zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Τετάρτη 13/5

astrologia-planitis-ploytwnas

zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Τετάρτη 13/5

 

zodia: επικεντρωθείτε σε σημαντικά σχέδια, δουλειές και δραστηριότητες νωρίς μέσα στη μέρα, καθώς η σεληνη θα βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των ιχθυων μέχρι να περάσει στο ζωδιο του κριου. Ωστόσο, πριν από αυτή την στιγμή, προσπαθήστε να δώσετε έμφαση στην προώθηση επενδυτικών σχεδίων και έντονων ενδιαφερόντων.

 

Θα υπάρξει κάποιου είδους μαγείας που θα έχει μεταφυσικό ή πνευματικό σκοπό. Καθώς η σεληνη θα βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των ιχθυων, καλό θα ήταν να γράψετε κάπου ή να καταγράψετε ανακαλύψεις που μπορούν να καρποφορήσουν την κατάλληλη περίοδο. Προσπαθήστε να κάνετε ένα διάλλειμα από την επαγγελματική σας κατάσταση όμως, όταν ο ήλιος έρθει σε επαφή με τον πλανήτη κρονο.

 

Για να αποφύγετε την ανησυχία και την απογοήτευση, εκμεταλλευτείτε την αλληλεπίδραση του σύμπαντος για να εφαρμόσετε τα σοφά λόγια ενός μέντορα. Μόλις η σεληνη ξεκινήσει ένα νέο ταξίδι 27 ημερών μέσα από το ζωδιακό κύκλο μέσα από το ζωδιακό με το  να περάσει στο ζωδιο του κριου, εφαρμόστε τις ηγετικές σας ικανότητες και βγείτε νικητές χωρίς καθόλου εγωισμό.

zodia-taro-45

 

z0dia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zvdia-taro-00