tarw-ζωδια: ερωτικές προβλέψεις Τρίτη 30/9

taro-mythoi-alitheies

tarw-ζωδια: ερωτικές προβλέψεις Τρίτη 30/9

 Από τον Καίσαρα

 

tarw-zwdia:  κριος

Η κάρτα tarw της ημέρας: ο ιπποτης των ξιφων

Όταν o ιππότης των ξιφων  εμφανίζεται σε μια σχέση  αυτό μπορεί να είναι ένα θετικό σημάδι ότι θα προκύψει μια δυνατή αγάπη στο δρόμο σας και ότι θα πρέπει να είστε σε επιφυλακή για ότι  εμφανίζεται στη ζωή σας. Κάτι νέο φαίνεται να εμφανίζεται  στον ορίζοντα . Στον τομέα της αγάπης αυτός ο  ιππότης μπορεί να δείχνει ότι είναι η νοημοσύνη και η προσωπικότητα του που σας ελκύει και όχι απαραίτητα η εμφάνισή του. Μεγάλο μέρος του φλερτ σας θα δαπανηθεί σε συζήτηση γι ‘αυτό είναι σημαντικό  να ακούσετε το σύντροφό σας για  ώρες . Μια εκφραστική φωνή είναι προτιμότερη από την αστεία και μονότονη .Τέλος  μην δεσμευτείτε  σε πάρα πολλά σχέδια, όπως ένα ζευγάρι σε αυτό το στάδιο, ή να κάνετε οποιεσδήποτε οικονομικές υποχρεώσεις μαζί. Παρακολουθήστε τις δαπάνες σας και πώς μπορείτε να διαχειριστείτε το χρόνο σας. Μην  μπλέξετε την εργασία ή άλλες υποχρεώσεις αυτή τη στιγμή με τα αισθηματικά σας. Θα σας  αποσπούν την προσοχή  από τη σχέση σας.  Προβλέψεις tarw  875 876 8025

 

tarw-ζωδια: ταυρος

Η κάρτα taro της ημέρας: το οκτω των δηναριων 

zodia-taro-45

Στον τομέα των σχέσεων το οκτω των δηναριων δείχνει ότι πρέπει να βάλετε μεγάλη προσπάθεια  στη σχέση σας. Αυτό θα την κάνει  μια πολύ ισχυρή  και ασφαλή σχέση, βασισμένη στην εμπιστοσύνη, την  πίστη και την  αφοσίωση. Σημασία έχει ότι καταλαβαίνετε τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να κρατήσετε σταθερή τη σχέση σας. Η σχέση σας σημαίνει πολλά για σας και θέλετε  να την κάνετε να λειτουργήσει αν είναι  δυνατόν ακόμα καλύτερα.  Για όσους είναι ελεύθεροι δείχνει ότι  σας  αρέσει να παίζετε εντός έδρας  και δεν θα αφήσετε  τον εαυτό σας  να παρασυρθεί κάτω από μια παγίδα  ανεξάρτητα από το πόσο καλή  μπορεί να είναι.  Κάποιες σχέσεις θα αποδειχθούν  απογοητευτικά φευγαλέες εάν κάποιοι  προσπαθήσουν να σας έχουν σε  αποκλειστική κυριότητα.  Προβλέψεις tarw  875 876 8025

 

tarw-zwdia: διδυμοι

Η κάρτα ταρω  της ημέρας: το τεσερρα των κυπελλων

Η καρτα tarw- – τεσσερα κυπέλλων δείχνει μια σχέση  ή μια κατάσταση που έχει γίνει βαρετή. Από που να αρχίσω και που να τελειώσω! Βαρετή έχει γίνει η σχέση; Βαρετή έχει καταντήσει η κατάσταση του να περιμένετε την επανασύνδεση;   Έχει καταντήσει βαρετή η  αναζήτηση μιας  νέας σχέσης ; ή μήπως έχει καταντήσει βαρετό το να βρίσκετε μια νέα σχέση και ξανά μία από τα ίδια; Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο γάμος σας δεν λειτουργεί και τώρα αποφασίζετε να φύγετε.

Σαν Καίσαρας το μόνο που μπορώ να σας προτείνω αυτήν την περίοδο και μάλιστα με ανάδρομο Ερμή – η χειρότερη του μέρα θα είναι  στις 4/9- είναι να σας συμβουλέψω να μην κάνετε τίποτα επί του παρόντος. Σαν απλός άνθρωπος όμως θα σας πρότεινα μια εναλλακτική λύση. Βάλτε χρώμα στην ζωή σας! Είτε κάνοντας μια παράλληλη σχέση είτε εγκαταλείποντας την παλιά! Η επιλογή είναι δική σας!

