tarw: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Τετάρτη 29/10

taro-ilios

tarw:Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Τετάρτη 29/10

 από τον Καίσαρα

 

tarw-κριος

Η κάρτα tarw της ημέρας: η εγκράτεια & ο  θάνατος

Οι καρτες tarw εγκράτεια και ο  θάνατος δείχνουν ότι ίσως να  υπήρξαν ανταγωνιστικά κίνητρα σε αυτή τη σχέση. Δηλαδή, ό ένας να ζητούσε περισσότερα από τον άλλο. Ούτε προσπαθήσατε να κατανοήσετε ακριβώς την πλευρά του συντρόφου σας , αλλά και ούτε σας φαινόταν σημαντική μια τέτοια ενέργεια. Δεν ήσασταν συντονισμένοι ο ένας στις ενέργειες του άλλου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχει δυσαρμονία  στη σχέση σας, και  ο μόνος τρόπος για να ξαναφέρετε την ισορροπία  στη ζωή σας, είναι η καρτα  του θανάτου που σας συμβουλεύει να μην απελπίζεστε. Αντί ‘αυτού, σας προτείνει να μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος  και να δώσετε έμφαση στους νέους ορίζοντες που ανοίγονται  μπροστά σας.

 

tarw-ταυρος

Η κάρτα taro της ημέρας: η κρίση & ο πύργος

zodia-taro-45

Οι καρτες tarw κρίση και ο πύργος μαρτυρούν πως αν κάποια ξαφνική στροφή των γεγονότων ήταν οδυνηρή, θα υπάρξει  μια σημαντική  αποκάλυψη: Η αποκάλυψη του ότι καθώς ο κόσμος αλλάζει, το ίδιο συμβαίνει και με τις δομές  των σχέσεων  και σιγά-σιγά  τα παρωχημένα συστήματα πεποιθήσεων απορρίπτονται. Φροντίστε   να έχετε μια καλύτερη σχέση με τον εαυτό σας ώστε να έχετε και μια καλύτερη σχέση με τους άλλους. Να είστε αυτόνομοι, να έχετε την  ατομική ζωή σας, και να συνεχίσετε με νέους ψηλότερους στόχους. Τώρα!

 

tarw-διδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο διάβολος & ο κοσμος

Οι καρτες tarw διάβολος και ο  κοσμος δείχνουν ότι ένας  δελεαστικός και υλικός τρόπος ζωής σας δένει με αυτή την σχέση . Όμως, μήπως κανένας από τους δύο σας δεν τολμάει να κοιτάξει βαθύτερα  στην ψυχή του άλλου; Προσέξτε γιατί όταν αυτό γίνει, η πραγματικότητα θα αποδειχθεί  σκληρή!

Η καρτα του κόσμου, σας προσκαλεί να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.. Να έχετε  νέες εμπειρίες, να δημιουργήσετε  νέες ιδέες και να ενισχύσετε τις προοπτικές  στη ζωή σας . Όσα περισσότερα  δείτε, τόσα περισσότερα θα καταλάβετε!

Αυτό θα  κάνει και την προσωπικότητα σας  πιο ενδιαφέρουσα  για την επόμενη  σχέση σας.

 

tarw – καρκίνος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: η αυτοκράτειρα & ο ιεροφάντης

Οι καρτες tarw η αυτοκράτειρα + ιεροφάντης υποδηλώνουν  μια κατάσταση παγιοποίησης αυτή την στιγμή στην σχέση σας . Ένας ή  και οι δύο από σας πιθανόν να  χρειάζεται  περισσότερη τρυφερότητα , ίσως επειδή δεν την γνωρίσατε  στην παιδική σας  ηλικία.  Ανεξάρτητα,  από αυτή την  συναισθηματική σύγχυση   ό ένας απορροφά πολύ συναισθηματική ενέργεια από τον άλλο .Σε μια υγιή σχέση, θα πρέπει να υπάρχει  αμοιβαία φροντίδα και σεβασμός . Τώρα δεν είστε σε θέση να προσφέρετε κάτι τέτοιο. Σε αυτήν λοιπόν την  χαοτική κατάσταση  που έχει γυρίσει τη ζωή σας ανάποδα,  η καρτα του ιεροφάντη λέει ότι μπορείτε να ανακτήσετε γρήγορα το χαμένο  έδαφος  σκεπτόμενοι  το νόημα της ζωής σας. Μια θεολογική διδασκαλία ή ενδοσκόπηση θα σας βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων σας

