zodia: αστροσκοπιο Παρασκευή 17/4

astrologia-dieleysi-dia

zodia: αστροσκοπιο Παρασκευή 17/4

 

zodia: οι μεγάλες ευθυγραμμίσεις και οι κύκλοι δεν εξαφανίζονται απλά από την μία ημέρα στην άλλη. Λειτουργούν λίγο πιο κάτω από το επίπεδο της συνείδησης, κρύβοντας αρκετές πιθανότητες. Έτσι η ανταγωνιστικές όψεις του ερμή, η θέση του ποσειδώνα και η ακινησία του πλούτωνα στο ζωδιο του αιγοκερω, συνεχίζουν να πιέζουν τα κουμπιά μας.

 

Ωστόσο, το σύμπαν μας παρέχει κάποιες πλεονεκτικές ευθυγραμμίσεις καθώς η σεληνη στο ζωδιο του κριου σχηματίζει μία  υποστηρικτική συμμαχία με την αφροδιτη στους διδυμους, η σεληνη δημιουργεί επίσης τρίγωνο με τον πλανήτη δια, και τέλος η θέση της αφροδιτης. Όλα αυτά ενισχύουν οτιδήποτε αφορά τις πτυχές της ομορφιάς, της μόδας και του στυλ.

 

Όπως και να έχει, για να μην ξεχνάμε και το χθες, ο αρης σχηματίζει τετράγωνο με τον δια φέρνοντας τσακωμούς ενώ λίγα λεπτά αργότερα έχουμε την μηνιαία σύνοδο της σεληνης με τον ουρανό, που αποτελεί ένα σοκ στο σύστημα. Με την νέα σεληνη στο ζωδιο του κριου να ετοιμάζει την κορύφωσή της, καλό θα ήταν να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες την σημερινή ημέρα και να μην είμαστε υπερβολικά προσεκτικοί σε αυτό.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-taro-astra