zodia: αστροσκοπιο Κυριακή 15/3

zodia: αστροσκοπιο Κυριακή 15/3

 

zodia: οι τρεις τελευταίες ημέρες δεν ήταν τίποτα σε σχέση με την Κυριακή. Η επιρροή των εντάσεων στην ψυχική ατμόσφαιρα της ανθρωπότητας είναι αρκετά σοβαρή, καθώς ακολουθεί την πρόσφατη ένωση του αρη με τον ουρανό και την σύγκρουση του άρη με τον πλούτωνα, την φάση του ήλιου με την σεληνη, καθώς και την ανάδρομη πορεία του κρονου.

 

Χωρίς να βοηθά καθόλου, η θέση του ερμή καθώς και η ένωση της σεληνης με τον πλούτωνα στο ζωδιο του αιγοκερω, μπορεί να σας γεμίσουν με δύσκολα συναισθήματα ακριβώς τη στιγμή που δεν το περιμένετε. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε την σύνοδο της σεληνης με τον πλούτωνα, για να προχωρήσετε σε έρευνες βάθους με ευκολία και αυτοπεποίθηση. Η μαγειρική, οι τέχνες, οι χειροτεχνίες και η κηπουρική ευνοούνται.

 

Σκεφτείτε τρόπους για να διατηρήσετε τις επαγγελματικές σας επιλογές και τα επαγγελματικά σας σχέδια ζωντανά, καθώς θα ξεκινήσουν απίστευτες δυσκολίες όταν ο ερμής σχηματίσει τετράγωνο με τον κρονο, ο ουρανός πραγματοποιήσει το τελευταίο του τετράγωνο με τον πλούτωνα και ύστερα ο αρης ανοίξει παλιές πληγές αργότερα με την επαφή του με τον πλανήτη κρονο.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zvdia-zwdia-tarw