zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Κυριακή 17/5

astrologia-anadromos-oyranos

zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Κυριακή 17/5

 

zodia: πάντα υπερισχύουν περίεργες δυνάμεις λίγες ημέρες πριν την ένωση της σεληνης και του ήλιου. Οι αρχαίοι αστρολόγοι αναφέρουν πως οι δύο ημέρες πριν μία νέα σεληνη σαν βαλσάμικη φάση ήλιου-σεληνης, καθώς η σεληνη ανυπομονεί να συνδεθεί με την αδερφή ψυχή της, τον ήλιο.

 

Οι εντάσεις θα αυξηθούν καθώς ο ερμής αρχίζει να επιβραδύνει καθώς ετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομος, ο άρης σχηματίζει δύσκολη γωνία με τον ουρανό, ενώ η σεληνη στο ζωδιο του ταυρου σχηματίζει τετράγωνο με τον δια στο λεοντα. Το να προχωρήσετε με βιασύνη και χωρίς σκέψη, θα γυρίσει εναντίον σας. Εκμεταλλευτείτε την σεληνη στο ζωδιο του ταυρου διασκεδάζοντας στη φύση, μαγειρεύοντας και τακτοποιώντας οικονομικές καταστάσεις.

 

Η νέα σεληνη ενεργοποιεί την εικοστή έβδομη μοίρα του ταυρου. Συνήθως η σύνοδος του ήλιου με την σεληνη ξεκινά έναν νέο ηλιακό –σεληνιακό κύκλο που διαρκεί 29 μέρες μέσα από τον ζωδιακό κύκλο, και υποδηλώνει μία άμεση ανάγκη να προχωρήσουμε με τολμηρά σχέδια. Αυτή τη φορά καλό θα ήταν να είμαστε υπομονετικοί, καθώς η νέα σεληνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του ταυρου. Έτσι, τραβήξτε τα ηνία της προσωπικής σας δύναμης και περιμένετε για αργότερα που θα έχετε κερδίσει περισσότερη αυτοπεποίθηση για να ενεργοποιήσετε σημαντικά σχέδια, όταν η σεληνη περάσει στο ζωδιο των διδυμων.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zvdia-taro-00