tarw-Ημερήσιες ερωτικές προβλεψεις Δευτέρα 27/10

tarw-taro

tarw-Ημερήσιες ερωτικές προβλεψεις Δευτέρα 27/10

Από τον  Καίσαρα

 

 tarw-κριος  ( 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου )

Η κάρτα tarw της ημέρας:  ο θάνατος & η κρίση

Οι καρτες tarw ο θάνατος και η κρίση  δείχνουν ότι μια σχέση έπρεπε να είχε  ολοκληρωθεί . Αντί αυτού σερνόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα, επειδή ο ένας από τους συντρόφους ή και οι δύο , είχατε φόβο να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους. Ίσως κάποιος είχε ωριμάσει, ενώ ο  άλλος ήταν απρόθυμος να αλλάξει. Ανεξάρτητα από του τι συνέβη , τα πράγματα είχαν φθάσει σε ένα αδιέξοδο. Η  απελευθέρωση σας,  από αυτήν την φθαρμένη σχέση, ήταν πραγματικά μια πνευματική απελευθέρωση. Μπήκατε στην διαδικασία συνειδητοποίησης του τι πρέπει να κάνετε ώστε να υπάρξουν θετικές  επιδράσεις στην επόμενη σχέση σας.

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

zodia-taro-45

 

 tarw-ταυρος ( 20 Απριλίου – 20 Μαΐου )

Η κάρτα taro της ημέρας: ο κρεμασμένος & η κρίση

Οι καρτες tarw  – ο κρεμασμένος και  η κρίση υποδηλώνουν ότι εσείς από την θέση του  κρεμασμένου ρωτάτε τον εαυτό σας:  “Διακρίνεις καμιά νέα προοπτική;” Αν ανοίξετε καλύτερα τα μάτια σας  θα δείτε ότι υπάρχουν πολλές νέες προοπτικές!

Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει. Ζήστε στο μέλλον, και όχι στο παρελθόν.

Από την άλλη η καρτα της κρίσης    δείχνει ότι αν στο παρελθόν είχατε εμπλακεί σε  ανθυγιεινές καταστάσεις σχέσεων θα πρέπει να συγχωρήσετε τον εαυτό σας.  Για αρκετούς από εσάς φαίνεται ότι ακόμα κάτι από  το παρελθόν σας κρατάει πίσω. Προσέξτε!  Ότι δεν λειτουργεί  αφήστε το  έξω. Αφήστε νέες καταστάσεις να εξελιχθούν και  να αναπτυχθούν από μόνες τους . Οι πιθανότητες αυτή τη φορά για να αποκτήστε την  πλήρη αγάπη είναι κατά πολύ αυξημένες

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

 

 tarw- διδυμοι ( 21 Μαΐου – 21 Ιουνίου )

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο μάγος & ο ήλιος

Οι καρτες tarw ο μάγος και ο ήλιος  δείχνουν ότι σήμερα θα μάθετε αυτό που θέλατε σε αμφίβολες ιστορίες που στερούντο αξιοπιστίας. Όσοι είστε αδέσμευτοι κρατήστε  αποστάσεις  μέχρι να μάθετε  ότι κάποιο καινούριο πρόσωπο με το οποίο θα  συναντηθείτε δεν αντιπροσωπεύει ένα άστατο φλερτ για εσάς. Για τους δεσμευμένους η  καρτα tarw ήλιος αντιπροσωπεύει την εκπλήρωση των ελπίδων και όσων επιθυμείτε  σε θέματα της αγάπης και του ρομαντισμού. Μπορείτε τώρα να δείτε την επίτευξη   πολύτιμων στόχων σας  και  ονείρων σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας  προσφερθούν για να επεκτείνετε  τη ζώνη της άνεσής σας .

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

 

 tarw-καρκινος  ( 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου )

Η κάρτα ταρο της ημέρας: ο διάβολος & ο κόσμος

Οι καρτες tarw ο διάβολος και ο κόσμος μας λέει ότι είναι εύκολο να συγχέουμε τη έντονη επιθυμία μας για την αγνή  αγάπη με την σφοδρή μας επιθυμία για σεξ. Φυσικό είναι ένα  υπερβολικό σεξαπίλ  να προσελκύσει μια λανθάνουσα σχέση για την οποία  αργότερα θα μετανιώσετε. Ο Διάβολος λοιπόν  σας υπενθυμίζει ότι σήμερα πρέπει  να αναπτύξετε  τις όποιες διακρίσεις . Στον κόσμο  τα πράγματα αλλάζουν. Γενικά για το ζωδιο του καρκινου  μπορώ ειλικρινά να  πιστεύω ότι οι αλλαγές είναι προς το καλύτερο. Εάν όμως ορισμένοι από εσάς, έχετε χάσει την αίσθηση του εαυτού σας και  δεν  επεξεργάζεστε τις δικές σας πεποιθήσεις τότε ο συνδυασμός αυτών των δύο καρτων μας λέει ότι σύντομα θα βρεθείτε ακινητοποιημένοι .

