Τράπουλας Κατίνας-DESTE για 3ο 10ήμερο ΦΕΒ

taro-ταρω-ταρο-tarw-deste

Τράπουλας Κατίνας-DESTE. Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο ΦΕΒ

Ο μήνας έχει φτάσει προς το τέλος του, και η Άνοιξη, ήδη έχει δώσει το στίγμα της, σε όλα τα ζώδια.

Προβλέψεις για όλους:

 

ΚΡΙΟΣ : Η ΑΛΕΠΟΥ

zodia-zvdia-22

Υπάρχουν κάποια τρίτα άτομα, που σας μπερδεύουν όσον αφορά, την πρόθεση και τις πράξεις τους. Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλές ερωτήσεις, απλά να δείτε που εσείς τελικά, θα βάλετε το μεγάλο στοπ. Νέοι έρωτες που θα αξίζουν την προσοχή σας, θα εμφανιστούν από τον Μάρτιο και μετά.

ΤΑΥΡΟΣ : ΖΑΡΑ- ΤΟ ΛΕΚΟ ΆΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Υπάρχουν ακόμη ανοιχτά κάποια προβλήματα, του ανθρώπου σας, που σας βάζουν μέσα σε λογική αναβολών και καθυστερήσεων, για τα δικά σας όνειρα και σκοπούς. Σε αυτό θα πρέπει και εσείς από την δική σας την μεριά, να βάλετε ένα όριο…και αυτήν την φορά να το τιμήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΗΛΙΟΣ

Όλα δείχνουν να καλυτερεύουν στα θέματα, που όλον τον Χειμώνα σας απασχόλησαν. Οι έρωτες που μπορεί να πάγωσαν, λόγω τρίτων ατόμων και καταστάσεων, θα βρουν και πάλι την ισορροπία τους. Κάποιοι ίσως και να περάσουν σε ένα πιο σοβαρό – επίσημο καθεστώς. Τα οικονομικά σας είναι ανοδικά.

taro-tarw

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΑΡΙΜΑΝ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΙΟΥ

Ξέρετε τι πρέπει να γίνει, και με ποιον τρόπο, για να φέρετε και πάλι πίσω στην ζωή σας, το άτομο που αγαπάτε. Φυσικά και το μεγαλύτερο εμπόδιο στην δική σας ιστορία, είναι ο εγωισμός. Αυτό πάντως και να ξέρετε, θα ξεπεραστεί, καθώς και οι δύο αγαπιέστε πραγματικά, άσχετα αν αυτήν την εποχή δεν είστε κοντά.

ΛΕΩΝ : ΜΕΓΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Δεν έχετε πλέον καμία διάθεση να ξαναμιλήσετε με τον άνθρωπο σας, για ιστορίες του παρελθόντος, που μόνο πονούν και τις δύο πλευρές. Η Άνοιξη θα σας φέρει και πιο πολλά – σταθερά οικονομικά, που θα μπορέσουν να σας κάνουν να βάλετε σε πλήρη εφαρμογή, όλα αυτά που θέλετε για το κοινό σας μέλλον. Ένα ταξίδι, θα σας χαλάρωνε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :ΤΑΓΚΡΑΛ – Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΙΟΥ

Είστε πολύ και έντονα σκεπτικοί αυτό το χρονικό διάστημα, καθώς βλέπετε ότι η πορεία αυτής της σχέσης, δεν είναι σταθερή. Πολλά τα προβλήματα που έχουν αναβλύσει από την μεριά του ανθρώπου σας και κατά κύριο λόγο, από το παρελθόν του. Κάντε μια πιο ειλικρινή συζήτηση και πάρτε τις προσωπικές σας αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ : ΣΕΛΑΝΑ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Είστε από τα τυχερά ζώδια, που θα έχουν κάποια εξέλιξη μέσα στον Μάρτιο, στα θέματα των αισθηματικών τους. Μόνοι κι χωρισμένοι, θα δεχτούν πολλά και σοβαρά φλερτ. Κάποιο ξεχωριστό θα γίνει και μεγάλη αγάπη. Οι τσακωμένοι σύντροφοι, θα συναντηθούν και θα δώσουν ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία στον δεσμό τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΣΑΑΧ – ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΙΟΥ

Έχετε κάνει μεγάλη πρόοδο σε θέματα οικονομικών και εργασίας και αυτό που τώρα απομένει είναι να δώσετε και την προσοχή σας, στον δεσμό σας, που δεν έχει την πρόοδο που ζητάτε…και οι δύο σύντροφοι. Οι μέρες της Άνοιξης, θα σας βρουν σε μια καλή διάθεση, άρα ότι έχετε στο μυαλό σας, απλά κάντε το πράξη.

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΒΕΡΑ

Ένα τυχαίο γεγονός, μέσα στο τελευταίο 10ήμερο του μήνα, θα σας φέρει σε συνάντηση ή επικοινωνία, με έναν πρώην σύντροφο σας. Πιθανόν και κάποιες όμορφες αναμνήσεις να βγουν στην επιφάνεια. Εσείς που είστε μόνοι ακόμη, σίγουρα και έχετε μεγάλες πιθανότητες, να τα ξαναβρείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Πολλές οι υποχρεώσεις, που έχετε αναλάβει σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, που μάλλον σας έχει απομείνει, λίγος χρόνος για την προσωπική σας ζωή και τον άνθρωπο σας. Αφού ξέρετε που υστερείτε, κάντε και τις ανάλογες δράσεις, για να φέρετε και πάλι στο μεταξύ σας, το καλό κλίμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΑΡΑΛ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Υπάρχουν πολλά και καλά νέα, που θα σας έρθουν από τον σύντροφο σας, που θα ήθελε να πάτε τον δεσμό σας, μέσα στους ερχόμενους μήνες, και σε κάτι πιο επίσημο. Η διάθεση σας είναι ανεβασμένη, τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, τον άνθρωπο σας, τον αγαπάτε….άρα όλα μπορούν να γίνουν, αν το θελήσετε.

ΙΧΘΕΙΣ : ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ

Δεν είναι αναγκαίο να δώσετε το πράσινο φως σε άτομα, που ακόμη δεν τα ξέρετε και τόσο καλά. Αφήστε τον χρόνο να σας δείξει τι και ποιος τελικά μπορούν να ταιριάξουν με τον ιδιαίτερο σας χαρακτήρα. Όλα τα άλλα είναι για να τα προσπεράσετε. Έχετε φτάσει σε ένα σημείο αυτογνωσίας, που μόνο ευθεία μπορείτε να κινηθείτε.

chartomanteia-44