tarw-zwdia: ερωτικές προβλέψεις Τετάρτη 8/10

anapodes-kartes-taro

tarw-zwdia: ερωτικές προβλέψεις Τετάρτη 8/10
tarw-zvdia: ζυγος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο βασιλιας των δηναριων (ανεστραμμένη)

Η καρτα tarw βασιλιας των δηναριων ανεστραμμένη δείχνει διπροσωπία στη σχέση. Αυτήν την περίοδο έχετε μια τάση  ζήλιας και υπερβολικής κτητικότητας  αλλά παράλληλα σας λείπει η δέσμευση και η αφοσίωση στον τομέα των σχέσεων και έτσι είστε  επιρρεπής  προς την απιστία. Μπορεί  ακόμα κάποιοι από εσάς να βλέπετε το σεξ ως εμπόρευμα και θα προτιμούσατε  να πληρώσετε  για αυτό αντί να σπαταλάτε  την ενέργειά  σας για την εξεύρεση μια αξιοπρεπούς σχέσης.

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 9011 404 173

zodia-taro-45

 

 

tarw-ζωδια : σκορπιος
Η κάρτα ταρο της ημέρας: το oκτω των δηναριων

Η καρτα tarw oκτω των δηναριων στον αισθηματικό τομέα,   σημαίνει μια πολύ σκληρή προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί για την  δημιουργία της ασφάλειας, της αγάπης, τη φιλίας και τη διαπραγμάτευση ώστε  να υπάρξουν υγιείς καταστάσεις και τα πράγματα να συνεχίσουν να κυλάνε ομαλά και ειρηνικά. Έτσι, είναι δυνατόν να πούμε ότι  το oκτω των δηναριων  σε μια ανάγνωση σχέση είναι σαν μια ευλογία για ένα ζευγάρι.

 

 

 

tarw-zwdia: τοξοτης
Η κάρτα tαrw της ημέρας: το δύο των κυπέλλων

Η καρτα tarw δύο των κυπέλλων  ευνοεί σημαντικά το θέμα του γάμου. Μπορεί να υπάρξει πρόταση γάμου σχέσης αρραβώνα κ.τ.λ. που περιμένατε ή που θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό. πρόταση  Ακόμα η καρτα δύο των κυπέλλων  απεικονίζει συχνά το φθόνο των άλλων. Δικοί σας φίλοι μπορεί να δείχνουν ότι χαίρονται με την δική σας ευτυχία αλλά μέσα τους κυριαρχεί η ζήλια και το ερώτημα : “Γιατί εσείς τόσο ευτυχισμένοι και όχι εκείνοι;”.

Επίσης η καρτα tarw δύο των κυπέλλων συμβολίζει μια ισχυρή πνευματική σχέση ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Καθώς θα  κοιτάζεστε μπορεί να  αισθάνεστε  ότι έχετε βρει την αδελφή ψυχή σας . Η καρτα tarw δύο των κυπέλλων συμβολίζει την ισότητα και την αποδοχή σε μια σχέση. Η ωριμότητα που θα  υπάρξει ανάμεσα σας θα σας επιτρέψει να διατηρήσετε  την ανεξαρτησία σας τους φίλους, τα χόμπι κ.λπ. έξω από τη σχέση τους, χωρίς ζήλια ή κτητικότητα.

 

 

 

tarw-ζωδια: αιγοκερως
Η κάρτα taro της ημέρας: το δεκα των ξιφων (ανεστραμμένη)

Η καρτα tarw δεκα των ξιφων   υπονοεί ότι στον αισθηματικό τομέα  είστε έτοιμοι να βγείτε από μια δύσκολη κατάσταση. Ωστόσο, αν η ερώτηση έχει σχέση με κάποιο είδος  στόχου  π.χ. γάμο ,αρραβώνα, επανασύνδεσης η καρτα tarw δέκα των ξιφών ανεστραμμένη, υπονοεί  ότι δεν θα είστε  σε θέση να πετύχετε την επιθυμητή αλλαγή  παρά μόνο αν προσπαθήσετε  πολύ για αυτό. Για ερωτήσεις σχετικά με κάποιον που σας ενδιαφέρει  να ξέρετε ότι ο ίδιος αρχίζει να έχει κάποιες θετικές σκέψεις για σας.

 

 

 

 

 

tarw-zvdia: υδροχοος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: το τρια των δηναριων (ανεστραμμένη)

Η καρτα tarw τρια των δηναριων ανεστραμμένη μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι καμία προσπάθεια δεν γίνετε εκ  μέρους σας για να την  κάνετε να δουλέψει. Αυτό δείχνει έλλειψη δέσμευσης και  ανάπτυξης στο πλαίσιο της σχέσης. Εσείς ή ο σύντροφός σας μπορεί να μην είστε σε θέση να διατηρήσετε τις αρχικές σας προσπάθειες και τις καλές σας προθέσεις. Μπορεί επίσης να δείχνει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η σχέση σας εξελίσσεται με αυτόν τον τρόπο γιατί τα πρότυπα συμπεριφοράς επαναλαμβάνονται. . Υπάρχει μια  έλλειψη στερεών βάσεων στο πλαίσιο μιας σχέσης όταν αυτή η καρτα παρουσιάζεται  ανεστραμμένη.

 

 

 

 

 

tarw-ζωδια: ιχθυες
Η κάρτα ταρο της ημέρας: η δικαιοσύνη

Η καρτα tarw δικαιοσύνη δείχνει ότι είστε σε μια σχέση, που θα είστε απόλυτα ειλικρινής με τον/την σύντροφό σας ή ότι θα αναλάβετε  την πλήρη ευθύνη η οποία θα πρέπει να χαρακτηρίζει την σχέση  αυτή τη στιγμή. Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδείκνυται  γάμος .