Προβλέψεις tarw  875 876 8025

 

tarw-ζωδια: καρκινος

Η κάρτα ταρο της ημέρας:  το αρμα

Σας πληροφορώ αγαπητοί αναγνώστες, ότι η ανάγνωση της καρτας του ζωδιου σας με προβλημάτισε πιο πολύ  από όλες σήμερα παρουσιάζοντας δύο κύριες όψεις και πολλές συνιστώσες!  Περίπτωση πρώτη : Κάποιοι από εσάς θέλετε  να επισημοποιήσετε την σχέση σας, να παντρευτείτε, να μετακομίσετε και το κόστος προκύπτει περισσότερο από όσο νομίζατε. Μπορεί να βρεθεί ; Το ερώτημα αυτό είναι ή αιτία  μεγάλων φιλονικιών καθώς δέχεστε φοβερή οικονομική πίεση  ως ζευγάρι και κάποια σχέδια πρέπει να περιμένουν!

Περίπτωση δεύτερη : Βρίσκεστε σε παράλληλη σχέση. Τι γίνετε στην περίπτωση αυτή;

Προκειμένου η σχέση σας να πετύχει ίσως χρειαστεί να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Μην τα παρατάτε, αλλά αγωνιστείτε για την εξισορρόπηση  των αντίθετων δυνάμεων και παραμείνετε στη σχέση που θα αξίζει τον κόπο. Μην αφήσετε τη φαντασία και τους φόβους σας να σας πάρουν το καλύτερο . Προβλέψεις tarw  875 876 8025

 

 

tarw-zwdia: λεων

Η κάρτα tarw της ημέρας: το δεκα των ραβδων

Η καρτα tarw δεκα των ραβδων   δείχνει ότι έχετε την  τάση  να παίρνετε  όλη την ευθύνη σε μια σχέση και αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος σας.

Την σχέση σας δεν μπορείτε να την βλέπετε σαν σκληρή δουλειά αλλά σαν κάτι που πρέπει όλοι να απολαμβάνουν. Ένα ζευγάρι  πρέπει και μπορεί να μεταφέρει διάφορα βάρη όπως οικονομικές ανησυχίες,  εργασιακά και οικογενειακά θέματα  ή και θέματα  υγείας και σίγουρα αυτά είναι αρκετά για  να ασχοληθείτε προς το παρόν.

Ωστόσο, όλο αυτό το βαρύ έργο δεν θα συνεχιστεί  για πάντα, και όταν ολοκληρωθεί, θα είστε ενθουσιασμένοι με τα αποτελέσματα  των προσπαθειών σας!

 

 tarw-ζωδια: παρθενος

Η κάρτα taro της ημέρας:  ο πυργος (αντίστροφα)

Η καρτα tarw ο πυργος αντίστροφα μπορεί να υποδεικνύει ένα τέλος στις δυσκολίες σας, από την άλλη πλευρά, ίσως ήρθε η ώρα για την ανοικοδόμηση από τα ερείπια. Μπορεί να εργαστείτε σκληρά για να διασώσετε  ό, τι μπορείτε. Μπορεί να υπάρξει επανασύνδεση με τους όρους που θα θέσει ο σύντροφος σας και  παρότι μέσα σας δεν θα συμφωνείτε με τους όρους αυτούς θα τους αποδεχθείτε . Μήπως είστε φοβερά προσκολλημένοι σε παλιές συνήθειες και πεποιθήσεις. Προβλέψεις tarw  875 876 8025

 

tarw-zvdia:  ζυγος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο βαλες των δηναρίων (ανεστραμμένη)

Η καρτα tarw n καρτα βαλες των δηναριων ανεστραμμένη δείχνει ότι εσείς καταβάλλετε την προσπάθεια σας σε μια σχέση ενώ ο σύντροφος σας  μπορεί να είναι ένα όχι σοβαρό άτομο. Προτιμά μια εύκολη  κατάσταση .  Είναι ο τύπος που λέει, «μην ανησυχείτε, θα είμαι εκεί, μπορείτε να βασίζεστε σε μένα», και στη συνέχεια δύο ώρες  αργότερα να ξεχνά  την υπόσχεσή του,  ή απλά δεν μπορεί να μπει στον κόπο να την κρατήσει. Μπορεί κάλλιστα να έχει καλές προθέσεις κατά τη στιγμή της λήψης ή της δέσμευσης, αλλά δυσκολεύεται να τις ακολουθήσει . Υπάρχει η τάση για εγωισμό και  εσωστρέφεια.

