tarw-zwdia: ερωτικές προβλέψεις Δευτέρα 13/10

taro-mythoi-alitheies

tarwzwdia: ερωτικές προβλέψεις Δευτέρα 13/10

 Από τον Καίσαρα

 

tarw-zwdia: κριος

Η κάρτα tarw της ημέρας: – ο μαγος (ανεστραμμένη)

Η καρτα tarw – ο μάγος ανεστραμμένη δείχνει ότι η  έλλειψη δημιουργικότητας ή πρωτοτυπία στη σχέση σας έχει χαθεί. Νοιώθετε ότι είστε ανίκανοι για να κάνετε ένα βήμα μπροστά. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Στην πραγματικότητα η δύναμη θέλησης και η διαίσθηση σας δεν εργάζονται σωστά! Η δύναμη του να υπερνικήσετε αυτό το πρόβλημα  είναι να νοιώσετε ξανά την ευχαρίστηση, την χαρά , την άνεση με τον/την σύντροφο σας,  με τους φίλους ή την οικογένεια.  Η επιτυχία έρχεται μέσα από την κατανόηση του τι είναι πραγματικά σημαντικό στην ζωή και την  αποτίμηση  στα πράγματα που αξίζουν πραγματικά. Συνδυασμένες προσπάθειες

 

 

tarw-ζωδια: ταυρος

Η κάρτα taro της ημέρας: ο πυργος (ανεστραμμένος )

zodia-taro-45

Η καρτα tarw– ο πυργος ανεστραμμένος  υποδηλώνει μια κατάσταση  που μπορεί είτε  εσείς είτε ο σύντροφο σας να την εκλαμβάνατε ως δεδομένη. Μπορεί  να τρέφατε κάποιες δυσπιστίες ή αυταπάτες όσο\ αφορά την σχέση σας τώρα όμως ήρθε η ώρα για ένα επαναπροσδιορίσετε κάποια πράγματα. Πρέπει να υπάρξουν αμοιβαίες υποχρεώσεις και από τις δύο πλευρές.  Ένα σχέδιο δράσης πρέπει να επιλεγεί. Η επιθυμία και η ανάγκη μπορούν να μετατραπούν σε  μια πηγή δύναμης!

 

tarw-zvdia: διδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο ηλιος & η σελήνη

Οι καρτες  tarw- ο ηλιος + η σελήνη αντιπροσωπεύουν την σχέση με  τον ήλιο σαν μια μεγάλη πηγή ενέργειας και καθοδήγησης ο ένας σύντροφος προς τον άλλον προκειμένου να πετύχουν έναν στόχο ως προς την ολοκλήρωση τους η δε σελήνη αντιπροσωπεύει τους ψεύτικους φίλους και άγνωστους εχθρούς που χωρίς να ζηλεύουν εσάς ή τον σύντροφο σας αλλά ζηλεύοντας την ουσία της δικής σας της σχέσης να θελήσουν να δημιουργήσουν προβλήματα σε εσάς σπέρνοντας τον φόβο της αμφιβολίας . Προσέξτε  μην αναλωθείτε.

 

tarw-ζωδιo: καρκινος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το δεκα των δηναριων 

Η καρτα tarw δεκα των δηναριων  αναφέρετε σε θέματα οικογενειακά και  προσωπικής περιουσίας. Αναφέρεται ως επί το πλείστον σε μια ευτυχία που απορρέει από έναν κεραυνοβόλο   έρωτα και αφθονία οικονομικών αγαθών Για όσους είναι ελεύθεροι παρουσιάζεται πιθανότητα καλής σχέσης  για όσους είναι αρραβωνιασμένοι πιθανότητα γάμου.  Η συγκεκριμένη κάρτα αναφέρεται επίσης στην ασφάλεια του σπιτιού και τις ανέσεις του

 

 

tarw-zwdia: λεων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: η δικαιοσύνη (ανεστραμμένη) & ο ασσος των κυπέλλων

