zodia: αστροσκοπιο Σάββατο 18/4

astrologia-anadromoi-planites

zodia: αστροσκοπιο Σάββατο 18/4

 

zodia: ενώ κάποιες από τις έντονες δονήσεις του πλούτωνα είναι ακόμα ενεργές, το σύμπαν σίγουρα σηματοδοτεί πως υπάρχει αλλαγή στο άμεσο μέλλον. Αρχικά θα πρέπει να ξεπεράσετε  ολοκληρωτικά μία διπλή δόση γήινης επιρροής, χάρη στην θέση του ερμή που θα στείλει τις συζητήσεις και τα συναισθήματα σε άλλο επίπεδο, εξαιτίας της αφροδιτης, η οποία έχει την ικανότητα να μειώσει την παραγωγικότητά σας, τουλάχιστον για σήμερα.

 

Τα καλά νέα είναι η άφιξη της νέας σεληνης στην εικοστή ένατη μοίρα του κρου. Οι περισσότερες ενώσεις ήλιου-σεληνης, απαιτούν άμεση δράση, όμως η συγκεκριμένη νέα σεληνη απαιτεί υπομονή, καθώς ξεκινά ένα δύσκολο κύκλο. Καλό θα ήταν να αφήσετε τις προσωπικές σας δουλειές και τις κοινωνικές σας κινήσεις για λίγο αργότερα. Μόλις η σεληνη περάσει στο ζωδιο του ταυρου, η πρώτη σας δουλειά θα είναι να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας θέματα, έτσι ώστε να είστε περισσότερο αποτελεσματικοί στην εργασία σας, όταν κάποια πρότζεκτ θα απαιτήσουν την προσοχή σας.

 

Ετοιμαστείτε για την αυριανή ημέρα που θα είναι γεμάτη δυνατές πλανητικές ευθυγραμμίσεις –αυτό που θα κυριαρχήσει θα είναι το κύμα του ποσειδώνα.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-taro-astra