zodia: αστροσκοπιο Δευτέρα 11/5

astrologia-kronos-20-7

zodia: αστροσκοπιο Δευτέρα 11/5

 

zodia: επειδή η νέα σεληνη και η πανσεληνος έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των πολιτισμών εδώ και χιλιάδες χρόνια, σχεδόν αγνοούμε την σημασία των υπόλοιπων φάσεων των φωτοδοτών.

 

Ωστόσο, οποιαδήποτε στιγμή ο ήλιος και η σεληνη σχηματίζουν τετράγωνο, οι εντάσεις αυξάνονται και γεμίζουν την ψυχική ατμόσφαιρα της ανθρωπότητας. Έτσι, βάλτε τα δυνατά σας να μείνετε μακριά από μπελάδες με την φάση του ήλιου και της σεληνης να ενεργοποιούν την 21η μοίρα του ταυρου και του υδροχοου. Ξεπεράστε τα εμπόδια στο μονοπάτι σας και οδηγηθείτε στην ανώτερη γνώση και σοφία.

 

Στην αβεβαιότητα της Δευτέρας, συνεισφέρει επίσης το γεγονός πως η σεληνη ταξιδεύει στις τελευταίες μοίρες του υδροχοου. Μην μπείτε στον πειρασμό να πιέσετε τα προσωπικά σας σχέδια τώρα.

zodia-taro-45

 

Ο κόκκινος πλανήτης, άρης, αποφασίζει να περάσει στο ευέλικτο, αέρινο ζωδιο των διδυμων για τις επόμενες έξι εβδομάδες μέχρι τις 24 Ιουνίου –προσφέροντας μία ώθηση για χειροτεχνίες, χόμπι και αθλητικά πάθη, αλλά ταρακουνώντας ταυτόχρονα την επικοινωνία. Μόλις η σεληνη περάσει στο ζωδιο των ιχθυων, τα πράγματα γίνονται αυτομάτως περισσότερο στοργικά. Να είστε πιο ευαίσθητοι και συμπονετικοί απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ειδικά με το τετράγωνο της σεληνης με τον κρονο την επόμενη ημέρα.

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zvdia-taro-00