zodia: αστροσκοπιο Πέμπτη 12/3

zodia: αστροσκοπιο Πέμπτη 12/3

 

zodia: αρκετές από τις χθεσινές όψεις που μας αναστάτωσαν –ειδικά η σύνοδος του αρη με τον ουρανό και το τετράγωνό του με τον πλούτωνα –συνεχίζουν να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα της Πέμπτης. Η μηνιαίες σύνοδος της σεληνης με τον τοξοτη, έχει δύο πιθανές διαδρομές –να μπλοκάρει προσωρινά την πρόοδό σας ή να σας δώσει την σοφία ενός μέντορα. Η αφροδιτη συνεχίζει να προσθέτει αινιγματικές και θολές καταστάσεις όσον αφορά τις καλλιτεχνικές, κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητας, καθώς ο πλανήτης του έρωτα και της ομορφιάς είναι παράλληλη με τον πλανήτη ποσειδώνα.

 

Από την άλλη μεριά, θα υπάρξουν ανακαλύψεις αυτό το απόγευμα, καθώς η σεληνη στο ζωδιο του τοξοτη, σχηματίζει ένα εμπνευσμένο μεγάλο τρίγωνο σε ζωδια της φωτιάς, με τον δια στο ζωδιο του λεοντα, τον ουρανό στο ζωδιο του κριου και τον αρη στο ζωδιο του κριου. Αυτή φαίνεται πως είναι η προσπάθεια της σεληνης να μειώσει τα άσχημα στοιχεία της πρόσφατης συνόδου αρη-ουρανού.

 

Ωστόσο, τα ενοχλητικά σημάδια του σύμπαντος φτάνουν στην ανθρωπότητα όταν ο ερμής σχηματίσει δύσκολη οψη με τον ουρανό. Να είστε μινιμαλιστές σήμερα και μην θεωρήσετε τίποτα και κανέναν δεδομένο.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zodia-astra-tarot