zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Πέμπτη 14/5

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Πέμπτη 14/5

 

zodia: η είσοδος της σελήνης στο ζωδιο του κριου είχε την ικανότητα να δημιουργήσει νέους σπόρους επιτυχίας σε σημαντικούς τομείς δημιουργικής έκφρασης, πάνω στο μονοπάτι της εξέλιξης. Προσπαθήστε να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη, όταν η σεληνη σχηματίσει μία υποστηρικτική συμμαχία με τον αρη και τον ερμή. Το μεγάλο τρίγωνο που δημιουργεί η σεληνη, ο κρονος στο ζωδιο του τοξοτη και ο διας στο ζωδιο του λεοντα, έχει αρκετή δύναμη για να ενεργοποιήσει πρωτοποριακές κινήσεις που θα χρειαστούν όμως αρκετές ρυθμίσεις τις επόμενες μέρες, εβδομάδες ή και μήνες.

 

Εκεί που πιθανότατα να υπάρξουν προβλήματα είναι όταν η αφροδιτη σχηματίσει τετράγωνο με τον βόρειο δεσμό της σεληνης, ενώ ακολουθεί αργότερα η αντίθεση του άρη στο ζωδιο των διδυμων με τον κρονο στον τοξοτη. Σίγουρα θα υπάρξουν θέματα με αυτή την πολικότητα τα οποία θα γίνουν περισσότερο έντονα στις κύριες σχέσεις μας ή στις επαγγελματικές συνεργασίες. Κάντε στον εαυτό σας τη χάρη και υιοθετήστε την καλύτερή σας συμπεριφορά.

 

Ευτυχώς, το τρίγωνο της σεληνης με τον δια, θα απαλύνει την μάχη του άρη με τον κρονο και θα μας δώσει λίγη ανακούφιση από τις εντάσεις.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zvdia-taro-00