Οι καρτες tarw δικαιοσύνη ανεστραμμένη + ασσος των κυπέλλων φανερώνουν κατάχρηση γνώσης και  έλλειψη δημιουργικότητας. Προσοχή σε  εκείνους που θα προσπαθήσουν να   υπονομεύσουν όλα όσα αντιπροσωπεύετε . Χρειάζεται ανάλυση και  ορθολογική σκέψη εκ μέρους σας. Νομικά θέματα μπορεί να έρθουν  στο προσκήνιο. Αναλογιστείτε τη σχέση της προσωπικής σας ύπαρξης στον κόσμο. Γενικότερα ο ασσος των κυπέλλων στον αισθηματικό τομέα  αντιπροσωπεύει αυτό που δεν  γνωρίζετε ακριβώς. Πρέπει να καταναλώσετε το περιεχόμενο του κυπέλλου για να καταλάβετε  το τι περιέχει. Δείξτε υπομονή και μην κρίνετε τα αποτελέσματα από μια αποτυχία

 

tarw- ζωδια: παρθενος

Η κάρτα tarw της ημέρας: η μεγάλη ιερεια (ανεστραμμενη)

Η καρτα tarw η μεγάλη ιερεια ανεστραμμενη δείχνει ότι  πολλοί από εσάς πιστεύετε ότι μια σχέση έχει χαθεί σχεδόν για πάντα. Νοιώθετε μουδιασμένοι . Η αλήθεια είναι ότι απαιτείται ένας χρόνος  ανάπαυσης, για εσάς , να απομονωθείτε από τα δικά σας προβλήματα και να αναλογιστείτε το τι έχετε προσφέρει στους άλλους και τι οι άλλοι σε εσάς. Υπάρχουν  ανάγκες  ή επιθυμίες ανεκπλήρωτες; Η διαδρομή για την επούλωση και την εκπλήρωση τους βρίσκεται στο χέρι σας κοιτάζοντας μέσα στον εαυτό σας και  απαντώντας σε αυτές τις βασικές ανάγκες. Επιλέξτε  τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθείτε. Μυστήρια, όνειρα,  και φαντασιώσεις αποκαλύπτονται. Θυμηθείτε αληθινή φύση της μεγάλης ιέρειας  συμβολίζει την σύνδεση με το θείο, αλλά και τον διαχωρισμό του ανθρώπου από τη θεότητα.

 

tarw-zvdia: ζυγος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο ηλιος

Η καρτα tarw  ο ήλιος δείχνει ότι μια φωτιά  δημιουργίας και  ενέργειας πηγάζει από μέσα σας αλλά ταυτόχρονα φωτίζει και τον δρόμο σας.  Η φωτιά αυτή μπορεί να αναφέρετε σε μια  καλλιτεχνική ενέργεια  αλλά επίσης να αναφέρετε , στο  ανθρώπινο πάθος και τον πόθο. Η πειθαρχία και η υπεράσπιση των δικών σας αρχών-όχι  όμως η στενομυαλιά- θα σας  οδηγήσει σε μεγαλύτερη κατανόηση ορισμένων καταστάσεων  και στην επιτυχία. Βασιστείτε στην εσωτερική σας δύναμη.

 

tarw-ζωδια: σκορπιος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: η σεληνη

Η καρτα tarw σεληνη  λέει  ότι αγαπάτε έντονα το σύντροφό σας, αλλά υπάρχει και βαθιά ανασφάλεια μέσα στο μυαλό σας. Η αδυναμία σας πολλές φορές  έρχεται στην επιφάνεια. Μερικές φορές αυτή η αδυναμία  μπορεί να είναι τόσο μεγάλη ώστε να νιώθετε ότι θα πεθάνετε  χωρίς τον/ην  σύντροφό σας. Να υπάρξουν κάποια δάκρυα εξαιτίας κάποιων εμπειριών κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αλλά μην ανησυχείτε! Δεν θα είναι δάκρυα λύπης . Θα είναι δάκρυα χαράς !