 

 

tarw – λέων

Η κάρτα tarw της ημέρας: ο ιεροφάντης & το άρμα

Οι καρτες tarw ιεροφάντης και το  άρμα υποδηλώνουν ότι  μπορεί να είχατε  διαφορετικές ιδέες για αυτή τη σχέση  και το τι περιμένατε από τον σύντροφο σας. Εσείς μπορεί να θέλατε μια παραδοσιακή δέσμευση  ενώ αυτός να  ήθελε μια ανάλαφρη ή και το αντίστροφο. Αυτές οι αντικρουόμενες αξίες καθιστούν δύσκολη αυτή τη σχέση . Θα ήταν καλύτερα να χωρίζατε τους δρόμους σας και να μπορούσατε να παραμείνετε φίλοι. Η καρτα του  άρματος, σας λέει ότι, προκειμένου να θριαμβεύσετε πέρα από κάθε  στενοχώρια, θα πρέπει να είστε τολμηροί, δυναμικοί,  να προχωρήσετε και να εργαστείτε σκληρά για να πετύχετε τους δικούς σας προσωπικούς στόχους. Θα κάνετε μεγάλη πρόοδο, αναπτύσσοντας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, και κατακτώντας τους δαίμονες σας.

 

tarw – παρθένος

Η κάρτα taro της ημέρας: ο πύργος & η δύναμη

Οι καρτες tarw πύργος και δύναμη μας λένε για μια σχέση που πιθανόν να ξεκίνησε γρήγορα και με απρόβλεπτο τρόπο Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει μια  παρορμητική σχέση ή σχέση της στιγμής,. Έτσι,  απότομα που ξεκίνησε , απότομα μπορεί  και να τελειώσει .

Σας μεταφέρετε όμως ένα σημαντικό μήνυμα .Οι προκλήσεις θα πρέπει να διαχειρίζονται με την τέχνη της ευγενικής πειθούς. Μόνο έτσι χρησιμοποιώντας την δύναμη σας θα μπορέσετε να αλλάξετε την συμπεριφορά κάποιου.

 

tarw – ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο τροχός της τύχης & το άρμα

Οι καρτες tarw  τροχός της τύχης και το  το άρμα  δείχνουν ότι αυτή η σχέση φάνηκε αρχικά σαν να ήταν το πεπρωμένο σας  και ενώ υπήρχαν  κάποια εμφανή στοιχεία κινδύνου, εσείς  αποφασίσατε να πάρετε όλα τα ρίσκα για να κάνετε την σχέση να λειτουργήσει .Παρόλα αυτά όμως, δεν μπορέσατε να ταιριάξετε ό ένας τις ανάγκες του στις ανάγκες του άλλου. Όμως, το άρμα σας λέει ότι, υπάρχει χρόνος ακόμα για να θριαμβεύσετε . Αφήστε λοιπόν τις  στενοχώριες κατά μέρος και καταβάλετε όσον το δυνατόν μεγαλύτερες προσπάθειες για να υπερπηδήσετε τα όποια εμπόδια.

 

 

tarw – σκορπιος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: η σελήνη & ο  ερημίτης

Οι καρτες tarw σελήνη και ο ερημίτης δείχνουν ότι μια πολλά υποσχόμενη σχέση, μετά από μερικές σεληνιακούς κύκλους, άρχισε να σας δημιουργεί συναισθήματα ανησυχίας . Ότι κάτι “δεν πάει καλά” . Το μόνο που φτάνει σε εσάς  είναι σύγχυση, με ανάμικτα συναισθήματα. Αναρωτηθήκατε αν η φαντασία σας είναι υπερδραστήρια;  Προσοχή γιατί όταν η Σελήνη  θα φτάσει στην πληρότητα της , θα φωτίσει κάποιες ανούσιες λεπτομέρειες και θα νοιώσετε ότι  δαπανήσατε  πολλή  από την ενέργεια σας χωρίς λόγο. Υπάρχει κίνδυνος παρεξήγησης!