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

 

tarw-λεων     ( 23 Ιουλίου –  22 Αυγούστου )

Η κάρτα tarw της ημέρας: ο τρελός & ο τροχός

Οι καρτες tarw   ο τρελός και  ο τροχός σας βρίσκουν να έχετε εμπιστοσύνη και  ισχυρή πίστη στον εαυτό σας . Είστε ελεύθεροι από τις μιμήσεις και τους περιορισμούς. Οι άλλοι δεν θα μπορέσουν να  σας ξεγελάσουν. Μπορείτε να δείτε μέσα τους.. Είναι ο τρόπος με τον οποίο θα μπορέσετε να  δημιουργήσετε την σχέση  που θέλετε. Αυτή η καρτα δείχνει ότι είστε πραγματικά   ο εαυτός σας, και οι άνθρωποι θα σας  αγαπήσουν  για αυτό που   πραγματικά είσαστε.

Μια αλλαγή προς το καλύτερο έρχεται. Η καρτα του τροχού της τύχης υπόσχετε να γνωρίσετε την ευτυχία σαν ένα τρόπο ζωής, επειδή η χαρά δεν πρέπει ποτέ να είναι μια περαστική παρόρμηση. Είστε ένα πρόσωπο που σας αγαπούν.  Άξιο να λάβετε  τη μεγάλη αγάπη.

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

 

 tarw-παρθενος ( 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου )

Η κάρτα taro της ημέρας: η μεγάλη ιέρεια & αυτοκράτορας

Οι καρτες tarw   η μεγάλη ιέρεια και ο αυτοκράτορας αναφέρονται στο γεγονός ότι μπορείτε να εμπιστευθείτε τα συναισθήματά σας. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε υπομονή  πίστη και εμπιστοσύνη, αν κάποια πράγματα δεν κινούνται αρκετά γρήγορα.  Για ορισμένους από εσάς κάποιες κρυφές πτυχές του παρελθόντος θα  αποκαλυφθούν, πράγμα το οποίο   θα  σας επιτρέψει να γκρεμίσετε έναν τοίχο που σας κρατά στριμωγμένους.

Ποιες  παλιές  μνήμες θολώνουν το  μυαλό και τα συναισθήματά σας σήμερα; Αφήστε τα  να φύγουν, διότι είναι εύκολο να  το κάνετε τώρα. Μετατρέψτε την  ελευθερία σε θάρρος! Αν είστε  μόνοι  εστιάστε σε αυτό που θέλετε να πετύχετε.

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

 

tarw-ζυγος (23 Σεπτεμβρίου –  22 Οκτωβρίου )

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο θάνατος & ο τρελός

Οι καρτες tarw ο θάνατος και  ο τρελός  δείχνουν ότι μια συναρπαστική σχέση λιμνάζει. Το ερώτημα είναι γιατί; Ίσως είναι επειδή τώρα αγαπάτε ο ένας τον άλλο, αλλά το ενδιαφέρον στο ερωτικό κομμάτι έχει χαθεί. Χρειάζεται αναζωπύρωση. Δημιουργήστε ενθουσιασμό παρά να παραμένετε σε κατάσταση βαρεμάρας και ανίας ό ένας με τον άλλο. Συμπληρώστε ότι τώρα  φαίνεται άδειο.

Απελευθερώστε τον εαυτό σας από την ιδέα ότι σαν  ζευγάρι μπορείτε να είστε φίλοι ή εραστές αλλά δεν μπορείτε και τα δύο. Ναι μπορείτε! Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους η φιλία είναι εκείνη που μπορεί να μετατραπεί σε μια αιώνια αγάπη!