 

 

tarw-zwdia: τοξοτης

Η κάρτα tαrw της ημέρας: η δικαιοσυνη (ανεστραμμενη)

Η καρτα tarw  η δικαιοσυνη ανεστραμμενη δείχνει ότι  αισθάνεστε το κακό στη σχέση σας, αλλά εσείς δεν χρησιμοποιείτε την κατάλληλη σοφία  για να κάνετε κάτι  ώστε να βελτιώσετε την όλη κατάσταση. Στις λεπτομέρειες, όταν έρχεται   η καρτα tarw  η δικαιοσυνη ανεστραμμενη  απλά σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δείτε τον εραστή σας ή την ίδια τη σχέση σας  με λογικό τρόπο. Ίσως ο σύντροφος σας, ίσως εσείς μπορεί να ασκείτε μια μορφή εξουσίας ο ένας πάνω στον άλλον αλλά  δεν το παραδέχεστε και απλά να μην προβαίνετε  σε οποιαδήποτε ενέργεια!

 

tarw-ζωδια: αιγοκερως

Η κάρτα taro της ημέρας: ο θανατος

Η καρτα tarw – ο θανατος  μπορεί να σημαίνει ότι εσείς και ο σύντροφος σας πρόκειται να μπείτε  μια νέα φάση της σχέσης σας ,  κακής ή ευτυχισμένης .  Αυτή η καρτα ταρο μπορεί επίσης να εκπροσωπεί όλα τα υπάρχοντά του παρελθόντος που εσείς και ο σύντροφος   θέλετε να απομακρύνεται από τη ζωή σας.  Ο θάνατος  όμως αποτελεί και  την κατάληξη. Έτσι είναι δυνατό για μια σχέση να χαθεί για τα καλά. Αλλά πώς θα ξέρετε τι  πραγματικά από τα δυο συμβαίνει; Για το σκοπό αυτό, πρέπει βασικά να αναλύσετε  στη ζωή την έννοια της λέξης  αγάπη . Υπήρχε   σύντροφός  και εξαφανίστηκε ξαφνικά; Αν η απάντησή σας είναι ναι! τότε η εμφάνιση της κάρτας Θάνατος αποκαλύπτει ότι μιλάμε για επανασύνδεση !Ναι, το άτομο μπορεί να επανεμφανιστεί στη ζωή σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι σε θέση να ζήσει στιγμές του παρελθόντος μαζί σας . Με άλλα λόγια, τα συναισθήματά του  μπορεί  να  έχουν πεθάνει και έτσι μπορεί να μην θέλει/τε να  δείτε  τα πράγματα όπως και πριν . Επίσης, το άτομο αυτό μπορεί να έρθει σε σας και πάλι για μια φιλία, αντί  για μια σχέση.

 

tarw-zvdia: υδροχοος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το τεσσερα των ραβδων

Η καρτα tarw  τεσσερα των ραβδων  παρουσιάζει ένα ζεστό διάστημα αγάπης ανάμεσα σε δύο εραστές. Έτσι, όταν αυτή η καρτα ταρω εμφανίζεται στην ανάγνωση προσπαθεί να σας πει  ότι το ενδιαφέρον σας για τον σύντροφο σας  τον κάνει να  αισθάνεται άνετα μαζί σας. Την ίδια στιγμή, αυτό το χαρτί  σημαίνει ότι  έχετε γίνει αποδεκτή από την οικογένεια και τους φίλους σας. Γενικά το τεσσερα των ραβδων είναι  σχετικό με την ευτυχία  που έρχεται.

 

tarw-ζωδια: ιχθυες

Η κάρτα ταρο της ημέρας: ο τροχος της τυχης

Η καρτα tarw  τροχος της τυχης  σε μια ανάγνωση για αισθηματικά  αποκαλύπτει ότι κάτι θα σας  συμβεί  και ότι θα  γίνει  επίσης, με ένα πολύ σοκαριστικό τρόπο. Εν ολίγης, η τύχη είναι μαζί σας και έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Σε ανάγνωση για μια σχέση, η καρτα tarw  τροχος της τυχης   σας λέει  ότι καλά πράγματα  θα συμβούν  ή έρχονται προς εσάς.

 

Καίσαρας