Καλέστε  στο 875 876 8025 όλο το 24ωρο.

 

 

tarw-ζωδια: σκορπιος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το πεντε των δηναριων

Η καρτα tarw   πεντε των δηναριων δείχνει ότι υπάρχει  ψυχολογική κακοποίηση και η δυνατότητα της σωματικής βίας. Αυτό το πρόσωπο που θεωρείται σύντροφος σας  κυριαρχεί μέσα από το φόβο, τον εκφοβισμό, την απειλή και την τιμωρία. Μην το επιτρέψετε άλλο.  Αυτή η καρτα ταρο αναφέρει ότι ο ότι ίσως  κάνετε  τα πάντα για να  μείνετε ευτυχισμένοι , αλλά  ο σύντροφος σας  πραγματικά δεν το εκτιμά καθόλου. Έτσι ίσως έχετε αρχίσει να  κουράζεστε μαζί του.

 

 

tarw-zwdia:  τοξοτης

Η κάρτα tαrw της ημέρας: ο τρελός

Η καρτα tarw ο τρελός  προτείνει ότι μπορεί να ξεκινήσετε κάτι νέο στη ζωή σας και είναι ακριβώς ο κατάλληλος χρόνος. Το σήμερα είναι που μετράει και όχι το αύριο. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κοιτάξετε με άλλο μάτι  τα πράγματα και εκμεταλλευτείτε  τις όποιες ευκαιρίες . Η τυφλή πίστη και θετική στάση ότι τα πάντα θα λειτουργήσουν  θα σας  σπρώξουν προς τα εμπρός, προκαλώντας μια νέα αίσθηση του σκοπού στη ζωή σας.. Όταν πιστεύεις στον εαυτό σου το Σύμπαν θα ανταποκριθεί και θα προσφέρει σε σένα

 

 

tarw-ζωδια: αιγοκερως

Η κάρτα taro της ημέρας: το δυο των δηναριων

Η καρτα tarw  δύο των δηναριων συνδέεται με  τον συντελεστή απόφαση. Ναι, η σχέση είναι ακόμη σε εξέλιξη, αλλά η καρτα επισημαίνει ότι το ζευγάρι δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν πρέπει να δεθούν  περισσότερο ο ένας με τον  άλλο.  Αν και μερικές φορές θέλετε να είστε ο ένας με το άλλο για πάντα,  άλλες φορές  απλά νομίζετε ότι δεν είναι σωστό .  Το δύο των δηναρίων δείχνει μια σύγχυση στην  καρδιά. Με άλλα λόγια, ξεκαθαρίστε το τι θέλετε

 

 

 

tarw-zvdia: υδροχοος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το επτα των δηναριων

Η καρτα tarw επτα των δηναριων δείχνει  ότι μπορεί να έχετε φθάσει σε ένα στάδιο της ζωής σας, όπου θα πρέπει να κοιτάξετε πίσω  τις σχέσεις του παρελθόντος και να τις συγκρίνετε με ό, τι έχετε ή αυτό που ψάχνετε για το μέλλον των σχέσεων. Ίσως να χρειαστεί να περιμένετε για κάποιο χρονικό διάστημα προτού να ανταποκριθεί το σωστό πρόσωπο. Θα πρέπει να αξίζει τον κόπο και έτσι  θα πρέπει  να βιαστείτε σε οτιδήποτε.

 

tarw-ζωδια:  ιχθυες

Η κάρτα ταρο της ημέρας: ο ασσος των κυπελλων

Η καρτα tarw ασσος των κυπελλων υποδεικνύει ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για την ευτυχία. Μια ασταθής μέχρι τώρα αγάπη αρχίζει να εδραιώνετε.. Ο ασσος δείχνει ότι  ισχυρά θετικά συναισθήματα που κυριαρχούν μέσα σας απελευθερώνονται και θα τα μοιραστείτε με τον υπόλοιπο κόσμο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αντιμετωπίσετε τα πρώτα σκιρτήματα  αγάπης.  Μπορεί να νιώσετε πιο ζωντανοί από ό, τι  το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο φέρνει μεγάλη αγάπη και μια βαθιά πνευματική σχέση με κάποιον. Αυτό δεν πρέπει να συγκρίνετε με την περιστασιακή και συνηθισμένη αγάπη.

 

Καίσαρας