tarw-zwdia: ερωτικές προβλέψεις Τετάρτη 1/10

taro-sex

tarwzwdia: ερωτικές προβλέψεις Τετάρτη 1/10

 Από τον Καίσαρα

 

tarw-zwdia: κριος

Η κάρτα tarw της ημέρας: ο βαλες των δηναριων

Η καρτα tarw – ο βαλες των δηναριων αναφέρεται σε ένα πρόσωπο που βασίζεται σε μακροχρόνιες σχέσεις . Ένα πρόσωπο που δεν πηδά πολύ συχνά  από την μία σχέση στην άλλη.. Αυτό είναι ένας νεαρός άνδρας ή γυναίκα που ξέρει πού πηγαίνει και το τι θέλει. Σπάνια ο βαλες των δηναριων  χάνει  τα όνειρα και τους στόχους τους, επειδή η προσοχή του  δεν αποσπάται  από μια αγάπη ή έναν ερωτύλο  της στιγμής. Ο βαλες των δηναριων θαυμάζει τη φιλοδοξία και την ανεξαρτησία της /του σύντροφου του/της, αλλά μερικές φορές μπορεί να γίνει κτητικός.

 

tarw-ζωδια: ταυρος

Η κάρτα taro της ημέρας: o κρεμασμενος (ανεστραμμένη)

zodia-taro-45

Η καρτα tarw- o κρεμασμενος ανεστραμμένη   μπορεί να δείχνει τη στιγμή που χάσατε την πίστη  σας στη ζωή και τώρα πιστεύετε ότι όλες οι καταστάσεις θα πάνε καλύτερα. Να θυμάστε, ότι η ζωή είναι συνεχώς σε κίνηση και ότι  και αυτή η στιγμή  που τώρα ζείτε επίσης θα παρέλθει. Είναι η ώρα να αγωνιστείτε για την αποδοχή, την παραίτηση και την αναζήτηση  για την εσωτερική-ειρήνη. Από την άλλη πλευρά, η αντίστροφη όψη της καρτας του κρεμασμένου μπορεί να υποδεικνύει ότι η δύσκολη στιγμή έχει περάσει και ότι η ζωή αρχίζει για εσάς  και πάλι.

 

tarw-zvdia: διδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το δέκα των κυπελλων (ανεστραμμένη)

Η καρτα tarw- δέκα των κυπελλων  φανερώνει τις αυτο-καταστροφικές σας τάσεις  για την αγάπη και το ρομαντισμό. Μπορεί να είχατε μη ρεαλιστικές προσδοκίες σχετικά με τις σχέσεις και τους συντρόφους σας. Η ιδέα του γάμου σας και της ευτυχισμένης οικογένειας μπορεί να βασιζόταν σε ένα μυθιστόρημα, αλλά τώρα βλέπετε ότι  δεν υλοποιείτε. Μπορεί να κυνηγούσατε ένα όνειρο και τώρα είστε απογοητευμένοι.  Τα μεγάλα σχέδια  για το σπίτι των ονείρων σας, σας αφήνει οικονομικά και σωματικά αποστραγγισμένους. Τίποτα δεν είναι πάντα τόσο εύκολο όσο νομίζετε ότι πρόκειται να είναι.

 

tarw-ζωδια: καρκινος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: ο ιπποτης των ραβδων (ανεστραμμένη)

Η καρτα tarw ο ιπποτης των ραβδων ανεστραμμένη  σηματοδοτεί μια απώλεια ενέργειας. Η σχέση είναι πολύ προβλέψιμη. Αυτός είναι  και ο λόγος, που δεν είναι εύκολο να την απολαύσετε όπως πριν. Έπρεπε να έχει καλλιεργηθεί πιο πολύ. Αυτή η καρτα ταρω σηματοδοτεί, επίσης, ότι ο άνθρωπος που θέλετε, αυτήν την περίοδο δεν έχει καθόλου χρόνο  να σκεφτεί για εσάς καθώς  είναι τόσο απασχολημένος με άλλα πράγματα  και υποχρεώσεις που δεν του μένει καθόλου χρόνος  για ρομαντικές σκέψεις.

 

 

tarw-zwdia: λεων

Η κάρτα tarw της ημέρας: το επτα των ξιφων

Η καρτα tarw το επτα των Ξιφων έχει δύο όψεις από την μία δείχνει ότι κάποιοι από εσάς θα προσπαθήσετε να βρείτε  νέους τρόπους επικοινωνίας για να αναβιώσετε μια συμβατική σχέση. Θα υιοθετήσετε νέους τρόπους προσέγγισης και φρέσκιες ιδέες και η  σχέση  θα αναβιώσει.

Δυστυχώς, η δεύτερη και  επιτακτική όψη της καρτας αυτής σε μια ανάγνωση σχέσης υποδηλώνει απάτη και απιστία. Αυτό  το επτά μπορεί να φέρει μυστικές ερωτικές σχέσεις στην επιφάνεια, , κρυμμένες αλήθειες και προδοσία.

