tarw-zwdia: ερωτικές προβλέψεις Τρίτη 14/10

anapodes-kartes-taro

tarwzwdia: ερωτικές προβλέψεις Τρίτη 14/10

 Από τον Καίσαρα

 

tarw-zwdia: κριος

Η κάρτα tarw της ημέρας: η εγκρατεια (ανεστραμμένη) & το Δέκα των ξιφών

Η καρτα tarw –  εγκρατεια ανεστραμμένη και το Δέκα των ξιφών δείχνει ότι δεν μπορείτε να βρείτε   μια μέση λύση σε μια δεδομένη κατάσταση. Είστε ισχυρογνώμονες για κάποια πράγματα στην σχέση σας και έτσι, επιλέγετε ένα από τα δύο άκρα: του καλού ή του κακού! Την ίδια στιγμή, σε ανεστραμμένη θέση  η καρτα της ταρο εγκρατεια  τονίζει  ότι τίποτα δεν κινείται. Μήπως στην  πραγματικότητα,  προσπαθείτε εσείς  να κρατηθείτε από το σύντροφό σας;

Το Δέκα των ξιφών πάλι σας συμβουλεύει να αποδεχτείτε τις τρέχουσες καταστάσεις. Μπορείτε να αντιστέκεστε στις όποιες αλλαγές, αλλά  αυτό θα σας  προκαλέσει πόνο και μπορεί να σας  βλάψει. Δεχτείτε ότι πρέπει να υπάρξουν αλλαγές, προκειμένου να διευκολυνθεί η ανανέωση στη σχέση σας, και να επιτρέψετε  να σας  συμβούν ευχάριστα γεγονότα.

zodia-taro-45

 

tarw-ζωδια: ταυρος

Η κάρτα taro της ημέρας: το πεντε των ξιφων (ανεστραμμένη)

Η καρτα tarw– πεντε των ξιφων ανεστραμμένη  είναι πολύ αρνητική. Δείχνει ότι η  σχέση σας  δεν φαίνεται ικανοποιητική. Έτσι, είτε εσείς είτε ο σύντροφος σας ή και οι δύο  εραστές πρέπει να κοιτάξετε κάπου αλλού για νέες σχέσεις.

Πιέζεστε  από τον εραστή σας  για να κάνετε  πράγματα που δεν σας αρέσουν ή δεν θέλετε; Αν η απάντησή σας είναι ναι, τότε η καρτα tarw– πεντε των ξιφων ανεστραμμένη  δείχνει ότι υπάρχει εκμετάλλευση !.

Όσον αφορά τα συναισθήματα, η καρτα tarw– πεντε των ξιφων ανεστραμμένη   μπορεί να έχει πολλές σημασίες, αλλά είναι συνήθως γεμάτες αρνητικότητα. Στις λεπτομέρειες η εμφάνιση αυτής της καρτας συνεπάγεται  ότι κάποιος θα θελήσει  να χειριστεί με ενδιαφέρον την αγάπη σας. Ναι! έχετε το χάρισμα να προσελκύετε  τους άλλους αλλά με κάποιο τρόπο που νομίζετε  ότι  είστε σε καλύτερη θέση από αυτόν.  Επίσης είναι  πιθανό να  είστε πολύ παθητικοί επειδή σας αρέσει  το ενδιαφέρον της αγάπης του. Αλλά πρέπει  επίσης να γνωρίζετε, ότι  θα μπορούσε να ξεκινήσει το χειρισμό της παθητικότητά σας για  δικό του προσωπικό όφελος. Θυμηθείτε,  τα ξίφη δείχνουν πάντα αρνητικά ζητήματα.

