντοχή και ενθουσιασμό.

Αξίζει ακόμα να  έχετε κατά νου, ότι όλη αυτή ή ενέργεια ή οποία  απορρέει από μέσα  δεν θα  πρέπει  να σας κάνει απερίσκεπτους και ισχυρογνώμονες.

 

tarw- καρκινος  ( 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου )

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το δύο των ράβδων

Η καρτα tarw δύο των ράβδων αναφέρετε στην  θεωρία  της ελεύθερης  προσωπικής σας  επιλογής, και αυτό σχετίζεται με τον τρόπο  τον οποίο ζείτε  σύμφωνα με τη δική σας θέληση, και τα επακόλουθα του τρόπου αυτού.

Η καρτα αυτή δεν αποκλείει την περιστασιακή ευχάριστη έκπληξη, ούτε τα  εμπόδια, αλλά σας υπόσχετε  ότι  αν βρίσκεστε σε εγρήγορση  θα σας επιτρέψει να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας και να κυνηγήσετε το πεπρωμένο σας.

 

 

tarw- λεων  ( 23 Ιουλίου –  22 Αυγούστου )

Η κάρτα tarw της ημέρας: το έξι των ράβδων

Η καρτα tarw – έξι των ράβδων λέει να έχετε πίστη, και οι  καλές ειδήσεις έρχονται και μπορεί να κερδίσετε όλα αυτά που αγαπάτε. Θα έχετε την ευκαιρία να πετύχετε μόνο εάν διατηρήσετε τις προσπάθειες σας . Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας – να είστε σίγουροι ότι σας έχουν δοθεί οι ικανότητες και τώρα θα σας δοθούν και οι  ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας  και τα όνειρά σας. Χαλαρώστε και  επικεντρωθείτε και τότε θα δείτε  όχι μόνο οι σχέσεις σας να πηγαίνουν  καλύτερα αλλά θα διαπιστώσετε ότι  η νίκη της θέλησης σας  πάνω  στο φυσικό κόσμο έχει την ικανότητα να αλλάξει το πεπρωμένο και τις σκέψεις

 

tarw-  παρθενος ( 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου )

Η κάρτα taro της ημέρας: το δέκα των ράβδων

Σε περίπτωση νέας σχέσης … η καρτα tarw – δέκα των ράβδων εμφανίζεται όταν κάποιος είναι  πάρα πολύ απασχολημένος με τις ευθύνες της δουλειάς και δεν μπορεί  να δώσει το χρόνο που απαιτείται σε  μια εκκολαπτόμενη σχέση  ώστε  να μεγαλώσει και να αναπτυχθεί. Σε αυτή την περίπτωση, οι δύο σύντροφοι  βρέθηκαν σε λάθος  τόπο και χρόνο και ως εκ τούτου η σχέση δεν έχει μεγάλες πιθανότητες για να επιβιώσει.

 

 

tarw-  ζυγος (23 Σεπτεμβρίου –  22 Οκτωβρίου )

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το εννέα  των κυπέλλων (ανεστραμμένο)

Η καρτα tarw εννέα  των κυπέλλων ανεστραμμένο   σε  ανάγνωση, σχέσης συχνά σημαίνει ότι εσείς ή ο σύντροφος σας  φέρεστε εγωιστικά και έχετε  δυσκολία στο  να δείτε  πέρα από τις δικές ανάγκες. Μήπως κάποια κατάσταση ναρκισσισμού σας  δυσκολεύει  στην κατανόηση της κατάστασης του άλλου συντρόφου;

 

tarw- σκορπιος    (23 Οκτωβρίου -21 Νοεμβρίου )

Η κάρτα ταρο της ημέρας; το οκτώ των ράβδων (ανεστραμμένη)

Η καρτα tarw οκτώ των ράβδων – ανεστραμμένη υποδηλώνει ότι έχετε την τάση να παρασυρθείτε με νέες ιδέες. Προσπαθήστε να μην χάσετε από  τα μάτια σας τις προοπτικές  ή την αυτοπεποίθησή σας . Οποιαδήποτε δική σας ανησυχία μπορεί να δημιουργήσει ανασφάλεια  και να σας κάνει να χρονοτριβήσετε. Ενεργήστε γρήγορα και επικοινωνήστε άμεσα. Η ζήλια πηγάζει από την αβεβαιότητα και την  σύγχυση – τόσο των δικών σας συναισθημάτων, όσο  και των άλλων. Οι διαμάχες δεν θα λύσουν τίποτα και οποιαδήποτε  πίεση θα μπορούσε να καταστρέψει όλα τα σχέδιά σας.  Επανεκτιμήστε  την κατάστασή σας. Να ξέρετε ότι λόγω των  σεληνιακών εκλείψεων αυτήν την περίοδο μια μικρή προσαρμογή μπορεί να αλλάξει τα πάντα. και μια μικρή αντίδραση να τα καταστρέψει.