 

 

tarw-ζωδια: παρθενος

Η κάρτα taro της ημέρας: το τεσσερα των ραβδων

Η καρτα tarw τεσερα των ραβδων δείχνει ότι οι περισσότεροι Παρθενοι φτιάχνουν την δική τους προσωπική ζωή με δυσκολία και εμπόδια. Πρώτη Οκτωβρίου είναι μοναδική, μέρα για όσους  είναι μόνοι ή έχετε  χωρίσει γιατί  θα υπάρξουν μοναδικές ευκαιρίες για επανασύνδεση ή για να ξεκινήσετε κάτι νέο. Όσοι είστε  σε γάμο ή σχέση ουσίας πρέπει να βρείτε χρόνο και να δώσετε προτεραιότητα στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η συγκεκριμένη ημέρα δεν προοιωνίζετε καλή για επαγγελματικά θέματα άρα δώστε σημασία στον εαυτό σας και στους δικούς σας

 

 

tarw-zvdia: ζυγος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το εννεα των κυπελλων

Η καρτα tarw εννεα των κυπελλων φανερώνει ότι οι περισσότεροι ζυγοί πριν κάνουν οποιαδήποτε κίνηση τους πρέπει να υπολογίσουν το επόμενο τους βήμα .  Σήμερα και να υπάρχουν προδιαγραφές για μια καινούρια σχέση να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί. Για όσους είναι σε σχέση ή δέσμευση ζυγίστε προσεκτικά τα πράγματα και τις καταστάσεις γιατί ορισμένοι από εσάς πρέπει να διακρίνετε την αληθινή αγάπη από τον έρωτα και τον έρωτα από το σεξ .Κάποιοι από εσάς που σκέφτεστε την παράλληλη σχέση  ούτε κατά διάνοια ,ενώ όσοι βρίσκεστε σε παράλληλη σχέση απομακρυνθείτε πριν υπάρξουν οδυνηρές συνέπειες

 

tarw-ζωδια: σκορπιος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το τρια των ράβδων

Η καρτα tarw τρια των ράβδων υποδηλώνει ότι  αυτήν την στιγμή είσαστε ιδιαιτέρα επιφυλακτικοί με την ήδη υπάρχουσα σχέση σας  ή με κάτι νέο που εμφανίζεται στον ορίζοντα. Προσωπική μου άποψη : O ανάδρομος Ερμής του Οκτωβρίου που θα επηρεάσει  τους σκορπιούς σε μεγάλο βαθμό  συνιστά διπλωματία εκ μέρους σας σε όλους τους τομείς. Μετά τις 26 Οκτωβρίου επαναπροσδιορίστε την σχέση σας ή αν είστε μόνοι φανείτε πιο ανοικτοί σε αυτό το ” κάτι νέο» που παρουσιάζεται.

 

 

tarw-zwdia:  τοξοτης

Η κάρτα tαrw της ημέρας: το άστρο

Η καρτα tarw- άστρο υποδεικνύει ότι είναι ο κατάλληλος χρόνος για μια ενδοσκόπηση.

Πολλές πόρτες και δρόμοι  ανοίγονται μπροστά σας. Μην βιαστείτε να επιλέξετε ποιον θα ακολουθήσετε. Μην ακούσετε την φωνή της λογικής αλλά ούτε και του συναισθήματος. Εμπιστευτείτε το αλάθητο! Το ένστικτο σας!!! Τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν

 

tarw-ζωδια: αιγοκερως

Η κάρτα taro της ημέρας: το πεντε δηναριων

Η καρτα tarw πεντε δηναριων υποδηλώνει μεγάλη κούραση από την καθημερινή ρουτίνα καθότι τις περισσότερες φορές κάνετε μεγάλες θυσίες και άσκοπες αυτοθυσίες για τρίτα άτομα  τα οποία όμως δεν τις αναγνωρίζουν. Πολλοί από εσάς συνειδητοποιείτε ότι ήρθε ή ώρα να δώσετε σημασία  στον εαυτό σας. Ίσως χωρίς  σοβαρή αιτία και αφορμή να υπάρξουν καυγάδες  και φιλονικίες με τον σύντροφο σας. Επίσης για τους Αιγόκερους η σημερινή μέρα προβλέπεται κατάλληλη για shopping therapy.

 

 

tarw-zvdia: υδροχοος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το τρια των κυπελλων (ανεστραμμένο)

Η καρτα tarw τρια των κυπελλων υποδηλώνει ότι οι  υδροχόοι αυτοί την στιγμή  βρίσκονται σε μεγάλη ψυχολογική κρίση  και δεν τους ενδιαφέρει ούτε η σχέση ούτε η οικογένεια τους. Έχουν σκύψει αποκλειστικά πάνω στα προβλήματα τους και δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Δικό τους λάθος είναι ότι πολλοί από αυτούς κλονισμένοι έχουν χάσει την πίστη τους στην φιλία και την αγάπη. Το τρία των κυπελλων ανεστραμμένο είναι ένδειξη  ενός αποτυχημένου ειδυλλίου. Σοκ, δάκρυα και μεγάλη δυστυχία μπορεί να είναι εμφανή. Αρραβώνες ή γάμοι αποτυγχάνουν.

 

tarw-ζωδια:  ιχθυες

Η κάρτα ταρο της ημέρας: ο βασιλιας των κυπελλων

Αν η ερώτηση  σας σχετίζεται με μια συγκεκριμένη ημερομηνία ή την αγάπη  τότε η εμφάνιση του βασιλια των κυπέλλων   δείχνει  συναισθήματα προς το μέρος σας  που είναι ουδέτερα. Έχει ουσιαστικά μία επιθυμία να είναι περισσότερο από  φίλο σας και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, ο ίδιος επιλέγει να μην σας μιλήσει για μια μακροπρόθεσμη σχέση. Οι καλές ειδήσεις είναι ότι αυτός ο άνθρωπος δεν παίζει παιχνίδια. Έτσι, όταν θα τον καλέσετε  οι ίδιοι θα σας μιλήσει ευγενικά σαν πραγματικός φίλος.

 

Καίσαρας