 

tarw-zvdia: διδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο βαλες των δηναριων (ανεστραμμένος) & το δυο των κυπελλων

Η καρτα tarw– βαλες των δηναριων ανεστραμμένος δείχνει ότι πρέπει να απομονωθείτε για λίγο από την σχέση σας και να μείνετε για κάποιο  χρονικό διάστημα μόνοι και ανεπηρέαστοι από τρίτα άτομα και ασχολούμεναι  περισσότερο με τις σκέψεις σας. Χρειάζεται να κοιτάξτε πίσω στο παρελθόν και αναπολήστε τις ευχάριστες στιγμές σας. Αυτό είναι αναγκαίο να γίνει στο τώρα για να ξεπεράσετε μια βαθιά   ανασφάλεια που ήδη βιώνετε στην σχέση σας. Η καρτα ταρο δυο των κυπελλων μαρτυρεί ότι υιοθετώντας μια τέτοια στάση σηματοδοτείτε   την εξέλιξη  της σχέσης  σας σε κάτι μεγαλύτερο και ουσιωδέστερο . Μια κατάλληλη  λέξη για να συνοψίσω  την όλη κατάσταση είναι η λέξη  “ανάπτυξη”.

 

tarw-ζωδια: καρκινος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: o μάγος & το εξι των ξιφων 

Η καρτα tarw o μάγος + εξι των ξιφων   δείχνει ότι μέσα στην σχέση σας  έχουν αρχίσει να δημιουργούνται  διαμάχες και εμπόδια  από το πουθενά. Παρόλα αυτά η παρουσία της καρτας του μαγου  στην ανάγνωση της αγάπης που κάνω μας διαβεβαιώνει ότι και οι δύο από εσάς θα είστε σε θέση να πετάξετε  όλα τα αρνητικά συναισθήματα από μέσα σας    και να συζητήσετε  ήρεμα και  θετικά .  Η καρτα εξι των ξιφων  υποδηλώνει σταθερή  αλλά και αργή ανάπτυξη.  Σε μια κατάσταση σχέσης, εάν οι δύο εραστές έχουν γίνει πολύ προβλέψιμοι ο ένας για τον άλλο  τότε η εμφάνιση της καρτας tarw  εξι των ξιφων    σημαίνει ότι πρόκειται  να δοκιμάσετε κάτι νέο που θα κάνει την ερωτική σας ζωή πιο   ενδιαφέρουσα.

 

 

tarw-zwdia: λεων

Η κάρτα tarw της ημέρας: ο ασσος των δηναριων (ανεστραμμένος)

Η καρτα tarw. ασσος των δηναριων ανεστραμμένος παρουσιάζεται σήμερα για τους λέοντες σαν μια εξαιρετικά δύσκολη καρτα καθότι έχει πολλές μορφές  Αυτό σημαίνει ότι  αν σαν εραστές ξεκινάτε τώρα μια σχέση  θα συναντήστε μερικά προβλήματα τα οποία όμως θα ξεπεραστούν. Αν μιλάμε για τελικό αποτέλεσμα μιας σχέσης τότε  η καρτα tarw. ασσος των δηναριων ανεστραμμένος  αναφέρεται σε  αποτυχίες  ή σε συνομιλίες που έπεσαν στο κενό. Με λίγα λόγια, δεν θα επιτευχθεί  ευτυχής κατάληξη. Μια άλλη έννοια του άσσου των δηναριων ανεστραμμένου  είναι να χάσετε χρήματα. Δηλαδή, ένας από τους εραστές δαπανά πολλά χρήματα για να κρατήσει τον άλλο ευτυχισμένο. Τέλος, από καθαρά συναισθηματικής πλευράς η καρτα αυτή συνεπάγεται την απόρριψη.

