tarw-zwdia: ερωτικές προβλεψεις Τετάρτη 15/10

tarw-taro

tarw-zwdia: ερωτικές προβλέψεις Τετάρτη 15/10

 Από τον Καίσαρα

 

tarw-zwdia: κριος

Η κάρτα tarw της ημερας: το εξι των ραβδων (ανεστραμμένη) & οι εραστες  (ανεστραμμένη)

Οι καρτες  tarw το  εξι των ραβδων ανεστραμμένη και οι εραστες  ανεστραμμένη δείχνουν ότι πολλοί από εσάς βρίσκονται σε μια κατάσταση αναμονής. Οι μεν ελεύθεροι δεν είστε σίγουροι για το αν πρέπει να κάνετε τώρα  το βήμα προς την/την αγαπημένη σας . Οι άλλοι που βρίσκεστε σε γάμο ή σχέση νοιώθετε ότι το κρεβάτι σας είναι  άρρωστο επειδή στερείτε φαντασίας ή  δεν υπάρχει η έντονη σεξουαλική ζωή που είχατε πρώτα με τον σύντροφο σας. Και στις δυο περιπτώσεις διακρίνω μια δειλία που απορρέει από την ανασφάλεια. Τον φόβο της απόρριψης μήπως και πληγωθεί ο εγωισμός σας. Τον φόβο μην καταστρέψετε τα ήδη υπάρχοντα.

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

zodia-taro-45

 

tarw-zwdia: ταυρος

Η κάρτα taro της ημέρας: το τρια των δηναριων & το δεκα των κυπέλλων

Οι καρτες  tarw το τρια των δηναριων και το δεκα των κυπέλλων  αποκαλύπτουν  ότι αρκετοί από τους ανήκοντες στο ζωδιο των ταυρων είστε  οπαδοί της θεωρίας ότι για να επιβιώσει το συναισθηματικό πρέπει πρώτα να επιλυθεί το οικονομικό .Έτσι λοιπόν η μεν πρώτη κάρτα  δείχνει ότι πρόκειται να υπογραφούν σημαντικές συμφωνίες ή ότι σημαντικά έσοδα θα εισέλθουν στους λογαριασμούς σας. Αυτό πάλι με την σειρά του μας οδηγεί στην καρτα δεκα των κυπέλλων  όπου φανερώνει ένα ευτυχισμένο σπιτικό, προβλήματα άγχους και διαφορές που είχατε με τον την σύντροφο σας επιλύονται ενώ πολλοί από εσάς ξεπερνώντας τα οικονομικά προβλήματα ανακαλύπτετε ότι οι όποιες διαφορές ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο  εμπλουτίζουν τώρα την σχέση σας .

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

tarw-zvdia: διδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρα: το εξι των ξιφων & το τρια των ραβδων

Οι καρτες  tarw  εξι των ξιφων και το τρια των ραβδων δείχνουν ότι ξεκινάτε με τις καλυτερες προοπτικές για κάτι νέο. Μια νέα σχέση; Μια επανασύνδεση; που αν και τα περισσότερα προβλήματα της δεν έχουν επιλυθεί   100% φαίνεται κάτι πολύ καλό.

Όμως τρίτα άτομα είτε από το δικό σας περιβάλλον είτε του συντρόφου σας ετοιμάζονται να σας δώσουν ύπουλο  χτύπημα υποκινούμενοι από ζήλια και φθόνο προς εσάς. Το αποτέλεσμα μπορεί να εξελιχθεί σε μια άνιση μάχη. Κρατείστε τις δυνάμεις σας γιατί μια μεγάλη ψυχολογική εξάντληση μπορεί να σας επιφέρει το συναίσθημα της ήττας.

