tarw-zwdia: ερωτικές προβλέψεις Πέμπτη 2/10

taro-tsigganiki-katastrwsi

tarw-zwdia: ερωτικές προβλέψεις Πέμπτη 2/10

 Από τον Καίσαρα

 

tarw-zwdia: κριος

Η κάρτα tarw της ημέρας: το επτα των ραβδων

Η καρτα tarw – επτα των ραβδων φανερώνει ότι σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση μπορεί να υπάρξουν μεγάλες προκλήσεις . Ένας σύντροφος μπορεί να χρειαστεί να υπερασπιστεί τη θέση του δικαιολογώντας  τις πράξεις του στον άλλο. Η σχέση σας μπορεί να  αλλάξει. Αν πάλι έλκεστε  από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μπορεί να υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός για να κερδίσετε  την προσοχή του.  Η συνεχής επαγρύπνηση και έλεγχος e-mail μπορεί να είναι ένα σημάδι   κτητικότητας. Η αντιπαλότητα και αντιπαράθεση στη σχέση μπορεί να είναι εμφανής.

zodia-taro-45

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 9011 404 173

 

tarw-ζωδια: ταυρος

Η κάρτα taro της ημέρας: το επτα των κυπελλων 

Η καρτα tarw- επτα των κυπελλων  σε μια κατάσταση σχέσης  δείχνει ότι κάτι δεν είναι σωστό ή ότι κάτι έχει αλλάξει. Μπορεί κάποιοι να αισθάνεστε  ότι υπάρχει κάτι που λείπει από τη σχέση σας και άλλοι να αισθάνεστε  συναισθηματικά ανεκπλήρωτοι .. Μπορεί να αισθάνεστε ότι έχετε χάσει την προσωπική σας ταυτότητα στο πλαίσιο της σχέσης.

Αν ψάχνετε για ρομαντική σχέση, πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας στο ποιος σύντροφος θα είναι  ο πιο κατάλληλος για. εσάς .Τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε σε μια σχέση; Τι είναι αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους;

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

 

 

tarw-zvdia: διδυμοι

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το πεντε των ραβδων

Η καρτα tarw- πεντε των ραβδων δείχνει μια φλογερή σχέση. Και οι δύο σύντροφοι  βρίσκονται σε εγρήγορση  και μεγάλη ανταγωνιστικότητα στο πλαίσιο της σχέσης. Το ζευγάρι μπορεί να έχει λίγα κοινά σημεία, καθώς  μπορεί να ζουν διαφορετικές ζωές. Ο καθένας με τούς δικούς του φίλους  και τα δικά του συμφέροντα. Αυτό δεν σημαίνει  ότι η σχέση είναι υποχρεωτικά κακή ή λάθος. Απλά η κάρτα πεντε των ραβδων δείχνει ότι οι σύντροφοι αγαπάνε την ελευθερία και την ατομικότητα τους..

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα στο 9011 404 173

 

 

tarw-ζωδια: καρκινος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το εξι των ράβδων( ανεστραμμένη)

Η καρτα tarw εξι των ράβδων ανεστραμμένη όταν σχετίζετε με τον αισθηματικό τομέα  υποδηλώνει ότι η καριέρα σας μπορεί να είναι πιο σημαντική από τη σχέση σας. Με την αντιστροφή έρχεται η  ανισορροπία. Το περιεχόμενο και η  χαρούμενη σύνθεση της  ίδιας καρτας όρθια  εξαφανίζεται και ο ένας σύντροφος μπορεί να αισθάνονται δυσαρεστημένος με το άλλο. Μια ανθυγιεινή ανταγωνιστική ατμόσφαιρα υπεισέρχεται στη σχέση  καθώς ο ένας προσπαθεί να σκοράρει  πάνω στο άλλο.  Η ίδια καρτα μπορεί επίσης να δείχνει ότι ο ένας σύντροφος είναι πιο επιτυχημένος στην καριέρα του από τον άλλο.

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

 

tarw-zwdia-λεων

Η κάρτα tarw της ημέρας: ο θανατος

Η καρτα tarw – ο θανατος  είναι μία πολύ διφορούμενη καρτα σε περίπτωση που σχετίζεται με τον αισθηματικό τομέα.  Δείχνει  ότι μια αλλαγή έρχεται στη σχέση σας ή ότι η σχέση σας τελειώνει. Η αλλαγή θα μπορούσε ακόμα να είναι ότι έχετε αποφασίσει να παντρευτείτε  ή  και να έχετε ένα παιδί άρα σαν καρτα δεν  είναι 100%  αρνητική. Σε μια σχέση που σας ταλαιπωρεί μπορεί να φανερώνει το τέλος μιας αρνητικής κατάστασης, δηλαδή της συμπεριφοράς του συντρόφου σας προς το καλύτερο , ή το τέλος της σχέσης εκ μέρους  σας γιατί έχετε κουραστεί από την σχέση αυτή. Φυσικά, η εμφάνιση της καρτας του θανάτου σε μια ανάγνωση για τα αισθηματικά θα μπορούσε επίσης να υποδηλώνει  ένα πρόσωπο που  μπαίνει  ή υπάρχει στην ζωή σας και ανήκει στο ζωδιο του σκορπιού.

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα στο 9011 404 173

 

 

 

tarw-ζωδια: παρθενος

Η κάρτα taro της ημέρας: το πεντε των ραβδων (ανεστραμμενη)

Η καρτα tarw- πεντε των ραβδων ανεστραμμενη μας δείχνει ότι μια προβληματική σχέση  τώρα αρχίζει και εξελίσσετε  σε κάτι πιο σταθερό. Ηρεμία και αρμονία  αποκαθίστανται και ο ανταγωνισμός  αντικαθίστανται από σεβασμό στην  ατομικότητα και την προσωπική επιτυχία του άλλου. Η ανεξαρτησία διατηρείται, αλλά όχι σε βαθμό οικειότητας. Μια φρεσκάδα υπάρχει εντός της σχέσης. Από την άλλη πλευρά, επειδή η καρτα  είναι  ανεστραμμένη φροντίστε να αποφύγετε  τα  όποια προβλήματα και τις συγκρούσεις για να μην μπείτε εκ νέου σε  φαύλο κύκλο. Αν ο γάμος είναι προβληματικός τότε ίσως είναι καιρός να καταφύγετε σε  συμβούλους γάμου  κάνοντας ακόμα  μια προσπάθεια  για να τον σώσετε

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα στο 875 876 8025

 

 

 

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025