 

tarw-ζωδια: παρθενος

Η κάρτα taro της ημέρας: η βασιλισσα των ραβδων

Η καρτα tarw βασιλισσα των ραβδων  αναφέρετε στο γεγονός ότι πρέπει ιδιαίτερα να προσέξετε την συμπεριφορά σας απέναντι στον/στην σύντροφο σας. Αυτό επειδή σε μια σχέση θέλετε να είστε εσείς το αφεντικό και ενδεχομένως σε μερικές περιπτώσεις να βγάζετε έναν αυταρχικό χαρακτήρα. Συζητήσεις με τους συντρόφους σας τις αποφεύγετε

γιατί δεν σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα η γνώμη τους. Εντωμεταξύ εσείς έχετε ανάγκη της προσοχής των άλλων .Τελικά αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα οι άλλοι να σας θαυμάζουν σαν προσωπικότητα αλλά να σας θέλουν μόνο σαν φίλη.!

 

 

tarw-zvdia: ζυγος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το τεσσερα των κυπελλων & το οκτω των ραβδων

Οι καρτες tarw τεσσερα των κυπελλων και το οκτω των ραβδων   υποδηλώνουν  μια ασταθή σχέση, όπου οι παραδοσιακές δεσμεύσεις δεν υπάρχουν. Δηλαδή, έχετε  κάποιον και θέλετε  να υπάρξει κάτι μεγαλύτερο και βαθύτερο για εσάς. Μάλιστα η δική σας αγάπη  θα είναι πολύ χρήσιμη  για αυτόν τον άνθρωπο καθώς θα  μπορείτε να ακούσετε τα προβλήματά του και ακόμα και όταν είναι απαραίτητο να  μπορείτε να του προσφέρετε σεξ. Εκείνος, από την άλλη πλευρά, το απολαμβάνει όλο αυτό, αλλά δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για την έναρξη μια μακροχρόνιας σχέσης μαζί σας. Χειρότερο από  αυτό είναι το γεγονός ότι  πάντα καταλήγει  σε δικαιολογίες για να αποφύγει τη συζήτηση αυτή.

Τώρα το οκτω των ραβδων μπορεί να θεωρηθεί ως μια ακόμη περίπλοκη καρτα ταρω, που στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να ερμηνευθεί σαν κάτι που τίθεται σε γρήγορο ρυθμό κίνησης. Και ειδικά σε μια αγάπη ή  σχέση, αυτό σημαίνει ότι κάτι απρόσμενο θα έρθει στο δρόμο σας και θα είστε ευγνώμονες για αυτό.

 

tarw-ζωδια: σκορπιος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: o αυτοκράτορας (ανεστραμμενος) & το πεντε των κυπελλων

Η καρτα tarw o αυτοκράτορας ανεστραμμενος  σας κάνει να νοιώθετε μεγάλη ανασφάλεια τον τελευταίο καιρό .Αυτό οφείλεται σε μια αλλόκοτη συμπεριφορά που έχει υιοθετήσει ο σύντροφος σας. Την  μια μέρα, εξαφανίζεται την επόμενη ημέρα το ίδιο  και στη συνέχεια θα εμφανιστεί και πάλι σαν να μην συμβαίνει τίποτα . Μπορεί επίσης να έχει την  τάση να χάνει  την ψυχραιμία του κάθε λίγο και λιγάκι  προαναγγέλλοντας έτσι μια χαοτική κατάσταση . Είτε εσείς ή ο σύντροφός σας περνάτε  μέσα από ασυνήθιστες σκέψεις για τη σχέση  σας και συχνά καταλήγετε στο να κάνετε  παράδοξα  πράγματα. Με λίγα λόγια, αυτή η καρτα ταρω συμπεραίνει ότι ένας από σας έχει μετατραπεί σε  psycho. Από την άλλη πλευρά η καρτα tarw πεντε των κυπελλων μας βεβαιώνει  ότι ένας από τους δυό σας  έχει πληγωθεί πολύ βαθιά.

