zodia: αστροσκόπιο Τετάρτη 18/3

zodia: αστροσκόπιο Τετάρτη 18/3

 

zodia: αν έχετε την εντύπωση πως κυριαρχούν περίεργες δυνάμεις, ρίξτε το φταίξιμο στην νέα σεληνη και ηλιακή έκλειψη στο ζωδιο των ιχθυων που θα λάβει χώρα την Παρασκευή. Οποιαδήποτε έκλειψη στο τελευταίο ζωδιο του ζωδιακού κύκλου –για να μην μιλήσουμε για την τελευταία μοίρα του ζωδιακού κύκλου –επηρεάζει το συλλογικό υποσυνείδητο της ανθρωπότητας. Οι περισσότεροι αστρολογοι αναφέρονται στις δύο μέρες πριν οποιαδήποτε ηλιακή/σεληνιακή έκλειψη, σαν τον κύκλο της σκοτεινής σελήνης. Ο κύκλος αυτός δίνει έμφαση στην ολοκλήρωση πρότζεκτ που ξεκίνησαν πριν τρεις ή τέσσερις εβδομάδες.

 

Αυτό που θα μπορέσει να σας βοηθήσει να ευθυγραμμιστείτε με τις ανάγκες της στιγμής είναι η ένωση του ερμή με τον ποσειδώνα στην όγδοη μοίρα των ιχθυων. Η σεληνη θα υποστηρίξει οτιδήποτε αφορά τις τέχνες, καθώς ευθυγραμμίζεται με την αφροδιτη.

 

Η ικανότητα να λύσετε δύσκολα προβλήματα θα είναι ένα από τα δώρα της Τετάρτης, χάρη στην θέση του ερμή, στην ένωση της σεληνης με τον ποσειδώνα και στη θέση του ηλίου. Είναι μία καταπληκτική ημέρα για να ικανοποιήσετε την δίψα σας για εσωτερικά διδάγματα. Όπως και να έχει, προσπαθήστε να μην προβείτε σε υπερβολές, καθώς αργότερα ο ήλιος θα σχηματίσει μία δύσκολη επαφή με τον δια.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zvdia-zwdia-tarw