tarw: η κάρτα της ημέρας Τετάρτη 28/1

taro-apistia

tarw: η κάρτα της ημέρας Τετάρτη 28/1

 

Η κάρτα tarw της ημέρας: η δικαιοσύνη ανεστραμμένη

 

Αναρωτηθείτε το εξής… επιτρέπετε στα συναισθήματα  να σας κυριεύσουν και να τυφλώσουν την λογική και την δικαιοσύνη; Γίνεστε άδικοι επειδή σας συμφέρει και δεν υποστηρίζετε το σωστό; Εμπιστεύεστε τους άλλους ενώ πρέπει να ζητάτε αποδείξεις και γεγονότα για αυτά που λένε, υπόσχονται, προσφέρουν όσο και αν ξέρετε αυτά τα άτομα;

 

Ο συναισθηματισμός, η έλλειψη λογικής, η ιδεολογία και ο δογματισμός θα κυριαρχήσουν την σημερινή ημέρα. Φαίνεται πως δεν θα γίνει καμία προσπάθεια από καμία πλευρά για να σεβαστεί την άλλη.

zodia-taro-45

 

Η αδικία θα είναι το όνομα του παιχνιδιού, καθώς οι άνθρωποι θα χρησιμοποιήσουν καχύποπτες τεχνικές και μανούβρες για να πάρουν αυτό που θέλουν, επηρεάζοντας την άλλη πλευρά και λέγοντας παραμύθια χωρίς αποδείξεις να τα υποστηρίζουν. Θα υπάρχει χειραγώγηση συναισθημάτων για να σκεφτούν και να αποφασίσουν τι θέλουν οι άνθρωποι.

 

Να είστε έτοιμοι γιατί οι άνθρωποι δεν θα παίζουν δίκαια σήμερα. Όλοι θα αφήσουν τα συναισθήματα να επιβληθούν πάνω στην λογική. Θα κερδίσουν οι συμπάθειες.

 

Προσπαθήστε να μην πέσετε σε αυτή τη παγίδα ούτε με τις πράξεις σας, ούτε εκμεταλλευόμενοι πράξεις άλλων. Προγραμματίστε ξανά κάποια συνάντηση, στείλτε αύριο μερικά email, αναφερθείτε σε κάποιο θέμα μία άλλη μέρα.

 

Σήμερα δύσκολα θα σας ακούσουν ή θα σας καταλάβουν με τον τρόπο που θα θέλατε και αυτό θα οδηγήσει σε παρεξηγήσεις και άσχημα γεγονότα.

 

tarw διαβάστε επίσης