Το 3ήμερο αφορμή για προσωπικές επικοινωνίες!

ζωδια-εβδομαδιαιες-προβλεψεις-zodia

Το 3ήμερο δίνει αφορμές για προσωπικές επικοινωνίες!

Με το Καρναβάλι σε πλήρη εξέλιξη, και τα άστρα να είναι υπέρ των περισσοτέρων ζωδίων, αυτό το ιδιαίτερο 3ήμερο θα δώσει τις αφορμές, για να βρεθούν χαμένες αγάπες και να ανθίσουν και πάλι τα παλιά συναισθήματα.

Για όλους:

 

ΚΡΙΟΣ : Έχετε κάνει κάποια λάθη αυτό το χρονικό διάστημα, ίσως και κατά λάθος. Αυτό είναι και κάτι που μόνο επιφανειακά, έχει ενοχλήσει τον άνθρωπο σας, που θα σας ξαναπλησιάσει με τις καλύτερες διαθέσεις… για να βρείτε και πάλι την ισορροπία σας.

zodia-zvdia-22

ΤΑΥΡΟΣ : Αν μπορείτε να μην κάνετε καμία αυτές τις ημέρες, επικοινωνιακή κίνηση, προς το άτομο που σας ενδιαφέρει θα ήταν το καλύτερο. Ίσως και να χρειάζεται μια παρατεταμένη σας σιωπή … για να ενεργοποιηθούν οι καταστάσεις οι αισθηματικές, από την άλλη πλευρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ : Εσείς είστε το ερωτικό επίκεντρο για πολύ κόσμο και το ξέρετε. Μέσα σε αυτές τις επόμενες ημέρες, και σίγουρα πριν να φύγει ο Φεβρουάριος, θα έχετε και τις ευθείς προτάσεις και προσεγγίσεις, που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

chartomanteia-44

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Μπορεί να έχετε στήσει κάποιες καταστάσεις, για να πέσει στα ερωτικά σας δίκτυα το άτομο που θέλετε, αλλά ακόμη είναι νωρίς για εξελίξεις. Από την ερχόμενη εβδομάδα, τα πράματα θα είναι πιο στρωτά στο μεταξύ σας.

ΛΕΩΝ : Η καλή διάθεση σας έχει φτιάξει …αυτές τις ημέρες και την σχέση σας που μέσα στην Άνοιξη, θα κάνει και πιο σοβαρά βήματα. Καλύτερα θα είναι και τα πράματα, μέσα σε ζευγάρια που είχαν καιρό … να βρεθούν και υπό σταθερές συνθήκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Υπάρχουν τόσα καλά πράματα που εσείς σας εφευρετικό ζώδιο, μπορείτε να κάνετε για τον άνθρωπο και την σχέση σας. Οι μέρες οι γιορτινές, θα σας φέρουν πιο κοντά. Ακόμη και εσείς που είστε λίγο μουτρωμένοι, αλλάξτε την διάθεση.

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

ΛΕΩΝ : Αν μπορείτε να κρατήσετε χαμηλό προφίλ αυτό το χρονικό διάστημα, καλύτερα να το κάνετε. Αυτός που σας ενδιαφέρει θα σας πλησιάσει από μόνος του, και πιθανόν να θελήσει να σας ξεκαθαρίσει αυτά που θέλει αισθηματικά από εσάς.

ΖΥΓΟΣ : Οι μέρες μέχρι να λήξει ο μήνας αυτός, ίσως και πολύ πιο σύντομα, θα σας φέρουν πιο κοντά, στον άνθρωπο που θέλετε. Με τα άστρα να σας υποστηρίζουν, πιθανόν και να ξεκινήσει κάτι άκρως ερωτικό και ενδιαφέρον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Οι ακατανόητες κάποιες φορές οι συμπεριφορές του ανθρώπου σας, που μάλλον δεν είναι και στα καλά του, αυτήν την εποχή. Μην δώσετε και τόση σημασία. Θα έρθει από μόνος του να σας βρει, μόλις βρει και πάλι τους ρυθμούς του.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Αισθάνεστε ότι έχει έρθει η ώρα να μιλήσετε πιο ανοιχτά στον άνθρωπο σας, για τις προθέσεις και τις προτάσεις σας, για το μέλλον. Υπάρχουν και κάποια ευχάριστα που σας πλησιάζουν στον οικονομικό σας τομέα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Είσαστε άκρως θετικοί άνθρωποι, και αυτό σαν μόνιμη κατάσταση, έχει προκαλέσει έρωτα σε κάποιον φίλο ή συνεργάτη σας. Μέσα στην νέα εβδομάδα, θα σας έρθουν και οι προτάσεις – αποκαλύψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Θα δεχτείτε πολλά και ουσιαστικά φλερτ από τον κύκλο σας, αλλά ένα θα σας τραβήξει περισσότερο την προσοχή. Με τα άστρα να σας δίνουν τύχη και εύνοια, σίγουρα η προσωπική – αισθηματική σας ζωή, θα ξανα-ξεκινήσει.

ΙΧΘΕΙΣ : Μέσα στις επόμενες ώρες-μέρες, θα δεχτείτε την διπλωματική επικοινωνία από κάποια παλιά σας γνωριμία, που θα σας ζητήσει και προσωπική συνάντηση. Ακούστε και στον δικό σας χρόνο….δώστε τις απαντήσεις σας.

chartomantia-087