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

 

  tarw-σκορπιος    (23 Οκτωβρίου -21 Νοεμβρίου )

Η κάρτα ταρο της ημέρας: o πύργος & το οκτώ των κυπέλλων

Οι καρτες tarw  o πύργος και το οκτώ των κυπέλλων δείχνουν σημαντικές αλλαγές. Αν  κάποιοι από εσάς  έχουν ζήσει κάτω από την καταπίεση , επέρχονται οι μεγάλες αλλαγές. Αλλά αν κάποιοι έχουν ζήσει τη μεγάλη ζωή από το μόχθο τρίτων να, αναμένουν αντιστροφή της τύχης και απώλειες.  Την κατάρρευση του παλιού συστήματος ή τον τρόπου ζωής.  Την  εκκαθάριση του αέρα.  Αλλαγή κατεύθυνσης και ξεκίνημα για κάτι νέο  με  γνώμονα την καρδιά.

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

 

tarw-τοξότης     (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου )

Η κάρτα tarw της ημέρας: η δικαιοσύνη & η σελήνη

Οι καρτες tarw  η δικαιοσύνη και  η σελήνη  είναι ένα «ναι» στην επιθυμία σας που θέλετε να πραγματοποιηθεί .Μπορεί οι  προσπάθειες σας να ανταμείβονται επειδή αντιμετωπίσατε σωστά  όχι  μόνο το  πρόβλημα αλλά  και τις καταστάσεις που εμπεριείχε  Αν η επιθυμία σας αφορά  ένα θέμα αγάπης. η κατάσταση μπορεί να είναι πιο σοβαρή από ό, τι φαίνεται εξαιτίας ανθρώπων που εξακολουθούν να δημιουργούν προβλήματα σε εσάς και στον σύντροφο σας .

.

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

 

tarw-αιγοκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου )

Η κάρτα taro της ημέρας: ο ερημίτης

Η καρτα tarw  – ο ερημίτης σας λέει ότι αν  ο σύντροφός σας , σας  φαίνεται κάπως απόμακρος , μην το πάρετε πολύ στα σοβαρά. Αυτή τη στιγμή ψάχνει βαθιά μέσα του για απαντήσεις σε ορισμένες ερωτήσεις που τα περιλαμβάνουν όλα. Δεν χρειάζεται να του υπενθυμίσετε τίποτα. Μόνο  την παρουσία σας. Ότι είστε δίπλα του ότι και αν συμβεί! Προς το παρόν το μόνο που χρειάζεστε και οι δύο είναι  ειρήνη. Από τη στιγμή που θα την βρείτε θα έχετε  βρει αυτό που ακριβώς ψάχνετε.

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

 

tarw-υδροχοος   ( 21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου )

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  ο ερημίτης & η σελήνη

Οι καρτες tarw  ο ερημίτης και  η σεληνη  δηλώνουν ότι μπορεί να υπήρξε μια σχέση όπου όλα παρέμεναν αβέβαια. Ένας από εσάς θα μπορούσε να αισθανόταν  περισσότερο σαν  θεραπευτής ακούγοντας πάντα γκρίνια και παράπονα. Ανεξάρτητα, όμως τους ρόλους τα πράγματα ήταν θολά και ασαφή και η σχέση έφτασε επιτέλους σε  ένα σταυροδρόμι. Μπορεί   να ακολουθήσετε διαφορετικές κατευθύνσεις. Προσπαθήστε  να εξισορροπήσετε το ορθολογιστικό  μυαλό σας να με διαίσθησή σας. Εν τω μεταξύ, κάνετε  ένα διάλειμμα από τις σχέσεις . Θυμηθείτε, η ειρήνη του μυαλού αξίζει κάθε τιμή.

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

 

tarw-ιχθυες   (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Η κάρτα ταρο της ημέρας: ο πύργος & ο τρελός

Οι καρτες tarw ο πύργος και  ο τρελός δείχνουν ότι μια σχέση  που κυριολεκτικά  απογειώθηκε “με την πρώτη ματιά” ήταν κατά πάσα πιθανότητα επίσης χαοτική και στην συνέχεια. Ένας ή ( και οι δύο από εσάς ) είχε αδυσώπητη αντιλήψεις σχετικά με τις σχέσεις  και αντί για  αλλαγή νοοτροπίας  προσπαθήσατε να επιβληθείτε ό ενας στον άλλον. Ο κόσμος σας φαίνεται γκρεμίστηκε, αλλά τώρα  θα είστε ελεύθεροι  και πάλι να αναπτυχθείτε.

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

Καίσαρας