 

 

tarw-zwdia: τοξοτης

Η κάρτα tαrw της ημέρας: το τρια των ξιφων (ανεστραμμενο)

Η καρτα tarw τρια των ξιφων ανεστραμμενο  δείχνει ότι τα χειρότερα πέρασαν. Έτσι οι ευτυχισμένες μέρες  είναι κοντά. Τα κακά νέα είναι ότι  θα σας  πάρει κάποιο χρόνο για να ξεπεράσετε το όλο πρόβλημα. Απλά τώρα έχετε περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες  για να  χειριστείτε  τα προβλήματα σας. Όσον αφορά αποκλειστικά και μόνο  τα συναισθήματα  της αγάπη σας προς εσάς, το τρια των ξιφων ανεστραμμενο  δείχνει ότι πρέπει να καταλάβετε  πως υπάρχουν δυο επιλογές και αν σας αρέσει! Εναλλακτική λύση με τίποτα.

 

 

tarw-ζωδια: αιγοκερως

Η κάρτα taro της ημέρας: ο βασιλιας των δηναριων

Η καρτα tarw βασιλιας των δηναριων αντιπροσωπεύει τη συνέπεια, πίστη και πάνω απ όλα ένα όραμα για το μέλλον. Είναι μια καλή καρτα  ​​ειδικά για όσους είναι μόνοι, γιατί προϋποθέτει μια μακροπρόθεσμη  και ικανοποιητική σχέση. Ναι, η καρτα tarw βασιλιας των δηναριων  σε μια ανάγνωση αγάπης σημαίνει ότι ένας άνθρωπος θα εμφανιστεί σύντομα στη ζωή μιας γυναίκας. Επιπλέον, αυτός ο άνθρωπος θα είναι εκεί στη ζωή της για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ή για πάντα. Προφανώς, αυτός ο βασιλιάς είναι η επιτομή της μεγάλης δέσμευσης που κάθε γυναίκα θέλει από τον άντρα της.

Για τα συναισθήματα, –  βασιλιας των δηναριων  αντιπροσωπεύει την αληθινή αγάπη που δεν πεθαίνει εύκολα.

 

tarw-zvdia: υδροχοος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: η βασιλισσα των δηναριων (ανεστραμμενη)

Η καρτα tarw ταρω η βασιλισσα των δηναριων ανεστραμμενη δείχνει ότι εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων έχετε γίνει απότομοι με τους συντρόφους σας και πιθανόν  να έχετε χάσει τον  προσανατολισμό σας. Ορισμένοι από εσάς πιστεύτε ότι  η απόλυτη ευτυχία βρίσκεται στο χρήμα για να μπορέσετε  να αγοράσετε  τα πάντα και να έχετε  ένα άνετο και ασφαλές μέλλον. Άλλοι πάλι από εσάς  δεν μπορείτε  να καταλάβετε  τον εραστή σας. Αυτή η ερμηνεία ισχύει περισσότερο για εκείνους που είναι ήδη σε μια σταθερή σχέση, αλλά αντιμετωπίζετε κάποια ζητήματα. Η  βασιλισσα των δηναριων ανεστραμμενη  λέει ότι μια γυναίκα γίνεται πολύ κλειστή  δίνοντας μόνο αυτό που νομίζει ότι είναι σωστό. Δεν είναι έτοιμη να δηλώσει  εμπάθεια στον εραστή  της.

 

tarw-ζωδια: ιχθυες

Η κάρτα ταρο της ημέρας: ο βαλες των ξιφων (ανεστραμμένος)

Η καρτα tarw ο βαλες των ξιφων ανεστραμμένος δείχνει ότι μέσα σε μια σχέση μπορεί  να   αγνοείτε  κρίσιμα ερωτήματα και γεγονότα. Επίσης, οι δύο εραστές δεν δίνουν προτεραιότητα  στο να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον καλύτερα. Έτσι, η σχέση ή πάσχει ή θα πάσχει από έλλειψη κατανόησης . Χρειάζεται να αλλάξουν κάποια πράγματα μέσα στην σχέση για να αποφευχθούν ρηχά θέματα που ενδεχομένως να σας συγχύσουν.

 

Καίσαρας