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

 

tarw-ζωδια: καρκινος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: ο τρελλος (ανεστραμμένος) & το οκτω των κυπελλων

Οι καρτες  tarw ο  τρελλος ανεστραμμενος και το οκτω των κυπελλων  δείχνουν ότι πολλοί από εσάς τον τελευταίο καιρό πάσχετε από συναισθηματική σχιζοφρένεια. “Συναισθηματική σχιζοφρένεια” είναι ένας ψυχολογικός όρος ο οποίος σημαίνει ότι ενώ στην ζωή σας έχει συμβεί κάτι το οποίο σας  έχει πληγώσει σε μεγάλο σημείο εσείς προσπαθείτε να το παίξετε cool και ψύχραιμοι. Μόλις όμως σας ξανά- έρθουν στο μυαλό οι αναμνήσεις του παρελθόντος πέφτετε πάλι σε φάση κατάθλιψης

Επειδή όμως αντιλαμβάνεστε ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί ξαφνικά γυρίζετε την πλάτη -στο παρόν και τους δεσμούς τους παρελθόντος- στον γάμο, την σχέση ,τους φίλους και ξεκινάτε για το άγνωστο.

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

 

 

tarw-zwdia: λεων

Η κάρτα tarw της ημέρας: το εννέα των ξιφων & τροχος

Οι καρτες  tarw το εννέα των ξιφων και ο τροχος δηλώνουν ξεκάθαρα  ότι αρκετοί από εσάς έχετε υποφέρει στον αισθηματικό τομέα επενδύοντας σε λάθος ανθρώπους και λάθος καταστάσεις με αποτέλεσμα κάποιες πληγές να μην λένε να κλείσουν. Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι το δεύτερο χαρτί είναι ο τροχός  σημαίνει ότι τα χειρότερα πέρασαν και αναπόφευκτα τα καλύτερα έρχονται. Νέες πόρτες ανοίγονται στην ζωή σας απλά δεν το έχετε συνειδητοποιήσει ακόμα. Ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα εάν  η νέα ευκαιρία αφορά τον επαναπροσδιορισμό μιας σχέσης , μια επανασύνδεσης ή κάτι εντελώς καινούριο χρειάζεται ένα πλήρες άνοιγμα το οποίο θα μπορούσα να σας δώσω μέσα από το 875 876 8021

 

tarw-ζωδια: παρθενος

Η κάρτα taro της ημέρας: ο ερημιτης & εξι των ξιφων (ανεστραμμένο)

Οι καρτες tarw  ερημιτης και το εξι των ξιφων ανεστραμμένο φανερώνουν μια δύσκολη ανάγνωση αγάπης σήμερα για εσάς τους παρθένους και αυτό γιατί η ερμηνεία των καρτών μπορεί

να ισχύει τόσο για εσάς όσο και για τον σύντροφο σας. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Ο ερημίτης σε σχέση με εσάς φανερώνει το γεγονός ότι νοιώθετε μόνοι και δεν ξέρετε πώς να κινηθείτε. Φανερώνει επίσης την απιστία εκ μέρους σας ή την υποψία ότι ο σύντροφος σας, σας  απατάει. Από την άλλη πλευρά ο σύντροφος σας φαίνεται κουρασμένος, θέλει να κάνει ένα διάλειμμα , να μείνει για λίγο μόνος. Μπορεί ακόμα να θέλει να φανταστεί την ζωή του με ή χωρίς εσάς!  Όποια από τις δύο περιπτώσεις και αν ισχύει ή η μία δανείζεται στοιχεία από την άλλη το αποτέλεσμα είναι το ίδιο :  “status quo”

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

 

tarw-zvdia: ζυγος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το εννεα των κυπελλων (ανεστραμμένο) και το οχτώ των ξιφων (ανεστραμμένο)

Οι  συγκεκριμένες καρτες  tarw δείχνουν να υπάρχουν καταστάσεις οι οποίες σας έχουν φέρει σε μεγάλη θλίψη και κατάθλιψη. Αυτό μπορεί να οφείλεται είτε σε παράλογες απαιτήσεις (ερωτικές) από την πλευρά του συντρόφου σας είτε γιατί σε  θέματα επανασύνδεσης τα γεγονότα κυλούν αργά και τέλος γιατί στον  έγγαμο βίο μπορεί να ασκείται σωματική ή ψυχολογική βία. Θέλετε να κάνετε κάτι αλλά τα πράγματα έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο.

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

 

Καίσαρας