 

 

tarw – τοξότης     (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου )

Η κάρτα tarw της ημέρας: το οκτώ των δηναρίων

Η καρτα tarw οκτώ των δηναρίων σε μια ανάγνωση αγάπης ή σχέσης,  μας λέει  ότι εσείς και ο σύντροφος σας  εργάζεστε πολύ σκληρά για να κάνετε μια υγιή σχέση . Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα, αλλά αυτή η κάρτα μας λέει ότι η σχέση είναι αξιόλογη, καθώς  και  εσείς και ο σύντροφος σας, επενδύετε πολλά από τούς εαυτούς σας   για να  κατανοήσετε  ο ένας τον άλλο και  να κάνετε  τα πράγματα καλύτερα και το τελικό αποτέλεσμα να είναι μια ισχυρότερη ένωση.

 

 

tarw- αιγοκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου )

Η κάρτα taro της ημέρας: η δύναμη (ανεστραμμένη)

‘Οσον αφορά  τη σεξουαλική ζωή σας  η κάρτα tarw της δύναμης ανεστραμμένη  δείχνει ότι αν συναντήσατε κάποιο άτομο  για το οποίο νοιώσατε έλξη, τώρα  τσιτσυρίζεστε  γιατί μπήκατε γρήγορα  σε μια παθιασμένη σχέση και  τα πράγματα  σας έχουν ξεφύγει . Αν είστε ήδη σε σχέση , τότε πρέπει να την αναθερμάνετε . Η εμπιστοσύνη σας μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο εργαλείο ώστε να διεγείρετε σημαντικά την αγάπη και την ενέργεια των τρίτων προς το μέρος σας . Προσπαθήστε  να διατηρήσετε την ανεξαρτησία και την ακεραιότητά σας και μην δείχνετε συγκαταβατικότητα   μόνο και μόνο  για να διατηρήσετε την ειρήνη.

 

 

tarw- υδροχοος   ( 21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου )

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο ήλιος (ανεστραμμένος)

Η καρτα tarw – ο ήλιος ανεστραμμένος  δείχνει ότι τα σύννεφα της αμφιβολίας, η σύγχυση και ο φόβος  σας έχουν  επισκιάσει αυτήν την στιγμή και δεν μπορείτε να δείτε κάποια πράγματα πιο ξεκάθαρα.

Kοιτάξτε τη ζωή σας  και να είστε  απόλυτα ειλικρινής με τον εαυτό σας Πριν  εμπλακείτε  σε οποιοδήποτε σχέδιο ή οτιδήποτε νέο   αναρωτηθείτε. “Είναι αυτό που θέλω πραγματικά;”

Μην επιτρέψετε σε κανέναν να  σας ρίξει στάχτη στα μάτια . Για αρκετούς από εσάς  το “εγώ” σας μπορεί να σας τυφλώσει με  την συνεχή του ανάγκη  για «περισσότερο»   με αποτέλεσμα να πληγώσετε τον σύντροφο σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας την απόλαυση της κάθε στιγμής – γιατί αυτό  χρειάζεστε τώρα περισσότερο από ποτέ!

 

 

 

tarw- ιχθυες   (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το τέσσερα των ξιφών (ανεστραμμένο)

Η καρτα tarw – τέσσερα των ξιφών ανεστραμμένο  δείχνει ότι το στρες μπορεί να σας επηρεάζει τώρα. Το βάρος των ευθυνών μπορεί να σας φαίνεται  πολύ βαρύ. Ζητήστε συμβουλές από τον ανώτερο εαυτό σας. Αποτραβηχτείτε και  εξετάστε τις λεπτομέρειες της κατάστασής σας ήρεμα. Βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη και  καθορίστε τις προτεραιότητές σας. Κάποιοι από εσάς ίσως χρειαστείτε  να μείνετε για λίγο μόνοι χωρίς τον σύντροφο σας . Οι περισσότεροι θα χρειαστεί να απαντήσετε σε  ερωτήσεις όπως :  “Από  τι χρειάζεται   να ξεκουραστείτε ή να υποχωρήσετε;”  “Πού θα πρέπει να εστιάσετε τις ενέργειές σας προκειμένου να ανακτήσετε τη δύναμή σας;”  “Τι  θα πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε μια καλύτερη προοπτική και για να είστε δίκαιοι  σε αυτή την κατάσταση;”

 

Καίσαρας