 

 

tarw-τοξότης

Η κάρτα tarw της ημέρας: ο ερημίτης & οι ερωτευμένοι

Οι καρτες tarw ερημίτης και οι ερωτευμένοι λένε ότι’ όταν κάποιος είναι πραγματικά έτοιμος για μια σοβαρή σχέση, τότε ο σύντροφος του  θα εμφανιστεί. Η σχέση σας κινδυνεύει να  προσαράξει επειδή ο ένας ή και οι δύο από σας δεν ήσασταν έτοιμοι για αυτό. Προκειμένου να αγαπηθείτε, θα πρέπει πρώτα να αγαπήσετε πραγματικά τον εαυτό σας. Σε περίπτωση που είτε εσείς είτε ό σύντροφος σας διακατέχεστε συνεχώς  από ανασφάλειες και αμφιβολίες, θα είναι δύσκολο να προχωρήσετε σε μια σχέση ουσίας.

 

tarw-αιγοκερως

Η κάρτα taro της ημέρας: το άρμα &  ο τρελός

Οι καρτες tarw άρμα και ο τρελός, δείχνουν ότι ήσαστε  αποφασισμένοι να κερδίσετε με κάθε κόστος και να κυριαρχήσετε επάνω στον σύντροφο σας . Όμως, μετά την κατάκτηση,  η σχέση εξασθενεί και δίνει  την θέση της στην πλήξη εάν δεν υπάρχει φαντασία. Η καρτα του  άρματος σας λέει να έχετε το θάρρος να παραδεχτείτε ότι η επιθετικότητα δεν είναι  τρόπος για να αναζωπυρώσετε τις φλόγες της αγάπης.  Ενθαρρύνετε τον εαυτό σας  να ζήσετε  τη ζωή σας στο έπακρο και να εξερευνήστε τις νέες ευκαιρίες και τις όποιες νέες κατευθύνσεις. Πειραματιστείτε με νέες και καινοτόμες δραστηριότητες. Ακολουθήστε τα όνειρα και τα πάθη σας. Μια μακροπρόθεσμη, δεσμευμένη σχέση μπορεί να μην είναι προς το συμφέρον σας αυτή τη στιγμή.

 

tarw-υδροχοος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο  ιεροφάντης & ο διάβολος

Οι καρτες tarw ιεροφάντης και ο  διάβολος δείχνουν ότι σε αυτή την σχέση  και οι δύο  θα μπορούσατε να τα έχετε όλα. Ωστόσο, ένας από τους δύο σας μπορεί να  συμπεριφέρονταν σαν κακομαθημένο παιδί. Επιπόλαια και απερίσκεπτα  να ξόδευε χρήματα ή να ζητούσε περισσότερα από ό, τι ήταν λογικό. Όταν αρχίσατε να κάνετε τις επισημάνσεις σας τότε αυτή η σχέση άρχισε να φθείρετε. Η αυτοκράτειρα λέει ότι θα πρέπει να συνδεθείτε με ένα άτομο βαθύτερου πνευματικού  επίπεδο.

 

 

tarw-ιχθυες

Η κάρτα ταρο της ημέρας: ο ιεροφάντης & ο κρεμασμένος

Οι καρτες tarw  ιεροφάντης και ο κρεμασμένος υποδηλώνουν ότι δεν βρεθήκατε στο κατάλληλο “timing” γι αυτήν την σχέση. Εσείς  ήσασταν έτοιμοι αλλά ο σύντροφος σας δεν ήταν. Δεν  τόλμησε να πάει ενάντια στους κανόνες και να  πάρει τα ρίσκα που έπρεπε! Έτσι, εξωθηθήκατε στο  να ακολουθήσετε  ξεχωριστούς δρόμους  – και αυτό είναι  το καλύτερο, τουλάχιστον για τώρα.

Δώστε χρόνο και προσοχή στην εσωτερική σας ανάπτυξη. Φροντίστε τον εαυτό σας χωρίς να χρειαστεί ι να θυσιάσετε  τις προσωπικές σας ανάγκες.

 

Καίσαρας